GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει στο Εργασίας ο Βενιζέλος(;)...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μια πρόταση- έκπληξη που συζητείται εν όψει του ανασχηματισμού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μια πρόταση- έκπληξη που συζητείται εν όψει του ανασχηματισμού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλάβει το (πολύ δύσκολο) υπουργείο Εργασίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
 Αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με αναβάθμισή του στην κυβερνητική ιεραρχία (ενδεχομένως με θέση αντιπροέδρου;). Για τη θέση του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ακούγεται το...
 όνομα του Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος όπως δείχνουν όλα θα μετακινηθεί από το υπουργείο Οικονομικών.

22 σχόλια

  1. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΙΣΩΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΣΑΣ ΣΙΓΑΔΙΚΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΠΑΡΕΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναγνωρίζετε ρε καραμήτρηδες - μυαλοκομένη την ηλιθιότητα σας που στην αναμέτρηση Βενιζέλου – Παπανδρέου δείξατε το μέγεθος της ηλιθιότητα σας και ψηφήσατε τον Ποδηλάτη; Εσείς να τυραννιέστε σας χρειάζεται, εμείς οι υπόλοιποι γιατί να πληρώνουμε την ηλιθιότητα σας ; Ρε Γιώργο, τι τόθελες το Πρωθυπουργηλίκη μια Ελλάδα σε μουντζώνει. Δεν καθόσουνα στο εξωτερικών να χορτάσι ο κόλος σου ταξίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν η Πατριδα και οι καταστασεις απαιτουν συναινεση και συνεργασιες, ενας Υπευθυνος Προθυπουργος πρεπει να συνεργαζεται ακομη και με τον Διαβολο οχι ομως με τον Σαμαρα και αυτο ειναι ακομη ενα τραγικο λαθος του Γιωργου. Τωρα και την λυση του εκαψε ο αναξιοπιστος Σαμαρας και επισης τον ανασχηματισμο και τον ιδιο τον ΓΑΠ. Το μονο που πρεπει να κανει αυτη την ωρα ,κατα την γνωμη μου, ειναι σαν Προεδρος του κομματος αφου εχει το δικαιωμα και ειναι συμφωνα με το Συνταγμα (οχι της πλατειας), να δωσει εντολη σχηματισμου Κυβερνησης στον Βενιζελο με τους Υπουργους που θα επιλεξουν απο κοινου. Οτιδηποτε αλλο δεν θα περπατησει και η ενταση θα κορυφωθει διοτι εφοσον απετυχε το πρωτο, το δευτερο θα επρεπε να ειναι οι εκλογες και οχι ο ανασχηματισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Βαγγέλα τί κάθεσαι και τον κοιτάς! Άλλαξε του τα φώτα τελειωμένος είναι! Τον φοβάσαι; πού είναι η ορμή που είχες το 2007;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι φανερό οτι ο Σαμαράς, αφου άκουσε έκπληκτος τον ΓΑΠ να δέχεται να παραιτηθεί απο τη θέση του (αδιανόητο για τον Αντώνη και καθένα με τα μυαλά του Αντώνη) έψαχνε τρόπο να δυναμιτισει την οικουμενική. Και τον βρήκε ζητωντας βραχύβεια κυβέρνηση επαναδιαπραγματευσης. Οτι απορίπτει και ο ΓΑΠ και οι Ευρωπαιοι. Και αν γινονταν και αυτά δεκτά θα ζητουσε και τρια αυγα Τουρκίας. Κατα τα άλλα τα παπαγαλάκια μιλάνε για υπαναχωρηση ΓΑΠ... Κακώς σκεφτηκε εξαρχής οτι αυτός ο ανθρωπος βαζει πρωτο το συμφέρον της πατριδας αυτες τις κρισιμες ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ζηλιαρικα λαμογια παλι κουστουματους αγραμματους γιαπηδες θα ψηφισετε
    που παλι θα σας κοροιδεψουν με το παραμυθακι
    της ευρωπαικης οικογενειας
    της αγορας
    του πτυχιου αλλοδαπης
    της καταναλωσης
    της καταξιωσης
    της ισχυρης ελλαδας στον πυρηνα της ευρωπης

    ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΓΟΥΡΙΚΗ,ΦΤΗΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 10:26

    Σε πληρώνει το ΠΑΣΟΚ? Γιατί είναι μαλακία να τα γράφεις τσάμπα.

    Α και δε μου λες χθές το βράδυ που ήταν η μάνα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είδαμε και το επίπεδο των προσωπικοτήτων που πλαισιώνουν τον Αντωνάκη και πρόκειται να συμμετάσχουν στην Κυβέρνηση του:
    Μανώλης,Πιπιλή, Καράογλου, Νικολόπουλος, Τασούλας, Αβραμόπουλος.
    Ε ρε γλέντια...

    Ο δε τρελαντώνης είναι χειρότερος και από χρεοκοπία. Φόρτωσε στη χώρα ένα πρόβλημα που το κουβαλάμε ακόμη, Σκοπιανό. Και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε πάει εκβιαστικά με επτά προτάσεις και ο Καραμανλής τον πέταξε έξω κακήν κακώς. Ερευνήστε τα γεγονότα τότε και θα δείτε. Πριν λίγο καιρό μίλησε για τα δάκρυα του Καραμανλή και "δάκρυσε".
    Τόσο ψεύτης, υποκριτής, τυχάρπαστος και επικίνδυνος.

    Οι δε γλοιώδεις υπουργοί του Κουρασμένου πήραν σβάρνα τα κανάλια προκειμένου να κάνουν καλλιστεία για το μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο. Φρέσκαραν την καραμπογιά στο μαλλί και βγήκαν με το καλό τους χαμόγελο πεπεισμένοι πως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις καρέκλες τους. Βλέπε Παναγιωτόπουλο και λοιπούς.

    Ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βενιζελε αν κατσεις κοτα και κανεις τον υπουργο της αθλιας μαριονετας θα αξιζεις λιγωτερο απο το σαλιο μιας φτυσιας.Και θαχουνε δικηο οι παπαγαλοι του συμβουλου του Κανταφι ,του καταστροφεα της χωρας που λενε οτι σε κρατανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βενιζελε αν κατσεις κοτα και κανεις τον υπουργο της αθλιας μαριονετας θα αξιζεις λιγωτερο απο το σαλιο μιας φτυσιας.Και θαχουνε δικηο οι παπαγαλοι του συμβουλου του Κανταφι ,του καταστροφεα της χωρας που λενε οτι σε κρατανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Ποιος ειναι ο εγκεφαλος της στροφης Γιωργου και της "χυλόπιτσας στον Σαμαρα"?

    Μα ο δρ Κουτσουκος φυσικα!

    Ο δρ κουτσουκος οταν αντιληφθηκε οτι οι δεξιοστροφοι στελνουν τον Γιωργο στην συνταξη εβαλε κατω το κινητο και κομπιουτερ και εστειλε τα μηνυματα που επρεπε να στειλει σε καποιους...

    Εστι ο Γιωργος

    πηρε στροφη 180 μοιρων και το πασοκ θα ανακαμψει πληρως αν αλλαξει τον Παπακωνσταντινου, Μπιρμπιλη Νταλαρα Γερουλανο Τσοκλη Ραγκουση Δρουτσα κλπ...

    ΤΟ "ΠΑΘΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ"


    ειναι ενα δημιουργημα του εντιμου Πασοκ!

    Ο Γιωργος μπορει να βρει την χαμενη του δημοτικοτητα αφου διωξει τους γξευ και πορνες που εχει διπλα του και πρεπει να ωριμαστε!

    τελος τα ποδηλατα και τα κολλαν!!!

    Νασος πασοκ

    16 Ιουν 2011 12:07:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΔΗΔΗ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ πΑΙΔΕΙΑς ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!

    ΧΑ ΧΑ ΜΕΝΤΕΣ ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΤΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναγνωρίζετε ρε καραμήτρηδες - μυαλοκομένη την ηλιθιότητα σας που στην αναμέτρηση Βενιζέλου – Παπανδρέου δείξατε το μέγεθος της ηλιθιότητα σας και ψηφήσατε τον Ποδηλάτη; Εσάς σας χρειάζεται να τυραννιέστε, εμείς οι υπόλοιποι γιατί να πληρώνουμε την ηλιθιότητα σας καραμήτρηδες ; Ρε Γιώργο, τι τόθελες το Πρωθυπουργηλίκη ρε πατσά μου, μια Ελλάδα σε μουντζώνει. Δεν καθόσουνα στο εξωτερικών να χορτάσι ο κόλος σου ταξίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ .ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 2007.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΦΛΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΓΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΨΙΛΟ-ΚΑΗΚΕΣ", ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΡΘΗΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση