GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ τον χρειάζεται και ο κ. Νάκος σιωπά...

Toυ Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη Παρά τις δύσκολες ώρες για το κόμμα τους , πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν το σθένος χθες βράδυ να μιλήσ...

Toυ Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη
Παρά τις δύσκολες ώρες για το κόμμα τους, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν το σθένος χθες βράδυ να μιλήσουν (βλ.π. Λοβέρδος στο MEGA και Μαγκριώτης στη ΝΕΤ). Δεν σιώπησαν μπρος στα διαφαινόμενα αίσχη που συντελέστηκαν στο κέντρο των Αθηνών. Σ᾽ ένα κέντρο που για πολλές ώρες τέθηκε σε καθεστώς χάους, κι έτσι ήτο αναμενόμενη η σιωπή και η μη παραίτηση του κ. Παπουστή, μπρος στο κύμα μΠΑτΣΟΚικής βίας που παρέσυρε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους.
Ο πολιτικός προϊστάμενος της προστασίας τους πολίτη, μας έχει συνηθίσει σε αποτυχημένες προσπάθειες διαχείρισης σοβαρών κρίσεων. Ο κ. Νάκος, όμως, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ και τομεάρχης πολιτικής προστασίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που κρύφτηκε; Αναρωτιέμαι αν μετά από τόσα χρόνια πολιτικής παρουσίας, διαθέτει αυτά τελικώς τα αντανακλαστικά, ως πολιτικός (;). Eν αντιθέσει με τις πάλαι ποτέ μέρες των παχέων αγελάδων και των παχυλών παροχών στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου υπήρξε για μια 5ετία υφυπουργός κι ήταν...
λαλίστατος, τώρα σιωπά. Τούτη την ώρα, που ο κ. Παπουτσής βάλλεται από τους πάντες (ακόμα κι από τον ίδιο τον κ. Λοβέρδο στο κεντρικό δελτίο του MEGA χθες, ο οποίος παραδέχτηκε αβίαστα ότι το κέντρο της πόλης βυθίστηκε στο χάος) και επιβάλλεται -λόγω θέσης- να εκφράσει ο κ. Νάκος την πλήρη δυσαρέσκεια και αντίδραση της αργόστροφης Παράταξής του, εκείνος τηρεί σιγή ιχθύος και χαίρεται τη νεογέννητη κόρη του, αποδεικνύοντας πόσο ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον του δικού σου παιδιού...

4 σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ κ,ΣΩΜΕΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    Ένα ερώτημα τέλος : ποιός αναγνωρίσιμος αγανακτισμένος με τους αγανακτισμένους είναι αρκετά γενναίος και ικανός, στο Σύνταγμα ή σε άλλες «πλατείες» (ποιες εκτός Θεσσαλονικής;) να εμφανιστεί με διαφορετικές από τους «σκηνίτες» απόψεις σε μια απλή δημοκρατική συζήτηση; Μπορεί το ερώτημα να είναι άδικο αλλά είναι υπαρκτό και τα λέει όλα.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο "ΣΤΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ; ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ, ΣΚΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες γιατί περί αλητών πρόκειται που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση