GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγραψε πάλι ο Σαμαράς...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Α. Σαμαράς: “Αποδεχτήκαμε να μετάσχουμε σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, παρότι είμαστε μπροστά στις δημοσκ...


Α. Σαμαράς: “Αποδεχτήκαμε να μετάσχουμε σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, παρότι είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις”.
Μάλιστα κύριοι. Δημοσκοπήσεις λοιπόν vs Εθνική σωτηρία!!
Αυτή είναι  η φράση του Σαμαρά δειχνει ότι …
ενώ η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό  και  κοινωνία βιώνει την αγωνία, η ΝΔ κοιτάζεται αυτάρεσκα στο καθρέφτη της και έχοντας άλλες προτεραιότητες…. “αρέζεται”.
Φουσκωσαν λίγο τα “πανιά” της,  οπότε η χώρα  μας αναγκαστικά θα περιμένει να φουσκώσουν και άλλο. Ίσως αν ήταν δεύτερη η ΝΔ θα συμφωνούσε να μας σώσει αυτή την ώρα…
Το υποψιαζόμασταν  όπως  δεν ήμασταν έτοιμοι να μας το αποκαλύψει ο  ίδιος ο Αντώνης. ‘Ηταν ένα ΣΟΚ.
Αν και είναι πολλοί αυτοί που επιμενουν ότι  ο Αντώνης είναι της κλάσεως του Γιώργου. Συγκάτοικοι γαρ
Τυχαίο;

26 σχόλια

  1. Τί έγραψε άραγε;
    Ο άνθρωπος με αυτές τις κινήσεις και τα κακής ποιότητας "ευφυολογήματα" όπως "να κάνετε τα κουμάντα σας", είναι χειρότερος από τον Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΨΟΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ....
    ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ............ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ.

    Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη Ντόρα Μπακογάννη, τους οποίους κατηγορεί πως παραποίησαν τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σήμερα στη Βουλή εξαπέλυσε η ΝΔ.

    Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τόσο τον υπουργό Οικονομικών όσο και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας πως διέπραξαν ένα ακόμα ατόπημα, καθώς, αδυνατώντας να αντικρούσουν τις θέσεις του Προέδρου της Ν.Δ. για την αντισυνταγματικότητα των προθέσεών τους το Μνημόνιο ΙΙ να ψηφιστεί με πλειοψηφία 180 βουλευτών, κατέφυγαν σε πρωτοφανή παραποίηση των δηλώσεων του κ. Σαμαρά και σε ανεπίτρεπτους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, ότι, δηλαδή, η Ν.Δ., χωρίς καν να δει το Μνημόνιο ΙΙ που αυτή τη στιγμή συζητείται στην Ευρώπη, θα το καταψηφίσει.

    Όπως αναφέρει ο κ. Μιχελάκης από το κείμενο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά προκύπτει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., με σαφήνεια δήλωσε ότι, αν το νέο Μνημόνιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι καλό για τη χώρα, η Ν.Δ. θα το ψηφίσει χωρίς να σταθεί στο θέμα του αριθμού των απαιτούμενων ψήφων, ενώ, αν είναι στην ίδια λάθος κατεύθυνση με το σημερινό, θα το καταψηφίσει, άσχετα με τον αριθμό ψήφων που προτίθεται να θέσει ως όριο η κυβέρνηση.

    "Πέραν αυτών, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει, εκτός της διαστρέβλωσης των δηλώσεων του προέδρου της Ν.Δ., είναι ότι ο συνταγματολόγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν άρθρωσε ούτε μια λέξη για το συνταγματικό θέμα που έθεσε ο κ. Σαμαράς.

    "Πάντως, σε κάθε περίπτωση οι προπαγανδιστικές μεθοδεύσεις της διαστρέβλωσης και της συκοφαντήσεις τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

    Αποδεικνύουν ταυτόχρονα πόσο υποκριτικές είναι οι αναφορές του σε συναίνεση» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ Παπανδρέου ! !
    Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους.

    Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν με ανοιγμένα κεφάλια προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να....μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος…

    Με έναν μισότρελο δικτάτορα που εμφανώς δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας, έναν παράφρονα που νομίζει ότι κυβερνάει τη χώρα περνώντας παράνομα από την Βουλή αυτό το έκτρωμα με 155 ψήφους αντί των ....180 που απαιτεί το Σύνταγμα, με την απόλυτη εναντίωση του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του λαού, ενός λαού για τον οποίο έχει δώσει εντολή στις δολοφονικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας να τον εξοντώσουν με κάθε χημικό μέσο και με απόλυτη φασιστική βία, με μια πρωτεύουσα να καίγεται απ’ άκρη σ’άκρη και με τους πραιτωριανούς του να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία φύλαξης των υπολοίπων μελών της χουντικής κυβέρνησης.

    Δίχως αμφιβολία, ζούμε την πιο στυγνή μορφή χουντικής διακυβέρνησης. Το αύριο της Ελλάδας διαγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα, αλλά….εμείς, ο λαός, δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη στον τρελό δικτάτορα !
    Γιατί ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί οι άθλιοι κοινοβουλευτικοί παλιάτσοι που τον ακολούθησαν σκεπτόμενοι τα μεγαλεία που τους περιμένουν, ότι τα αρπακτικά της Ευρώπης, όταν δεν θα τους χρειάζονται πια για να τους κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, θα τους πετάξουν στα σκουπίδια.

    Και τότε…τα μόνα μεγαλεία που θα τους περιμένουν θα είναι οι κρεμάλες στο Σύνταγμα, αφού τα λυσσασμένα σκυλιά των ΜΑΤ δεν θα έχουν λόγο πια να τους σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.,

    - ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΛΗΓΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΚΥΛΙ
    ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ.

    - ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΟΙ ΝΟΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟ....ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟ-Γιάννη Παπαϊωάννου- ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟ....

    _______________________________________________
    Αφρούς βγάζουν οι Ευρωπαίοι δεξιοί μόλις ακούνε Σαμαράς... δεν πειράζει θα τους περάσει

    Μας έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και δε στήριξε την κυβέρνηση» είπε ο Βίλι Μαρτένς, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ για το ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα!

    Λάβρος κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη δήλωση του, με την οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκριση των σκληρότατων μέτρων λιτότητας από την ελληνική Βουλή.

    Ο Βίλι Μαρτένς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για ασφυκτικές πιέσεις του ΕΛΚ στον Αντώνη Σαμαρά ώστε να συναινέσει στον πακέτο μέτρων της κυβέρνησης, το οποίο οι Ευρωπαίοι είχαν θέσει ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της 5ης δόσης.

    Ο Βέλγος πολιτικός εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για το γεγονός ότι η ΝΔ, ως μέλος του ΕΛΚ, δεν υπερψήφισε το πακέτο μεταρρυθμίσεων και μιλά με σκληρά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ουσιαστικά πως έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τις εκκλήσεις των έτερων του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

    «Κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στις 23 Ιουνίου οι περισσότεροι ηγέτες από την πολιτική μας οικογένεια κάλεσαν μετ’ επιτάσεως τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει την κυβέρνηση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να μην διακινδυνεύσει την επιδείνωση της κρίσης στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ..ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ...ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΜΕΑ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα αποβρασματα της δεξιας παλι μαλακιες γραφουν εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ.....Η Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μπάς.....!!!!!!!!! ??????????

    είναι τα παιδιά..τα αδελφάκια Παπανδρέου
    ο Νικ και ο Αντρίκ και την έχει και το ΚΗΤΟΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΛΗΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ?

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΕ GAY ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ!...

    Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι

    Φωτογραφία-φωτιά με δύο επώνυμους πασόκους σε gay ερωτικές περιπτύξεις διαθέτει ο Μάκης Ψωμιάδης στο Αρχείο του και γι αυτό ως τώρα κανείς δεν τολμά να τον ακουμπήσει!
    Ο Μάκαρος που είδε τον γιο του
    ν απελευθερώνεται μέσα σε 24 ώρες μέχρι...
    πρόσφατα έπαιzε αμέριμνος την κομπολογιά του στα πέριξ του Νέου Ψυχικού.
    Μάλιστα πριν καμιά 20αριά μέρες είχε μπει στο κατάστημα «Γερμανός» κι έψαχνε κινητό που δεν το πιάνει το βαλιτσάκι !

    Η πλάκα με τον Ψωμιάδη είναι ότι ισχυρίζεται πως εκτός από τη φωτογραφία με τους δύο πολύ γνωστούς Πασόκους σε gay περιπτύξεις ,
    διαθέτει και κάποιες άλλες που είναι πιο καυτές από το ηφαίστειο της Αίτνας.
    Λέτε γι αυτό να μην τολμάει κανείς ν ακουμπήσει τον Μάκαρο, τον τεφάλ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ..ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. <>
    ΑΠΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

    Υ λ ι κ ά
    Παραφράσεις (1 1/2 κιλό φρέσκες)
    υπόνοιες 1 ματσάκι (ψιλοκομ)
    πάράνοια 1 φλυτζάνι

    Ε κ τ τ έ λ ε σ η
    Διαστρεύλωσε την αλήθεια,
    Φτιάξε το ψέμα μεγάλο,
    Φτιάξε το απλό,
    λέγε το συνέχεια,
    και τελικά θα τσιμπήσουν.

    Η προπαγάνδα δεν εξαπατά τους ανθρώπους,
    απλως τους βοηθά να εξαπατήσουν τον εαυτο τους

    Αρκετή για όλους
    Σερβίρεται ζεστή!

    "Καλή όρεξη"

    your chef
    Γιάννης Παπαγιάννης

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σούργελο ο Δρ Κουτσούκος που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι σημερινοι ελληνες μονο μια λυση εχουν για να σωθουν: να μελετησουν την πολιτικη σκεψη του Ιωαννη Μεταξα

    Τα ιδια ακριβως συνεβαιναν και τοτε οταν ανελαβε

    Απλα τωρα δεν υπαρχει Μεταξας για να σωσει τον ελληνικο λαο, ο οποιος δυστυχως θα φαει ολα τα σκ@@ μεχρι τελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;
    ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ..ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ.
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ.....Η Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ)
    1 Ιουλ 2011 12:02:00 π.μ.

    ΠΕΣΤΑ ... ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΚΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ-ΓΑΛΑΖΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΦΑΣΟΥΛΗ.. ΠΟΛΥ ΣΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΑΜΑΡΙΣΚΟ..ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΖΗΤΩ..Η ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ..ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΣΚΥΛΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΣΚΕ..ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ξεφτίλα Σαμαρά ακόμη και πρωθυπουργός να γίνεις δεν θα κυβερνήσεις για παραπάνω από 5-6 μήνες ρε ηλίθιε και αυτό σε συνεργασία με τον ΛΑΟΣ. Τι μας πρίζεις τα ούμπαλα τότε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για ποιον Σαμαρά μιλάμε;
    1. Αυτόν που έκλεινε τη Βουλή δυό φορές σαν πιστό σκυλάκι του Καραμανλή για να μην πάει ελάχιστα παραπέρα η έρευνα (όχι η τιμωρία - η έρευνα!!!!) για Ρουσόπουλο;
    2. Αυτόν που δήλωνε έξω από Μαξίμου σαν υπουργός πολιτισμού ένα μήνα πριν τις εκλογές του 2009 "πάμε σίγουρα για τρίτη θητεία Καραμανλή";
    3. Αυτόν που επισήμως (γιατί ανεπισήμως έλεγε από -4% έως +20% ανάλογα με τον ακροατή) έλεγε 3 μήνες πριν τις εκλογές του 2009 ότι το έλλειμμα θα είναι κανονικά στο 5%;

    Μην πω κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. είστε καλεσμένοι
    στο Κοκτέϊλ party........ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΑΙΜΑ
    ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ....ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αέρας Λευτεριάς στην Αθήνα :
    Ξεκινά το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ...ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    στην οποία πρόεδρος είναι ο δικός μας ΣοσιαλΗστής Ηγέτης ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Tα όποια έξοδα ποιός θα τα πληρώσει ;
    Παλιά νομίζω τα πλήρωνε ο Μουμπάρακ,
    τώρα ...δεν ξέρω !!!

    (Θα το μάθουμε στο διαύγεια gr :)
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ....χιχιχχιχ.....χοχοχοχοοοχοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΡΑΚΑΛΩ κκ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ (ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΤΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 180 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον ΠΑΣΟΚΟ βουλευτή Θαν. Οικονόμου
    στο μαγαζί του !!!

    Διαδηλωτές στα Γιάννινα, πήγαν έξω από το ".......έ", μαγαζί που ανήκει στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου και τον αποδοκίμασαν.
    Ο ίδιος, βέβαια, απουσίαζε, ωστόσο η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική.
    Δεν σημειώθηκαν βιαιότητες, αλλά ακούστηκαν μόνο συνθήματα.
    Μάλιστα περικύκλωσαν για αρκετές ώρες το καφέ μπαρ.
    Κάποια στιγμή τους αγανακτισμένους απώθησαν τα ΜΑΤ, με τη χρήση δακρυγόνων, και έληξε σ' αυτό το σημείο η διαμαρτυρία.

    Το πρωτότυπο σ' αυτή την περίπτωση
    είναι ότι οι πολίτες θέλησαν να αποδοκιμάσουν τον κ. Οικονόμου, που ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο, όχι στο πολιτικό του γραφείο,
    αλλά στο μαγαζί του.
    Σε οτι τους ανηκει αδερφια.
    Εκει πρεπει να παμε.
    Στα σπιτια τους και στα μαγαζια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΛΑγΕ..
    ΡΕ ΠΑΣΟΚΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΕΝΩ ΞΟΔΕΨΑΝ 50.000.000 ΣΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
    ΤΟΥ ΣΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ..ΤΟΥ μΠΑτΣΟΚ σου.

    - ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

    ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΣΑΜΟ.
    ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:30 ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ......
    ΛΕΕΙ:
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ .
    ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΛΟΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ;

    ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ 1Χ2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για δές υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στην σωτηρία απο αυτό το καθυστερημένο, με το Καλημέρα απο την πρώτη μέρα που βγήκε ανέβασε τα spreads απο τα 500 στα 50.000 και σήμερα ύστερα απο έναν χρόνο μνημόνιο στα 500.000 και μας λένε για τεράστια δάνεια και άλλες παρόμοιες μπούρδες χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση