GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τον οικονομικό σύμβουλο του Βενιζέλου να μιλά για την χρεοκοπία...

Τι είπε ο Θ. Πελαγίδης σε πρόσφατη ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την οικονομική κρίση και τις λύσεις που υπάρχουν Πηγή: ht...

Τι είπε ο Θ. Πελαγίδης σε πρόσφατη ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την οικονομική κρίση και τις λύσεις που υπάρχουν
Πηγή: http://www.stoxasmos-politikh.blogspot.com/

15 σχόλια

  1. Με αυτό το όνομα θα μείνει στην Ιστορία ο Πατέρας της υποτιμητικής κερδοσκοπίας, ο άνθρωπος που άνοιξε την κερκόπορτα στους συνήθεις κερδοσκόπους να ασελγήσουν επάνω σε οτιδήποτε διάλεξαν να τορπιλίσουν, είτε αυτό λέγεται ομόλογα, είτε μετοχές, είτε οτιδήποτε άλλο. Ο άνθρωπος που ως επικεφαλής χώρας μιλούσε διεθνώς για τιτανικούς, για διεφθαρμένους πολίτες, για διαλυμένο κράτος και μετά ζητούσε δανεικά. Για να τα δώσει ποιος και σε ποιους; Στους απατεώνες;
    Ο άνθρωπος που απο τη μία μοίραζε επιδόματα φτώχειας και απο την άλλη έκλεινε το ''ραντεβού'' για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Που εμπόδισε όλες τις αλλαγές που προσπάθησε κουτσά στραβά να κάνει ο Καραμανλής σε ασφαλιστικό, ενέργεια, λιμάνια κλπ και ήρθε μετά να κάνει τρισχειρότερα. Παραδίδοντας την κυβέρνηση στον Βενιζέλο μόνο χαρά μπορεί να νιώσει κανείς. Όχι οτι ο Βενιζέλος είναι ο αγγελικά πλασμένος πολιτικός, κάθε άλλο, αλλά σίγουρα έχει ως κίνητρο την πολιτική του επιβίωση, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που αποτελεί παρελθόν και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αργία εγέννησε την πενίαν.
    Η πενία έτεκεν την πείναν.
    Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν.
    Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν.
    Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν.
    Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν.
    Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου"
    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης "Οι έμποροι των εθνών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά!!! αλλά από την άλλη τι να περιμένεις? κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, ΑΛΛΟ ΟΥΦΟ κι αυτός, ο Βενιζέλος ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΕΙ τα ..
    Περί πολιτικομικτών και πολιτικοεραστών ..
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    στους ομιχλώδεις ορίζοντες των συνταγματολογικών δεδομένων στο κρανίο του εγκεφάλου του ... τι ψάχνει? αυτούς που τα φάγανε μαζί ?... ετούτος πάλι θα μας πει σε λίγο ότι και η διακίνηση εθιστικών για τον αυνανισμό είναι στοιχείο ανάπτυξης, με την υποσημείωση βέβαια του ερωτήματος, περί μακροπρόθεσμου ή του βραχυπρόθεσμου της απόδοσης της επένδυσης της εκχύλισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΙΝΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ
    ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ,ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,ΟΙ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΦΩΝΑΣΚΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ,ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΤΕ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ,ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΠ: Οι …θείες δεν θα πάνε χαμένες και άλλα σαρδάμ στην Βουλή..

    Οταν τον ακουσα λαιβ το μεσημερι επεσα απ την καρεκλα απ το γελιο !
    Ειδη τον εχω κανει ring tone !
    Σε προσκυνω !
    στον κλιβανο γρηγορα…

    Ενας φίλος έχει βάλει ring tone το “τα λεφτά υπάρχουν”.
    Πάμε λοιπόν σε ένα καφενείο που συχνάζουν κάτι πασόκοι γνωστοί μας.
    Παίρνω τηλέφωνο εγώ τον φίλο μου, και αρχίζει να λέει ο τυπάκος “τα λεφτά υπάρχουν”.
    Επεσε το γέλιο της αρκούδας.
    xaxaxaxa!!!!
    Άξιος.!
    Άξιος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του σάπιου.

    Με αυτό το όνομα θα μείνει στην Ιστορία ο Πατέρας της υποτιμητικής κερδοσκοπίας, ο άνθρωπος που άνοιξε την κερκόπορτα στους συνήθεις κερδοσκόπους να ασελγήσουν επάνω σε οτιδήποτε διάλεξαν να τορπιλίσουν, είτε αυτό λέγεται ομόλογα, είτε μετοχές, είτε οτιδήποτε άλλο. Ο άνθρωπος που ως επικεφαλής χώρας μιλούσε διεθνώς για τιτανικούς, για διεφθαρμένους πολίτες, για διαλυμένο κράτος και μετά ζητούσε δανεικά.
    Για να τα δώσει ποιος και
    σε ποιους ;
    Στους απατεώνες;
    Ο άνθρωπος που απο τη μία μοίραζε επιδόματα φτώχειας και απο την άλλη έκλεινε το ''ραντεβού'' για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ.
    Που εμπόδισε όλες τις αλλαγές που προσπάθησε κουτσά στραβά να κάνει ο Καραμανλής σε ασφαλιστικό, ενέργεια, λιμάνια κλπ και ήρθε μετά να κάνει τρισχειρότερα.

    Παραδίδοντας την κυβέρνηση στον Βενιζέλο μόνο χαρά μπορεί να νιώσει κανείς. Όχι οτι ο Βενιζέλος είναι ο αγγελικά πλασμένος πολιτικός, κάθε άλλο, αλλά σίγουρα έχει ως κίνητρο την πολιτική του επιβίωση, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που αποτελεί παρελθόν και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα.
    ------------------------------------
    ΓΑΠ: Οι …θείες δεν θα πάνε χαμένες και άλλα σαρδάμ στην Βουλή..

    Οταν τον ακουσα λαιβ το μεσημερι επεσα απ την καρεκλα απ το γελιο !
    Ειδη τον εχω κανει ring tone !
    Σε προσκυνω !
    στον κλιβανο γρηγορα…
    Ενας φίλος έχει βάλει ring tone το “τα λεφτά υπάρχουν”.
    Πάμε λοιπόν σε ένα καφενείο που συχνάζουν κάτι πασόκοι γνωστοί μας.
    Παίρνω τηλέφωνο εγώ τον φίλο μου, και αρχίζει να λέει ο τυπάκος “τα λεφτά υπάρχουν”.
    Επεσε το γέλιο της αρκούδας.
    χαχαχαχζαα...χουχαααααα !!!!
    Άξιος.!...Άξιος….για τον πούτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκος στον Γιώργο: “Κανένας Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί”.....αχχχχ....καλέεεεεεεεεεε !!!

    ....και κανείς Παπανδρέου δεν έφυγε με ελικόπτερο, αλλά μάλλον πολύ σύντομα ολόκληρη η οικογένεια θα αναγκαστεί να κάνει και αυτή την πρωτιά...
    Πως παρουσιάζει το “Έθνος” το θρίλερ που παίχτηκε στην πολιτική σκηνή την περασμένη Τετάρτη.
    “Δεν θα διστάσω να παραιτηθώ“
    Η ακρόαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τελείωσε στις 2.00 μ.μ.
    Σε λίγο ο πρωθυπουργός άρχισε τον κύκλο των τηλεφωνικών επαφών με τους....
    επικεφαλής των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Αλέκα Παπαρήγα, Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης έκαναν σαφές ότι δεν θα μετείχαν σε νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ούτε και η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε να ενθουσιάζεται με την ιδέα. Όσο για τον Γιώργο Καρατζαφέρη προβλημάτισε με τον επιδερμικό τρόπο που τη δέχτηκε.
    Ακολούθησε το τηλεφώνημα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Κράτησε 20 λεπτά της ώρας. Τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε το ζήτημα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός. Εκείνος έδειξε ότι συμμετείχε στον προβληματισμό.
    “Φτιάξε επιστολή παραίτησης“
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, γύρω στις 6.00 μ.μ. ήταν ο πρώτος, που έμαθε από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου τη διάθεση του να παραμερίσει για να διευκολυνθεί ο σχηματισμός κυβερνητικού σχήματος ευρύτερης αποδοχής. Σ΄ αυτόν τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός και του έδωσε οδηγίες για τη σύνταξη επίσημης ανακοίνωσης. “Παραιτούμαι και θα σχηματιστεί Οικουμενική“, του είπε.
    “Ελάτε στη Βουλή να σώσουμε την κατάσταση“
    Ξεπερνώντας τον πρώτο αιφνιδιασμό, ο Γ. Πεταλωτής σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και άρχισε να επικοινωνεί με τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, με πρώτη τη γενική γραμματέα του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Ρεγγίνα Βάρτζελη.
    “Είναι αλήθεια”, έλεγε. “Ο Παπανδρέου το πρότεινε. Ετοιμάζω ανακοίνωση”.
    Η προοπτική αυτή αντιμετωπίστηκε ως επαπειλούμενη καταστροφή. Η Ρεγγίνα Βάρτζελη προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό μέσω του τριψήφιου τηλεφωνικού αριθμού, που όμως δεν απαντούσε.
    Ειδοποιήθηκαν στελέχη όπως οι Δημήτρης Ρέππας, Χάρης Καστανίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Παύλος Γερουλάνος, Γιάννης Ραγκούσης, Χρήστος Παπουτσής, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Λούκα Κατσέλη, Αννα Διαμαντοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης.
    Αφού πέρασαν 10 λεπτά της ώρας μετά την πρώτη αγωνιώδη απόπειρα επικοινωνίας, έγινε και δεύτερη. Ούτε αυτήν τη φορά υπήρξε αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και με έναν τρίτο γύρο προσπαθειών.
    Σε απόγνωση πλέον η Ρεγγίνα Βάρτζελη κάλεσε σύσκεψη στο γραφείο της Βουλής για να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα αποτρεπτικής παρέμβασης.
    “Ελάτε στη Βουλή, μήπως και σώσουμε την κατάσταση”, τους παρότρυνε.
    “Κανένας Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί“
    Περίπου εκείνη την ώρα τον πρωθυπουργό κατάφερε να συναντήσει ο αδελφός του, Νίκος.
    Είπε με αποφασιστικότητα:
    “Γιώργο, κανένας από τους Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί. Οι πρωθυπουργοί δεν παραιτούνται”.
    “Θα συνεχίσω με το ΠΑΣΟΚ και τον λαό“
    Ο πρωθυπουργός σκέφτηκε πάλι την κατάσταση. Παίρνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα προχώρησε νηφάλια στις οριστικές αποφάσεις του.
    Γύρω στις 10.00 το βράδυ απηύθυνε διάγγελμα.
    Οι συνεργάτες του ανάσαναν βαθιά όταν τον άκουσαν να καταλήγει:
    “Εγώ θα συνεχίσω τον ίδιο δρόμο, τον δρόμο του καθήκοντος, μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη και τον ελληνικό λαό”.

    + και κανένας δεν έχει κρεμαστεί...αλλά για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.

    + Ειναι παντως αξιοπουστος συνομιλητης....χαχα ο γελοιος..ΤΡΕΛΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......

    + 'ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ' ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ..ο ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα προκειται περι μαγαλου μαλακα!!
    Με τα χερια στις τσεπες και παιζοντας τον,ηθελα ναξερα σε ποιους απευθυνοταν!
    Αυτα που ειπε ειναι οι μεγαλυτερες μαλακιες που εχουμε ακουσει σε πανεπιστημιακη αιθουσα..
    Δεν πας καλυτερα ρε μαλακοπιτουρα Πελαγιδη να διδαξεις στο οικονομικο πανεπιστημιο του Ερζερουμ η της Τιφλιδας!Ισως σε συμπαθησει ο Σακασβιλι,αλλο καθαρμα της Ουασιγκτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. The plebeians should have no say in the running of their countries. As the ruling classes own all of the wealth it is logical that only they should decide the future.The masses in Greece are about to be severely punished for daring to question their betters. When they are squirming on their bellies begging for food and shelter, those who were born to lead can strengthen their inherited rights to govern even further.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην ξεχνάμε ότι ο Βενιζέλος έχει ζητήσει 180 βουλευτές για την ψήφιση του Μνημονίου 2 !!!!

    Μόλις την προηγούμενη Κυριακή, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο νέος τσάρος της ελληνικής οικονομίας και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Βενιζέλος, είχε ζητήσει την ψήφιση του Μνημονίου 2 με 180 βουλευτές. Τι πάμε και θυμόμαστε τώρα, Ε;; Σήμερα λοιπόν, λίγες μόνο μέρες μετά, είναι ο ίδιος ο....κ. Βενιζέλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και το απόλυτο αφεντικό της ελληνικής οικονομίας. Περιμένουμε φυσικά όλοι, από έναν σοβαρό πολιτικό, που....
    τηρεί τα λόγια του και ακολουθεί τα πιστεύω του, ότι θα αξιώσει την ψήφιση του Μνημονίου 2, με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

    Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να διασυρθεί πολιτικά ο κ. Βενιζέλος, αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του.
    Εσείς τι λέτε; Θα απαιτήσει 180 βουλευτές ή όχι ;;
    Τι λέτε, τι λέτε ;;;

    - Ε ρε θα δειτε κωλοτούμπα που τύφλα ναχουν η Κομανέτσι ο Μελισσανιδης και ο Καρατζαφέρης !! Και τι θέαμα !!
    Να βλέπεις έναν κεφτέ με πόδια να κάνει κωλοτούμπες !!!
    Τι 180 μου λέτε !
    Φτάνει η δικιά του !!
    Αντε και του Πάγκαλου !
    (Σκεφτείτε όμως τον Βενιζέλο και τον Πάγκαλο να κάνουν μαζί κωλοτούμπες !!!!!).....ΧΟΧΟΧΟΧΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι πληβείοι δεν κυβερνουν μια χωρα. Οι δημιουργοι του πλουτου εχουν και την εξουσια.Οι μάζες στην Ελλάδα αμφισβητησαν τους ανωτερους τους,και θα τιμωρηθούν αυστηρά για την αναιδεια τους. Μονο οταν θα σερνονται κλαιγοντας ζητωντας ελεος για να ζησουν αυτοι και τα παιδια τους,θα αναγνωρισουν το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΑΝΩΤΕΡΩΝ τους να κυβερνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς ο Βενιζέλος «έφαγε» τους ανθρώπους του Γιώργου...
    Από το : newpost

    Για «πόλεμο» με τους βενιζελικούς ετοιμάζονται οι παπανδρεϊκοί, έστω και χωρίς τον… Γιώργο! Η πρώτη ανάγνωση της νέας κυβέρνησης οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο Ευ. Βενιζέλος τα πήρε όλα. Το αν θα του βγει θα φανεί τις ερχόμενες εβδομάδες. Γιατί και τα προβλήματα είναι πολλά και ο Γ. Παπανδρέου παραμένει πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Μέχρι τότε, όμως, αξίζει μια προσεχτική ανάγνωση του ανασχηματισμού, σε ότι αφορά στο παπανδρεϊκό μπλοκ.
    • Ο Γ. Ραγκούσης υποβαθμίστηκε σε υπουργό Υποδομών. Το υπουργείο του μοιράστηκε στα δύο. Στους παπανδρεϊκούς Ρέππα και Καστανίδη και τον βενιζελικό Κουκουλόπουλο.
    • Ο Γ. Παπακωνσταντίνου υποβαθμίστηκε σε υπουργό Περιβάλλοντος, για να γίνει υπουργός Εξωτερικών ο… Στ. Λαμπρινίδης!
    • Ο Χ. Παμπούκης υποβαθμίστηκε. Από αντ’ αυτού στο Μαξίμου και υπουργός Επικρατείας έγινε αναπληρωτής του Μ. Χρυσοχοΐδης.
    • Η Λ. Κατσέλη έμεινε εκτός κυβέρνησης.
    • Ο Δ. Δρούτσας και η Τ. Μπιρμπίλη έμειναν εκτός κυβέρνησης.
    • Ο Π. Μπεγλίτης και ο Στ. Λαμπρινίδης είναι εκτός κυβερνητικής επιτροπής.
    • Ο Π. Γερουλάνος έμεινε στάσιμος.
    • Ο Α. Λοβέρδος, ο πιο συνεπής υπουργός του Γιώργου, έμεινε στάσιμος.
    • Οι υποστηριχτές του το 2007 Θ. Πάγκαλος, Α. Διαμαντοπούλου, Μ. Χρυσοχοΐδης και Χρ. Παπουτσής έμειναν στάσιμοι.

    Αντίθετα, ο Ευ. Βενιζέλος «κούρεψε» τον Α. Λοβέρδο που ανέπτυξε ηγετικό βηματισμό, τον Γ. Φλωρίδη που είναι πλέον εκτός ΚΟ και τη Μ. Αποστολάκη που είχε μπει στην προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς να τον έχει ρωτήσει.
    Είναι προφανές ότι στο παπανδρεϊκό μπλοκ ψάχνουν να βρουν από πού τους ήρθε.
    Άλλοι ρίχνουν ευθύνες στη Ρεγγίνα και άλλοι στον Αθανασάκη.
    Οι πιο τολμηροί τα βάζουν με τον Νίκο, τον αδερφό του προέδρου.
    Σε κάθε περίπτωση, έχουν αρχίσει να νιώθουν ότι δεν αρκεί για την επιβίωσή τους η στάμπα του προεδρικού. Ο Γ. Παπανδρέου φέρθηκε σα σε κηπουρούς ακόμη και στα κατ’ εξοχήν πολιτικά του στελέχη.
    Το γεγονός αυτό έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό.

    Ορισμένοι από τους προαναφερθέντες σκέφτονται τον απογαλακτισμό τους και άλλοι ξεκίνησαν τα ραντεβού για να αντιμετωπίσουν την επέλαση των βενιζελικών. Οι συζητήσεις τους ξεκινούν από την απορία «μα τι έπαθε ο Γιώργος» και φθάνουν στο ερώτημα «εμείς τι κάνουμε».
    Έχουν ήδη δώσει την απάντηση. «Μπορεί ο Γιώργος να πήρε το δαχτυλίδι από τον Σημίτη αλλά αυτή τη φορά δε θα το δώσει στον Βαγγέλη
    χωρίς μάχη» !

    ΔΗΛΑΔΗ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛ-ΦΑΡΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ
    ΚΟΥΒΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άααασε ρέ παλικάρι,
    3 μέρες τώρα συγοντάρεις τό νέο πουλέν.
    Πελαγίδης λέγεται?
    ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΠΟΣΑΝΤΕΣ,ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ
    ΣΤΗ Τ.Ο.
    3 μέρες γράφεις καί πίστευα ότι δέν είσαι
    γιουσουφάκι.
    Ε είσαι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση