GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητοποίηση εργαζομένων της Ζώνης Περάματος‏...

Από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ (email: sintonistikozonis@gmail.com ) Τίποτα δεν έχει τελειώσει.  Τώρα αρχίζουν όλ...

Από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ
(email: sintonistikozonis@gmail.com)
Τίποτα δεν έχει τελειώσει.
 Τώρα αρχίζουν όλα.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Οι τελευταίες ενωτικές διεργασίες στη Ζώνη, και η ελπίδα που γεννιέται σήμερα στις πλατείες όλης της χώρας δείχνει τον τρόπο και το δρόμο του αγώνα.
Οι εργαζόμενοι- άνεργοι της Ζώνης επιβάλλεται να περπατήσουν τον ίδιο αυτό δρόμο του αυτοσεβασμού και...
 της αξιοπρέπειας.
Έχοντας βγάλει τα συμπεράσματά μας από τις μέχρι τώρα προσπάθειες, προχωράμε στην κινητοποίηση που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των μεταλλεργατών και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα.
Η Τρίτη 7 Ιούνη γίνεται η αρχή του αγώνα που δεν θα σταματήσει αν δεν δοθούν λύσεις στα κρίσιμα προβλήματά μας: ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πάμε στον Ηλεκτρικό και μένουμε όσο χρειαστεί, προβάλλοντας τα αιτήματά μας απαιτώντας η φωνή των μεταλλεργατών να πετάξει πάνω από τα καράβια και να ακουστεί σε όλο τον Πειραιά.
Επιδιώκουμε να συντονίσουμε τα βήματα του αγώνα με κάθε κομμάτι εργαζομένων που πλήττονται από τη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική. Πρώτα απ’όλα να ενώσουμε τη δράση μας με τους εργαζόμενους του ΟΛΠ, για να μην περάσει το ξεπούλημα του ΟΛΠ, που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τη Ζώνη.
Επιδιώκουμε το συντονισμό όλων των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα. Σωματεία, δήμοι, σύλλογοι, επαγγελματίες και έμποροι ,συλλογικότητες, κινήσεις ανέργων ,μαθητές και φοιτητές, θέλουμε να ενωθούν μαζί μας όχι σαν συμπαραστάτες αλλά σαν συναγωνιστές και να απαιτήσουμε όλοι μαζί:
ΦΕΡΤΕ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ
Γιατί αργοπεθαίνοντας η ζώνη, αργοπεθαίνει οικονομικά και κοινωνικά ολόκληρος ο Πειραιάς.
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ.
Μαχόμαστε για να σταματήσει η κυβέρνηση τη διάλυση της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Τέρμα πια οι υποσχέσεις τα «θα» και κάθε είδους επιτροπές και συμβούλια που επιδιώκουν την εξαπάτηση των μεταλλεργατών μέχρι να πεθάνει η Ζώνη.
Καταθέτουμε τις προτάσεις μας σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, σε δήμους, βουλευτές και κυβέρνηση και απαιτούμε να πάρουν θέση «χθες» όχι αύριο.
Οι μεταλλεργάτες βρίσκονται σε πλήρη εξαθλίωση, δεν μπορούν να περιμένουν άλλα «θα».
Ο καθένας θα κριθεί απ΄τη στάση του απέναντι στα δίκαια αιτήματα των μεταλλεργατών.
Εκεί θα κριθεί ο κάθε συνδικαλιστικός, δημοτικός, πολιτικός, επαγγελματικός, κοινωνικός φορέας και οι μεταλλεργάτες αυτή τη φορά δεν έχουν διάθεση να ξεχάσουν και να δώσουν συγχωροχάρτια.
Γι’ αυτό απαιτούμε από την κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και μέσα από διυπουργικό όργανο με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων (εργαζόμενοι, επαγγελματικές ενώσεις) να πάρει αποφάσεις άμεσης υλοποίησης για τη σωτηρία της ζώνης και πριν απ΄όλα για τη διαρκή κάλυψη των ανέργων μέχρι να υλοποιηθούν οι αποφάσεις και να έρθει δουλειά.
Αν και αυτή τη φορά δεν ακούσουν τη φωνή των εργατών , ένα πράγμα τους υποσχόμαστε
Θα συνεχίσουμε να είμαστε στις πλατείες και τους δρόμους μαζί με όλους τους άλλους Έλληνες που σήμερα απαιτούν ανθρώπινη ζωή με το σύνθημα που αγκαλιάζει όλο το λαό:
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.
Για την καλύτερη προετοιμασία του αγώνα μας
καλούμε σε συγκέντρωση τους άνεργους συναδέλφους της ζώνης
την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο Πέραμα,
έξω από το παράρτημα του Συνδικάτου.
Ως τότε συμμετέχουμε και ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή της Πλατείας Συντάγματος.

7 σχόλια

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ : ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ μόνιμα , 500 καθάρματα .Το ξενοδοχείο τους παρέχει πλήρες φαγητό πρωί , μεσημέρι ,και βράδυ όλα δωρεάν η δε καθαρίστρια και το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι …έλληνες .
    Αυτοί δε τωρα παρακολουθούν το τι γίνεται στην περιοχή τους , έξω από την εκκλησία σε πλατείες έξω από καφενεία στα σουπερ μαρκετ , και θα αρχισουν τις ληστείες τοις δολοφονίες , τους βιασμούς , και λόγο ζωώδης κατάστασης που είναι όλοι αυτοί το έχουν στο D.N.A. , και είναι χαμένος κόπος να προσπαθούμε να τους κάνουμε από ζώα σε ανθρώπους πολιτισμένους .
    Δυστυχώς γίναμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου έγινε ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ μόνιμα , άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τις ληστείες δολοφονίες βιασμούς . Είναι και άλλα τρία ξενοδοχεία στο Μοσχάτο .
    Οι δε παροχές , είναι οι ίδιες με το Κηφισός .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    Άμα τους βρούμε και μέσα , βράδυ ας πούμε η στην ώρα του πρωινού τους τόσο το καλύτερο .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος τα περιθώρια τέλειωσαν. Μην τους λυπάστε αυτοί την δουλεία τους κάνουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών
    Άλλη μια συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών πέρασε. Δούλεψαν δημοσιογράφοι κουλουράδες, πιτσαδόροι, σουβλατζίδες, μικροπωλητές νερών, καφέδων, τσιγάρων, κλπ.

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων δεν γίνουμε ενεργοί διαδηλωτές και δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας, τότε την βάψαμε, αφού αντιδρούμε παθητικά, το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί, και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες, χαβαλέδες και δειλούς.
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε χρήματα ;;;;;;
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΛΙΝΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΧ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ Ο ΝΑΥΛΟΣ. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΕΙΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που εργάζονται στην ζώνη Περάματος είναι πραγματικοί Ήρωες της Ζωής, είναι σκληρά εργαζόμενοι με απαίσιες συνθήκες εργασίας και επικίνδυνες για την ζωή τους και την υγεία τους, και χρειάζονται οπωσδήποτε την συμπαράσταση του κράτους, Εν αντιθέσει με μερικούς άλλους που είναι στις ΔΕΚΟ και στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΛΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΣΦΙΖΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΘΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΟΛΗ Η Ν/Ε ΖΩΝΗ
    ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
    ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ
    ΦΟΡΕΑΣ!
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΟΥΣ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ 7 Ιουν 2011 9:11:00 π.μ.
    ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΔΕΙΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση