GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Βαγγέλη, τώρα που έγινες αντιπρόεδρος μπορείς να βρεις έναν τρόπο να γυρίσω κι εγώ στο ΠΑΣΟΚ; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Βαγγέλη, τώρα που έγινες αντιπρόεδρος μπορείς να βρεις
έναν τρόπο να γυρίσω κι εγώ στο ΠΑΣΟΚ;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

7 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ,ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ "ΧΩΣΕΙΣ" ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΛΑΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραμε στους ώμους μας αμαρτίες άλλων

    Ο πρωθυπουργος ζήλεψε τη δόξα της Ρίτας Σακελλαριου και δήλωσε:
    "Πήραμε στους ώμους μας αμαρτίες άλλων"

    Εχεις δικιο μεγαλε.
    Βαλε πρωτον στην λιστα τον παμμεγιστο πατέρα σου...
    Δεν λενε αλλωστε, οτι αμαρτιαι γονέων παιδεύουσιν τέκνα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ;
    Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ...

    Αμα εχεις πρωθυπουργό ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ και για υπουργο οικονομικών ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ, τότε σωθήκαμε !

    Μπένι Υπουργός οικονομικών: «Οι κάτοικοι αυτής της χώρας έχουν ακίνητα».
    Δηλαδή, σύμφωνα με τη νεοταξική ιδεοληψίαν του, είναι σωστή η ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας. Δηλαδή, η δημόσια περιουσία έχει αξία μεγαλύτερη του χρέους. Συνεπώς, η δημόσια περιουσία μπορεί να ξεπουληθεί- κοψοχρονιά στους τοκογλύφους, γιά ν’αποπληρωθεί το χρέος.
    Ποιών το χρέος ;;

    Ο «6μηνίτης» υπουργός (6μηνη η στρατιωτική θητεία του, διδάσκων Συνταγματικό Δίκαιο από γραφείου εις γραφείον. Τόσο εξαντλητική η θητεία!).

    Ο υπερόπτης και μονίμως ρήτωρ μονολογών, Μπένι Σελόν, να προσέξει πολύ αυτά τα οποία χειρίζεται και λέει.
    Διαφορετικά, εάν οι Ελληνες αποφασίσουν ότι ΔΕΝ θέλουν να «σωθούν», η Ελλάδα επί των ημερών του, θα γίνει η Μητέρα όλων των Οικονομικών Μαχών του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτιά πήρε το Facebook μετά τις ξαφνικές αλλαγές που έγιναν στη σελίδα του Παντελή Οικονόμου, λίγες ώρες έπειτα από την υπουργοποίηση του.

    Αν και ο κ. Οικονόμου, εδώ και αρκετό καιρό αρθρογραφούσε και ήταν ένας από τους βασικούς επικριτές του Μνημονίου και της ασκούμενης από την κυβέρνηση οικονομικής πολιτικής...
    λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση αφαιρέθηκαν από τον ίδιο ή από συνεργάτες του από τη σελίδα του στο facebook και από την προσωπική του ιστοσελίδα, όλα τα σχόλια κατά του μνημονίου.

    Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο χώρο του διαδικτύου και πολλοί χρήστες αφήνουν τα σχόλια τους στον «τοίχο» του προφίλ του νεοφώτιστου υπουργού.

    Σχεδόν όλα τα σχόλια είναι αρνητικά, γεμάτα θυμό και αγανάκτηση, γι' αυτό σας παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα πιο κομψά:

    - "Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;"


    - "Εμείς οι ''απλοί'' πολίτες , όπως μας ονομάζετε , προσπαθούμε να καταλάβουμε την κρισιμότητα της κατάστασης . Εσείς , που τόσα χρόνια μας κυβερνάτε και ξέρετε την κατάσταση '' από μέσα'' , ακόμα και τώρα , το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η καρέκλα ??? Είχα μια εκτίμηση στον αιρετικό σας λόγο , που όπως μας αποδείξατε σήμερα , ήταν εκ του πονηρού . Περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω τι από αυτά που λέγατε θα κάνετε πράξη . Φυσικά τώρα δεν έχω αυταπάτες . Ντροπή σας"


    - "Ο μεγάλος κολοτουμπικός. Όλη η φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ με μία κίνηση (εξαργύρωση απόψεων με αντάλλαγμα μιά καρέκλα). Ντροπή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΚΩΛΟΣΦΟΓΓΑΡΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον το μετάνοιωσε ο εξάδελφος της εθνικής χήρας.
    Υ.Γ. Έχω δει τη φωτογραφία με τον πεοθηλασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν λες που τον ξεφορτωθήκαμε με δική του πρωτοβουλία. Ας παει για διακοπες στο Τετοβο να ξεκουραστει, τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση