GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση Σωτήρηδων...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Κατ’ αρχήν για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για την συνέπε...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Κατ’ αρχήν για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας για την συνέπεια που διακρίνει τα λόγια και τα έργα του Γιώργου Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα. Όταν ολόκληρη η Ελλάδα εχθές το απόγευμα βούιζε από τις «διαρροές» και πληροφορίες για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας (ή κάτι τέτοιο), στην οποία θα ηγείτο προσωπικότητα πανελλήνιας εμβέλειας και κοινής επιλογής των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά, εμείς διατυπώναμε την δυσπιστία μας γράφοντας στον Δευκαλίωνα: «Είναι όμως έτσι; Ή πρόκειται για ένα ακόμα ελιγμό που επιδιώκει να κερδίσει χρόνο; Η ζωή θα δείξει».
Η ζωή έδειξε ότι ποτέ δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο αυτό το οποίο φαίνεται σαν πραγματικό. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας των 155 Βουλευτών, παραιτήθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την θέση του Πρωθυπουργού το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Ιουνίου και ανακάλεσε την παραίτηση του το βράδυ της ίδιας ημέρας από τα τηλεοπτικά κανάλια.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ταυτόχρονα με την ανάκληση της παραίτησης ανακοίνωσε και ανασχηματισμό της κυβέρνησης του μεσονυχτίου. Της κυβέρνησης, δηλαδή, που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την...
νύχτα της 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου 2010. Μιας κυβέρνησης, που όπως δηλώνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, θα σώσει την πατρίδα και τους Έλληνες από την καταστροφή και την χρεοκοπία.
Κατ’ αρχή, για την αλλαγή θέσης από τον Γιώργο Παπανδρέου στο θέμα της συγκρότησης κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας, δηλαδή στην πρόθεση του να παραιτηθεί από την θέση του πρωθυπουργού…
Όμως, αυτή η αλλαγή θέσης του Γιώργου Παπανδρέου δεν πρέπει να ξενίζει κανέναν. Κατ’ αρχήν πρώτη φορά έγινε κάτι τέτοιο; Ξεχάσατε το ήδη θρυλικό «λεφτά υπάρχουν», ή εκείνο το κορυφαίο «στο τέλος του 2011 θα βγούμε στις αγορές». Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει πρόβλημα. Το πρωί λέει ΟΧΙ, το μεσημέρι λέει ΝΑΙ και το βράδυ μπορεί να ακούσουμε και το περιβόητο… Το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο κάνω μία επιτροπή να το μελετήσει και να προτείνει λύσεις.
Πάμε τώρα στον επικείμενο ανασχηματισμό που θα δώσει στον τόπο κυβέρνηση, που θα μας σώσει από την χρεοκοπία. Δηλαδή μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, που όπου βρεθεί και σταθεί δηλώνει ότι αγωνίζεται να μας σώσει, τώρα θα έχουμε και μία κυβέρνηση που θα αγωνίζεται μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου για να μας σώσει από την χρεοκοπία.
Θυμάστε πως ονομάσαμε όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να μας σώσουν; Στον Δευκαλίωνα της 5 Μαΐου 2011 ονομάσαμε Σωτήρηδες όλους εκείνους τους πολιτικούς που δηλώνουν ιησουιτικά ότι εφαρμόζουν το μνημόνιο γιατί είναι αναγκασμένοι προκειμένου να σώσουν την πατρίδα.
Έτσι λοιπόν, εάν πρώτα ο θεός, η νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πετύχει και πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, τότε θα έχουμε την ευτυχία να είμαστε η πρώτη χώρα που θα έχει κυβέρνηση Σωτήρηδων!

10 σχόλια

  1. η Καμόρα του ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει την εξουσία τόσο εύκολα και πρέπει να προσθέσουμε ότι καλώς το κάνει μιας και πρέπει όταν φύγουν από την εξουσία να διαλυθεί μαζί και το ΠΑΣΟΚ... μήπως και δει άσπρη μέρα η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειωνετε αχρειοι.Σε λιγο ολο το πουλμαν με τους τραμπουκους,τους γλυφτες,τους αυλικους του συμβουλου του Μουαμαρ φθανει στη πυλη του Βιολογικου.Πρωτος ο Μιλτιαδης ο χαρτοκλεφτης,ο αιτων αναδρομικα και τελευταιος ο Λουδοβικος.Μονο που αυτουνου δε θα του χωρισουν βεβαια το κεφαλι απο το σωμα αλλα απλα το ποδηλατο απο το πισινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα είναι, μετά τις κωλοτούμπες του ΓΑΠ, να βλέπεις στην τηλοψία τις φάτσες των "γνωστών-αγνώστων δημοσιογράφων", αυτών των παπαγαλακίων της εξουσίας, που εκτελούν τις εντολές της εξουσίας... Όλων εκείνων που για να δικαιολογήσουν στο σύστημα ΠΑΣΟΚ τον μισθό τους είναι ικανοί να πουλήσουν και τη μάνα τους. Ονόματα, που η εικοσαετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους..
    έκανε εκατομμυριούχους, μόνο και μόνο γιατί είχαν "ταλέντο" στη γκεμπελική προπαγάνδα, ή στο να διασπείρουν άνανδρους ψιθύρους και αηδιαστικά υπονοούμενα. Αλήτες - τάχα δημοσιογράφοι - που παρουσιάζουν δήθεν ειδήσεις, οι οποίες δεν είναι τίποτα άλλο από κατευθυνόμενες παπαριές και ψέματα από πράσινα πολιτικά γραφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλάκα είναι, μετά τις κωλοτούμπες του ΓΑΠ, να βλέπεις στην τηλοψία τις φάτσες των "γνωστών-αγνώστων δημοσιογράφων", αυτών των παπαγαλακίων της εξουσίας, που εκτελούν τις εντολές της εξουσίας... Όλων εκείνων που για να δικαιολογήσουν στο σύστημα ΠΑΣΟΚ τον μισθό τους είναι ικανοί να πουλήσουν και τη μάνα τους. Ονόματα, που η εικοσαετής διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους..
    έκανε εκατομμυριούχους, μόνο και μόνο γιατί είχαν "ταλέντο" στη γκεμπελική προπαγάνδα, ή στο να διασπείρουν άνανδρους ψιθύρους και αηδιαστικά υπονοούμενα. Αλήτες - τάχα δημοσιογράφοι - που παρουσιάζουν δήθεν ειδήσεις, οι οποίες δεν είναι τίποτα άλλο από κατευθυνόμενες παπαριές και ψέματα από πράσινα πολιτικά γραφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες, 16-6-2011:
    "Κανένα θέμα αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, ξεκαθαρίζει η Κομισιόν."

    "Αυτά που λέγονται είναι για εσωτερική πολιτική κατανάλωση κι αποτελούν «σπέκουλα»."

    Αντωνάκηηηη, πες αλεύρι...

    Ο Σαμαρούλης με την παλαιοκομματική του νοοτροπία και πρακτική περνάει το λαό για ηλίθιο!! Πουλάει στους "ιθαγενείς" φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μπας και του φέξει και βγει πρωθυπουργός...
    Άλλωστε το είπε και ορθά-κοφτά στον Γάλλο Πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν:
    "Βρε σεις, συναγωνιστές του ΕΛΚ, μην με παρεξηγείτε σε αυτά που λέω περί επαναδιαπραγμέτευσης... (κλπ. μπουρδολογίες)
    Για πρεοκλογικούς λόγους το κάνω, μπας κι αξιωθώ και βγω πρωθυπουργός κι ας είναι και σε διαλυμένη χώρα, ας είναι και με τη δραχμή!"

    Να τα βλέπουν αυτά, τα δεξιά ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ανώνυμο 9:33

    Ενώ εσύ δεν είσαι ζώο που ακόμα και τώρα δεν αφήνεις τον φανατισμό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε τσουζει Δευκαλιωνα;;
    Κολοκυθομυαλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ____________________________________________
    THE NEW CAMORRA COLLECTION
    - ΠΑSSOK -

    Λοιπόν σύμφωνα με την WIKIPEDIA the camorra is a mafia-type criminal organization in the region of GREECE and its capital is ATHENS.
    It is one of the oldest and largest criminal organizations in GREECE ,
    going back in 1981.
    Αυτά ιστορικά.

    Κατ'αλλα ο ΝΟΝΟΣ πήρε 2 ΣΩΜΑΤΟΔΕΙΣ υπαρχηγούς, ως είθισται, και βόλεψε μερικά ακόμα λαμόγια, που ΕΚΑΝΑΝ πως φώναζαν, γιατί έβλεπαν πως διαλύεται η ΟΡΓΑΝΩΣΗ και δεν είχαν προλάβει να φάνε τίποτα.

    ΑΥΤΑ και η συνέχεια επί της οθόνης. στη νέα μεγάλη υπερπαραγωγή
    MAFIA No 2. THE GREAT ESCAPE.
    _______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση