GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρμανλής: Δεν αποχωρώ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Για λογαριασμό του Κ. Καραμανλή , ο Ευάγγελος Αντώναρος  σε συνέντευξή του σε κυρικάτικη εφημερίδα (Real News) χ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Για λογαριασμό του Κ. Καραμανλή, ο Ευάγγελος Αντώναρος  σε συνέντευξή του σε κυρικάτικη εφημερίδα (Real News) χαρακτηρίζει ως παραφιλολογία τα  σενάρια περί αποστασιοποίησης και αποχώρησης από την ενεργό πολιτική δράση του τέως πρωθυπουργού, με το επιχείρημα ότι ...
 «τιμούσε και θα εξακολουθεί να τιμά τον λαό της Θεσσαλονίκης για την ψήφο και την εμπιστοσύνη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια».
Στην πραγματικότητα ο Κ. Καραμανλής δίνει το μήνυμα ότι είναι (αν και σιωπηλός) παρών και ότι περιμένει τις εξελίξεις...

29 σχόλια

  1. καλά για το Ι.Q του Μπατλερ δεν έχεις να πεις πολλά. Αλλά αν ο Βούδας νομίζει ότι έχει τιμήσει τον Λαό της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας θα έχει τον λόγο του μπράβο λαέ της Θεσσαλονίκης περισσότερους ψήφους αυτή την φορά και με το ζόρι αυτή την φορά να πάρει την Προεδρία μου φαίνεται πιο ξεκούραστο αυτό το επάγγελμα μη μας κουραστεί πάλι και μας αφήσει στα κρύα του λουτρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεννηθηκε κουρασμενος και ζει για να ξεκουραζεται {αφου μας εκαψε την γουνα πρωτα}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάστε τον Κουρασμένο και τις στομφώδεις του εκφράσεις γιά επανίδρυση του κράτους και πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής???

    Βλέποντας τα πράγματα από απόσταση λίγων μηνών πλέον, διαπιστώνω ότι ο λόγος ήταν άλλος. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Καραμανλής παρέδωσε την εξουσία γιατί έφτασε τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας και δεν ήθελε να τη χρεωθεί.

    Προτείνω ο Κωστάκης Καραμανλής να συμπεριληφθεί στους ¨ MΙΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨ ως ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο βουλευτης που δεν πληρωνε στο καραβι της γραμμης 15 ευρω εισητηριο επειδη ειναι βουλευτης και τον αναγκασε ο προεδρος της Βουλης υστερα απο αναφορα του πλοιαρχου να στειλει επιταγη στη εταιρεια, μας διαβεβαιωνει οτι ο ανικανοτερος πρωθυπουργος ολων των εποχων που διπλασιασε το χρεος της χωρας μας σε πεντε χρονια και κουκουλωσε ολλα τα σκανδαλα των προηγουμενων και δεν καταδεχεται να μας πη μια κουβεντα εδω και περιπου δυο χρονια θεωρωντας μας υπηκοους του , οτι δεν θα αποχωρηση απο την πολιτικη.
    Πως μετα δεν θα τρων ντοματες και γιαουρτια.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γαλάζιοι ταπεινοσεμνοπρεπώς, αφού έριξαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, την κοπάνησαν και έκλεισαν πίσω τους και την πόρτα της Βουλής.

    Η κυβέρνηση Καραμανλή συμβιβάστηκε με τη διαφθορά!...

    Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το μέλλον θα το δείξει. )

    O Kωστα(κης) Καραμανλης υπήρξε ο καταλυτης που οδηγησε την χωρα στην ηθικη απα;ξιωση,στην καταχρεωση και στην ανυποληψία.

    O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: Άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Καραμανλής βρέθηκε γυμνός από προσωπική ανικανότητα και περικυκλωμένος από αχρείους συνεργάτες (Ρουσοπούλο,Aρούλη,Ντόρα,Aντώναρο,Αγγέλου κτλ ) που είχαν χίλιες αδυναμίες .

    Εντρομοι τώρα οι λαδωμένοι προσπαθούν να αμυνθούν με εμπροσθοφυλακή δημοσιογράφους και ΜΜΕ, στα οποία είχε μοιραστεί από τη Siemens αφειδώς άφθονο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΜΠΕΛΗΣ ,

    ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ,

    ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ,

    ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ,

    ΧΕΣΤΗΣ,

    ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ,

    ΑΝΑΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ.

    Ο Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η Σ Ο ΜΙΚΡΟΣ (
    ο επίγονος ανηψίος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aς αποχωρήσει πρώτα αυτό το διανοητικά καθυστερημένο που είναι τύποις πρωθυπουργός σήμερα μετά βλέπουμε για τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ, Ο ΝΩΘΡΟΣ, Ο ΑΦΕΛΗΣ, Ο ΟΚΝΗΡΟΣ,O ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ.

    ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.

    ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΓΑΝΕ … ΦΑΓΑΝΕ … ΦΑΓΑΝΕ … ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ…

    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ...

    Πριν από 7 χρόνια, στον περίφημο Μπαϊρακτάρη, ο πρώην πρωθυπουργός, Κωστακης . Καραμανλής, είχε κηρύξει ( -στα λόγια όπως αποδείχθηκε-) πόλεμο στους νταβατζήδες.

    Ηταν ένα μήνυμα του τότε ισχυρού πολιτικού άνδρα ο οποίος τελικά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υπέκυψε στα διαπλεκόμενα, συμβιβάστηκε μ’ αυτά και κυβέρνησε μαζί τους .

    Τώρα σκερβελέδες,τενεκέδες ξεγάνωτοι,άπληστοι και αχόρταγοι...
    ο ΛΑΟΣ θα σας περιμένει…όχι για να σας ξαναψηφίσει αλλά για να σας δαχτυλισει …να σας καρπαζώσει …να σας ξεβρακώσει…

    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ !!!

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολο χαμογελαστός. Και με νέο λουκ.
    Καλά περνάει το ατιμούλικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O TZΙΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΟΡΑΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει,τακτοποιήθηκε αυτός και τα τρισέγγονα του?
    Με τις ευλογίες αυτών που τον πίστεψαν και που τους χρησιμοποίησε για εξασφαλίσει άνεση και πολυτέλεια για την πάρτη του?
    Εις υγείαν των κορόιδων.
    Περαστικά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Οι εισπρακτικες εκβιαζουν και ειδικα η Eurobank του κ. Λατση....Για τo ερωτημα αν ο Λατσης εχει εξωχωρια εταιρια και η τραπεζα ειναι εξωχωρια ποιος θα απαντησει?

    Να πως εκβιαζουν:


    Παραπλάνηση από εισπρακτικές εταιρίες
    Παραπλάνηση 1
    Τελευταία, πολλά μέλη του blog μας, αναρωτιόνται, πως γίνεται να μας καλεί μια εισπρακτική εταιρία, αλλά στην αναγνώριση κλήσεως να εμφανίζεται αριθμός, που ανήκει σε τράπεζα. Επίσης, πως γίνεται και οι....
    εταιρίες διαθέτουν τόσα πολλά νούμερα κλήσης.

    Η απάντηση είναι απλή:

    Οι εισπρακτικές εταιρίες χρησιμοποιούν VOIP τηλεφωνία, δηλ τηλεφωνία μέσω Internet. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα, διαθέτοντας μια σύνδεση στο internet, να αποκτούν πρόσθετους τηλεφωνικούς αριθμούς, με κόστος από 1 ευρώ το μήνα για κάθε νούμερο.

    Επίσης, με κάποια διαδικασία, μπορούν να καμουφλάρουν τον αριθμό, δηλαδή ενώ σας καλούν από τον αριθμό 211ΧΧΧΧΧΧΧ, εσείς στην αναγνώριση κλήσης να βλέπετε 210ΥΥΥΥΥΥΥ. Φυσικά αυτή η διαδικασία είναι παράνομη και δεν την χρησιμοποιούν οι περισσότερες εισπρακτικές εταιρίες, αλλά κάποιες από αυτές. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η παρανομία αναφέρεται στην πλαστοπροσωπία και όχι στην τεχνική διαδικασία. Δίνουμε ένα παράδειγμα:

    Ο χρήστης Σουβλατζής τηλεφωνεί στον πελάτη. Ο αριθμός του σουβλατζίδικου είναι 210-σουβλατζής. Στο καντράν του πελάτη όμως εμφανίζεται ο αριθμός 210-μπακάλης. Αν ο σουβλατζής πει ότι τηλεφωνεί από το σουβλατζίδικο, δεν έχει διαπραχθεί παρανομία, ανεξάρτητα από το ποιος αριθμός εμφανίζεται στον πελάτη. Παρανομία έχουμε μόνο αν ο σουβλατζής σας συστηθεί ως μπακάλης.

    Παραπλάνηση 2
    Πριν από 3 μέρες δέχθηκα τηλεφώνημα «εκ μέρους της τοκογλύφος Bank». Ρωτώντας την συμπαθεστάτη κυρία, τι εννοεί όταν λέει «εκ μέρους», αναγκάστηκε να μου απαντήσει ότι είναι από την εισπρακτική «Νταβαντζής Α.Ε.», με αριθμό μητρώου τάδε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία διότι νόμιμα της ανατέθηκε από την τράπεζα η ενημέρωση οφειλετών.

    Μέχρι εδώ όλα καλά.

    Μου είπε λοιπόν ότι το καταναλωτικό δάνειο μου έχει καταγγελθεί και είναι απαιτητό όλο το ποσό, διαφορετικά θα λυπηθούν πολύ, αλλά θα κινηθούν οι νομικές διαδικασίες εναντίον μου. Τους απάντησα πως «λυπηθούν δε λυπηθούν» εγώ χρήματα δεν έχω. Οπότε μου είπε ότι για διευκόλυνσή μου, από την εκπροσωπούμενη τράπεζα, προσφέρεται διακανονισμός με 50% προκαταβολή του οφειλόμενου και το υπόλοιπο σε 12μηνη εξόφληση με επιτόκιο 11%. Μάλιστα, θα μου ταχυδρομήσουν και γραπτώς την προσφορά. Της είπα ότι θα το σκεφτώ και θα μιλήσουμε την επόμενη μέρα.

    Μέχρι εδώ επίσης όλα καλά.

    Δυό ώρες αργότερα, με κάλεσε μια άλλη συμπαθέστατη κυρία, η οποία συστήθηκε ως «κεντρικά της Τοκογλύφος Bank». Μου είπε ότι το δάνειο έχει καταγγελθεί και ότι η τράπεζα προσφέρει διακανονισμό, με 0% προκαταβολή, περίοδο χάριτος 6 μηνών (δηλ πληρωμή μόνο τόκων) και εξόφληση σε 120 μήνες με επιτόκιο 10,5 %.

    Τη ρώτησα αν θα μου στείλουν γραπτή προσφορά και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται. Θα συμπληρώσουμε τηλεφωνικά μια αίτηση, θα εγκριθεί από τα κεντρικά, θα πάω στο πλησιέστερο υποκατάστημα της «Τοκογλύφος Bank», θα διαβάσω τη σύμβαση και αν συμφωνώ υπογράφω.

    Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, τονίζω ότι ότι ο πιο επίσημος και έγκυρος τρόπος συναλλαγής με τράπεζα είναι να πας σε υποκατάστημά της.

    Και αναρωτιέμαι εγώ ο αδαής, η εισπρακτική «Νταβατζής Α.Ε.» δεν εξαπατά τηλεφωνικά τους οφειλέτες; Δεν διαπράττει παρανομία; Υπάρχει τέλος πάντων κάποιος έλεγχος και τιμωρία σε αυτό το σάπιο κράτος, όπου οι δημόσιοι άρχοντες το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ξοδεύουν τα λεφτά μας και να κλαψουρίζουν όταν οι εξαγριωμένοι πολίτες τους προπηλακίζουν;

    Συμβουλές
    Μην εμπιστεύεστε κανέναν και για τίποτα, όταν σας τηλεφωνούν.
    Δεν μπορείτε να γνωρίζετε ποιός είναι στην πραγματικότητα.
    Δεν γνωρίζετε τι πραγματικά προσπαθεί να πετύχει σε βάρος σας.
    Να δέχεστε ως γνήσιο, μόνο ότι γραπτώς σας δίνει η τράπεζα, από εντεταλμένο υπάλληλο, μέσα σε υποκατάστημα.
    --

    Μην υπογραφετε τιποτα!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΓΙΩΡΓΟς

    ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Π[ΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα μπαζα τα πετανε δεν περιμενουν να φυγουν μονα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ;ΘΡΕΦΕ ΦΙΔΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΣΕ ΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ .
    ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΒΟΥΓΙΩΝ ΑΧΥΡΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντώναρε. Αδικείς τον ευατό σου με το να μένεις στο σφάξεμε αγά μου να αγιάσω. Να είσαι ξύπνιο παλικάρι ρε κορόιδο με περικεφαλαία. Δες τι έπαθε ο χοντρος που πήδιξε από το μπαλκόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί να μην δείχνει ότι είναι μάγκας, τρομάρα του. Εκαναν φτερά 2,4 δις στα 3,5 χρόνια της υπουργίας του στο πολιτισμού.Μα δεν ντρέποντε μας κόψανε δώρα και μισθούς να ωφεληθούν 400 εκ. Τέτοιοι ξεφτυλισμένοι είναι όλοι τους που δεν τολμούν να τον κάτσουν στο σκαμνί. Μα τολμάνε θα ξεράσει τι φάγανε και οι άλλοι. Τέτοια κουμάσια είναι όλοι τους. Ναι όλοι τους ,ποιός κατάγκηλε τις κλεψιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς άπαντες Ho-Hoλους

    Ο Καραμανλής δεν τα παράτησε,
    εχασε γιατι δεν είπε λεφτά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενα βραδυ στη Ραφηνα
    Πηγα κειδα φον Κηφηνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Καραμανλής δεν τα παράτησε,
    εχασε γιατι δεν είπε λεφτά υπάρχουν.
    5 Ιουν 2011 2:44:00 π.μ. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Κωστάκης ο Φαγανούλης έχασε γιατί ψήφισε ο ίδιος ΠΑΣΟΚ. Δύο μήνες πριν τις εκλογές αύξησε τα διόδια, ψυπνήστε κορόιδα. Απλά, άφησε τον ποδηλάτη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Αυτός, είπε ο Τατούλης το τι γινότανε επί υπουργίας του στο πολιτισμού, κονόμησε και για τα τρισέγγονα του. Κορόιδα, ψυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. στ αρχιδια μας τι θα κανει η χοντρολουγκρα!
    Δυστυχως η πλειοψηφια των Ελληνων ηταν για 30 χρονια βολεμενη η αφωνη και ανεχτηκε κατακαθια τυπου Κουτσογιωργα, Μιμης, Τζοχατζοπουλου, Λαλιωτη, Βερελη, Σημιτη, Παπαντωνιου, Ρουσοπουλου, Σιουφα, Καραμανλη, Αρουλη, Βουλγαρακη..
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΡ συνΕλληνες! Και το εγκλημα μας θα εχει θυματα τα παιδια μας, τα παιδια των παιδιων μας και ποιος ξερει ποσες γενιες ακομη!
    Ας κοιταχτουμε στον καθρεφτη, ας φτυσουμε τον εαυτο μας κι ας ξεκινησουμε δουλεια για μια δυσκολη επανεκκινηση της κοινωνιας μας.

    σκληρα εργαζομενος ιδιωτικος υπαλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα χρέη των Ολυμπιακών αγώνων ο Καραμανλής τα δημιούργησε, την παγκόσμια κρίση του 2008 πάλι ο Καραμανλής την έφτιαξε, τα 200 εκατομμύρια που μας φόρτωσε το καθυστερημένο σε έναν χρόνο μαζί με μνημόνιο και αυτά του Καραμανλή είναι.
    Τραβήξτε κανένα τίκι τάκα και να παρακολουθείτε πολύ Λάκη Λαζόπουλο να ξεστραβωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δέν άφησε ο Καραμανλής τον ποδηλάτη να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά, ο ποδηλάτης έχωσε τα χέρια του μόνος του στην φωτιά με τον ίδιο τρόπο που έπιασε την ρόδα του ποδηλάτου όταν αυτό έτρεχε. Απειλούσε με εκλογές συνέχεια έλεγε οτι θα καταψηφίσει τον Παπούλια για να γίνει οπωσδήποτε πρωθυπουργός, ο Καραμανλής όπως τα λέτε βόδι και μπουχέσας αλλά ο ποδηλάτης είναι εγκληματίας το τέλος του θα είναι πολύ πιό οδυνηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ

    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ

    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ

    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ

    ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

    ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η προπαγανδα για πηδήξει και να δειρει
    πρέπει να είναι δημοφιλής και να σημαδευει την κατανοηση του μπαγλαμα* που ειναι ο και ο μοναδικος της στοχος.
    *μπαγλαμάς ο [baγlamás] Ο1 : 1. μουσικό όργανο με τρεις χορδές που μοιάζει με μπουζούκι, αλλά είναι πιο μικρό: Παίζει μπαγλαμά. 2. (μτφ., για πρόσ.) βλάκας-Ho-Ho-los ή αναξιόλογος
    [1: τουρκ. bağlama -ς· 2: τουρκ. balama -ς (< τσιγγ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση