GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκόντο και στα ποτά στο Ηράκλειο...

Από το http://heraklion1.blogspot.com/ Ενιαίο τιμολόγιο στα αλκοολούχα ποτά καθιέρωσαν οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες καφετεριών-μπαρ τ...

Από το http://heraklion1.blogspot.com/

Ενιαίο τιμολόγιο στα αλκοολούχα ποτά καθιέρωσαν οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες καφετεριών-μπαρ της Χερσονήσου και των Μαλίων, θέλοντας έτσι να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να κρατήσουν το ποτό στα.....
 5 ευρώ, δεδομένου ότι δεν μπορούν με διαφορετική τιμή να δουλέψουν προκειμένου να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στους λογαριασμούς και στα καθημερινά λειτουργικά τους έξοδα. Με τις κρατήσεις να...
 διατηρούνται, παρά το ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, στα χαμηλότερα όλων των εποχών επίπεδα, και με το all inclusive να έχει για τα καλά ρημάξει τον τουρισμό, όπως οι ίδιοι λένε, αδυνατούν να σταθούν όρθιοι και πάνω από όλα να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους.
Σε αδιέξοδοΟι άδειοι δρόμοι και περισσότερο τα άδεια μαγαζιά και τα «μικρά» πορτοφόλια των ξένων επισκεπτών έχουν οδηγήσει στην απελπισία τους επιχειρηματίες τόσο της Χερσονήσου όσο και των Μαλίων, που σε συνδυασμό με τους νέους φόρους στα ποτά και τη γενικότερη οικονομική κρίση τούς έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι οδεύουν ολοταχώς προς την καταστροφή, με την Πολιτεία την ίδια στιγμή να μην παρέχει ουδεμία στήριξη στον κλάδο. Τελειωτικό χτύπημα μέσα στην όλη δεινή κατάσταση των επιχειρηματιών, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, αποτελούν τα βαριά ενοίκια που καλούνται μηνιαίως να καταβάλλουν, πολλοί από τους οποίους δε θεωρούν απίθανη την έξωση τους αφού δε θα είναι σε θέση να τα πληρώσουν. Αρκετοί ωστόσο είναι και οι ιδιοκτήτες καφετεριών-μπαρ που δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμα και το ποσό της κάβας, με αποτέλεσμα να ξεμένουν και από εμπόρευμα, αφού πλέον δεν υπάρχει περιθώριο πίστωσης.

Σαλάτα και νερό Προς τα κάτω παράλληλα έχουν ρίξει τις τιμές τους και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων στις τουριστικές περιοχές της Χερσονήσου και των Μαλίων, και αυτό πάντα με σκοπό την προσέλκυση πελατών, κάτι που όμως δε φαίνεται να επιτυγχάνεται, αφού και οι λιγοστοί ξένοι πελάτες που μπαίνουν στα μαγαζιά τους περιορίζονται στην κατανάλωση μιας σαλάτας και ενός μπουκαλιού νερού.
Με τη τουριστική σεζόν συνεχώς να συρρικνώνεται και τον αριθμό των επισκεπτών να μειώνεται όλο και πιο πολύ, αν, όπως λένε, δεν αλλάξει η φορολογία, δεν πέσουν τα ενοίκια και δε διαφοροποιηθεί το «φθηνό» τουριστικό προϊόν που έρχεται στην Ελλάδα, μαθηματικά ένας-ένας τους πάνε για "φούντο" και αυτό χωρίς να έχουν καν τη δυνατότητα να αντισταθούν. Για το λόγο αυτό και ζητούν από την κυβέρνηση να στρέψει το βλέμμα της αλλάζοντας τα κακώς κείμενα στον τουρισμό.
neakriti.

2 σχόλια

  1. Αποκαλυψη

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ δηθεν διωκτης των παρανομων απομακρυνθηκε γιατι καλυπτε τις δεξιες στο τελος, παρανομιες οπως αυτες της Ασπαιτε Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη, προγραμματα κλπ...

    η απομακρυνση εγινε από τον ιδιον τον Πρωθυπουργο κατοπιν καταγγελιων που εκανε γνωστος πολιτευτης Πασοκ
    Την ιδια τυχη θα εχουν οσοι καλυπτουν τις δεξιες παρανομιες

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας.

    Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΓΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΡΕΥΝΑΣ...ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΧΥΤΗΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Ή ΣΕΞ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΔΕΞΙΕΣ "ΛΟΛΛΕΣ"...

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ...AΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ενώ παραμένουν υπουργός η Αννα Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια υπουργός η Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Στην απομάκρυνση του Γ. Πανάρετου από το υπ. Παιδείας έπαιξαν ρόλο
    οι αντιδράσεις των καταγγελιων του πολιτευτη και των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ειδικά στο πρόσωπο του στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου.

    Οι αρμοδιότητες του κ. Πανάρετου (τριτοβάθμια και πανελλαδικές) αναμένεται να περάσουν στην Αν. υπουργό Φ. Γεννηματά.

    Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    18 Ιουν 2011 6:19:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

    ΓΙΑ ΤΟΝ νΙΚΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΔΑΓΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΛΩΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟς ΠΑΣΟΚΤΖΗς ΤΗς ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση