GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα κυβέρνηση...

Από τον Δρ Αναστάσιο  Κουτσούκο Νέα ελπιδοφόρα πνοή , η νέα Κυβέρνηση.  Άλλαξε θετικά η ψυχολογία των πολιτών, με την Νέα Κυβέρνηση. Ευ...

Από τον Δρ Αναστάσιο  Κουτσούκο
Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση.  Άλλαξε θετικά η ψυχολογία των πολιτών, με την Νέα Κυβέρνηση. Ευχόμαστε «καλή διακυβέρνηση», για το καλό όλων των πολιτών.
Τώρα πρέπει να γίνει στροφή προς την κοινωνία, την στήριξη των ασθενέστερων, την αντιμετώπιση της διαφθοράς, και την ανάπτυξη.
Η παιδεία πρέπει να περάσει σε χέρια δημοκρατικών, γιατί η τελευταία δεξιά λαίλαπα εγκατέστησε...
 στα Πανεπιστήμια «δικά της παιδιά», χωρίς προσόντα.
Οι τραπεζίτες, επίσης, κατάντησαν να ελέγχουν τα κράτη και αυτό πρέπει να σταματήσει.
Να βγουν ετήσια, διετή τριετή έντοκα γραμμάτια με επιτόκιο 4 έως 5% και θα βρείτε αμέσως περίπου 29 δις.. Από τον Ιανουάριο του 2012 δηλ. σε οκτώ μήνες η Ευρώπη θα έχει νέο μόνιμο Ταμείο σταθερότητας και δανεισμού υπερχρεωμένων Κρατών. Άρα αν φτάσουμε στο 2012 υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!
Πρέπει να γίνουν ρυθμίσεις οφειλών υπερδανεισμένων σε «πακέτα» των εκατό χιλιάδων, των διακοσίων κλπ.. με χαμηλή δόση και επιτόκιο.Οι τραπεζίτες πήραν τα 110 δις και δεν έδωσαν καμία ρευστότητα στην αγορά.
«Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα ο υπουργός στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»!
Οι τραπεζίτες παίρνουν παράνομα τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό! Είτε είναι «ανίκανος και βλάξ» ή «ποιεί τον ανίκανο και βλάκα» ή κάτι «κερδίζει»! Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα! Πρέπει να γίνει πρόγραμμα ανάπτυξης.
Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»! «Ουδείς υπεράνω των νόμων και ούτε οι τραπεζίτες»!

79 σχόλια

  1. Πως οι κατηγοροι γινονται τιμητες,πως οι αντιπαλοι γινονται κολλητοι,πως οι ανικανοι γινονται ικανοι,πως η ανταλλαγη θεσεων ονομαζεται ανασχηματισμος,ευτυχως γλυτωσαμε απο την Τζακρη κριμα ποιος θα πληρωνει τις βαφες της μαυρης ριζας σε ξανθια,αλλα μας εμεινε η Γεννηματα(ψυχοκορη)και η Ξενογιαννακοπουλου,(του εχει κατσει αυτη στο μπρουμητο και την εχει παντα σε υπουργειο>
    Σεβαστε Ροντι(Γεροντι)Κουτσουκε ζεις αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ που θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Ελληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΤΟΝΣΑΜΑΡΑ
    ΟΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρχοντα δρ κουτσουκο

    σου εξιζε η θεση του Παναρετου
    συ τον εδιωξες γιατι καλυπτε την δεξιαΕυανθια Μακρη Μποτσαρη με τα πλαστα πτυχια στην ΑΣΠΑΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΗΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΕΧΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dR KOUTSOUKO

    THN DAMANAKH TI EGINE TOTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαζι σου μαζι σου
    εισαιι ο τριτος στηνσειρα
    Γιεργος
    ναγγελης
    δρ κουτσουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΦΑΓΑΤΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ .ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ.ΕΤΣΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΤΡΕΞΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΑΣΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ Η ΛΥΣΗ

    Να βγουν ετήσια, διετή τριετή έντοκα γραμμάτια με επιτόκιο 4 έως 5% και θα βρείτε αμέσως περίπου 29 δις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να βγουν ετήσια, διετή τριετή έντοκα γραμμάτια με επιτόκιο 4 έως 5% και θα βρείτε αμέσως περίπου 29 δις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανώτατο όριο εδαφικής ιδιοκτησίας που θα μπορούσε να κατέχει κάθε πολίτης.
    Η «πραγματική» Νέα Σεισάχθεια: Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη σε ένα δάνεια με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία υποθήκη ή προσημείωση. Καμία απευθείας πληρωμής-παρακράτησης δόσης από την υπηρεσία ή δημόσιο, που εργάζεται ο πολίτης. Αν υπήρχε εγγυητής, να παραμείνει μόνο ο δανειολήπτης. Να μπορέσεις να ξανα-διεκδικήσει ο πολίτης το σπίτι του που του κατέσχεσε η τράπεζα.

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΘΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσα συνολικά σπίτια μπορούν να κατασχέσουν οι τράπεζες; Οι τράπεζες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το κράτος! Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200!! Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»! Αν ένας μισθωτός έχει μηνιαίο εισόδημα 1500 ευρώ να δίνει το μέγιστο μόνο τα 500 ευρώ για δάνειο 300.000 ευρώ! Φραγμός στην λειτουργία των εταιριών ενημέρωσης – κατασχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι τραπεζίτες έχουν πάρει συνολικά 110 δις για να μην καταρρεύσουν δήθεν, από τον κρατικό προϋπολογισμό. Εντούτοις ενώ ενισχύθηκαν από το υστέρημα της φορολόγησης των πολιτών, στη συνέχεια απειλούν και εκβιάζουν όλους τους πολίτες για να τους πάρουν και τα σπίτια και να τους «αυτοκτονήσουν»! Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να μειωθούν στο 1/3 οι δόσεις και όχι στο ½ γιατί θα ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα!! Αν κάποιος έδινε π.χ. 600 ευρώ δόση να δίνει μόνο 200. Να παγώσουν μερικά δάνεια για κάποια χρόνια όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη! Να μετατραπούν τα υπόλοιπα καρτών ή δανείων σε χαμηλότοκα δάνεια και να γίνει «ένα πακέτο ανά τράπεζα» ή όλα ένα συνολικό πακέτο σε μία τράπεζα «σεισάχθειας»! Επείγει για αντιμετωπιστούν οι λαϊκές αντιδράσεις να ψηφιστεί ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. Να ψηφιστεί εδώ και τώρα, μαζί με το νομοσχέδιο ΕΣΠΑ (ας γίνει πολυνομοσχέδιο οικονομίας, όπως έγινε πολυνομοσχέδιο παιδείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μαλάκα πρασινοφρουρέ των 3:43:00 μ.μ. μπουκωμένε από τα λεφτά υπάρχουν, απλά αη γαμήσου να ησυχάσουμε! Ζώο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ).

    ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΑΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΟΣΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ.

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ!!!!!!

    Απάνω σας! Εμπρός πεδίον δόξας λαμπρόν….
    Εκλογές δεν θέλετε κυρίες και κύριοι της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, για να σωθεί η χώρα από τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ;
    Το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της δεν είναι κατά τα λεγόμενα σας υπεράνω των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων σας;
    ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ! Ναι, έτσι απλά. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.!
    Αν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο, την στοιχειώδη τσίπα και ανθρωπιά, το στοιχειώδες μέχρι και τελευταίας λεπτομέρειας επεξεργασμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση που περνούμε τώρα, την ελάχιστη έως μεγέθους βακτηριδίου πίστη μέσα σας ότι εσείς μπορείτε να σώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ συνασπιστείτε, ενωθείτε σε ένα κόμμα, μια δύναμη, και ορμήστε στην εξουσία για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Σε έξη μήνες το πολύ θα είσαστε κυβέρνηση και τότε με την σοφία σας, με την δύναμη και τον ενθουσιασμό σας, θα ξαναγεννηθεί όπως τώρα αφήνετε να εννοηθεί η κάθε μια και καθένας σας ο Χρυσούς Αιώνας του Περικλέους, θα αναπνεύσουμε ελευθερία, δημιουργικότητα, εθνική περηφάνια…
    Και σας λέω ΚΟΤΕΣ γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ, απλά φωνασκείτε, ξεχνώντας την ανοχή σας στην χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από εδώ, την κυβέρνηση του Καραμανλή, γιατί πολλοί από σας είτε τρώγανε είτε βολευόντουσαν, ως εκεί φτάνει η συνεισφορά σας στην Εθνική προσπάθεια για να βγούμε από τα σκατά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προφανως απευθυνεσαι στο ''βαθυ πασοκ'' και γραφεις τετοιες μπουρδες.Αυτοι οπως οι συνδικαλισταδες της ΔΕΗ και του ΟΣΕ και αλλου , θα σε πιστεψουν.Εμεις οι υπολοιποι ομως??? Τα λαμογια τα εχεις δεδομενα! Εμας?? Ποσο υποτιμας τη νοημοσυνη μας γραφοντας αυτες τις παπαριες!!(δεν σου πρεπει ευγενικη απαντηση γιατι ειναι τοσο μεγαλο το κακο που κανατε στη χωρα και στα παιδια μας, που μονο φυλακη σας χρειαζεται και βρισιμο).Σπιτι με υλικα απο κατεδαφιση χτιζεται??????? Αυτη ειναι η κυβερνηση σου.
    ΥΓ.Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος.Ενας απελπισμενος ειμαι , που αηδιασμενος απο τη δεξια, ψηφισα πασοκ, που να μην εσωνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι λες ορέ λεβεντιά μου! Η διαφθορά και η αλλοτρίωση του τόπου μας ξεκίνησε επί Ανδρέα Παπανδρέου που κατάργησε του ελεγκτές δημοσίας διοίκησης και μοίραζε ξένα λεφτά στον Έλληνα. Η οικονομική διαφθορά έφτασε στο ζενίθ με την κυβέρνηση του Σημίτη που ποτέ μα ποτέ δεν έπρεπε να βάλει την Ελλάδα στο Ευρώ. Το έκανε με όλους τους άλλους κόπρους για να βοηθήσει τους τραπεζίτες και να αναπτυχθούν στα Βαλκάνια . Δεν λέω ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ ήταν καλύτερες (αν και δεξιός εκ πεποιθήσεως - πιο πολύ εθνικιστής με σοσιαλιστικό πρόσωπο).
    Ο βλάκας/λοβιτούρας ο Μητσοτάκης τα έκανε μπακατέλα με τους Αλβανούς (βέβαια ο Σημίτης τους έκανε Έλληνες πολίτες όλους τους μαζί με τους ρώσο-πόντιους - που μόνο ρώσο-πόντιοι δεν ήτανε μια και τότε έκανα φαντάρος μαζί τους και σε διαβεβαιώνω ότι πολλοί από αυτούς ήταν ή Τσετσένοι ή Γεωργιανοί εγκληματίες που μπήκαν με πλαστά διαβατήρια από ότι μερικοί από αυτούς μου έλεγαν). Ο δε Καραμανλής ήταν τεμπέλαρος-χαμηλού ηθικού υπόβαθρου ανίκανος άνδρας, που βγήκε μόνο και μόνο γιατί είχε το επώνυμο του παππού του. Οπότε άσε τις θεωρίες και το spin με πομπώδες επευφημίες.
    Η Ελλάδα και ο κόσμος μπούχτισε από ρήτορες και spin doctors. Θέλει πολιτικούς που να αγαπάνε αυτόν τον τόπο περισσότερο από τον εαυτό τους. Πολιτικούς που να μην είναι καριερίστες της πολιτικής. Πολιτικούς που να λένε τα πράγματα όπως είναι και όχι το πως θα τους κάνει όσο πιο popular γίνεται. Πολιτικούς που θα κλείσουν φυλακή όλους όσους δημόσιους λειτουργούς και lobby κατάκλεψαν το κράτος μέχρι τώρα. Πολιτικούς που θα δώσουν αγώνα για τον συνταξιούχο, τον φοιτητή , τον ΣΩΣΤΟ και ΧΡΗΣΙΜΟ δημόσιο υπάλληλο, το ελεύθερο επαγγελματία, τον Αθηναίο άλλα και τον κάτοικο στο Φαρμακονήσι. Αλήθεια, που είναι οι Λαλιώτης, Βωβός, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, κλπ κλπ ….μην συνεχίσω με άλλα ονόματα. Οι πέτρες το έχουν τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι! Άσε το spin και κοίτα μπας και βοηθήσεις και εσύ αυτόν τον τόπο - εσύ και όλοι οι άλλοι που έχει ψηφίσει ο κόσμος και που πολλοί από αυτούς δεν θα άξιζαν ούτε να γυαλίζουν παπούτσια (όχι για τίποτα άλλο παρά για το ότι το να γυαλίζεις παπούτσια είναι τίμια δουλειά και πολλοί από αυτούς στην βουλή δεν γνωρίζουν την λέξη ) . Η κατάσταση έχει αλλάξει και πάρτε το χαμπάρι. Νύχτα θα φύγουν εάν δεν αλλάξουν νοοτροπία.

    Ένας άλλος Δόκτωρ (έκ του εξωτερικού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός ο δόκτορ, έχει δίκιο.
    Γιατί, μερικοί, τον βρίζετε;;;

    Χρήστος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε ασπονδυλα πρασινοειδη διωξτε τους δημοσιους βολεμενους πρασινοκηφηνες που συντηρουμε απο αληστου μνημης α. παπανδρεου για να παιρνει εκλογες το καθεστως. ουστ ρε αριστεροι αμερικανοι σοσιαληστες της χωρας.οσον αφορα τον αριστερο οπαδο του αμερικανου ποδηλατη κουτσουκο, να βαλει δραγωνα και ρεπουση στο εθνικης παιδειας για να δεσει το πραγμα.να μαθαινουν τις παπαριες των σοσιαληστων τα παιδια του ομως οχι τα δικα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυβέρνηση χωρίς τον Max Keiser; Σίγουρη αποτυχία.
    Εδώ τα λένε όλα!
    http://www.youtube.com/watch?v=kssMNSZ7_ZI&feature=player_embedded#at=443
    Φοβερό το σημείο όπου αποκαλύπτεται πως είναι ευκαιρία "ζωής", να βάλουν στο χέρι αεροδρόμια, "lottery" κ.λ.π.


    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θυμαμαι ρωσους τσετσενους και γεωργιανους τους εφερναν τα σοσιαληστικα ασπονδυλα το 2000 στην ελλαδα για να ψηφιζουν πρασινογλυφτιδες και λοιπους πασοκους πασοκους . ανθελληνες εφεραν ότι χειροτερο υπηρχε απο τα μαρξιστικα κατακαθια απο τις χωρες των φασιστων αριστερων φιλων τους.σε στρατοπεδα οι βρωμιαρηδες φιλοι των πασοκων εκαναν ανταρσιες και οι πασοκοι ελεγαν αφηστε τα παιδια να εκτονωθουν λογω προηγουμενης στερησης ελευθεριας στις αριστερες δικτατοριες. ουστ ρε κολοπασοκια διαλυσατε τη χωρα. δεν υπαρχει αστυνομια να γαμησει τους λαθρομεταναστες γιατι εδω στη δικτατορια της αριστερας που ζει η ελλαδα οι αριστεροι δινουν δικαιωματα σε καθε βρωμιαρη δολοφονο λαθρομεταναστη και αφαιρουν δικαιωματα απο τους ελληνες. κουτσουκε ειδες τον στρος καν το σοσιαλα. μεσα με χειροπεδες για τη ψειρου. εδω θα ειχαμε επανασταση διαδηλωσεις συμπαθειες εναντια στο κρατος της αστυνομικης βιας κλπ.

    να χεσω την αριστερα σας που διελυσε πατριδα θρησκεια οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..
    17 Ιουν 2011 3:39:00 μ.μ.


    ΟΛΙ ΡΕΝ ????
    ΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΙΝΤΡΟΣ ΛΙΓΝΟΣ" ????

    ΟΟΟΟΧΙ, ΟΛΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΗΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΕΧΤΕΣ..
    17 Ιουν 2011 3:42:00 μ.μ.


    ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ????
    ΟΧΙ, ΑΠΛΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μαζι σου μαζι σου
    εισαιι ο τριτος στηνσειρα
    Γιεργος
    ναγγελης
    δρ κουτσουκος
    17 Ιουν 2011 3:43:00 μ.μ.


    ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΘΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    17 Ιουν 2011 3:46:00 μ.μ.


    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!!

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΑΘΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατί, μερικοί, τον βρίζετε;;;

    Χρήστος Κ.
    17 Ιουν 2011 4:15:00 μ.μ.



    ΜΕΡΙΚΟΙ ?!?!?!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΕΣ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 30 ΜΟΙΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ. ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ Ο ΜΠΕΝΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΓΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΑΙ; ΝΤΛΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ 20% (ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΦΑΙΡΑ) !!!!!
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΔΛΕΚΤΙΚΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ. ΧΟΥ ΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΜΑΜΑ ΤΖΕΦΡΕΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΡ. ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΠΕΝΙ ΓΙΑ 2ΟΟ4 ΜΠΗΚΕ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ.ΘΕΛΕΙ ΔΡ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΠΙΕΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΑΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το γνωστό κομπλεξικό,προβληματικό και τυφλοφανατισμένο ανθρωπάκι που αυτοαποκαλείται δόκτορας,τσιρίζει γιά ακόμα μία φορά.

    Μετά τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις και την μετέπειτα άνοδο της θερμοκρασίας,τα πράσινα βλήτα βλάστησαν έντονα.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης Ιλιάδας, στο Παρίσι στις 5, 6 και 7 Μαρτίου 2005
    Πρώτη Φορά έγινε ο πρώτος τριήμερος Μαραθώνιος Ανάγνωσης Ιλιάδας του Ομήρου που επιχείρησε η θεατρική ομάδα του Πανεπιστήμιου της Σορβόννης Demodocos, και με την συμμετοχή του πρώην Υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας Jack Lang, όπως επίσης και Ελλήνων όπως ο Δρ. Αναστάσιος Κουτσούκος και ο συγγραφέας - σκηνοθέτης Μπάμπης Πλαϊτάκης. Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης της Ιλιάδας διήρκεσε τρεις ημέρες (5, 6 και 7 Μαρτίου) είχε την υποστήριξη του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της «Ανοιξης των ποιητών» με την συμμετοχή σαράντα περίπου αοιδών και έλαβε χώρα στο Παρίσι στις κεντρικές αίθουσες του Πανεπιστήμιου της Σορβόννης Louis Liard και Richelieu με αφορμή τη νέα μετάφραση του Καθηγητή Philippe Brunet που θα δημοσιευθεί σύντομα στις εκδόσεις Gallimard. Την Κυριακή 11π.μ. αναγγέλθηκε η άφιξη του κ. Jack Lang στην αίθουσα Louis Liard και μετά από πρόσκληση του Philippe Brunet, ο γνωστός φιλέλληνας πρώην Υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας διάβασε αρκετά εκτενή αποσπάσματα από την Ιλιάδα, μαζί με τους άλλους αοιδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ηγέτη Άρχοντα Συναγωνιστή Δόκτορα,

    να σε κανω μια ερώτηση;

    Πόσους μήνες πιστεύεις πως θα βγάλουν ολα αυτά τα δικηγοράκια που σήμερα ορκισε κυβέρνηση ο ΓΑΠ;

    Οχι τίποτα αλλο,

    αλλά πολλά τους βαζεις να σου "επιλύσουν".

    Ασε τίποτα και για το Σαμαρά!


    Υ.Γ.

    Εγώ δόκτορα δεν σε ειρωνεύομαι, διότι εάν κατα πως είπε και ο εκ Κουζιάνης δόκτορ Κουκουλόπουλος ,

    "εξάγουμε νεους μορφωμένους εις το εξωτερικό και εισάγουμε φτωχούς μετανάστες"

    εσύ μια μέρα δόκτορά μου,

    και Αυτοκράτορας θα γίνεις, της χώρας των ζητιάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΤΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΦΑΤΣΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ελα καλέ ..μαύρε άραχνε ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ
    κακέ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
    Πασοκομαλακισμένο στα σχόλια...ασχολήσου...με τις πράσινες δικιές σου.
    ----------------------------------------------

    Quiz: Ποιός είναι ο Υπουργός με το στριγκάκι;

    Το ότι στο ΠΑΣΟΚ που πήρε το πάνω χέρι, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, επικρατούν οι μισογύνηδες το καταλάβαμε όλοι μιας και οι μόνες γυναίκες που "επέζησαν" είναι αυτές του Υπ. Εθνικής Παιδείας... αλλά το ότι θα υπήρχε και υπουργός που έχει εμφανιστεί με στριγκάκι δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε!!!

    Γελάει όλη η δημοσιογραφική πιάτσα που ξέρει και τον έχει "θαυμάσει" με στριγκάκι.

    Ποιος είναι θα σας το αποκαλύψουμε την κατάλληλη ώρα...
    ===============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση. Άλλαξε θετικά η ψυχολογία των πολιτών, με την Νέα Κυβέρνηση.
    ///////////////////////////////////////////
    Στό ξημέρωμα ακούς τίς 18ούρες-γκουγκούφκες?
    Γκουγκουγκούου γκουγκουγκούου....
    Σκληρά πουλιά μονογαμικά αγριοπερίστερα.
    Έδιωξαν κάθε άλλο πτηνό από τίς πόλεις.
    Μέχρι καί τά παμπόνηρα κοράκια-κάργιες!!!
    Ο Κουτσούκος-Δρ,σάν σπουργήτι επιβιώνει
    επειδή η αυλή του (δλδ τά πολλά σχόλια),
    τόν θρέφει μέ ψύχουλα.
    Μετά τόν νέο ανασχηματισμό,η υφυπουργοποίηση
    του,ανάγεται στίς Καλένδες.
    Γαλλικές στόν καιρό τής παντεσπάνι-Μ.Αντουανέτα
    Ποιός φταίει τώρα πού τό πουλέν δέν βρήκε
    κυβερνητικό θώκο?
    Η αυλή -αμόρφωτη καί προσδοκούσα-(??!!!)
    Πού γράφει καί ξαναμανά γράφει?
    Τραγούδα τώρα:"Άντε θύμα άντε ΨΩΝΙΟ....".
    Καί τό:"Όνειρααα, πουλιά μου ταξιδιάρικα".
    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΣΤΟ press.
    Είναι καί αιθεροβάμων.Δές τίτλο σχολίου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Ορκίστηκαν πως το καλό του λαού θα είναι η κύρια μέριμνά τους ." !!!
    ----------------------------------
    Ε....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΞΕΥΤΙΛΑ.
    Αυτός είναι το ...πρόσωπο της ημέρας!

    Χθες απειλούσε να παραιτηθεί από βουλευτής και σήμερα δέχτηκε να γίνει υφυπουργός Άμυνας...
    Από τον Δημήτρη Φωκιανό

    Λέγεται Κώστας Σπηλιόπουλος και εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Ανήκε στους πολιτικούς φίλους της Βάσως Παπανδρέου. Χθες ήταν ο τρίτος κατά σειρά βουλευτής που ετοιμαζόταν (μετά τον Φλωρίδη και τον Νασιώκα) να παραιτηθεί διαφωνώντας με...
    τις επιλογές της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Όταν μάλιστα γράφτηκε το όνομά του δεν έκανε καμία διάψευση, αντίθετα το άφησε να συντηρείται.
    Σήμερα, δέχτηκε να αναλάβει νέος υφυπουργός Άμυνας υπό τον Π. Μπεγλίτη.
    Ε, δεν είναι το ...πρόσωπο της ημέρας ;

    o ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ...
    "ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ...ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ".
    ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑ ΤΑ...ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΟΙ
    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΚΑΓΣΤΕΡ
    ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ
    ΓΛΥΩΔΗ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΠΕΤΑ - ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΛΕΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ,
    ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΤΣΑΡΟΣ
    ΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ???????

    ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ(ΓΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ)ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ
    ΡΕΛΑΝΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ........ ΠΟΙΟΣ ? Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ
    ΤΖΕΦΡΥ.

    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εκτός κυβέρνησης (πάλι!) Γεωργιάδης, Καρατζαφέρης και Ντόρα!
    ______________________________________________
    Εκτός κυβέρνησης, Καρατζαφέρης και Γεωργιάδης !

    Και μετά περιμένουν να σωθεί η χώρα…! Ας ενημερώσει κάποιος τον ΓΑΠ, ότι στο Τηλε-Άστυ, ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει, πως μπορεί να σώσει την Χώρα !
    Πόσες κυβιστήσεις πρέπει να κάνει κάποιος για να πάρει...Υπουργείο σε αυτή την χώρα επιτέλους!

    Η Ντόρα λέει όχι στο Μεσοπρόθεσμο για να κερδίσει το 0,1% που θα την ανεβάσει
    στο 1,6%, ένα σκαλί δηλαδή πριν το 1,7% !
    Ο δρόμος για το 3% και την βουλή είναι
    πλέον Ανοιχτός!..........
    αχαχαχα..χιχιχιχιχ..χοχοχο

    H μόνη μας ελπίδα σωτηρίας είναι πλέον στα χέρια του νέου Υπουργού Περιβάλλοντος:
    Γιώργου Παπαπακωνσταντίνου και του Αναπληρωτή Υπουργού : Νίκου Σηφουνάκη
    Οι εργολάβοι ήδη ζεσταίνουν τις μηχανές κι ετοιμάζονται για το πλιάτσικο !
    Όχι στα θερινά Ανάκτορα !
    Αλλά στο Ελληνικό !
    Έχει να...πέσει τσιμέντο και πράσινη ανάπτυξη, η Ελλάδα θα είναι μαζί με Σινικό Τοίχος τα μόνα ανθρώπινα δημιουργήματα ορατά από το Διάστημα!

    Τα UFO ! ΟΙ ΛΑγΟΙ..Κρίμα και το κουστούμι του Πρόεδραααα!
    Never mind Mr. Rresident. The next time.
    I hope it should be close enough !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ====================================
    THE NEW CAMORRA COLLECTION
    - ΠΑSSOK -

    Λοιπόν σύμφωνα με την WIKIPEDIA the camorra is a mafia-type criminal organization in the region of GREECE and its capital is ATHENS.
    It is one of the oldest and largest criminal organizations in GREECE ,
    going back in 1981.
    Αυτά ιστορικά.

    Κατ'αλλα ο ΝΟΝΟΣ πήρε 2 ΣΩΜΑΤΟΔΕΙΣ υπαρχηγούς, ως είθισται, και βόλεψε μερικά ακόμα λαμόγια, που ΕΚΑΝΑΝ πως φώναζαν, γιατί έβλεπαν πως διαλύεται η ΟΡΓΑΝΩΣΗ και δεν είχαν προλάβει να φάνε τίποτα.

    ΑΥΤΑ και η συνέχεια επί της οθόνης. στη νέα μεγάλη υπερπαραγωγή
    MAFIA No 2.
    THE GREAT ESCAPE.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "Πληροφορίες που έφεραν τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, πηγαίνοντας στην ΚΟ, να ζητάει συγγνώμη(!) από τον ελληνικό λαό για τον εκτροχιασμό της οικονομίας(!) και να συστήνει στο διάδοχό του να συναινέσει στην προσπάθεια για λύση(βοηθείστε, τα δικά μας σκατά καθαρίζουνε!) όπως του ζήτησε και ο κ. Μητσοτάκης, δεν επιβεβαιώθηκαν..."
    Το έχουν ρίξει στην "τρελλή"(!) και εμμένουν στο τρίπτυχο: "Μπλέ - σκούρο μπλέ - ...Μαυρής"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ

    ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΕΧΤΕΣ..


    ΦΙΛΙΚΑ

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΧΑ ΧΑΑΧ ΧΖΑΑ ΧΖΧΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ?

    ΡΕΕΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ε ε ε ερχεται

    ο νεος ηγετης Πασοκ

    ερχεται

    δοκτωρα δωστα ολα

    αλλαξε η ψυχολογια

    σημερα πηδηξα μετα ενα χρονο απο τις μαλακιες Παπακωνσταντινου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Νέα ελπιδοφόρα πνοή, η νέα Κυβέρνηση.


    Άλλαξε θετικά η ψυχολογία των πολιτών, με την Νέα Κυβέρνηση.

    ε ναι εχει δικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ο δρ κουτσουκοσ εφαγε και τον φλωρο παπακωνσταντινου

    λεγεται του εχει κανει μηνυση στον αρειο παγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. -Πρόεδρος του «Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής» τοποθετείτε ο καθηγητής Αλ. Δημαράς
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!!

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

    ΓΙΩΡΓΟ......ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

    ΣΕ ΣΚΑΒΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ο Καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής Δημήτρης Ματθαίου, και,

    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΞΙΟΝ?

    ΝΑ ΔΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-

    Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας
    Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε πρώτοι!

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗς ασπαιτε ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗς ΔΕΞΙΑς Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ενώ παραμένουν υπουργός η Αννα Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια υπουργός η Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Στην απομάκρυνση του Γ. Πανάρετου από το υπ. Παιδείας έπαιξαν ρόλο

    οι αντιδράσεις των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ειδικά στο πρόσωπο του στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου.

    Οι αρμοδιότητες του κ. Πανάρετου (τριτοβάθμια και πανελλαδικές) αναμένεται να περάσουν στην Αν. υπουργό Φ. Γεννηματά.

    Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-

    Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας
    Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε πρώτοι!



    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Ασπαιτε ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗς ΔΕΞΙΑς Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου...

    γΙΑ ΝΑΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. -Πρόεδρος του «Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής» τοποθετείτε ο καθηγητής Αλ. Δημαράς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!!

    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2011 11:38 Ο Αλέξης Δημαράς ΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟς, πρόεδρος του «Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΗΡΕ ΤΕΛΟΣ

    ΕΔΙΩΚΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

    Στοιχεία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ζητά ο υφ. Παιδείας


    Στοιχεία ζητά ο υφ. Παιδείας Γιάννης Πανάρετος από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , με έγγραφο που απέστειλε ο υφ. Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, προς της διοίκηση του Ιδρύματος, προκειμένου να εγκρίνει πιστώσεις για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών


    ΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΠ ΑΘΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οι ληστρικοί Τραπεζίτες και οι Εταιρίες Ενημέρωσης, οι παράνομες Δικηγορικές Εταιρίες εκβιασμού των πολιτών και οι ανίκανοι Υπουργοί Οικονομίας κα Ανάπτυξης, ...; οι σύγχρονοι Δυνάστες των πολιτών.. .
    Αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι πολίτες, για τα υπερκέρδη των μαφιόζων εκβιαστών τραπεζιτών και γραφείων ενημέρωσης - πλειστηριασμών!
    Τεράστια τα υπερκέρδη των ληστρικών τραπεζιτών και των Δικηγορικών γραφείων ενημέρωσης εκβιασμού των πολιτών!

    Όλο το Μνημόνιο πήγε στους Τραπεζίτες, που τρώνε και πίνουν εις υγεία των πολιτών!
    Πολίτες , μην αυτοκτονείτε ...; γκρεμίστε τους ανίκανους από την εξουσία εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών (οι άλλοι έχουν έργο μόνο να αρχειοθετούν σκάνδαλα) αν είναι όντως ανεξάρτητη, να αποδώσει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των Τραπεζιτών, των «γραφείων ενημέρωσης- κατασχέσεων» και των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση δεν προχωρούν σκοπίμως στην «συνολική ρύθμιση δανείων υπερδανεισμένων πολιτών» μέσω μιας «Νέας Σεισάχθειας» , ενώ πριμοδοτούν δωρεάν με 110 δις τους Τραπεζίτες-δολοφόνους!!

    Μακραίνει ο κατάλογος των δολοφονιών των τραπεζιτών ! Δύο άνθρωποι, ο ένας στα Τρίκαλα κι ο άλλος στην Εύβοια, χάθηκαν βάζοντας οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους, μην μπορώντας να αντέξουν την δυσπραγία και τα οικονομικά προβλήματα που τους προκάλεσε η παρατεταμένη κρίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. πασοκ

    Υπάρχει λύση στον φόρο αίματος: η Νέα Σεισάχθεια και η συγκέντρωση όλων των οφειλών των υπερδανεισμένων σε «ένα πακέτο» στο Ταμείο Παρακαταθηκών, που δεν θα ξεπερνά τον 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη, με τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών!!

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο ΛΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΟΣ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ?

    Οι «τζάμπα μάγκες» Τραπεζίτες, δεν επενδύουν τα δικά τους χρήματα, αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών και έτσι θησαυρίζουν και πλουτίζουν ως νέοι κηφήνες, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου! Επιπλέον ζητούν 110 δις χάρισμα - ως φόρο αίματος - για να καλύψουν τις δικές τους ατασθαλίες, ενώ τα υπερκέρδη τους είναι στον λαβύρινθο των Τραπεζών της Ελβετίας!! Αντισταθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μα από τα χρήματα των πολιτών, που χαρίζονται αφειδώς στους Τραπεζίτες ...;. Για να διασωθούν, από την τοκογλυφία και τον εκβιασμό και την στημένη κρίση. Αντί να απολύονται ο Δημόσιοι Υπάλληλοι να απολυθούν οι Τραπεζοϋπάλληλοι - εκβιαστές - συνένοχοι των τραπεζιτών! Αντί να κλείνουν τα σχολεία να κλείσουν οι Τράπεζες και να μειωθούν στο μισό τα άχρηστα Τραπεζικά υποκαταστήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΝΕΑ

    ΚΛΑΙΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ!!

    ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ....

    ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΠΑΣΠΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτοκτονούν και βασανίζονται ψυχολογικά οι «υπερδανεισμένοι δανειολήπτες», με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών, των Τραπεζιτών και των γραφείων κατασχέσεων, ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση: η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ας γίνει μια Νέα σεισάχθεια, στην οποία θα μπορούσε να περιληφθεί:

    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη (που έχει σε όλες τις τράπεζες) σε ένα δάνειο (σε μια τράπεζα) με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ουσιαστικά οι 10 τράπεζες θα αναλάβει η κάθε μία το 10% των υπερδανεισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ευχόμαστε «καλή διακυβέρνηση», για το καλό όλων των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΝΕΑ

    ΚΛΑΙΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ!!

    ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ....

    ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΠΑΣΠΙΤΕΣ

    18 Ιουν 2011 1:00:00 π.μ.

    ακουγεται οτι θα ξηλωθει ο χρυσουλακησ γιαννησ ο δεξιοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. EUROBANK

    ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ?

    Ο ΛΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΟΣ
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ?

    Οι «τζάμπα μάγκες» Τραπεζίτες, δεν επενδύουν τα δικά τους χρήματα, αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών και έτσι θησαυρίζουν και πλουτίζουν ως νέοι κηφήνες, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου! Επιπλέον ζητούν 110 δις χάρισμα - ως φόρο αίματος - για να καλύψουν τις δικές τους ατασθαλίες, ενώ τα υπερκέρδη τους είναι στον λαβύρινθο των Τραπεζών της Ελβετίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ο Καθηγητής Συγκριτικής Παιδαγωγικής Δημήτρης Ματθαίου,ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΚ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ
    ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΛΛΕΓΑ ΚΛΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΟΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ?

    ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ?


    ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΕΛΙΚΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ

    Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η νέα κυβέρνηση...
    τοy Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
    Ορκίστηκαν πως το καλό του λαού θα είναι η κύρια μέριμνά τους...

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    έλα μoυνί στον τόπο σου ......!!!!!


    Ανοιχτή επιστολή στο site του ΠΑΣΟΚ, αναρτημένη
    Ανοιχτή επιστολή στον Γ. Παπανδρέου
    Θεσ/νίκη 31-3-07
    Ο Γ. Παπανδρέου, ως αρχηγός, παρέλαβε ένα πολιτικό κόμμα ιδεολογικά και κοινωνικά στέρεα «δομημένο» (με τα όποια προβλήματα) και το οδήγησε σε πολιτικό μαρασμό, απαξιώνοντάς το.
    Στρατηγικά Πολιτικά Ατοπήματά του :
    1. Πολιτική ανυποληψία.
    Η εξωτερική του πολιτική (απροκάλυπτη υποστήριξη του σχεδίου Ανάν, όταν η τεράστια πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων και των Ελλήνων συνεπώς, δεν το αποδεχόταν) οδήγησε τους ψηφοφόρους του πασοκ σε ιδεολογική απάθεια, πολιτική σύγχυση και αυτόν σε πολιτική ανυποληψία δια παντός.
    2. Ιδεολογική αποσύνθεση του πασοκ.
    Με την περίφημη «διεύρυνση» «αριστερά» και ακρο-δεξιά, κατόρθωσε ένα συμπαγές ιδεολογικά και κοινωνικά πολιτικό κίνημα να το απο-ιδεολογικοποιήση εν μία νυκτί.
    Ειδικά με τους νεοφιλελεύθερους (Σ. Μάνο και Α. Ανδριανόπουλο, πολιτικούς συνοδοιπόρους των Μπους, Τσένει και λοιπά νεοσυντηρητικά κοράκια) έβαλε ταφόπλακα στην όποια ιδεολογική κάλυψη απέμεινε στο πασοκ, από την αλά Παπαντωνίου λαίλαπα της «εκσυγχρονιστικής» επέλασης του χρηματιστηρίου και τον τρόπο εισαγωγής του ευρώ στην ζωή μας (ανεξέλεγκτη λειτουργία της αγοράς των καρτέλ με συνέπεια την μη συγκράτηση των τιμών) με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Έτσι φτάσαμε στο «πολιτικό αληταριό» Λ.Λ.
    Μόνη επιλογή του : Να παραιτηθεί από την αρχηγία του πασοκ και
    την εγχώρια πολιτική ζωή !, αξιοπρεπώς (sic).

    ______________________________________________
    Σήμερα έχουμε τις συνέπειες της επιλογής του να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία του πασοκ τότε και στην πρωθυπουργία σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αθώες οι πρυτανικές αρχές για τη φιλοξενία του Indymedia
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

    Αθώοι κρίθηκαν από το δικαστήριο ο πρύτανης και δύο αντιπρυτάνεις του ΕΜΠ την περίοδο 2006-2010, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος, επειδή ο δικτυακός τόπος Indymedia Athens φιλοξενείται σε διακομιστή του Πολυτεχνείου. Οι τρεις πανεπιστημιακοί επισήμαναν ότι δεν είχαν τη δικαιοδοσία να λογοκρίνουν το δίκτυο εναλλακτικής ενημέρωσης, και χαιρέτισαν την απόφαση ως νίκη για την ελευθερία του λόγου.

    Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν ο τέως πρύτανης Κώστας Μουτζούρης και οι αντιπρυτάνεις Ι.Πολύζος και Γ.Σπαθής. Και οι τρεις δήλωσαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ότι δεν είχαν την τεχνική ή νομική υποχρέωση να σταματήσουν τη φιλοξενία του Indymedia, παρόλο που οι ίδιοι προσωπικά καταδικάζουν πολλά από δημοσιεύματά του.

    Επισήμαναν δε ότι αρμόδιοι για την εν λόγω διαδικασία ήταν η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι αρμόδιοι εισαγγελείς.

    Μάλιστα χαρακτήρισαν «πολιτική» τη δίωξή τους με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος με σκοπό το «παράνομο ηθικό όφελος».

    Απαλλακτική για τους καθηγητές ήταν και η εισαγγελική πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο νυν πρύτανης του ΕΜΠ κ. Σιμόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος δήλωσε στο δικαστήριο πως «ο χώρος της ακαδημαϊκής ελευθερίας πρέπει να επεκτείνεται στα ακραία όρια, γιατί μόνο τότε είναι ελευθερία».

    Συμφώνησε με τη θέση ότι οι πρυτανικές αρχές δεν είχαν δυνατότητα να επέμβουν.

    Μετά το τέλος της δίκης, οι τρεις πανεπιστημιακοί δήλωσαν ότι «με την απόφαση, η έννοια της ελευθερίας του λόγου και του πανεπιστημιακού ασύλου γίνονται πιο δυνατές».

    Η δίωξη των πρυτανικών αρχών το 2009 είχε προκαλέσει την αντίδραση και της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία είχε δηλώσει τότε ότι «πάνω από όλα είναι η ελευθερία της έκφρασης».

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4631661

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Θέμα: «Μα ετήσια και διετή έντοκα γραμμάτια ελληνικού δημοσίου μπορούν να βρουν όσα δις θέλουν, όλα τα υπόλοιπα είναι παράνομη κομπίνα. Αντί αυτού δανείζονται σκόπιμα για να πουλάνε παράνομα και ανήθικα, την δημόσια περιουσία σε μηδενική τιμή».
    Θέμα 2: « Οι παρανομίες των τραπεζών, η δήθεν οικονομική κρίση, οι εξωχώριες εταιρίες, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια, το ΔΝΤ, η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές της Eurobank και των άλλων τραπεζών, οι υπερδανεισμένοι πολίτες, εισπρακτικές εταιρίες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες υπερδανεισμένων πολιτών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δηλωσεις

    η ζωη τραβαει την ανηφορα. Ολοι την περνουμε δηλωσε η Διααμαντοπουλου στην ΝΕΤ. Δειτε το βιντεο στην ΝΕΤ

    Τι εννοει αραγε όλοι την πάιρνουμε και ποια?

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δηλωσεις

    η ζωη τραβαει την ανηφορα. Ολοι την περνουμε δηλωσε η Διααμαντοπουλου στην ΝΕΤ. Δειτε το βιντεο στην ΝΕΤ

    Τι εννοει αραγε όλοι την πάιρνουμε και ποια?

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση