GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλός καιρός...

Από το Dailypress24 Τη Παρασκευή περιμένουμε καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες ...

Από το Dailypress24
Τη Παρασκευή περιμένουμε καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 30 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, 21 ως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 ως 29 στη Δυτική Ελλάδα, 22 ως 28 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στα νοτιότερα πελάγη. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα...
 πνέουν στο Ιόνιο. Στην Αττική περιμένουμε καλό καιρό και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι και από το μεσημέρι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλό καιρό και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, με σταδιακή εξασθένιση μέσα στην ημέρα.

3 σχόλια

  1. Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις ευγένειες δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι δεν παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε κερκόπορτα .
    Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών
    Άλλη μια συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών πέρασε. Δούλεψαν δημοσιογράφοι κουλουράδες, πιτσαδόροι, σουβλατζίδες, μικροπωλητές νερών, καφέδων, τσιγάρων, κλπ.

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων δεν γίνουμε ενεργοί διαδηλωτές και δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας, τότε την βάψαμε, αφού αντιδρούμε παθητικά, το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί, και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες, χαβαλέδες και δειλούς.
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε χρήματα ;;;;;;
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνα Έλληνα ανέλαβε δράση γιατί σε λίγο δεν θα μπορείς να αντιδράσεις θα είναι πλέον αργά .
    1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση