GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Η σύγκρουση και η συγγνώμη...

Ενα πρωτοφανούς έντασης φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Γ.Παπανδρέου και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Γ. Παναγ...

Ενα πρωτοφανούς έντασης φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Γ.Παπανδρέου και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Γ. Παναγιωτακόπουλου κυριάρχησε στη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του κομματικού οργάνου του ΠαΣοΚ, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.
Παρά ταύτα και παρόλη την ένταση της αντιπαράθεσης, από πολιτικής απόψεως το επεισόδιο αυτό δεν ήταν το σημαντικότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεχιζόμενη κριτική που ασκείται από στελέχη όπως η κυρία Τόνια Αντωνίου, ο κ. Π. Κουκλουλόπουλος, ο κ. Ν. Σαλαγιάννης κ.ά, είναι το στοχείο που αξιολογείται ως ιδιαίτερης σημασίας από τον κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του, το οποίο...
 συνδυάζει πλέον ευθέως την περίφημη επιστολή των "16" με τα όσα ακούστηκαν στις συνεδριάσεις κομματικών και κοινοβουλευτικών οργάνων που ακολούθησαν.
Χαρακτηριστικό είναι δε ότι έπειτα από τη λήξη της συνεδρίασης κατά τις 3.30 τα ξημερώματα, ο κ. Παπανδρέου παρέμεινε στην Ιπποκράτους και είχε συνεργασία στο γραφείο του με τον γραμματέα του κόμματος κ. Μ. Καρχιμάκη και τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ν. Αθανασάκη.
Επειτα από αυτά, η νέα προγραμματισμένη συνεδρίαση είναι ατή του υπουργικού συμβουλίου, η οποία έχει οριστεί για τις 2.00 και στην οποία αναένεται η παρουσίαση του μεσοπρόθεσμου σχεδίου και των μέτρων από τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει λάβει υπόψη του ενστάσεις και παρατηρήσεις των τελευταίων ημερών.
Σε ό,τι αφορά τη σύγκρουση με τον κ. Παναγιωτακόπουλο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εντονότατη, αλλά εν τέλει επιτεύχθηκε συμβιβασμός.
Επειτα από μακρά συζήτηση επτά περίπου ωρών και αφότου είχε επαναληφθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η κριτική για τις επιλογές της κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομικής πολιτικής εν όψει του νέου σκληρού πακέτου μέτρων, ήλθε η έκρηξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παναγιωτακόπουλος απευθύνθηκε προσωπικώς στον Πρωθυπουργό και του είπε σε έντονο ύφος ότι δεν είναι δυνατόν να τίθεται η χώρα υπό διεθνή επιτροπεία και να αμφισβητείται η εθνική κυριαρχία με αποφάσεις της κυβέρνησης και τις συμφωνίες που υπογράφονται.
Η ενόχληση του κ. Παπανδρέου από τα όσα άκουσε ήταν έντονη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι απάντησε στον κ. Παναγιωτακόπουλο ότι δεν αποδέχεται τέτοιου είδους κατηγορίες και υπαινιγμούς ότι είναι πάνω από όλα πατριώτης, ενώ χαρακτηριστική ήταν η φράση του ότι το μόνο που έχει να υποθηκεύσει είναι το Καστρί.
Κατόπιν αυτού, ακολούθησε η συγγνώμη του κ. Παναγιωτακόπουλου και η ένταση εκτονώθηκε.
Ωστόσο, στη συνεδρίαση εκδηλώθηκε εκ νέου έντονη κριτική για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αλλά και για τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση. Κοινή συνισταμένη των αντιδράσεων, στις οποίες πρωτοστάτησαν στελέχη όπως οι κκ. Κουκουλόπουλος και Σαλαγιάννης και η κυρία Τόνια Αντωνίου, ήταν οι σκέψεις για μείωση τπου αφορολόγητπου και εξίσωση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, αλλά και οι καθυστερήσεις στις αλλαγές της δημόσιας διοίκησης, οι οποίες σύμφωνα με τους παραπάνω έχουν εμποδίσει την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.
Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε όλες τις παρατηρήσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και εν συνεχεία αποσύρθηκε στο γραφείο του με τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να αξιολολογήσει τις συνθήκες που διαμορφώνονται έπειτα από τις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις και τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, εν όψει της κατάθεσης και ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγγράμματος, του νέου πακέτου μέτρων και της νέας δανειακής σύμβασης.
Πηγή: http://www.tovima.gr

18 σχόλια

  1. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΠΕΤΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ . ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ , ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ .ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΦΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΑΠ θεωρεί τον εαυτό του πατριώτη; Γαργάλαμε να γελάσω. Θυμάμαι στο σχέδιο Ανάν τι υποστήριζες. Δεν έχει τσαγανό και είναι επικίνδυνος αυτός για πρωθυπουργός, το έλεγε ο γκαντέμης . Ο συνταγματολόγος κ.Κασιμάτης το είπε ότι έχει υποθηκευτεί η εθνική κυριαρχία και δεν έπρεπε να υπογραφεί και περισσότερο από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα υπέγραφε κάτι τέτοιο ο κ. Στεφανόπουλος; Ερωτώ. Αποκλείετε. Βέβαια ο παπούλιας δάνεισε τον παπά ανδρέα να φτιάξει το παλιόσπιτο. Τι έχεις τραβήξει δόλια Ελλάδα. Το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο ευθύνης έχουν αυτή οι βλάκες που στην αναμέτρηση παπανδρέου βενιζέλου η ηλιθιότητα τους κυριάρχησε. Κύριε πρωθυπουργέ έταξες να ερευνηθούν όλες οι ΜΚΟ, το περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω, πω να κάνει κριτική ο Παναγιωτακόπουλος ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥΤΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ (ΤΟΝΙΑ-ΠΑ'ΠΟΥΛΟΙ ΚΛΠ) ΜΑΣ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μελλοθανατος ΓΑΠ σας χαιρετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Κλ.9 Ιουν 2011, 5:11:00 μ.μ.

    Ρε Γιώργο Παναγιωτακόπουλε, πριν μιλήσεις μπορείς "να βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου";
    Δεν ξέρεις ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει";
    Δώσε, εάν μπορείς, στον Παπανδρέου πειστική πρόταση εξόδου από την κρίση, ώστε να τον βοηθήσεις να αλλάξει πορεία!
    Εάν δεν έχεις πειστική πρόταση, μη μιλάς.
    Η συγγνώμη ,εκ των υστέρων ,δεν βοηθάει.
    Τα έργα βοηθούν,τα λόγια όχι.
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ " ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΔΩΣΙΛΟΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα ήταν πατριώτης ο γαπ και όλοι οι άλλοι, θα είχαν στείλει στο σκαμνί τους κλέφτες και όλα τα λαμόγια που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα τόσα χρόνια τώρα. Αλλά είπαμε τι κάνουν μεταξύ τους οι κόρακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε λίγο o ΓΑΠ θα μας πει ότι το κάνει για την φουκαριάρα την μάνα του........................

    Η κυριότητα του ακινήτου ανήκει στον ίδιο ή στην …άλλη!!!!!!
    ΠΕΤΆΧΤΗΚΕ Ο ΛΟΓΑΧΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ........ χιχιχιχ

    Για τη Βιλλάρα στο Διακοφτό των 1.200.000 δεν είπε τίποτα ε ;

    Αν θέλει να ελαφρύνει το κρατικό προϋπολογισμό ας απολύσει τους εικονιζόμενους bibiδες και ας κυκλοφορεί χωρίς συνοδεία, και αυτός και οι υπουργοί, βουλευτές.
    Έτσι όπως αφύλαχτοι κυκλοφορουν οι Έλληνες πολίτες στο κέντρο της Αθήνας και δολοφονούνται από τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ πακιστανοαφγανούς..

    χα χα…
    ποιος του ζήτησε το Καστρί του Κορυφαίου αυτού Δημαγωγού.
    Στο αλλο κρατα την υποθηκη ο δανειστης Κάρολος και ο Χαλακ !! χαχχαααα...
    ___________________________________
    Δεν μας δίνει καλύτερα τα λεφτά που έχει στη JP Morgan και μετά χαράς να του αφήσουμε το σπίτι.
    Επίσης αν θέλει να μας δώσει και το μισθό που παίρνει από φίλο του επιχειρηματία.

    Υπάρχει η εξής απορία:
    Το Ιδρυμα Παπανδρέου έχει περιουσιακά στοιχεία; Αν έχει, που βρίσκονται και ποιοί τα διαχειρίζονται;
    Αν δεν έχει, πρέπει κάποιος υπεύθυνος να το επιβεβαιώσει.
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακάλεσε ο “τίγρης από φελιζόλ”.....ΑΧΑΧΑΧΟΥΥΥ

    Η κότα ο Παναγιωτακόπουλος.
    Το απολειφάδι του Ανδρέα.
    Ο οποίος ανακάλεσε.
    Τέτοιοι είναι όλοι τους. Πράσινα άλογα. Πράσσειν άλογα.
    Και οι 16 που δήθεν έκαναν εσωκομματική αντιπολίτευση
    και οι 32 και όλοι τους.
    Παλιά τους τέχνη κόσκινο.
    Βγαίνουν 2-3 να πούν αυτά που θέλει ν΄ακούσει το πόπολο -
    το οποίο έτσι εκτονώνεται- και μετά ξανά μανά τα ίδια.
    Από δίπλα και οι ούτως καλούμενοι δημοσιογράφοι να γράφουν
    ότι τάχατες θα πέσει εκ των έσω το ΠΑΣΟΚ και άλλες τέτοιες
    μπούρδες. Οι άνθρωποι άμα παίρνουν εξουσία, κατσικώνονται
    σ΄αυτήν.
    Αλλά το πόπολο καθεύδει…….και τους ξαναψηφίζει.
    Να δούμε τώρα που φαίνεται ότι άλλαξαν τα πράγματα, να δούμε….
    Απάντηση

    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ είπε:
    09/06/2011 στις 4:28 pm

    ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ?
    ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ? ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    _______________________________________________
    Οι ΓαΠαρολογίες περί υποθηκεύσεως του σπιτιού του, είναι το προοίμιο γιά την υπόσχεση προς τους επικυρίαρχους της χώρας γιά την υποθήκευση ΚΑΙ της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

    Η οποία μπορεί να φαίνεται τάχα δύσκολη ή περίπλοκη, είναι όμως τόσο απλή, ώστε γίνεται και με μιά απλή μεταμεσονύκτια τροπολογία.
    ===============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ. Ομόφωνα αποφάσισαν να γονατίσουν τον Έλληνα.

    Από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να μιλάμε με... Τούρκικους όρους.
    Βάζουν «κεφαλικό φόρο», «κατεβάζουν» στο μισό
    το αφορολόγητο για κατοχή ακίνητης περιουσίας.
    και..και...και...και...
    ------------------------------------------------
    Αφιερωμενο σε ολους τους Ελληνες.

    Ειμαι αγανακτισμενος και οχι κοιμισμενος.
    τελειωσαν τα ψεματα.
    Αναψανε τα αιματα....
    Παιδια δε το αντεχω πια αυτο το αισχος που γινεται.....
    Μου ερχεται να κανω "κακο" σε ολους αυτους που μας κοροιδευουν τοσο απροκαλυπτα...
    Καθε μερα μας βγαινει η πιστη,
    και καθε μερα ειμαστε στο ιδιο σημειο και ακομα χειροτερα.....

    Ποσο ακομα, δε μας υπολογιζουν....
    Τιποτα για μειωση αργοσχολων Υπουργών -Βουλευτων Συμβούλων...για υπαλληλους συγγενεις τους οι περισσοτεροι που δουλευουν στην βουλη...τιποτα Γιωργακη γιαυτα ?

    Γιαυτο θα φας το κεφαλι σου !
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΕ - ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλος... επαναστάτης και ο Παναγιωτακόπολος. Από τη μία κριτικάρει το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη λέει οι θα εγκαταλείψει το καράβι τελευταίος!!
    Κόλλησε και αφίσες με τον Ανδρέα Παπανδρέου για να μας αποπροσανατολίσει. Δεν τσιμπάει ο κόσμος. Ο Γιωργάκης δε σώζεται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....παράνοια !!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ **** ΜΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΑ" !!!
    - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, όμοιοί του ψυχοπαθεις
    και Οπισθογενείς...γιουσουφάκια

    Παρά την ήπια έναρξη με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, η συζήτηση «άναψε» όταν το λόγο πήρε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος άσκησε με το γνωστό του ύφος δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

    Eξαντλώντας την υπομονή του, ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποφύγει την έκρηξη: «Ως εδώ Γιώργο!», είπε, «τέρμα τα περί κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ!»
    Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω!».

    - Η ατμόσφαιρα πάγωσε στο Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ το κλίμα προσπάθησε να αποκαταστήσει με παρέμβασή του ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου κ. Νίκος Αθανασάκης: «Το σπίτι της Σοφίας δεν είναι
    δικό σου Πρόεδρε…!».

    Ξενο σπιτι εβαζε υποθηκη !
    Ο ΓΑΠ είναι σε πλήρη συγχυση.
    Ποιό σπίτι του στο Καστρί ?
    Της Σοφίας είναι το σπιτι, δεν είναι στο όνομά του.
    Αντιλαμβάνεστε το θράσος του ανθρώπου αυτού ?
    Βαράει γροθιά στο τραπέζι απειλώντας ότι θα βάλει υποθήκη το σπίτι...της αδελφής του.
    Όλα δικά του είναι, η Ακρόπολη, τα νησιά, τα δικά μας σπίτια, όλα τα έχει δώσει ο προδότης !

    Ρε πασοκολαμογια τι πατε να κανετε στην Ελλαδα μ' αυτον τον αρχηγο ?....φοβερό:
    "θα βάλω το σπίτι μου υποθήκη".
    Βάλτο ρε μεγάλε. ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ;
    ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Και ο άλλος (Παναγιωτακόπουλος) μετά τη μαγκιά ανακάλεσε.
    Μεγάλο πράγμα η κουτάλα.
    AI ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ....ΤΟΝ ΟΛΟΝ ΠΙΑ..ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    Πόοοοοοοοσσσσσσοοοοοοοο ζώα ρε ψηφορόροι Πασοκ
    σας θεωρεί η ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ηγεσία σας
    ρε ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Παναγιωτακόπουλος με την ''αριστερή πρωτοβουλία του''έχει καταντήσει γραφικός και δεν προσφέρει στο ΠΑΣΟΚ τίποτα θετικό.
    Ο πρωθυπουργός καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να σώσει τη χώρα, δεν κάνουν όμως το ίδιο πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τους ενδιαφέρει μόνο η επανεκλογή τους
    Τόσο εύκολα ξέχασε ο κόσμος τη καταστροφική πολιτική του Καραμανλή και το χάος που παρέλαβε αυτή η κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδη το Τσουκατο που κουβαλουσε στο ΠΑΣΟΚ τα μαρκα κατα δηλωση του???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πολυ πασοκοι σου μαζευτηκαν εδω πρεπει να ανησυχεις για την προτιμηση τους, γκαντεμια δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση