GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για πρόωρες εκλογές ο Θαπατέρο...

Σε πρόωρες εκλογές πιθανόν να προχωρήσει η Ισπανία τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων El Pais και El Mundo. Την ...

Σε πρόωρες εκλογές πιθανόν να προχωρήσει η Ισπανία τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων El Pais και El Mundo.
Την πιθανότητα να προχωρήσει σε πρόωρη εκλογική αναμέτρηση εξετάζει το Σοσιαλιστικό Κόμμα του πρωθυπουργού Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, γράφει ο ισπανικός Τύπος.
Η διεξαγωγή των εκλογών είναι προγραμματισμένη κανονικά για τις αρχές του 2012, ενώ ο πρωθυπουργός Θαπατέρο έχει...
 δεσμευτεί να παραμείνει στα καθήκοντά του έως τότε, παρά τις αυξανόμενες πιέσεις που δέχεται όσον αφορά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ισπανία.
Ωστόσο, το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Θαπατέρο εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το Νοέμβριο με την ελπίδα ότι αν γίνουν τότε, μπορεί να λάβει περισσότερες ψήφους χάρη στην οικονομική ώθηση που φέρνει η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού.
Οι Σοσιαλιστές υπέστησαν συντριπτική ήττα από το αντιπολιτευόμενο Λαϊκό Κόμμα στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές που έγιναν στις 22 Μαΐου.
Καθώς ο Θαπατέρο δεν θα είναι υποψήφιος για μια τρίτη θητεία, οι Σοσιαλιστές αναμένεται να εκλέξουν ως διάδοχό του τον υπουργό Εσωτερικών, Αλφρέντο Πέρες Ρουμπαλκάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση