GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό...

 Η  συγκρότηση κυβερνητικής επιτροπής, η ενίσχυση του υπουργείου Οικονομικών αλλά και του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης , όπω...

 Η  συγκρότηση κυβερνητικής επιτροπής, η ενίσχυση του υπουργείου Οικονομικών αλλά και του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης , όπως επίσης και το ενδεχόμενο τοποθέτησης δεύτερου αντιπροέδρου στην κυβέρνηση είναι τα βασικά θέματα, τα οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συζητήθηκαν σε συναντήσεις  του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με υπουργούς που πραγματοποιήθηκαν πριν από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Επίσης φαίνεται ότι σχεδιάζεται ένα μικρότερο κυβερνητικό σχήμα με ...
συγχωνεύσεις υπουργείων.
O ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί το πρωί στις 9 καθώς καθυστέρησε η διαδικασία στην ΚΟ του ΠαΣοΚ αλλά και γιατί υπήρχε εκκρεμότητα στις συνομιλίες του πρωθυπουργού με τον κ. Λ. Παπαδήμο. Την ανακοίνωση του ανασχηματισμού θα ακολουθήσει στις 13.00 η ορκομωσία των υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πηγές έγινε και η πρώτη συζήτηση για τον ανασχηματισμό και προτάθηκαν συγκεκριμένες μετακινήσεις σε υπουργούς.
Λέγεται ότι στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος δεν έχει απαντήσει οριστικά, προτάθηκε το υπουργείο Οικονομικών.Η πρώτη επιλογή του κ. Παπανδρέου ήταν ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Εφ΄οσον, όμως δεν πεισθεί να αναλάβει υπουργικό θώκο ακούγεται ότι ο κ. Βενιζέλος θα τοποθετηθεί στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου με αρμοδιότητα την Οικονομία  αλλά και την Ανάπτυξη. 
Ο  κ. Γ. Παπακωνσταντίνου μετακινείται κατά πάσα πιθανότητα στο υπουργείο Εξωτερικών. Δεν είναι βέβαιαο αν και ο κ. Φίλιππος Σαχινίδης θα μετακινηθεί από τη θέση του καθώς  έχει πλήρη γνώση του μεσοπρόθεσμου πργράμματος, το οποίο συζητείται την Πέμπτη το απόγευμα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Για το υπουργείο Αμυνας ακούγεται το όνομα του κ. Χρ. Παπουτσή και για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του κ. Π. Μπεγλίτη
Ακούγεται επίσηςη ότι έχει προταθεί στην κυρία Λούκα Κατσέλη ή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ή το Υπουργείο Πολιτισμού. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να συγχωνετούν όλα τα αναπτυξιακά υπουργεία στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, υπό τον κ. Χρυσοχοίδη. Σε αυτή την περίπτωση η κυρία Κατσέλη ενδέχεται να βρεθεί εκτός κυβέρνησης και ο κ. Κ. Σκανδαλίδης να μετακινηθεί στο υπουργείο Πολιτισμού. 
Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά πάσα πιοθανότητα θα αναλάβει το νέο υπερ υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η κυρία Τίνα Μπιρμπίλη θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Στη θέση της , σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως να τοποθετηθεί ο κ. Ι.Ραγκούσης, ο οποίος όμως δεν θέλει να φύγει από το υπουργείο του και επιμένει ότι προε το παρόν δεν έχει κάνει σχετική συζήτηση με τον Πρωθυπουργό. 
Για το υπουργείο Εσωτερικών ακούγεται το όνομα του κ. Δημήτρη Ρέππα. Επίσης κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μιχάλης  Χρυσοχοΐδης και η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου παραμένουν στις θέσεις τους.
Ο κ. Παύλος Γερουλάνος έχει αφήσει ανοικτές τις επιλογές στον πρωθυπουργό και δεν αποκλείεται να μετακινηθεί σε θέση συμβούλου για την επικοινωνία στο Μέγαρο Μαξίμου. Το όνομα του κ. Γερουλάνου ακούγεται και για άλλες θέσεις, από αυτή του κ. Χ. Παμπούκη ως και αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου την οποία σήμερα κατέχει ο κ. Γ. Πεταλωτής.
Πηγή: http://www.tovima.gr/

17 σχόλια

  1. Reading between the lines
    Αν προχωρούσε σε σχηματισμό νέας κυβέρνησης
    θα ομολογούσε πλήρη ανικανότητα και αυτοκαταστροφή.
    Με την σκηνοθεσία ομως "μιας δήθεν συνεργασίας"
    και την χρήση μιας καλά προυπολογισμένης φράσης
    "επικοινωνιακά παιχνίδια"
    μετατρέπουν την αυτοκαταστροφή σε "ηρωΐσμό".
    Οσο για τις δήθεν αντιδράσεις, την δήθεν άγνοια
    και τον δήθεν σοκαρισμό κορυφαίων υπουργών,
    εντάξει,
    κι εμας "δήθεν" μας "δούλεψαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17 Ιουνίου 2011 2:15 π.μ.
    Πολύ μακιαβελικό μου ακούγεται... Δεν τον έχω ικανό για τέτοιες μηχανορραφίες! Το περιβάλλον του βεβαίως είναι μια άλλη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς.
    Όταν αρχίσουν και πέφτουν οι έκτακτες εισφορές σε μισθούς, συντάξεις και ακίνητα και διαλυθεί το σύμπαν και βουλιάξει η ελληνική οικονομία, τότε να δούμε ποιος θα πληρώσει τη νύφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΧΑΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΘΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σαμαρας τελικα ειναι χειροτερος απ`τον κουρασμενο Γυαλιζει το ματι του για εξουσια Την Ελλαδα την εχει χεσμενη Αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η αυξηση του ποσοστου του Αλλα ο λαος δεν ειναι βλακας καταλαβαινη τη καθικι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλοταισμενα κοματοσκυλα η ωρα σας ερχεται
    θα σας καψουμε ζωντανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. enw tou panilithiou GAP den gialize ka8olou
    re oust re alites kozanostres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΝΤΕΧΝΙΟΛΟΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ... ΚΑΛΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ... ΑΓΟΡΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ. ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.; ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελάει.
    Αφού ο άνθρωπος δεν έχει στελέχη να βάλει, ανασχηματισμός τον μάρανε??
    Όλοι τους είναι ντενεκέδες και άσχετοι!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AUTO AKRIVOS .ENW EINAI ARISTOS PORDOPOURGOS DEN EXEI STELEXH!
    A RE VREMENH SANIDA POU 8ELETE !!!!!!!!
    ARISTOI PROPAGANTISTES
    OUUUUUUUUUUUUST RE ALHTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι μισοι χειροκροτουσαν και οι αλλοι μουτζωναν.τι αγλαισμα εικονας στη tv με τις φατσες της σοσιακυβερνησης που πηρε το 40 της εκατο μισθων και συνταξεων καυ διπλασιασε το χρεος σε 1,5 χρονια. ανικανα αριστερα δημοσιοκηφηναρια καθεστωτος πασοκ.
    Γελοιος πορδυπουργος της μαμας ο ποδηλατης.Ξεφτιλισθηκε στομ παπουλια και σαμαρα.Τον γονατισε ο βενιζελος μπροστα του δινοντας του τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΘΡΓΟ
    17 Ιουν 2011 3:09:00 π.μ.


    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΜΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ,
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ "ΚΑΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!!!

    (ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ)

    .....................
    Αλλα ο λαος δεν ειναι βλακας καταλαβαινη τη καθικι ειναι
    17 Ιουν 2011 3:43:00 π.μ.

    (ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ)
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ- ΜΑΪΜΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ", ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ (ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ), ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!), ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ?

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες, 16-6-2011:
    "Κανένα θέμα αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, ξεκαθαρίζει η Κομισιόν."

    "Αυτά που λέγονται είναι για εσωτερική πολιτική κατανάλωση κι αποτελούν «σπέκουλα»."

    Αντωνάκηηηη, πες αλεύρι...

    Ο Σαμαρούλης με την παλαιοκομματική του νοοτροπία και πρακτική περνάει το λαό για ηλίθιο!! Πουλάει στους "ιθαγενείς" φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μπας και του φέξει και βγει πρωθυπουργός...
    Άλλωστε το είπε και ορθά-κοφτά στον Γάλλο Πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν:
    "Βρε σεις, συναγωνιστές του ΕΛΚ, μην με παρεξηγείτε σε αυτά που λέω περί επαναδιαπραγμέτευσης... (κλπ. μπουρδολογίες)
    Για πρεοκλογικούς λόγους το κάνω, μπας κι αξιωθώ και βγω πρωθυπουργός κι ας είναι και σε διαλυμένη χώρα, ας είναι και με τη δραχμή!"

    Να τα βλέπουν αυτά, τα δεξιά ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΛΟΝΚΑΖΙΔΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 70%) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ή ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΕΥΤΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Ο ΞΕΣΗΚΩΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ,ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΟ ΣΧΗΜΑ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση