GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρωες!...

Από το https://trelopeiraiotes.wordpress.com/ Οι ήρωες κράτησαν τις θέσεις τους στη μάχη της πλατείας. Οι ήρωες δε το βάζουν κάτω. Κύρ...

Από το https://trelopeiraiotes.wordpress.com/
Οι ήρωες κράτησαν τις θέσεις τους στη μάχη της πλατείας. Οι ήρωες δε το βάζουν κάτω.
Κύριοι βουλευτές πάρτε το χαμπάρι κανένα κόλπο παρακρατικών και κατασταλτικών μηχανισμών δεν πιάνει.
Όσους κουκουλοφόρους και όσα ματ και αν στείλετε, να κάνουν θέατρο κοκορομαχιών, δεν κάνετε τίποτε.
Κύριοι βουλευτές του Πασοκ τρεις λέξεις  Ντροπή! Ντροπή!  Ντροπή!
Κύριε Κουτρουμάνη, κύριε Πρωτόπαπα δεν είναι μακρινός ο καιρός που...
 με τη ντουντούκα προασπίζατε τα συμφέροντα των εργαζομένων. Σήμερα συμμαχείτε με τους μηχανισμούς καταστολής. ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ!! ΝΤΡΟΠΗ!!
Ήρωες όλοι στο σύνταγμα. Ακόμα και αν ψηφίσουν δε σταματάμε εδώ. Φτάνει η ώρα της τελικής νίκης. Ας κάνουν όσες προβοκάτσιες θέλουν. Ήρωες πιο δυνατά, πιο μαζικά, να μη λείπει κανείς. Η νίκη θα είναι του λαού, χάρη σε εσάς.
Ένας αγανακτισμένος  πολίτης!!

15 σχόλια

  1. Τη χώρα μας την κυβερνά ο ηγέτης του παγκόσμιου σοσιαλισμού.
    Θα πρέπει λοιπόν να συμπεράνουμε ότι το Μεσοπρόθεσμο αποτελεί το πρώτο στάδιο για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
    Το δεύτερο στάδιο αυτού του ιστορικού προτσές που ξεδιπλώνεται στη χώρα μας θα είναι να μην υπάρχει καθόλου άνθρωπος,οπότε αυτόματα θα αρθεί και η εκμετάλλευση αφού θα έχει μείνει δίχως αντικείμενο αναφοράς.
    Εκπληκτική σοσιαλιστική σύλληψη.Πραγματικά έρχεται από το μέλλον.Βοήθειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ηρωες" τεμπελοσκυλα με δανεικα σε ποιον τα πουλατε αυτα ρε παρασιτα που σας εχει παρει μυρωδια ολη η ευρωπη τι ειδος ανθρωποιδη ειστε. καταστρεψατε τη φημη της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ανταπόκρισή του από την πλατεία Συντάγματος το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News σχολιάζει ότι τα βίαια επεισόδια θα ενισχύουν την άποψη ότι δεν υπάρχει πιθανότητα συγκράτησης της κρίσης στην Ελλάδα.

    Ο Guardian μεταδίδει από την Αθήνα ότι ο καπνός από τα δακρυγόνα έφτασε χθες μέχρι τα σοκάκια της Πλάκας υποχρεώνοντας τους τουρίστες να αναζητήσουν καταφύγιο. Η εφημερίδα διαπιστώνει μία «αυξανόμενη αίσθηση ότι η χώρα δεν οδεύει μόνο προς οικονομική κατάρρευση, αλλά και προς κοινωνική αποδιοργάνωση». Όπως σχολιάζει η ανταποκρίτρια του Guardian, οι Έλληνες φοβούνται ότι δεν έχουν πια κανέναν για να στραφούν, «κανέναν ηγέτη ή κάποιον με ηθικό κύρος που μπορούν να εμπιστευθούν».


    ΟΡΙΣΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΧΥΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΣΑΣ, ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΥ 50% ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ.

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΚΡΟΤΑΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΝΟ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΦΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΕΗ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ALTER, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΜΗΧΑΝΟ ΕΜΠΑΘΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ, ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΑ, ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΓΙΑΤΕΜΑ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕς ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.56 ,η φήμη της Ελλάδας δεν κινδυνεύει από τους αγανακτισμένους.Την διαφυλάττουν άλλωστε καθημερινά και αξιόπουστα (αξιόπιστα) με δηλώσεις τους εδώ και σε όλο τον κόσμο,εδώ και 2 χρόνια οι κυβερνώντες.
    Τιτανικός,εντατική,μειωμένη κυριαρχία,τανκς,
    διεφθαρμένοι πολίτες,κοπρίτες,με το σπαθί μας την πέμπτη δόση κλπ.
    Το μόνο που κάνανε οι αγανακτισμένοι,αφού μας έκαναν ρόμπα οι Ισπανοί (κάντε ησυχία μην ξυπνήσουν οι Έλληνες,έλεγαν) είναι να ξεπλύνουν τουλάχιστον την ντροπή ότι κοιμόμαστε.
    Γιατί ως προς αυτό πράγματι,είχαμε γίνει ρεζίλι διεθνώς.Ως τώρα μας γ....... και δεν βγάζαμε άχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. telika

    h astynomia enai me thn dejia ton diktatora Papadopoylo?
    giati sthrizei tvra ton Givrgakh\extew kanane diadhlvsh enantion toy
    ta exoyn xasei oi mpatsoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με απέραντη θλίψη ,σφιγμένη την καρδιά αλλά με ξεκάθαρο μυαλό παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν γύρω από την βουλή.Χωρίς περίτεχνα σχήματα λόγου και κυρίως χωρίς καμμιά υστεροβουλία θέτω υπόψιν σας κάποιες σκέψεις.
    Παρακολουθούμε ακόμη και εδώ στο blog το μένος,μίσος,οργή των προσκείμενων σε καποιο πολιτικό χώρο να καταφέρονται εναντίον όσων ανήκουν σε έναν άλλο.
    Θυμίζει πόλεμο αγίων εναντίον οσίων.
    Ολοι καθαροί και οι άλλοι βρώμικοι.
    Εαν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ευθύνεται για την κατάντια μας,θα βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο στο έρεβος και το χάος.
    Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα μόνο με ριζική ανατροπή οριζοντίως και σε όλα τα επίπεδα υπάρχει ελπίδα.
    Αλλά τέτοια ανατροπή ξεκινάει πάντα από το κεφάλι.
    Θεωρείτε ότι υπάρχει στους κυβερνώντες αίσθηση δικαίου ή ηθική?
    Δείτε πόσο πιστά σκυλιά στα ξένα αφεντικά ,ποδοπατούν τον δικό μας λαό ,πνίγουν στο αίμα και τα δάκρυα τον πόνο του καθενός μας.
    Εδωσαν λόγο ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε οι αλυσσίδες που θα μας δέσουν να μην σπάσουν ποτέ.
    Είδατε ποτέ κάποιο μέτρο να παίρνεται πίσω?
    Οτι καθιερωθεί ,θα είναι για πάντα με καιροφυλακτόντα τον κίνδυνο για κάτι χειρότερο.
    Ολη η πολιτική πλέον στηρίζεται σε ευφυολογήματα,σε περίτεχνα σχήματα λόγου και πετυχημένες ατάκες,σαν ένα θέατρο χωρίς ποιότητα αλλά καλά σκηνικά.
    Η αργή αλλά σταθερή διάβρωση της πνευματικής και ηθικής υπόστασης του καθενός από εμάς έχει μάλλον επιτευχθεί
    Χάρισαν απλόχερα προνόμια σε όσους ήταν απαραίτητο για να μπορούν αυτοί ασπόροσκπτα να επιδοθούν στο μεγάλο φαγοπότι.
    Δίδαξαν έμπρακτα ότι τα μόνα που μετρούν στην ζωή είναι το sex και το χρήμα.
    Αλλά έτσι φτάνει και γίνεται ο άνθρωπος ζώο και η ζωή ζούγκλα.
    Γι αυτό και ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ όσων δεν τους δόθηκε η ευκαιρία για καλή ζωή και όσων επειδή τους δόθηκε δεν θέλουν να την χάσουν.
    Αλλά τους κυβερνώντες δεν τους αγγίζει κανένα μέτρο.
    Γι αυτό και ψηφίζουν με ελαφράν την καρδίαν,την ίδια ώρα που έξω από την βουλή γίνεται πόλεμος.
    Και είναι τα παιδιά μας,χωρίς μέλλον που χτυπούνται,απρόκλητα και ανελέητα.
    Και ρωτώ,είναι γιατί οι αγανακτισμένοι ξαφνικά έγιναν βίαιοι ή γιατί πάσει θυσία και τηρώντας τις υποσχέσεις στους συνεταίρους τους έπρεπε να φιμώσουν κάθε φωνή και να καμφθεί κάθε αντίσταση.
    Αυτοί είναι οι αδίστακτοι πολιτικοί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ξεφτερια του ξεφτερι ξεπουλησαν και ξεπουληθηκαν.Ερωτηση στους ξεπουλημενους ποτε συμφωνα με το προγραμα θα κατεβασετε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια στην Ακροπολη για να υψωσετε την σημαια τηςΕ.Ε Δ,Ν,Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 155 κρεμαλες να στηθουν στο Συνταγμα,,παραυτα,εστω συμβολικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηθελα να ξέρω.Τα αναρρηχητικά φυτά που απαρτίζουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο,θα κοιμηθούν με ήσυχη την συνείδηση τους όταν κάηκε η Αθήνα μαζί με τις καρδιές μας,όταν εκλέχτηκαν για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα μας και φρόντισαν να μας το ανταποδώσουν με απαγορευμένα χημικά προκειμένου να μην διαταραχθεί η μακαριότητα στην οποία διαβιούν,ουδεμίαν επαφήν έχοντας με την σκληρή πραγματικότητα του δικού μας βίου,που εφεξής θα κάνουμε τεστ αντοχής στα πνευμόνια μας,για να διαμαρτυρηθούμε που θα δουλεύουμε για 700 ευρώ και θα πρέπει να φιλάμε το χέρι αυτού στον οποίο εργαζόμαστε εάν και όταν βρεθεί κανένας τέτοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στα Χανιά σπάσανε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .. στην Λαμία τους περιμένουν να τους υποδεχτούν..
    από τον Κλύδωνα

    Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν διαδηλωτές στα Χανιά, έπειτα από πορεία κατά του Μεσοπρόθεσμου.
    Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο κατέλαβαν,
    ενώ ο δήμαρχος αποχώρησε υπό προστασία.

    Ζημιές προκάλεσαν επίσης, 50 περίπου άτομα, στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο.
    Όταν η πορεία έφθασε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό...... Κυδωνίας, ομάδα νεαρών, αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο των γραφείων μπήκε μέσα και κατάστρεψε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, fax, τηλέφωνα τηλεοράσεις, άδειασαν ντουλάπες με έντυπο υλικό καθώς και ντοσιέ με αρχεία, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους εσωτερικούς τοίχους των γραφείων.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.. ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτοι ειναι πουλημενοι εδω και καιρο,πρωτοππαπας εδω δεν ειχε βγει βουλευτης πριν τωρα βγηκε τελευταιος στη β αθηνων.ο αλλος ειναι για κλαματα ο κουτσουκος δεν πανε να γαμ...ας παει να βαλει να βγει και ο Παναγοπουλος το αλλο πουληταρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.24,μιλάς ασφαλώς για τον άλλο Κουτσούκο.
    Ο καλός Κουτσούκος,ο δρ,δεν έχει σχέση με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!

    Τι πίνεις παιδί μου, ληγμένα; Θα καταστραφείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση