GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι στο Μεσοπρόθεσμο και στον Εφαρμοστικό Νόμο...

6 σχόλια

  1. Οι πιο πολλοί δεν έχουν διαβάσει το νόμο-πλαίσιο. Έγραψα λίγα σχόλια για το τι προβλέπει ο νόμος όσον αφορά την δημόσια περιουσία:

    http://nastrogher.blogspot.com/2011/06/2012-2015.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτακτη Είδηση Βόμβα!!

    Απολυτως επιβεβαιωμένο!
    Άρχισαν συλλήψεις για bloggers οι οποίοι αναρτούσαν αρνητικά και υβριστικά σχόλεια για τον Πανανδρεόυ και την κυβέρνηση του μνημονίου!!!

    Παρακαλώ ανακοινώστε το σε όσα περισσότερα blogs μπορείτε, δεν μπορεί να γίνεται αυτό το πράγμα!!!!!
    Οικογένειες συλληφθέντων έχουν αναστατωθεί!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από τα γεγονότα με

    τους συνδυκαλιστές της ΕΘΕΛ και το βίντεο που τα κατέγραψε, δημοσιεύω χωρίς άλλες εξηγήσεις το παρακάτω παρελθοντικό σχόλιο για να αντιληφθείτε ότι υπάρχουν πολίτες που έχουν καταλάβει ποιοι δεν θέλουν την ανάπτυξη του ακηδεμόνευτου κινήματος της πλατείας.

    Σχόλιο 16/6/11 για τα γεγονότα στις 15/6/11
    Σε όλη την πολιτική αναμπουμπούλα διέφυγε ένα σημαντικό γεγονός που επιβεβαιώνει τη συμπαιγνία του παμφάγου κατεστημένου (μεταπρατικό κεφάλαιο, πελατειακό σύστημα, συντεχνιακός κομματικός συνδικαλισμός κλπ.). Ήμουνα στις προηγούμενες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τα πάσης φύσης περιθωριακά - προβοκατόρικα στοιχεία φώλιαζαν στις εκδηλώσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με κατάληξη πάντα τα επεισόδια στα οποία στρέφονταν οι φακοί της δημοσιότητας. Το συνδικαλιστικό κατεστημένο που ποτέ δεν εξέφραζε τους εργαζόμενους αλλά τις σκληρές συντεχνίες με τις παχυλές απολαβές και τα πάσης φύσεως προνόμια, σαφώς και δεν αισθάνονταν καλά με την ανάπτυξη του ακηδεμόνευτου δημοκρατικού κινήματος της πλατείας. Και βέβαια η οργάνωση κινητοποίησης στις 15 Ιούνη από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ήταν σίγουρο ότι αντικειμενικά θα οδηγούσε στην προσπάθεια αποδυνάμωσης του κινήματος αυτού. Οι εργατοπατέρες θέλουν και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο. Δηλαδή με την εκδήλωση-πορεία στις 15 Ιούνη θα επιβεβαίωναν το ρόλο τους έναντι των συντεχνιών τους, συγχρόνως όμως θα λειτουργούσαν ως δούρειος ίππος για τους περιθωριακούς, μπαχαλάκηδες ή προβοκάτορες που με τη δράση τους θα δημιουργούσαν προβλήματα στο κίνημα της πλατείας. Κανένας εργατοπατέρας στο σύνταγμα. Αναρτήστε πανό με αυτό το σύνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα αγαπητοί που κάνετε αστειάκια μάθετε πρώτα πως γράφεται το μπαίνω τότε συνεχίστε τις ανορθογραφίες σας.
    Σωκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες, γιατί περί αλητών τουλάχιστον για τους περισσότερους πρόκειται, που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Το τι γίνετε όταν έχουν εκλογές δεν περιγράφετε ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με την εποχή επί ΔΕΞΙΑΣ που ο χωροφύλακας στα χωριά πήγαινε τους ψηφοφόρους σαν γαλοπούλες στο εκλογικό τμήμα, εδώ τώρα με αυτούς τους συνδικαλιστές και αυτό αποδεικνύει το μέγεθος που γι’ αυτούς διακυβεύετε τους πάνε σαν κότες!
    Οι γαλοπούλες τουλάχιστον παρ’ όλο που ξέρανε τι κάνουνε και γιατί το κάνουν πήγαιναν με ψηλά το κεφάλι ενώ τώρα οι ψηφοφόροι στα σωματεία πάνε και με σκυμμένο το κεφάλι αλλά και διαβεβαιώνουν τον συνδικαλιστή ότι του είναι πιστοί!
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ"!!!

    17:02 30/6/2011 - Πηγή: Fimotro
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FIMOTRO
    Αγαπητό Fimotro,

    Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
    Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον... δήμιο ή τον προδότη.
    Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.

    ΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ,
    να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου
    «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» ,
    στίχοι Μ.Ελευθερίου,
    που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη.
    Ηλίας Ανδριόπουλος _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση