GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης Πέρκινς...

Ένας μεταμελημένος εκτελεστής ανυπάκουων κυβερνήσεων στις θςλήσεις της «εταιροκρατίας», ο Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει   «Η Ελλάδα έχει πέ...

Ένας μεταμελημένος εκτελεστής ανυπάκουων κυβερνήσεων στις θςλήσεις της «εταιροκρατίας», ο Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει 

«Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών δολοφόνων»

Ο Τζον Πέρκινς, στη συνέντευξη που ακολουθεί δηλώνει πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα έχει πέσει θύμα των οικονομικών δολοφόνων με απώτερο στόχο τη θέσπιση ενός παγκόσμιου κεντρικού τραπεζικού συστήματος και ενός παγκόσμιου νομίσματος.
Ερώτηση: Κύριε Πέρκινς έχει η περίπτωση της Ελλάδας ομοιότητες με τη δράση των οικονομικών δολοφόνων;
Η Ελλάδα χτυπήθηκε από οικονομικούς δολοφόνους , δεν υπάρχει αμφιβολία. Ξεκίνησε από την Ισλανδία πριν από δύο χρόνια και έφθασε σε εσάς, στην Ιρλανδία, και άλλες χώρες. Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση στην Ελλάδα, τέθηκε σε μία κατάσταση με υπέρογκο χρέος και η οικονομία της βρίσκεται σε τέλμα. Η όλη συζήτηση γίνεται για την επαναχρηματοδότηση του χρέους. Η πρόθεση για επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους θα συνοδευτεί από παραίτηση της Ελλάδας σε πολλούς τομείς. Είναι μία συνηθισμένη τεχνική των οικονομικών δολοφόνων ώστε να φέρουν μία χώρα στα χέρια της «εταιρειοκρατίας».
Δεν έχω αμφιβολία ότι...
 θα υπήρξαν παρασκηνιακές προσπάθειες να επιτευχθούν συμφωνίες μεταξύ Ελλήνων πολιτικών, επιχειρηματιών και της τραπεζικής κοινότητας, δοσοληψίες ή και απειλές. Και όπως είδαμε με την υπόθεση Στρος-Καν στείλανε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Ιρλανδία και σε όσους ηγέτες σκέφτονται να σταθούν απέναντι από την «εταιρειοκρατία».
 Ερώτηση: Δεν είναι ξεκάθαρο σε πολύ κόσμο πως λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός. Θεωρητικά έχουμε ένα δυτικό πολιτισμό και τραπεζικό σύστημα αλλά και διάφορα φόρα όπου οι ηγέτες αυτού συνευρίσκονται συζητώντας. Ειναι αυτή μία ενδοδυτική ή ενδοτραπεζική σύγκρουση ή κάτι άλλο; 
Ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ χάνουν τη δύναμή τους. Η δύναμη όλο και περισσότερο υπεισέρχεται στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Για να διατηρήσουν τη δύναμή τους, είτε στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μ. Ανατολή ή την Κίνα, βασίζονται σε ένα παγκόσμιο κεντρικό τραπεζικό σύστημα και ένα σταθερό νόμισμα που θα χρησιμοποιείται παγκοσμίως, ώστε να το πετύχουν.
Την ίδια στιγμή, υπάρχει τρομερή πίεση για αλλαγή. Στη Λατ. Αμερική, την τελευταία δεκαετία έχουν εκλεγεί 10 πρόεδροι που σε διαφορετικούς βαθμούς αντιστέκονται στην «εταιρειοκρατία», και σε χώρες όπου στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ελέγχονταν από στυγνούς δικτάτορες, βοηθούμενοι από τη CIA. Επίσης, η Μ. Ανατολή εκρήγνυται και η Κίνα δυναμώνει.
Οπότε υπάρχει μεγάλη αντίσταση παγκοσμίως. Και λόγω αυτού, το status quo, το κατεστημένο, πεισμώνει, στυλώνει τα πόδια του. Οπότε αυτή τη στιγμή η «εταιρειοκρατία» κάνει τα πάντα να υπονομεύσει οποιαδήποτε χώρα θα μπορούσε να την απειλήσει και συγχρόνως να θεσπίσει ένα παγκόσμιο νόμισμα, το δολάριο, σίγουρα βλέπουμε μια αποδυνάμωση του ευρώ ως αποτέλεσμα, και επίσης να θεσπίσει ένα παγκόσμιο κεντρικό τραπεζικό σύστημα.
* Οπότε θα λέγατε ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί τα πρώτα δείγματα ενός είδους φασισμού;
* Είναι ένας όρος, αλλά ο κίνδυνος εδώ είναι ότι συνδέουμε τον φασισμό με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι. Στις ΗΠΑ έχουμε μια δυσκολία στη χρήση του όρου κομμουνισμός ή σοσιαλισμός επειδή είναι συνδεδεμένος με τον Στάλιν. Η Ευρώπη δεν έχει την ίδια παράδοση. Αλλά σίγουρα οι πολυεθνικές κυβερνούν. Δεν είναι απλώς μια συνεργασία κυβερνήσεων και εταιρειών.
Σήμερα οι πολυεθνικές εταιρείες ελέγχουν τον κόσμο. Λίγο παλαιότερα, θρησκευτικές οργανώσεις είχαν αυτή τη δύναμη, αργότερα τη σκυτάλη πήραν κυβερνήσεις, και κάποιες ήταν φασιστικές, κάποιες δημοκρατικές, άλλες δικτατορικές, οι οποίες ανταγωνίζονταν για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τις αγορές. Αλλά σήμερα, οι κυβερνήσεις αντικαταστάθηκαν από τις εταιρείες, οι οποίες εξαγοράζουν τους πολιτικούς. Κανείς δεν μπορεί να εκλεγεί σε σημαντικό πολιτικό πόστο στις ΗΠΑ χωρίς τη χρηματοδότησή τους. Ελέγχουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, και στην πραγματικότητα παίρνουν τις αποφάσεις. Εάν κάποιος τους στέκεται εμπόδιο, τον καταστρέφουν με διάφορους τρόπους.
**Παραφράζοντας, λοιπόν, λέτε ότι έχουμε μια παρακμή της Δημοκρατίας.
* Υπάρχει μια τέτοια προσπάθεια. Από την άλλη, η Δημοκρατία δυναμώνει στη Λατ. Αμερική και κατά τη γνώμη μου υπάρχει αυτή τη στιγμή μια λαϊκή προσπάθεια εκδημοκρατισμού στη Μ. Ανατολή, η οποία βρίσκει μεγάλες αντιστάσεις. Ακόμη και στις ΗΠΑ βλέπουμε κόσμο να αντιδρά στις οικονομικές αλλαγές και κινήματα που προσπαθούν να επαναθεσπίσουν τη Δημοκρατία. Η «εταιρειοκρατία», λοιπόν, έχει μεγάλες δυσκολίες να διατηρήσει τη δύναμή της ή να αποκτήσει περισσότερη. Υπάρχουν λοιπόν πολλά κινήματα και αντικινήματα παγκοσμίως.
Κάντε ό,τι το Εκουαδόρ
* Υπάρχει συζήτηση στην Ελλάδα για τη σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου ώστε να ελεγχθεί πόσο από το χρέος είναι απεχθές, στα πρότυπα αυτού που θέσπισε ο Ραφαέλ Κορέα στο Εκουαδόρ. Ποια είναι η γνώμη σας;
* Συμφωνώ απολύτως με τη θέσπιση αυτού. Και βλέπουμε την Ισλανδία να αντιστέκεται σθεναρά, η οποία έπειτα από δημοψήφισμα αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της. Ο Ραφαέλ Κορέα, τον οποίο σέβομαι πολύ ως ηγέτη, είναι μεγάλο πρόβλημα για τις ΗΠΑ διότι είναι καπιταλιστής, έχει διδακτορικό οικονομίας από αμερικανικό πανεπιστήμιο, είναι πολύ δύσκολο για μας να τον αποκαλέσουμε κομμουνιστή.
Το χρέος του Ισημερινού δημιουργήθηκε από υποστηριζόμενους από τη CIA δικτάτορες τη δεκαετία του ’70. Το χρέος είναι του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, των δικτατόρων, αλλά όχι του λαού του Ισημερινού. Οπότε ο Κορέα αντιστέκεται σθεναρά, και φυσικά πριν από έναν χρόνο η CIA προσπάθησε να τον ανατρέψει ανεπιτυχώς.
Το ίδιο έγινε στην Ονδούρα με τον πρόεδρο Σελάγια, ο οποίος προσπάθησε να κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά ανατράπηκε. Οι λαοί πρέπει να στηρίξουν ηγέτες που θα αντισταθούν και που θα αναπτύξουν συμμαχίες με χώρες που βρίσκονται σε παρόμοια προβλήματα. Εάν η Ελλάδα ενεργήσει μόνη, θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες. Αλλά εάν συμμαχήσει με την Ιρλανδία, την Ισλανδία, τη Βενεζουέλα, το Εκουαδόρ, την Αργεντινή, χώρες της Λατ. Αμερικής και της Αφρικής, θα ενισχύσει τη θέση της.
* Πώς κρίνετε την υπόθεση της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος-Καν;
* Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση, αλλά γνωρίζω ότι η ζωή του καταστράφηκε. Πιθανότατα δεν θα μπορέσει να κατέβει στις προσεχείς γαλλικές προεδρικές εκλογές. Δεν ξέρουμε την αλήθεια για το κατά πόσον είναι ένοχος ή όχι, δεν έγινε δίκη. Γνωρίζω όμως ότι καταδεικνύει πόσο εύκολο είναι να καταστρέψεις έναν δημόσιο αξιωματούχο. Οπως έχω γράψει στα βιβλία μου, άτομα όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και όλοι οι σημαντικοί πολιτικοί ανά τον κόσμο, είναι εξαιρετικά ευάλωτοι.
Με σφαίρα ή με… Μόνικα
Παλαιότερα, τον καιρό του Τζον Κένεντι για παράδειγμα, έπρεπε να πυροβολήσεις έναν πρόεδρο για να τον δολοφονήσεις. Ολοι ήξεραν ότι ο Κένεντι είχε εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις, αλλά ήταν αποδεκτό, οπότε έπρεπε να τον ρίξουν με μια σφαίρα. Ξεκινώντας όμως με τον Κλίντον, και τη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι, άρχισαν οι δολοφονίες «προσωπικότητας». Και τώρα με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, βλέπουμε ότι ένα άτομο μπορεί να καταστραφεί ολοκληρωτικά απλώς λόγω μιας κατηγορίας. Δεν ξέρουμε αν αυτή η κατηγορία είναι αληθινή ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή μιας και η πολιτική του καριέρα καταστράφηκε ανεξαρτήτως αλήθειας.
* Εικάζεται ότι η υπόθεση έχει να κάνει με τον «ανταγωνισμό» δολαρίου-ευρώ και ότι ο Στρος-Καν είναι υποστηρικτής του ευρωπαϊκού νομίσματος. Εχει βάση η εικασία κατά τη γνώμη σας;
* Σίγουρα μπορεί να συμβαίνει αυτό. Οι ΗΠΑ είναι εξαιρετικά προστατευτικές με το δολάριο, πιστεύω ότι είναι ο βασικός λόγος που κάνουμε πόλεμο στη Λιβύη. Ο Καντάφι προσπαθούσε να πείσει τις αφρικανικές χώρες να ιδρύσουν ένα παναφρικανικό νόμισμα, το «χρυσό δηνάριο», και να πουλάει πετρέλαιο σε αυτό το νόμισμα αντί του δολαρίου, όπως κάναμε πόλεμο στον Σαντάμ ο οποίος ήθελε να πουλάει το πετρέλαιο σε άλλο νόμισμα. Είναι απόλυτα πιθανό.
Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση, αλλά λέω ότι τα άτομα που υποστηρίζουμε στη Λιβύη υποσχέθηκαν να δημιουργήσουν μια Κεντρική Τράπεζα που θα συνεργαστεί με τις κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. διατηρώντας το δολάριο ως νόμισμα συναλλαγής πετρελαίου. Και φαίνεται ότι οι αποκαλούμενοι αντάρτες εργάζονται για να προστατέψουν τα συμφέροντα της «εταιρειοκρατίας», τα οποία απειλούσε ο Καντάφι.
Είναι δύσκολο να συμπαθήσεις τον επικεφαλής του ΔΝΤ, το οποίο είναι ένα εργαλείο των οικονομικών δολοφόνων. Οπότε δεν συμπάσχω με τον Στρος-Καν ως πρόεδρο του ΔΝΤ. Αλλά το ανησυχητικό είναι ότι δεν καταστρέφεις κάποιον πολιτικά απλώς με μια κατηγορία χωρίς να έχει αποδειχτεί τίποτε.
Οι επιπλοκές όμως από την αδυναμία ενός προσώπου σε θέση ισχύος είναι πολύ επικίνδυνες διότι σημαίνει ότι όποιος βρίσκεται σε παρόμοιες θέσεις εξουσίας πρέπει να έχει υπ’ όψιν του ότι εάν ενοχλήσει την «εταιρειοκρατία», μπαίνει σε κίνδυνο. *
Πηγή: http://www.nasostsaganelis.gr/

19 σχόλια

  1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ???

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ????

    ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !!!!

    ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ???
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ?!?!?!

    ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ GO PETITION ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΑΝΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΝΕΚΕΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ 2
    Στην αφετηρία του 21ου αιώνα οι λαοί έπρεπε να εκπαιδευτούν στο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών από ειδικούς επιστήμονες και τεχνοκράτες με στόχο την προσαρμογή τους στην επίτευξη των σχεδίων τους και αυτός είναι ο όρος ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που με τόσο πάθος λέει ο δοσίλογος πρωθυπουργός της Ελλάδας.
    Οι λαοί σχεδόν στο σύνολο τους είναι απρόθυμοι σε αλλαγές που διασαλεύουν κατά την άποψη τους την σταθερότητα τον συνήθη τρόπο ανάπτυξης έστω και αν σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ξεπερασμένος και την προοπτική. Όλα τα χρηματοδοτούμενα κόμματα από το ίδρυμα Ροκφέλλερ είχαν ένα σύνθημα ανά τον κόσμο την ΑΛΛΑΓΗ!!! Στις μέρες μας άλλαξε λίγο το σύνθημα και έγινε ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Υποδούλωση) ήταν άλλη μια φαεινή ιδέα του Ροκφελλερ για την επίτευξη της παγκοσμιοποίησης και το σκλάβωμα των λαών με την επιβολή νέων και μεγάλων φόρων που καταλήγουν εμμέσως στα χέρια τους.
    Τα δικαιώματα για τα φωτοβολταικα συστήματα τα έχει η SHELL θα μου πείτε ευλόγως ποιος ήθελες να τα έχει.
    Εδώ τίθεται ένα ερώτημα , πώς είναι δυνατόν να περάσουν οι παγκοσμιοποιητές τα σχέδια τους στους λαούς; Μα φυσικά με την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Με ρητορικούς και ψεύτες ηγέτες όπου το προφίλ τους χρόνια ολόκληρα διαμόρφωναν .
    Ποια επανάσταση όμως….
    Οι περισσότερες επαναστάσεις τους είναι αναίμακτες .
    Οι επαναστάσεις έχουν διαφορετικές μορφές αλλά κοινό στόχο. Η πολιτισμική επανάσταση η σεξουαλική επανάσταση και η μουσική επανάσταση είναι από τα βασικά μέσα που χρησιμοποιούν που οδηγούν στον εκφυλισμό και την ηθική κατάπτωση..
    Πολλοί από εμάς έχουμε δεί ανόητους και ήλίθιους καλλιτέχνες να χαιρετούν με το σήμα του διαβόλου νομίζοντας ότι κάτι κάνουν ,τόσο βλαμμένοι είναι. Η σημειολογία και ο συμβολισμός είναι βασικό στοιχείο αναγνώρισης της βλακείας και της ηλιθιότητας που οι τεχνοκράτες και επιστήμονες του είδους πέρασαν στους αποχαυνωμένους από την πρέζα καλλιτέχνες. Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του ανθρώπου είναι ό μιμητισμός όπως οι μαιμούδες.
    Το αποτέλεσμα είναι γνωστό στους παγκοσμιοποιητές εκ προοιμίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ 3
    Πέρα όμως από τις επαναστάσεις γίνονται και με κρίσεις. Οι λαοί δέχονται αλλεπάλληλες κρίσεις μετά το φιάσκο των διδύμων που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι το όλο σχέδιο στήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές αδιαφορώντας για το κόστος των ζωών που χάθηκαν στον βωμό της επίτευξης των στόχων τους. Η μέθοδος τους είναι γνωστή σε μεγάλα γεγονότα της ιστορίας και πολέμους βλέπε Περλ χάρμπορ και βιετναμ.
    Το σοκ και δέος είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν κατά κόρον. Το μέσο αυτό χρησιμοποιείται στους πολέμους με ταυτόχρονες εκρήξεις ,βόμβες και εκκωφαντικούς θορύβους που τρομοκρατούν τον αντίπαλο, κάτι αντίστοιχο πραγματοποιούν με ταυτόχρονες και πολλαπλές κρίσεις στους λαούς με στόχο με σκοπό την τρομοκράτηση του εγκεφάλου και φόβου αντίστασης .
    Το σοκ και δέος είναι μία μέθοδος που μπορεί να παγώσει από ένα άνθρωπο μέχρι ένα ολόκληρο πληθυσμό.
    Βασική παράμετρος του σοκ και δέος είναι η μαζική ψυχολογία που να δημιουργεί την κατάσταση της μη αντίδρασης. Π. χ όταν ένας άνθρωπος στην ζωή του δεχθεί από 3-4 σοβαρές κρίσεις στην ζωή του είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο δεν μπορεί να τις διαχειριστεί και ότι σε μία ηλικιακή περίοδο θα περιπέσει σε κατάθλιψη. Αυτός είναι και ο στόχος των πολλαπλών κρίσεων.
    Το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους παγκοσμιοποιητές είναι να καταλάβεις ότι είσαι αδύναμος και ανήμπορος να αντισταθείς όποτε γίνεσαι και διαχειρίσιμος από τους εξουσιαστές.
    Αυτή η πλήρης τακτική του σοκ και δέος που διδάσκεται κιόλας σε πανεπιστήμια της Αμερικής σε μελλοντικούς δοσίλογους και τσογλανόπαιδα των παγκοσμιοποιητών όπου προορίζονται να καταλάβουν πολιτικά αξιώματα στις χώρες τους..
    Ιδια στρατηγική ένα τραπεζικό σύστημα ένα νόμισμα και μαζική ψυχολογία από την ήδη παγκόσμια κυβέρνηση που εξουσιάζει τους λαούς σήμερα.
    Στόχος η πλήρης υποταγή σε ανδρείκελα και πουλημένους πολιτικούς ως το κόκκαλο με γραβάτες χωρίς ιδεολογία και ιδανικά ,έτσι ώστε να τους βλέπεις σαν αφέντες που θα πάρουν τον φόβο από πάνω σου που οι ίδιοι σου μετέφεραν και θα σου δώσουν την ανύπαρκτη ελπίδα. Όσο ελπίζεις σε αυτούς τόσο επώδυνα είναι τα μέτρα που παίρνουν εναντίον σου.
    Μόνος σου και σε ατομικό επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γιατί ήδη είσαι ένας τρομοκρατημένος και σκλαβωμένος πολίτης.
    Μετά από τα ανωτέρω πιστεύω να καταλαβαίνουμε τι συντελέστηκε και τι συντελείτε από τον ίδιο και την παρέα του πρωθυπουργού που στα καίρια υπουργεία έχουν τοποθετηθεί άτομα μη εκλεγμένα από τον λαό άρα χωρίς πολιτικό κίνητρο καριέρας αλλά με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό με σημαία την ιδεολογία ενός ξιπασμένου φασίστα που άκουγε στο όνομα Milton Freeman.
    We need a global governments and we need it fast !!!
    Η μόνη λύση απέναντι τους είναι η καθολική άρνηση των πάντων και η ανατροπή τους το συντομότερο δυνατόν ήδη έχουν καταφέρει θανάσιμα πλήγματα στην κοινωνία και στον λαό. Η κυβέρνηση αυτή είναι η συνέχεια των οικονομικών δολοφόνων . ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ !!!! Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει μετά από αυτούς ότι εκβιαστικά διλλήματα και αν θέτουν στον λαό και σε κάποιους ακόμα άφθαρτους βουλευτές που ήδη έχουν καταλάβει τι έχει διαπράξει ο ΓΑΠ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ 1
    Όταν άρχισα να διαβάζ ω σχετικά με την παγκοσμιοποίηση περίπου στις αρχές με μέσα της δεκαετίας του 80, δεν πίστευα πως ένα τόσο μεγαλεπήβολο σχέδιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην πράξη πάνω στις πλάτες των λαών με διαφορετική κουλτούρα , θρήσκευμα, ήθη και έθιμα, χωρίς να προκαλέσει παγκόσμιες αναταράξεις.
    Οι πόλεμοι έχουν πολλούς και διάφορους στόχους. Το οικονομικό είναι ένα μεγάλο μέρος , η πολιτισμική αλλαγή ,και το χτίσιμο μιας ετερόκλητης αυτοκρατορίας όπου θα ενωθούν όλα τα ηττημένα έθνη είτε με πολεμικά είτε με οικονομικά μέσα .
    Η σταδιακή υλοποίηση της παγκοσμιοποίησης έχει να κάνει πρώτα από όλα με την ενοποίηση των νόμων . Τα κράτη μέλη του ΟΗΕ ψήφιζαν κατευθυνόμενους νόμους από το διευθυντήριο του ΟΗΕ το οποίο είναι χειραγωγούμενο και απολύτως εξαρτημένο από τους παγκόσμιους εξουσιαστές .Τις διευθυντικές θέσεις κατέχουν άτομα των εξουσιαστών που προέρχονται από τραπεζικά λόμπυ ή διετέλεσαν ανώτερα στελέχη στα μεγαθήρια εταιρείες τους. Πολιτικοί που διετέλεσαν σε μυστικές υπηρεσίες χωρίς καμία αρετή και συνείδηση. Ένα άλλο παρακλάδι των εξουσιαστών είναι το ΔΝΤ ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από κράτη και κατευθύνεται από την fed και την παγκόσμια τράπεζα όπου γνωρίζουμε ποιοι είναι οι μέτοχοι τους και κατ’ επέκταση συνωμότες παγκοσμιοποιητές με σκοπό όχι την διάσωση μιας χώρας αλλά την διάσωση της χωρίς εθνική κυριαρχία πολιτιστική ταυτότητα και υποταγμένη σε δυσβάσταχτους οικονομικούς όρους. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με την ντόπια ολιγαρχία κάθε κράτους-στόχου όπου έχουν στα χέρια τους ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας των ΜΜΕ των τραπεζών και των αλληλένδετων συμφερόντων που τους ενώνουν Οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την συσκότιση και τον πλήρη αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης τρομοκρατώντας τον και ασκώντας πάνω του μία την αίσθηση του φόβου χρησιμοποιώντας την μη ύπαρξη εναλλακτικής λύσης ,χάους και ανασφάλειας με αντίτιμο τα πρόσκαιρα οφέλη της εξαρτημένης εργασίας τους.
    Το παράδοξο είναι ότι οι λαοί μεταξύ τους δεν γνωρίζουν ότι τους ίδιους νόμους ψηφίζουν ταυτόχρονα και οι γείτονες τους.
    Όπως προανέφερα ο ΟΗΕ είναι το διευθυντήριο των παγκοσμιοποιητών για να έχουν την κατάλληλη νομική κάλυψη του διαβολικού σχεδίου τους.
    Η κυβέρνηση είναι η λέσχη bildberg και η τριμερής επιτροπή. Το δημοσιοσχετίστικο τμήμα της είναι το ίδρυμα εξωτερικής πολιτικής και μελετών παρακλάδι του ινστιτούτου Ροκφέλλερ από όπου και χρηματοδοτείται τόσο στην Αμερική άλλα και σε όλο τον κόσμο .Λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί σε κάθε τόπο.
    Ο H.G WELLS είχε πεί ότι η κοινωνία των εθνών (ΟΗΕ) είναι η βάση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Ο σχεδιασμός των νόμων προέρχονται από εκεί και τα κράτη μέλη υλοποιούν τους σχεδιασμούς τους μέσα από τις προδοτικές και δοσίλογες κυβερνήσεις.
    Οι κυβερνήσεις αλλάζουν άλλα οι νόμοι μένουν πάντα σταθεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ4 Ιουν 2011, 11:27:00 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΤΕ , ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΕΡΚΙΝΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΒΙΟΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7.25 ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΔΗΛ ΑΝ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΩ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΩ Μ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΒΑΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩΝ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ5 Ιουν 2011, 1:59:00 π.μ.

    ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΥ: ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΕΡΚΙΝΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΚΒΙΑΣΕΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, Η ΠΕΡΙ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΑΛΛΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ , ΒΙΟΤΟΠΟ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H EΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ 'ΘΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ'ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ
    ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ..
    Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ
    ΜΟΝΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εάν τά χρήματα που εχει ανα τα έτη δανεισθεί πατέρας και γιός μπορούσαν να προσφέρουν πραγματικές εργασίες και αληθινή ευημερία θα έπρεπε τώρα να έχουμε ανεργία 1% και η πλατείες να είναι άδειες.

    Ομως για να μην οδηγήσουν το κάθε τους σήμερα σε πτώχευση, με την πληρωμή του τόκου στις λύπες του χθες, εξακολουθούν να δανείζονται εκ των προτέρων τα προβλήματα του αύριο.
    Αυτοί ηταν και είναι οι οικονομικοι μας δολοφόνοι που κρύβονται κάτω απο την μύτη μας χάριν του ηλίθιου και στραβού φανατισμού που δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει

    All the rest mr John Perkins about financial murderers and your wild bed time stories are nothing but high quality hogwash.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ Η ΝΤΙΖΝΕΙΛΑΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ Η ΝΤΙΖΝΕΙΛΑΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι παλιοτεροι ελεγαν:
    "Να τεντώνεις τα ποδια σου μεχρις εκει που φτανει το παπλωμα".
    Εμεις αυτη την απλη και λογικη συμπεριφορα την ξεχασαμε.
    Θελησαμε να ζησουμε σε ανωτερο οικονομικο επιπεδο απο αυτο που μας αξιζε.
    Θελησαμε πλουτο χωρις κοπο.
    Απορριπτουμε τη σκληρη εργασια των Γερμανων και των Γιαπωνεζων, θελουμε ομως το τελευταιο μοντελο της Toyota και της Mercedes.
    Τοσο μαλακες ειμαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝ ΤΩΝ ΕΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή ν' αφήσουμε τις "Ευρώπες" και να τρέχουμε με "Ισημερινούς" και "Βενεζουέλες"!! Είστε μόνο για "Μπούντζιον" όπως έλεγε και ο Καραϊσκάκης!! ΕΛΕΟΣ! Τέτοιο παραμύθιασμα όπως οι συνωμοσίες παντός τύπου!! Θρησκευτικές πολιτικές, βουντού και μάγια!! Πάτε στον Χοντρό με την Παρθένα και να τον παρακαλέσετε να γυρίσει πίσω... Είστε ελεεινοί της δεξιάς νοοτροπίας!!! Αντιός "Λος Παραγουάιος"!! Πάτε πλατεία, Σύνταγμα ή Βενεζουέλα γλυκειά Εμμανουέλα...
    Μπάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ" ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ: ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ (ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΡΟΧΤΕΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2011. ΜΗΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΑΜΟΥ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΡΙΘΜΩ.

    ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ... (ΕΔΩ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ)

    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΑΝΑΛΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΗΧΘΟΥΜΕ, ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ (ΠΡΟΣΕΧΕ, ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΑ), ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!).

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 34 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ PC ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΣΕΕ (Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ...)

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του χρεους τωρα..
    το ελληνικο χρεος κατα 98% δεν ειναι τραπεζικα δανεια οπως του Εκουαδορ γι ανα μπορει να ελεγθει...
    αλλα ΟΜΟΛΟΓΑ...ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 35 ΧΩΡΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΧΘΕΣ[=ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ= ΠΑΡΑΝΟΜΟ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση