GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεξιοί, αριστεροί και αγανακτισμένοι‏...

Γράφει ο Φώτης Μελέτης (Αν. Γραμμ. ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ) http://pasyp-deipress.blogspot.com/ Οι μάχες των απεργιών και των δυναμικών αγωνιστικώ...

Γράφει ο Φώτης Μελέτης
(Αν. Γραμμ. ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ)
http://pasyp-deipress.blogspot.com/

Οι μάχες των απεργιών και των δυναμικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων έχουν τη δική τους ιστορία, τα τελευταία χρόνια στη μεταπολιτευτική Ελλάδα.
Από τα ξηλώματα των πεζοδρομίων των οικοδόμων του ΚΚΕ στη δεκαετία του ʽ80, περάσαμε στον διασυρμό των λεωφορειούχων στη δεκαετία του ʽ90 από τους...
 τότε σκληρούς συνδικαλιστές της ΕΑΣ και πρόσφατα καταλήξαμε στις γνωστές μπούκες του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στα γραφεία των Διευθυντών.
Όλα αυτά τα γεγονότα αλλά και πολλά άλλα έχουν γραφτεί στη σύγχρονη ιστορία του Σ/Κ με τα υπέρ και τα κατά που συνοδεύουν τέτοιου είδους αντιδράσεις.
Εκείνες τις εποχές οι «προοδευτικές» εφημερίδες και τα τηλεοπτικά μέσα υποστήριζαν με σθένος τις εργατικές κινητοποιήσεις αλλά κυρίως ηρωοποιούσαν τους μεγαλοσυνδικαλιστές (Πρωτόπαπας, Πολυζογόπουλος, Παναγόπουλος) και κατηγορούσαν όποια αντίθετη άποψη για τον τρόπο δράσης και αντίστασης υπήρχε.
Τώρα οι ίδιοι δημοσιογράφοι και οι ίδιοι τηλεπαπαγάλοι αποθεώνουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης του μνημονίου και βάζουν κοινώς «πλάτη» στους πολιτικούς και τα κόμματα που δέχονται την υποδούλωση της χώρας από την Τρόικα, τους κερδοσκόπους και του διεθνείς τραπεζίτες.
Όμως οι ευθύνες δεν ανήκουν αποκλειστικά στους εκδότες και τους καναλάρχες αλλά στις ηγεσίες του Σ/Κ που βολευτήκαν τα προηγούμενα χρόνια από αυτή την ασυλία των ΜΜΕ και ταυτόχρονα συνεργάστηκαν μαζί τους είτε για να κάνουν δημόσιες σχέσεις είτε γιατί κάποιοι άλλοι ήθελαν και τα κατάφεραν τελικά να γίνουν βουλευτές.
Τα τελευταία χρόνια λοιπόν η πορεία του Συνδικαλιστικού Κινήματος είχε πάρει την κατιούσα αφού η ανεξαρτησία έκφρασης χάθηκε, ο αληθινός λόγος ξεχάστηκε και η αγωνιστική δράση υπονομεύτηκε από όλους εκείνους που κάποτε πάλευαν αλλά τώρα βολεύτηκαν σε έμμισθες θέσεις, σε κομματικά γραφεία και σε «νόμιμες» συναλλαγές που όμως τους δέσμευαν και δεν του επέτρεπαν να δώσουν τους σκληρούς αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζόμενων.
Δυστυχώς τώρα που είναι η πραγματική μάχη, ο μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στον απλό πολίτη και στους τοκογλύφους δανειστές, τώρα που χάνονται εργασιακά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα δεκαετιών, τώρα που η ανεργία έφτασε στα ύψη τώρα λοιπόν τη πιο δύσκολη στιγμή, πληρώνει το Σ/Κ, την αδυναμία του να επιχειρηματολογήσει και να «περάσει» στη κοινωνία τους λόγους και τις αιτίες που γίνονται οι απεργίες και τα συλλαλητήρια.Όσοι θέλουν να λένε ότι ασχολούνται σοβαρά για τα συμφέροντα των εργαζομένων και να τους σέβονται ως συνδικαλιστικά στελέχη οφείλουν να ανανεώσουν λόγους και πράξεις ώστε να γίνουν αξιόπιστοι στα μάτια των εργαζομένων που δεν μπορούν πλέον να ακολουθήσουν το οικονομική αιμορραγία που έχει μία απεργία. Το Σ/Κ που αυτή τη περίοδο δοκιμάζεται σκληρά και αντιμετωπίζει την καχυποψία της κοινωνίας και οφείλει να ακυρώσει τις συντεχνιακές λογικές και να προχωρήσει με πειστικότητα σε δράσεις που θα είναι δίπλα στο πολίτη και όχι να παγιδεύεται στη προπαγάνδα των εργολάβων της ενημέρωσης.
Να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλα τα μέσα που δίνει η τεχνολογία ειδικά ότι έχει να κάνει με το διαδίκτυο όπου εκεί πλέον παίζεται και ένα μεγάλο μέρος του πολέμου στο τομέα της επικοινωνίας.
Η αυτοκριτική και η αλλαγή δράσης συνήθως βελτιώνει τα οργανωμένα σωματεία και τα κάνει ακόμα πιο δυναμικά και αποτελεσματικά ενώ παράλληλα με τα παραδοσιακά μέσα πίεσης(απεργία, διαδηλώσεις) μπορεί να επαναφέρει στο Σ/Κ, τη χαμένη αξιοπιστία του.
Ας παραδειγματιστούμε όσοι ασχολούμαστε με το συνδικαλιστικό τομέα από το κίνημα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ και της λαϊκής συνέλευσης που δείχνουν ότι ο δρόμος του διάλογου μπορεί να φέρει μία ουσιαστική επανάσταση. Εκεί μέσα «δεξιοί» και «αριστεροί» αναθεώρησαν πολλές από τις ιδεολογικές τους εμμονές και προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα για μία πραγματική δημοκρατία και ένα καινούργιο πρόσωπο όσων επιθυμούν να αλλάξουν και να υιοθετήσουν την αλληλεγγύη, την ενότητα και την ειλικρίνεια ως κυρίαρχα μέσα της συλλογικής τους δράσης.
Μόνο έτσι θα επιτευχθούν οι ανάλογες κοινωνικές και εργασιακές συμμαχίες και μόνο έτσι θα εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες τα πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία και τις Ομοσπονδίες τους ώστε να οργανωθούν μέσα από αυτά για να κάνουν την ανατροπή του γραφειοκρατικού συνδικαλιστικού κατεστημένου αλλά και της επικίνδυνης ψευτοσοσιαλιστικής πολιτικής του Γ.Παπανδρέου.Το μονοπάτι για ένα νέο ξεκίνημα είναι δύσκολο και σκοτεινό όμως όπως κάθε μονοπάτι έχει λακκούβες με λάσπη, αλλά αυτές οι λακκούβες μπορεί να μας υποδείξουν που να πατήσουμε.

13 σχόλια

  1. ANTI NA TA ΓΡΑΨΕΙΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΨΕ ΑΠΛΑ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΠ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Ολυμπιακοι ειδικοι.....

    Στην εισοδο του Σταδίου πολλοι αγωνιστες γιουχαισαν την κ. Μερκελ (κατω η Μερκελ, φωναζαν) οταν εμπαινε η Γερμανικη ομαδα, οχι ομως την ιδια την ομάδα.

    Αυτο ηταν μια πραξη αντιστασης οπως ειχε γινει επι Χιτλερ στους Ολυμπιακους, που πολυς κοσμος αποδοκιμαζε τον Χιτλερ!

    Στην εισοδο του σταδιου ηταν πολλοι φτωχοί πολίτες που κυταγαν τις κυριες Βρδινιογιαννη κλπ... αληθεια ποσα περνει μισθο η κυρια ως "πρεσβυς καλης θελησης"?? Καλης θελησης σημαινει τζαμπα και οχι με 50 χιλιαδες ??

    Να σταμματησουν οι "κυριες" αυτες το παραμυθι για τους φτωχους, για τα αρρωστα παιδακια, για την ελλαδα και να γυρισουν πισω τα κλεμενα που κλεψαν οι οικογενειες τους και τα εχουν ελβετια κλπ......

    που προκλητικοτατες επεδεικνυαν τις τουαλετες τους σε περιοδο που ο κοσμος πραγματικα πειναει και υποθηκευεται η Ελλαδα για να δωσουν τα χρηματα "δωρεαν" και τα 120 δις στην τραπεζα της καθε κυριας Λατση να τα βγαλει στην Ελβετια κλπ...

    Ουτε να μπουν μεσα αφηναν τους φτωχους οι σεκουριταδες λες και οι αγωνες ειναι μονο για πλουσιους, που ειναι και αυτοι φτωχοι για να περσασει η καθε κυρια..... Μαρια Αντουαννετα...

    Οσο για τον λογο της Δεσποτοπουλου κοντεψαμε να κλαψουμε απο τα γελια τετοια συγκινηση... για τα φτωχα για τα ππαιδακια πω πω ποσα εκατομυρια κερδος ειναι η δηθεν συμπονια?

    Δεν υπηρχαν συγκροτηματα παραδοσιακα με λαικους χορους να χοορεψουν και πληρωσαμε χιλιαδες του Μενουνος

    Στο τελος, αφου καταλαβαν οτι το μισο σταδιο ηταν αδειο και θα γινοντουσαν ρεζιλι διεθνως..

    ανοιξαν την πανω εισοδο και παρακαλουσαν τον κοσμο να μπει για ντεκορ στις καμερες!!

    Πολλοι δεν μπηκαν γιατι δεν ηθελαν πλεον την ξεφτυλα!
    Καλα κανανε ειπε ο δρ Κουτσουκος οταν οι εντιμοι πρασινοφρουροι του το ειπαν

    Νικος Πασοκ

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών














    ΧΡΗΣΤΙΚΑ

    Real Time ΧΑ

    Λογιστικές
    Καταστάσεις

    Ανακοινώσεις ΧΑ

    Τεχνική Ανάλυση

    Ιδέες της Ημέρας

    Κεφαλαιοποιήσεις

    Πακέτα

    Εύρεση Συμβόλου






    Δημοσιεύθηκε: 19:35 - 24/06/11

    Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών για ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά, αναστέλλονται από την 1η Ιουλίου 2011 έως την 31η Δεκεμβρίου 2011 οι πλειστηριασμοί, οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσόν των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...Ο ΦΤΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ.

    Γιούχα στον GAP στην πρόβα των Special Οlympics

    Τ' άκουσε η γυναίκα κομπάρσος (άλλο πάλι κι αυτό: Να ντουπλάρει γυναίκα τον Πρωθυπουργό!!) που έκανε τον Πρωθυπουργό στην πρόβα της τελετής έναρξης των special Olympics στις 23.06.2011.
    You Tube.
    Γιούχα στον GAP στην πρόβα της τελετής έναρξης των Special Οlympics.
    _______________________________________________
    Και ο ΓΑΠ υποψιασμένος πια δεν εμφανίστηκε χθες στην επίσημη τελετή έναρξης....

    "Έκοψαν" τον Τζέφρεϊ από την Τελετή έναρξης των Special Olympics μετά το κράξιμο στην πρόβα της Πέμπτης !
    Τελικά οι υπεύθυνοι διοργανωτές των Special Olympics, μετά το γιουχάρισμα στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Τζέφρεϊ στην πρόβα της Πέμπτης, αποφάσισαν να κόψουν τον πρωθυπουργό από την Τελετή !
    Λίγο μετά την έναρξη της Τελετής, κι ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα είχε την είσοδο της Προέδρου της Ο.Ε. των Αγώνων κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου, του Προέδρου των Special Olympics Τιμ Σράιβερ, του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας, τελικά σήμερα, μπήκε μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Ο Τζέφρεϊ γλύτωσε έτσι το κράξιμο και η χώρα μας την γελοιοποίηση ! _____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Ολυμπιακοι ειδικοι.....

    Στην εισοδο του Σταδίου πολλοι αγωνιστες γιουχαισαν την κ. Μερκελ (κατω η Μερκελ, φωναζαν) οταν εμπαινε η Γερμανικη ομαδα, οχι ομως την ιδια την ομάδα.

    Αυτο ηταν μια πραξη αντιστασης οπως ειχε γινει επι Χιτλερ στους Ολυμπιακους, που πολυς κοσμος αποδοκιμαζε τον Χιτλερ!

    Στην εισοδο του σταδιου ηταν πολλοι φτωχοί πολίτες που κυταγαν τις κυριες Βρδινιογιαννη κλπ... αληθεια ποσα περνει μισθο η κυρια ως "πρεσβυς καλης θελησης"?? Καλης θελησης σημαινει τζαμπα και οχι με 50 χιλιαδες ??

    Να σταμματησουν οι "κυριες" αυτες το παραμυθι για τους φτωχους, για τα αρρωστα παιδακια, για την ελλαδα και να γυρισουν πισω τα κλεμενα που κλεψαν οι οικογενειες τους και τα εχουν ελβετια κλπ......

    που προκλητικοτατες επεδεικνυαν τις τουαλετες τους σε περιοδο που ο κοσμος πραγματικα πειναει και υποθηκευεται η Ελλαδα για να δωσουν τα χρηματα "δωρεαν" και τα 120 δις στην τραπεζα της καθε κυριας Λατση να τα βγαλει στην Ελβετια κλπ...

    Ουτε να μπουν μεσα αφηναν τους φτωχους οι σεκουριταδες λες και οι αγωνες ειναι μονο για πλουσιους, που ειναι και αυτοι φτωχοι για να περσασει η καθε κυρια..... Μαρια Αντουαννετα...

    Οσο για τον λογο της Δεσποτοπουλου κοντεψαμε να κλαψουμε απο τα γελια τετοια συγκινηση... για τα φτωχα για τα ππαιδακια πω πω ποσα εκατομυρια κερδος ειναι η δηθεν συμπονια?

    Δεν υπηρχαν συγκροτηματα παραδοσιακα με λαικους χορους να χοορεψουν και πληρωσαμε χιλιαδες του Μενουνος

    Στο τελος, αφου καταλαβαν οτι το μισο σταδιο ηταν αδειο και θα γινοντουσαν ρεζιλι διεθνως..

    ανοιξαν την πανω εισοδο και παρακαλουσαν τον κοσμο να μπει για ντεκορ στις καμερες!!

    Πολλοι δεν μπηκαν γιατι δεν ηθελαν πλεον την ξεφτυλα!
    Καλα κανανε ειπε ο δρ Κουτσουκος οταν οι εντιμοι πρασινοφρουροι του το ειπαν

    Νικος Πασοκ

    Πασοκοι

    26 Ιουν 2011 12:58:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΖΑΚ ΝΤΕΛΠΛΑ:Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 575 ΔΙΣ! (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ: 350 ΔΙΣ!)

    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ''ΞΕΧΝΑΕΙ'' ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ;

    26 Ιουν 2011 1:17:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Αλλη μια
    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, κορη δηθεν αριστερου καταργει το Πανεπιστημιακο ασυλο


    Στρίβειν διά της παραλείψεως
    Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ

    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, με έγκριτους συνταγματολόγους αλλά και καθηγητές Ποινικού Δικαίου στο πλευρό της, επιχειρεί την «έκπληξη» στις πολυετείς προσπάθειες πολιτικών και ακαδημαϊκών να αντιμετωπίσουν το θέμα του ασύλου χωρίς να αγγίξουν την ιστορική αξία και την ακαδημαϊκή του έννοια.

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια απλώς δεν θα έχει ούτε μία αναφορά στο θέμα του ασύλου. Ούτε επιτροπή για αυτό, ούτε χώροι που το οριοθετούν, ούτε αρμόδιοι για τη διαχείρισή του. Ακριβώς όπως συνέβαινε και πριν από το 1982, όταν δεν υπήρχε νομικό καθεστώς που να το προστατεύει.

    Εναπόκειται δηλαδή στις νέες διοικήσεις των πανεπιστημίων, εφόσον το θελήσουν, να συμπεριλάβουν σχετικές διατάξεις στους εσωτερικούς κανονισμούς των ιδρυμάτων τους και φυσικά να επωμιστούν την ευθύνη εφαρμογής τους.

    «Αν δεν αναφερθεί πουθενά στον νόμο το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, η νομική του έννοια και η νομική του υπόσταση δεν ισχύουν. Παραμένει έτσι ένας ηθικός κανόνας. Η διοίκηση του κάθε πανεπιστημίου θα μπορεί να καλεί την Αστυνομία όποτε παραστεί ανάγκη, χωρίς καμία επιπλοκή. Ούτε αρμόδιες επιτροπές, ούτε πολύπλοκες διαδικασίες για να κληθεί ο εισαγγελέας» έλεγε πανεπιστημιακός καθηγητής ο οποίος συμμετείχε στις επιτροπές οι οποίες συνεδρίασαν στο υπουργείο Παιδείας για το θέμα.

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών έως την 31η Δεκεμβρίου 2011


    Παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2011, με διάταξη του εφαρμοστικού νόμου, η αναστολή των πλειστηριασμών οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος είπε...
    ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

    * ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    * ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    * ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    * ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    * ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    * ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    * ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    * Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    * ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.

    Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

    26 Ιουνίου 2011 10:06 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ!!

    ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΑΝΘΙ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ AΠΑΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 100 ΕΚΑΤΟMΥΡΙΩΝ ΚΛΠ.. ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Κα ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ DEPUY.ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ... ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ....

    26 Ιουν 2011 1:48:00 π.μ.

    26 Ιουν 2011 1:35:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΜΕΣΩΣ!

    26 Ιουν 2011 1:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα καλυτερα ερχοναι!!!!!

    διαβαστε:

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/3000000_26.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ αργά γιά δάκρυα αγαπητέ Φώτη.

    Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών (δύο στους τρεις λένε όλες οι μετρήσεις) έπαψε πλέον να πιστεύει στον δημόσιο χαρακτήρα και θέλει να καταργηθεί η μονιμότητα και να πουληθούν σε ιδιώτες οι μεγάλες κρατικές εταιρείες ΔΕΚΟ.

    ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΤΙΣΜΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    Πολύ αργά Φώτη,πίστεψε με,πολύ αργά.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση