GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταία σκηνή στο νεομεταπολιτευτικό δράμα...

Ακυρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Β. Μαρκεζίνη, υπό τον φόβο προπηλακισμών των καλεσμένων πολιτικών! Του Αντώνη- Mάριου Παπαγιώτη ...

Ακυρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Β. Μαρκεζίνη, υπό τον φόβο προπηλακισμών των καλεσμένων πολιτικών!
Όπως δείχνουν τα σημάδια των οδών με τους περιορισμένους (σε αριθμό) αγανακτισμένους, βαδίζουμε σ᾽ένα καθεστώς απόλυτης αναρχίας σ᾽ολόκληρη τη χώρα. Από το καλοκαιρινό θέρετρο της Μιτζέλας, όπου οι κάτοικοι με βάρδιες κάνουν περιπολίες οπλισμένοι για να διαφυλάξουν τις οικείες τους από μαζικές επιδρομές ληστών, μέχρι το κέντρο της Αθήνας που μοιάζει καθόλα απροστάτευτο. Σ᾽ένα κέντρο όπου κυριαρχεί η ανομία, η ελεύθερη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, οι παραβιάσεις καταστηματαρχών και προσφάτως, η τσίκνα από τις ψησταριές των εγκατεστημένων στο Σύνταγμα ανταγωνιστών των ισπανών διαδηλωτών.
Τελευταία σκηνή στο νεομεταπολιτευτικό δράμα, η...
ακύρωση της απογευματινής εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Sir Β. Μαρκεζίνη "H Ελλάδα των κρίσεων". O Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη εξέδωσε πριν από λίγο τη ακόλουθη ανακοίνωση :
"Εκφράζουμε τη λύπη μας, διότι ευρισκόμεθα στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι σήμερα, ώρα 11:00 π.μ., δεχθήκαμε εκ μέρους του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», άρνηση να παραχωρήσει αίθουσα για την από μακρού χρόνου προγραμματισμένη παρουσίαση (Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011, στις 19:00) του νέου βιβλίου του Ακαδημαϊκού κ. Βασιλείου Μαρκεζίνη «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ», προβάλλοντας ως αιτία τις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος."
Στην Ελλάδα των μονίμων κρίσεων με τους δια βίου αγανακτισμένους έλληνες είναι σίγουρο πως αυτή τη περίοδο δεν υπάρχει χώρος για έναν sir, όπου ειρηνικά επιθυμεί να παρουσιάσει το βιβλίο του. Κι αυτό γιατί η Μεγάλη Βρετανία είναι δίπλα στη τσικνισμένη πλατεία Συντάγματος. Εκεί, που μύρισε κάρβουνο αρπαχτής ο Κραουνάκης κι έγραψε αμέσως το τραγούδι της κατασαρόλας, ευελπιστώντας ίσως να γίνει ο νέος Διονύσιος Σολωμός του έθνους των μονίμων αγανακτισμένων. Κι έτσι, αναπόφευκτα η όποια εκδήλωση πολιτισμού και τέχνης είναι καταδικασμένη σε αναγκαστική ακύρωση, λόγω των ολίγων που διασκεδάζουν στο Σύνταγμα και ενίοτε ξεσπούν αδιακρίτως σε όποιον μπαινοβγαίνει στο Ναό της Δημοκρατίας. Το λυπηρό της σκηνής, είναι ότι οι αγανακτισμένοι μιλούν στο όνομα της "Δημοκρατίας". Μιας Δημοκρατίας, όμως, που στις μέρες μας αναγκάζεται να φυγαδεύται από την κακότροπα εκφρασμένη αγανάκτηση των Ανατολιτών, με τους "εκπροσώπους ομάδων" που αμέσως έπιασαν τα πόστα σε μια κατά τα λοιπά ειρηνική διαδήλωση αυθορμήτων. Μια Δημοκρατίας που θα κατακρεουργηθεί ξανά όταν στηθούν κάλπες εθνικών εκλογών, αφού οι ίδιοι που τώρα εμφανίζονται ως τιμητές και προσπιστές της θα απέχουν λόγω άποψης και θα ολοκληρώνουν έτσι το λάθος τους.
Μια βόλτα στη πλατεία Συντάγματος, μαζί με το άκουσμα από ντουντούκες και τη θέα του πανό που γράφει "συμμετέχουμε σε πανελλαδική απεργία", προσφέρει εικόνες από παραγεμισμένους κάδους με κουτάκια μπίρας και χαρίζει ευωδιές από καλοψημένα σουβλακολουκάνικα. Αν, δε, τύχει να δεις κάποιο γνωστό σου αγανακτισμένο (με τη γυναίκα του) και του δώσεις χειραψία, θα νιώσεις τη κόλλα της ζάχαρης από το μαλλί της γριάς. Μοιάζει το ανατολίτικο σκηνικό σαν κακέκτυπο 9ημερου στη Γιάννουλη της Λάρισας, που μόνο τα συγκρουόμενα λείπουν κι ο γύφτος με την αρκούδα που ξέχασε να διασώσει ο Αρκτούρος, γιατί ο Μπουτάρης έχει άλλα θέματα να ασχοληθεί...
Βλέπω, τώρα, ν᾽αγανακτούν οι καταστηματάρχες στη πλατεία Κολωνακίου και στου Ψυρρή, που οι Αθηναίοι θυμήθηκαν παλιούς τρόπους διασκέδασης.
Μόνη σωτηρία, η συναίνεση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για τον διορισμό όλων των αγανακτισμένων στο Δημόσιο, με προεδρικό διάταγμα υπογεγραμμένο από τον Κάρολο. Τον Παπούλια, όχι τον πρίγκιπα της Μ. Βρετανίας. Εδώ, δικέ μου, είναι Ελλαντάν. Μην μπερδεύεσαι...

17 σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
    ΤΟΥΣ ΠΗΡ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ
    ΤΟ ΣΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΙΚΙ
    ΕΓΙΝΗΚΕ ΧΑΜΟΣ

    Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ
    ΝΑΣΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ
    Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ
    ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΑΛΙ
    ΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΑΖΙ
    ΟΛΗ Ν ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ
    ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΗ

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο η επανάσταση των Ελλήνων θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διώχνοντας τονς καταχτητές και τους προδότες εντολοδόχους των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτικολογει ο οικος λιβανη;
    Αντι να περιοριστει στην αναβολη-ακυρωση της παρουσιασης
    λεει και την γνωμη του για τους απογοητευμενους-αγανακτισμενους.
    Ε, τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι ιδιοκτητες οικων ανοχης σαν τον λιβανη
    και διαμαρτυρομαστε, προς το παρον με αυτον τον τροπο,
    επειτα κανεις δεν ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χωρα ακομα κυριαρχειται απο νουδουλους και πασοκοσκυλα.
    Μην τους σεβεσαι,οσο φραγκατοι και να ειναι
    Μην αγοραζεις οτι πουλανε
    Μην ακους τα δελτια τους
    ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!!!
    Την ελπιδα σου για σωτηρια θα εκμεταλευτουν για να σου παρουν τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ
    ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καταλαβες επιτελους ευρωλιγουρη βαλκανιε οτι ΟΛΑ αγοραζονται απο τους φραγκατους,η θα χρειαστει και δευτερη χρεωκοπια?

    ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=363953

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ: ΤΟ 1/3 ΕΩΣ ΤΟ 1/2 ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΑΚΟΥ ΣΑΣ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΑΣ ΜΥΤΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ
    ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    αλλοιως και παλι δουλος θα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ Κ ΚΛΕΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΥΡΙΕ.ΑΜΑ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ 1/2 ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΣ, ΑΜΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν γινονταν ΤΩΡΑ εκλογες
    -που δεν μπορεις να υποκριθεις οτι δεν ξερεις-
    παλι τους κουστουματους γιαπηδες θα ψηφιζες
    παλι τους πουλημενους νομπελιστες θα πιστευες
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ(ακομα δεν εχεις παθει τιποτα..)

    Οι κυριοι νομπελιστες ελεγαν οτι ειχαν λυσει το προβλημα του οικονομικου κυκλου
    Κανενας δεν προβλεψε την χρεωκοπια των τραπεζων το 2008
    Εκ των υστερων προφητες,και για ολα φταιει ο ελληνας δημοσιος υπαλληλος
    Το καταλαβες τωρα,ελληνα επαρχιωτη και βαλκανιε,οτι ΟΛΑ τα αγοραζουν οι φραγκατοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για σας ευαίσθητε κύριε, ο sir μπορεί να αποτελεί αξιολογικό πρόταγμα. Για μένα, και νομίζω για πολλούς Έλληνες,είναι ένας αδιάφορος συγγραφέας, αναμασημένων κοινοτοπιών, και ένας ακόμα εκπρόσωπος της παρακμιακής γενιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το μονο διλημμα

    χρεωκοπια και μουγκα
    Η
    χρεωκοπια και επανασταση

    ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!!!!
    απο την ελπιδα θα σε πιασουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2 Ιουν 2011 8:25:00 μ.μ. ,
    μήπως θα είναι καλύτερα αν ψηφίσω τους θρασύδειλους τραμπούκους που επιδιώκουν την αναρχία για να κάνουν αυτοί ό,τι γουστάρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗ ΘΑΤΕΡΡΟΝ ΗΝ ΕΙ ΕΡΡΙΠΤΟΝ ΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟΔΟΧΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥΝΤΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΨΗΦΟΝ ΔΙΩΚΟΝΤΩΝ ΑΝΟΜΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ Η ΟΤΙ ΑΝ ΒΟΥΛΟΝΤΑΙ....ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ 11.20 ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΑΚΟΥ ΡΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ.ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ισχυρη ελλαδα
    στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης με το ευρω

    αν δεν καταλαβεις και απορριψεις την ανοησια του νουδουπασοκου
    θα συνεχισεις να εισαι δουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To θέμα κύριε Παπαγιώτη είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Κυβέρνηση, μπάχαλο επικρατεί στη Βουλή, δεν μπορούν οι άνθρωποι να διαχειριστούν τη κατάσταση και αυτό είναι μια μεγάλη αποτυχία του κυβερνώντος κόμματος. Αυτό μας προκαλεί μεγάλη θλίψη. Αν ο λαός δει κάποιους πολιτικούς να λογοδοτούν και να τιμωρούνται για τις καταχρήσεις, κάποιοι να παραιτούνται γιατί απέτυχαν, τέλος πάντων να δούμε ότι έχουν λίγο φιλότιμο, να είστε σίγουρος ότι θα ηρεμήσει. Σίγουρα δεν φέραμε εμείς οι απλοί πολίτες τη χωρα σ' αυτή την κατάσταση. Και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είστε ευτυχής που γίνονται ειρινικά μαζέματα στην πλατεία.
    Επίσης το θεωρώ μεγάλη πρόκληση σε εποχή κρίσης να δίνουν οι συγγραφείς και οι εκδοτικοί οίκοι τόσα χρήματα στη μεγάλη Βρετάνια για μια παρουσίαση, ας παρουσιάσουν κάπου πιο φτηνά και τα υπόλοιπα να τα δώσουν σε ανθρώπους που αυτή τη στιγμή πεινάνε. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι, αν είναι άντρες ας το καθαρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση