GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τις παραιτήσεις Μαρινάκη και Μποροβήλου ζητεί η ΑΕΚ...

Τις παραιτήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Μποροβήλου από την προεδρία και αντιπροεδρία της Σούπερ Λίγκας ζητάει με ανακοίνωσή τη...

Τις παραιτήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιώργου Μποροβήλου από την προεδρία και αντιπροεδρία της Σούπερ Λίγκας ζητάει με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ, θέτοντας θέμα ηθικής τάξεως μετά την εμπλοκή των ονομάτων τους στο σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες. Η «Ένωση» ξεκαθαρίζει ότι...
 εάν οι πρόεδροι των Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης δεν ανακοινώσουν τις παραιτήσεις τους ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη για την Τρίτη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, τότε τα μέλη της θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία.
Ακολούθησαν αντίστοιχες ανακοινώσεις από την Λάρισα, αρχικά και τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει πλέον ρήγμα στις τάξεις της Σούπερ Λιγκ.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Χθες το απόγευμα γίναμε αποδέκτες πρόσκλησης για τακτικό συμβούλιο των μελών της Superleague την προσεχή Τρίτη 28/6 και προς έκπληξη μας, όχι για πρώτη φορά αλλά πιθανότατα για τελευταία αν δεν αλλάξουν οι αντιλήψεις και η αντιμετώπιση από το σύνολο του συνεταιρισμού, ενημερωθήκαμε ότι κεντρικά θέματα συζήτησης πέρα από τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου θα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και οι βελτιώσεις γηπέδων και αγωνιστικών χώρων.
» Προφανώς ο Πρόεδρος της Superleague 'κωφεύει στις σειρήνες' του διασυρμού του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγνοεί επιδεικτικά την κοινή γνώμη αφορίζοντας το λαϊκό αίτημα. Η σημερινή κρίση αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να σπάσει τα δεσμά της διαφθοράς και της βίας. Όποιος δεν συμμετάσχει στην κοινή αυτή προσπάθεια εξυγίανσης και ανοικοδόμησης του χώρου είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνει στο εξής τη μοναξιά του και θα κριθεί από το σύνολο της κοινωνίας μας τουλάχιστον ύποπτος, αν όχι συνεργός σε ένα έγκλημα κατ' εξακολούθησιν.
» Κατόπιν τούτων, ζητούμε η Συνέλευση της Τρίτης να χαρακτηριστεί ως έκτακτη, να πραγματοποιηθεί παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ και να έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις πρόσφατες εξελίξεις. Σε αυτήν επιβάλλεται η δέσμευση όλων των μελών της Superleague πως θα συνδράμουν στο έργο των διωκτικών αρχών με σκοπό ο χώρος που υπηρετούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των υγιών φιλάθλων και να προσελκύσει νέους παράγοντες και επενδυτές με καθαρές θέσεις και αντιλήψεις.
» Ζητάμε επίσης προς διευκόλυνση του σώματος τις παραίτησεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Superleague, αφού μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με εμπλοκή των ονομάτων τους τίθεται θέμα ηθικής τάξεως. Διαβεβαιώνουμε άπαντες πως αν δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους έως την Δευτέρα 27/6 και 24 ώρες πριν την έναρξη του συμβουλίου της Τρίτης θα αποχωρήσουμε από το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε ένα 'θέατρο σκιών', κοροϊδεύοντας τους Έλληνες φιλάθλους».
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Είναι πλέον σαφές τόσο στην πλειοψηφία των θεσμικών παραγόντων, όσο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη, πως άλλο πρωτάθλημα υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί. (Από ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναικός στις 15 Μαρτίου 2011).
» Τέσσερις μήνες πριν κάναμε λόγο για την ανάγκη επανεκκίνησης του ελληνικού Ποδοσφαίρου, με συγκεκριμένες θεσμικές - κανονιστικές αλλαγές, καταγγέλλαμε την απώλεια της νομιμοποίησης συγκεκριμένων ανθρώπων να εκπροσωπούν το ελληνικό Ποδόσφαιρο ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή τους και αποφασίζαμε να απέχουμε από τις διεργασίες που συντόνιζαν για να μην τους νομιμοποιήσουμε με τη συμμετοχή μας.
» Σήμερα δεν χρειάζεται να αλλάξουμε ούτε κόμμα από όσα επισημαίναμε τότε, πολύ πριν η χιονοστιβάδα των τωρινών εξελίξεων καταστήσει εκείνες τις θέσεις μας κοινό τόπο στην αθλητική κοινωνία.
» Το ποινικό σκέλος της υπόθεσης είναι ήδη δρομολογημένο. Η κινητοποίηση και οι αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης που αναμένονται θα επιφέρουν άμεσα και τις απαιτούμενες κυρώσεις σε αθλητικό επίπεδο.
» Σε αυτό το πλαίσιο είναι αστείο η προτεραιότητα της Super League να είναι η επικύρωση της βαθμολογίας και δεν νοείται καμία τέτοια συζήτηση μέχρι να ληφθούν οι σχετικές πειθαρχικές αποφάσεις.
» Παράλληλα, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Λίγκας οφείλουν να παραιτηθούν και να μην κρύβονται πίσω από τις θεσμικές τους θέσεις στο ποδόσφαιρο προκαλώντας του ακόμη περισσότερα προβλήματα.
 » Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο και καθαρό και ο Παναθηναικός δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Για κανένα λόγο και ανεξαρτήτως κόστους».
Η ανακοίνωση της Λάρισας:
«Εμείς δεν πανηγυρίζουμε με την τραγωδία που - μετά τις εξελίξεις αυτές - βιώνουν οι φίλοι άλλων ομάδων. Ωστόσο, θεωρούμε αδιανόητο με την επικύρωση της βαθμολογίας - έστω κι αν δεν είναι δεσμευτική για την επιβολή κυρώσεων - να επιβραβεύονται ΠΑΕ με προέδρους οι οποίοι «κουμπώνουν» παιχνίδια της ομάδας μας, όπως προκύπτει από το εισαγγελικό πόρισμα της 23ης Ιουνίου 2011.
» Την ώρα που η κάθαρση είναι παλλαϊκή απαίτηση, την ώρα που η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές κινούνται αποφασιστικά σ αυτήν την κατεύθυνση, την ώρα που ο κόσμος επιτέλους ελπίζει, κάποιοι ζουν στον κόσμο τους, προκαλώντας ακόμη περισσότερο το περί δικαίου αίσθημα και τη νοημοσύνη των φιλάθλων. Συνένοχοι εμείς δεν θα γίνουμε, ούτε θα επιτρέψουμε να παιχτούν κι άλλα βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΛ.
» Ζητούμε την άμεση παραίτηση όλων των εμπλεκομένων, μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Οσοι αποπειραθούν να επικυρώσουν την αθλιότητα, είναι εν δυνάμει συνένοχοι και θα μας βρουν απέναντί τους».
Πηγή: http://sports.in.gr/

6 σχόλια

  1. Είναι αυτονόητο, αλλά η έκπτωσή του έπρεπε νε είχε επιβληθεί από τη πολιτεία και όχι να είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων και ισοροπιών ενός συστήματος που πνέει τα λοίσθια.

    Εάν δεν ήταν ο Θεοδωρίδης στην ΟΥΕΦΑ, οι δύο γαύροι του Βόλου και του κώλου θα είχαν αποβληθεί από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την εξάρα που φάγατε φέτος 6-0 δεν βάλατε μυαλο.μηπως ήταν στημένο ? Όσο και να πολεμάς τον Ολυμπιακό Αδαμιδη θα τρως πάντα τις εξάρες σου, βολέψου τώρα με το ΚΑΠΙ που έχεις δημιουργήσει και άσε τον Ολυμπιακό ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.κΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΝΤΑΚΑΠΟ..
    ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΤΣΗ ΑΔΕΛΦΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ?? Που ειναι το σκανδαλο Ασπαιτε Ευανθια Μακρη Μποτσαρη απατες Ευρωπαικα προγραμματα, ολα στο αρχείο της κ. Ραικου Ελένης και των συνεργατών δεξιων της είναι??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Αλλη μια
    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, κορη δηθεν αριστερου καταργει το Πανεπιστημιακο ασυλο


    Στρίβειν διά της παραλείψεως
    Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ

    Η υπουργός Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, με έγκριτους συνταγματολόγους αλλά και καθηγητές Ποινικού Δικαίου στο πλευρό της, επιχειρεί την «έκπληξη» στις πολυετείς προσπάθειες πολιτικών και ακαδημαϊκών να αντιμετωπίσουν το θέμα του ασύλου χωρίς να αγγίξουν την ιστορική αξία και την ακαδημαϊκή του έννοια.

    Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια απλώς δεν θα έχει ούτε μία αναφορά στο θέμα του ασύλου. Ούτε επιτροπή για αυτό, ούτε χώροι που το οριοθετούν, ούτε αρμόδιοι για τη διαχείρισή του. Ακριβώς όπως συνέβαινε και πριν από το 1982, όταν δεν υπήρχε νομικό καθεστώς που να το προστατεύει.

    Εναπόκειται δηλαδή στις νέες διοικήσεις των πανεπιστημίων, εφόσον το θελήσουν, να συμπεριλάβουν σχετικές διατάξεις στους εσωτερικούς κανονισμούς των ιδρυμάτων τους και φυσικά να επωμιστούν την ευθύνη εφαρμογής τους.

    «Αν δεν αναφερθεί πουθενά στον νόμο το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, η νομική του έννοια και η νομική του υπόσταση δεν ισχύουν. Παραμένει έτσι ένας ηθικός κανόνας. Η διοίκηση του κάθε πανεπιστημίου θα μπορεί να καλεί την Αστυνομία όποτε παραστεί ανάγκη, χωρίς καμία επιπλοκή. Ούτε αρμόδιες επιτροπές, ούτε πολύπλοκες διαδικασίες για να κληθεί ο εισαγγελέας» έλεγε πανεπιστημιακός καθηγητής ο οποίος συμμετείχε στις επιτροπές οι οποίες συνεδρίασαν στο υπουργείο Παιδείας για το θέμα.

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ!!

    ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΑΝΘΙ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ AΠΑΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 100 ΕΚΑΤΟMΥΡΙΩΝ ΚΛΠ.. ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Κα ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ DEPUY.ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ... ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ....

    26 Ιουν 2011 1:48:00 π.μ.

    26 Ιουν 2011 1:35:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΜΕΣΩΣ!

    26 Ιουν 2011 1:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση