GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση στη Βουλή για την αποκάλυψη Ζησιάδη και τις καταθέσεις στην Ελβετία......

Απροθυμία όσον αφορά στη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες καταλογίζει στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ....

Απροθυμία όσον αφορά στη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων σε ελβετικές τράπεζες καταλογίζει στην κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών.
Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής τον Ιούνιο του 2011 ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις ελβετικές αρχές, προκειμένου να υπάρξει ένα ειδικό σύστημα φορολόγησης των ελληνικών καταθέσεων που βρίσκονται στις ελβετικές τράπεζες. Υπενθυμίζει επίσης ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών με δηλώσεις του στον Τύπο ανέφερε ότι προχωρά στη σύναψη σύμβασης με την Ελβετία για τη φορολόγηση των εκεί καταθέσεων των Ελλήνων.
Σε αντίθεση με τις παραπάνω δηλώσεις, υπογραμμίζει ο ερωτών βουλευτής, η υπουργός Οικονομικών της Ελβετίας σε απάντησή της, στον ελληνικής καταγωγής Ελβετό βουλευτή κ. Ιωσήφ Ζησιάδη αποκάλυψε ότι...
 η Ελλάδα δεν έχει κάνει επί έξι ολόκληρα χρόνια απολύτως τίποτα συγκεκριμένο και αποτελεσματικό για την φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία.
Ο κ. Παπαδημούλης διερωτάται πού οφείλεται η κυβερνητική αδράνεια στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ ζητεί από την κυβέρνηση να διευκρινίζει εάν γνωρίζει το ύψος των καταθέσεων στην Ελβετία και αν έχει ζητηθεί να γίνει διασταύρωση στοιχείων και σχετικός έλεγχος νομιμότητας.

10 σχόλια

  1. Τους ζητάς δύσκολα. Μα τα αρπαγμένα οι εκάστοτε κυβερνώντες τα έχουν βγάλει όξω, ναι ΟΞΩ για να έχουν την ησυχία τους για να κλωσήσουν. Πατριώτες εθνική απαίτηση να γίνει να εξετασθεί το πόθεν έσχες. Μην είσθε κορόιδα και μας έχουν πιεί το αίμα για να βουλώσουν οι τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ιδιοι και οι συγγενεις τους ειναι μεταξυ των καταθετων στην Ελβετια,εσεις πιστεψατε τον Παπανδρεου?Πρωτη φορα θα ελεγε ψεμματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:19, ΩΡΑΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ Ε!!! ΓΙΑΤΙ?? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ?? ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ?? ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΚΟ?? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΥΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙ. ΓΚΑΙΚΕ?? ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΩ ΔΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να εξαιρούνται από τις περικοπές , και τις έκτακτες εισφορές ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ των δώρων και των επιδομάτων αδείας όλοι όσοι αποστρατεύθηκαν αυτοδικαίως με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ 2500 ως 4000 ευρω/μήνα ) που παίρνουν από 48 εως 52 χρωνών???

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

    Θα διαμαρτυρηθεί στις πλατείες κανένας και γι αυτό ???

    Όχι βέβαια γιατί της αμύνης τα παιδιά …διώξανε το βασιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tο ίδιο ερώτημα έχουν όλοι !

    http://antikleidi.wordpress.com/2011/06/28/katatheseiseksoterikou/

    Εχει κάποιος απάντηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα δικά τους λεφτά θα ψάξουν να βρούν;;

    Πλάκα έχουμε!!

    Δεν έχουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

    ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΖ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...ΣΚΥΛΙ ΠΑΣΟΚ
    ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟ..ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ !!
    ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ ΠΑΣΟΚ. ------------------

    Ο αξιόπουστας θέλει να μας αλλάξει τη... νοοτρυπίδα !!!

    Και ενώ η Ελλάδα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ποια είναι τα ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ μέτρα που θα προτείνει ο πρωθυπουργός (τι; ΠΙΠΕΡΙ; σε εμένα; μα,
    δεν το 'πα εγώ...ο Γιώργος το'πε...)
    ...υπάρχουν κάποιοι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος που μιλούν την ίδια γλώσσα με τον πρωθυπουργό...και μας λένε οτι πρέπει να αλλάξουμε ΝΟΟΤΡΥΠΙΔΑ...:

    "Μην ακούτε τιποτα . Η Ελλαδα της στρεβλωσης και του παλαιοκομματισμου θα συντριφτεί.
    Αν η ελληνική κοινωνία δεν αλλάξει νοοτρυπίδα....." (Φώτο1)

    Ξαναδείτε εδώ για να μην λέτε ότι τα βγάζω απ'το μυαλό μου ο έρμος!

    Δεν ξέρω για εσάς σύντροφοι και συντρόφισες αλλά εγώ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΕΣ δεν παίζω την ΝΟΟΤΡΥΠΙΔΑ μου κορώνα γράμματα !
    Γ@μω την ατυχία μου !

    http://i-am--write.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.19,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΟΝΟΣ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ? ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ,ΜΗ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση