GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν οι αγανακτισμένοι πολίτες της πλατείας Συντάγματος κατέβουν στις εκλογές...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Αν οι αγανακτισμένοι πολίτες της πλατείας Συντάγματος και των άλλων πλατειων και πόλεων κατέβουν στις  βουλευτικ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Αν οι αγανακτισμένοι πολίτες της πλατείας Συντάγματος και των άλλων πλατειων και πόλεων κατέβουν στις  βουλευτικες εκλογες, π.χ. με το εμπνευστικο όνομα : "ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" (αρχικα : "Ε.Σ.Α.Π."), βλέπω να παίρνουν  ένα 15%...!!!
Μια κάθοδός τους στις εκλογες δεν θα τους αλλάξει  καθόλου.Η κάθε βουλεύτρια,ο κάθε βουλευτης τους  μπορει να...
 κανονίσουν να έχει θητεία ένα έτος,όχι μια  τετραετία και αυτους που θα μπαίνουν στις λίστες να  καθορίζονται με εύλογα προκριματικα κριτήρια  και τελικα με κλήρωση. Επίσης με κλήρωση,ανάμεσα  στους υποψήφιους βουλευτες,μπορει να καθορίζουν κι  αυτους που θα εκλέγονται.
Στη Βουλη θα ψηφίζουν αυτα που λένε στις πλατείες και κατα οτιδήποτε τους κάνει να αγανακτουν. Είναι ένα πείραμα που μπορει να πετύχει.

27 σχόλια

  1. έλα μωρέ τώρα μιλήστε λίγο σοβαρά....
    Ποιος είναι ο σκοπός των αγανακτισμένων να γίνουν και αυτοί βουλευτές (μέρος του συστήματος) ή να αλλάξει η νοοτροπία του πολιτικού συστήματος?
    Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνει ένα κίνημα χωρίς να μετεξελιχθεί σε πολιτικό φορέα. Η γενιά του Συντάγματος δεν πρέπει να κάνει τα λάθη που έχει κάνει η γενιά του Πολυτεχνείου από την μεταπολίτευση και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ...ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝΕ.ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ.ΑΝΑΨΤΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΠΕΝΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ . ΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΛΛΩΝ ΩΡΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΙΓΗ.ΕΤΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το κοινοβουλευτικό σύστημα απαιτει την ύπαρξη αρχηγού κόμματος και δυσκολα κάποιος θα αναλάβει την ευθυνη να ηγηθει του κόμματος χωρις να κατηγορηθει (δικαίως ή αδίκως) για καθοδήγηση του κινηματος διαπλοκη κτλ κτλ. Πρέπει άμεσα να ψηφιστουν κάποιες βασικές αρχες επιδιώξεις ώστε ο "αρχηγός" ακόμα και αν προκύψει με το συστημα της κλήρωσης να έχει έναν μπουσουλα για να κινηθεί. Στην ανάγκη να υιοθετηθούν αυτούσιες οι επιδιώξεις του ισπανικού κινήματος οι οποίες είναι πολύ επίκαιρες και στην Ελλάδα. Παντως αυτή ειναι μοναδική ευκαιρία για αλλαγή του πολιτικου κατεστημένου για τον απλούστατο λόγο ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα παλαιά κόμματα δεν ενδιαφέρεται για την εξουσία γιατί εχει τελειώσει η επόχή των παχιών αγελάδων και της μάσας. Εχουν μεινει τα ψιχουλα από την πίτα και δεν υπάρχει κίνητρο για τους πολιτικάντηδες να βαλουν το κεφάλι τους στον ντορβα της εξουσίας ειδικά αν αλλάξουν οι νομοι (βουλευτικη ασυλία, ευθυνη υπουργών) και κινδυνευουν να πανε φυλακή ή να λυντσαριστούν. Ο κόσμος δεν ξέρει τι να ψηφίσει. Οι περισσότεροι μιλάνε για αποχή. Η αποχή όμως θα οδηγήσει σε μεγάλο αδιέξοδο. Θα συνεχίσει να υπάρχει δικομματισμός χωρίς λαικό ερεισμα. Η δημιουργία κόμματος αγανακτισμένων ισως να ειναι η λύση που ψαχνει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μπουν στη Βουλή και να συλλάβουν τους προδότες, όχι να γίνουν σαν τα μούτρα τους.
    Πιο μεγάλη μακακία από δαύτη δε φανταζόμουν να ακούσω... Γελοιότατες σκέψεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή η ιδέα σου Θωμα ...

    Αν όμως κατέβετε στις βουλευτικες εκλογες, π.χ. με το εμπνευστικο όνομα : "ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ MAΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" (αρχικα : "Ε.Σ.Μ.Π."), βλέπω να παίρνετε αυτοδυναμία ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δια κληρώσεως ανάδειξη των υποψηφίων είναι η πιό σωστή διαδικασία. Κάθε άλλος τρόπος επιλογής δημιουργεί μόνο προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκληρές "διαπραγματεύσεις" ΓΑΠ με πανάκριβo σούσι στο Λονδίνο !

    Προχθές, κι ενώ ο πρωθυπουργός υποτίθεται πως θα βρισκόταν καθ' οδών για το Λουξεμβούργο, ώστε να διαπραγματευθεί την περαιτέρω καταδίκη της Ελλάδας, το Μνημόνιο ΙΙ δηλαδή, το paidi αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω μη και μας πάθει καμιά υπερκόπωση...

    Έτσι αυτή τη φορά εθεάθη στις 2 Ιουνίου, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα του Λουξεμβούργου, σε υπερπολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου, το Zuma στην περιοχή Knightsbridge!

    Από τις 9.30 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο ΓΑΠ "διαπραγματευόταν" για ώρες με τα πανάκριβα Ιαπωνικά εδέσματα, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ελλήνων ζουν υπό συνθήκες οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης!

    Κύκλοι του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, φέρουν τον κο Πάγκαλο να είναι έντονα δυσαρεστημένος για την απουσία του από το τσιμπούσι. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα πως αν επαναληφθεί τραπέζωμα χωρίς τον αντιπρόεδρο, αυτός θα προσχωρήσει στην κίνηση των 16.

    Σε απάντηση, συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν με νόημα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο C-130, παρά μόνο το πρωθυπουργικό learjet...

    ΩΩΩΩΩΩ...ΝΑΙ.....!!!
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΩΩΩ...ΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΛΕΟΝ
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
    ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λαε του SKY,του MEGA του ΑΛΤΕΡ, του λαζοπουλου,του αδριανοπουλου,του μανου και του παπαγιαννη...
    εδω πολυτεχνειο,εδω πολυτεχνειο,εδω γελανε...
    τι θα κανουν οι καφετεριες χωρις εσενα.
    κανενας σας ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ δεν ψηφισε τους νουδουπασοκους?
    κανενας σας δεν κουναγε σημαιακι,η ηταν εθελοντης, στους ολυμπιακους?
    κανενας σας δεν συγκινηθηκε με το εθνικο επιτευγμα της ΟΝΕ?
    Κανενας σας δεν ειπε μαγκας επιχειρηματιας ο ταδε και τους τα παιρνει?
    κανενας σας δεν ειπε οτι μονο η πλεμπα πληρωνει φορους?
    κανενας σας δεν ειπε οτι μονο η πλεμπα στελνει τα παιδια της στο δημοσιο?
    κανενας σας δεν ειπε οτι οι φτωχοι ειναι τεμπεληδες και βρωμιαρηδες?
    κανενας σας δεν πηρε διαγραφη δανειων?
    κανενας σας δεν ζαχαρωσε τις πουτανες στη TIVU?
    καμμια σας δεν εσπρωξε την κορη της στη νομιμη πορνεια?
    αντε να φυτεψετε κανα γλαστρακι για τον κυριο γιαννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή θέλετε να πιστέψουμε ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία,υπάρχει αδιέξοδο?
    Δεν μπορεί όλο αυτό το αυθόρμητο κίνημα να εκφραστεί με άμεση αντιπροσώπευση εκεί που λαμβάνονται ερήμην μας,οι οποφάσεις που καθορίζουν τη ζωή και το μέλλον μας?
    Μου λέτε ότι είναι αδύνατον να θεσπιστούν στεγανά που θα εξασφαλίζουν με γραπτές δεσμεύσεις την άμεση από το λαό έκφραση της βούλησης του στη βουλή?
    δηλαδή να δεχτούμε ότι οι μόνοι ικανοί εκπρόσωποι μας είναι οι κληρονομικώ δικαιώματι γόνοι των πολιτικών τζακιών,που δεν κόλλησαν ένα ένσημο στο ΙΚΑ,οι κάθε λογής ηθοποιοί,αθλητές που το μόνο κριτήριο εκλογής τους ήταν το ότι συμπτωματικά βρέθηκαν στο προσκήνιο και αυτή η ρημάδα η δημοσιότητα με το κλισέ *είσαι γνωστός,άρα και ικανός για πολιτικός*?
    Η μόνη ανάρπαστη εφημερίδα στη βουλή είναι η ESPRESSO* Αυτοί είναι και αυτό είναι το επίπεδο τους.
    Κοιτάξτε γύρω σας,διαβάστε προσεκτικά τα μυνήματα και θα διαπιστώσετε ότι οι ικανοί βρίσκονται ανάμεσα μας,έχουν φωνή,έχουν ποιότητα,έχουν ομορφιά πνεύματος.
    Το λιγότερο απαιτούμενο είναι να μην ανήκουν σε κανένα πολιτικό χώρο,γιατί το κοινό καλό δεν έχει χρώμα.
    Το επόμενο είναι να έχουν γνώση που περιμένει να αξιοποιηθεί και πνευματική συγκρότηση που θα τους επιτρέπει να συνθέτουν αντικρουόμενα συμφέροντα και περιπτώσεις.Ικανοί να βρίσκουν χρυσές τομές.
    Τέλος μέσω ιστοσελίδας ενημέρωσης για τα ξητήματα για τα οποία θα πρέπει να πάρει θέση,να ξητείται άμεσα η γνώμη των ανθρώπων του κινήματος.
    Αυτά έτσι, εντελώς ενδεικτικά.
    Υπάρχουν ανάμεσά σας,πολλοί που είναι σε θέση να καταρτίσουν με σαφήνεια τους όρους ,τις προυποθέσεις εκλογής με κλήρωση (πάντα με γραπτές δεσμεύσεις) καθώς και της άμεσης τιμωρίας και αποπομπής σε περίπτωση παραβίασης της μεταφοράς της θέλησης των πολιτών.
    Δεν είμαστε όχλος.
    Είμαστε ικανοί.
    Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία,εδώ κηδεύτηκε από αυτούς που την πρόδωσαν για να κυβερνήσουν εμας για την πάρτη τους.
    Εδώ θα ξαναγεννηθεί με τέτοια καλύτερη μορφή που θα τρομάξει όσους νόμιζαν ότι καταφεραν τα εξαλείψουν το DNA των προγόνων μας από την γενιά μας.
    *Άμες δε γ'εσόμεθα πολλώ κάρονες*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.Ο ΥΠΝΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Νέα Τάξη θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων, με κάθε τρόπο.Η Νέα Τάξη θέλει Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων, με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν είχαν φιλότιμο όλοι όσοι ψήφιζαν τόσα χρόνια το ΠράσινοΑμερικάνικοΣΟΚ τώρα θα αυτοκτονούσαν γιατί με την ψήφο τους τόσα χρόνια κατέστρεψαν τελικά το μέλλον τών παιδιών τους μα και ολόκληρο τον υπόλοιπο Λαό μας.Εάν είχαν φιλότιμο όλοι όσοι ψήφιζαν τόσα χρόνια το ΠράσινοΑμερικάνικοΣΟΚ τώρα θα αυτοκτονούσαν γιατί με την ψήφο τους τόσα χρόνια κατέστρεψαν τελικά το μέλλον τών παιδιών τους μα και ολόκληρο τον υπόλοιπο Λαό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ήρθε η ώρα που πρέπει όλοι να ψάχνουμε πολλά γιά να μαθαίνουμε πολλά.Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ήρθε η ώρα που πρέπει όλοι να ψάχνουμε πολλά γιά να μαθαίνουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοιτάξτε γύρω σας τα χάλια μας, τα Ελληνόπουλα δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας ξέρουν σωστά Ελληνικά.Κοιτάξτε γύρω σας τα χάλια μας, τα Ελληνόπουλα δεν μιλάνε Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις, αντίθετα τα παιδιά τών Αλλοδαπών που μεγάλωσαν στην Χώρα μας ξέρουν σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξύπνα Λαέ πριν να ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ τον μήνα με Δουλία 12 ώρες την ημέρα.Ξύπνα Λαέ πριν να ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ τον μήνα με Δουλία 12 ώρες την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσοι ψηφίζατε ΠΑ-ΣΟΚ τόσα χρόνια αυτοκτονείστε τώρα γιά να καθαρίσει η Χώρα μας. Όσοι από εσάς έχετε φιλότιμο.Όσοι ψηφίζατε ΠΑ-ΣΟΚ τόσα χρόνια αυτοκτονείστε τώρα γιά να καθαρίσει η Χώρα μας. Όσοι από εσάς έχετε φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψάξτε και μάθετε γιά το RFID, το έβαλαν ήδη στην Γερμανία και το πλασάρουν στην Αμέρικα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψάξτε και διαβάστε τι αναφέρει το Άρθρο 157 τού Ποινικού Κώδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ψάξτε να διαβάσετε γιά το Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).Ψάξτε να διαβάσετε γιά το Σύνδρομο ΤΙΝΑ (THERE IS NO ALTERNATIVE).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Ύπνος τών Λαών είναι πολύτιμος γιά τούς Παγκόσμιους Άρχοντες Σιωνιστές τής Νέας Τάξης. Ξύπνα Λαέ.Ο Ύπνος τών Λαών είναι πολύτιμος γιά τούς Παγκόσμιους Άρχοντες Σιωνιστές τής Νέας Τάξης. Ξύπνα Λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα 3 τελευταία χρόνια τα Πανελλαδικά κανάλια Αντέννα, Άλφα και Μακεδονία προβάλουν Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές. ΤΥΧΑΙΟ ;Τα 3 τελευταία χρόνια τα Πανελλαδικά κανάλια Αντέννα, Άλφα και Μακεδονία προβάλουν Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές. ΤΥΧΑΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λένε ότι στην Θράκη Τούρκικη Τράπεζα μοιράζει χαμηλότοκα δάνεια, φυσικά με υποθήκες. ΤΥΧΑΙΟ ;Λένε ότι στην Θράκη Τούρκικη Τράπεζα μοιράζει χαμηλότοκα δάνεια, φυσικά με υποθήκες. ΤΥΧΑΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι ρόλο παίζει τώρα με τον Αυριανισμό του και με το Κόντρα Τσάννελ του ο γνωστός από παλιά κύριος Κουρής ; Κόπτεται γιά τον Λαό πάλι τώρα ; Ας μη ξεχνάμε ότι έπαιζε ρόλο και πριν από λίγα χρόνια. Αφού ο κύριος αυτός είναι Κεφάλαιο, έχει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι ρόλο παίζουν οι κύριοι Παπαγιάννης, Σπίνος, Χίος ; Η Χώρα μας κάθε τόσο έχει Εθνο-σωτήρες. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βλέπετε την Αστυνομία στις συγκεντρώσεις, κτυπάνε βάναυσα τούς πολίτες, και στο κεφάλι. Τούς κουκουλοφόρους που σπάνε και καίνε τα πάντα δεν τούς κτυπάνε στο κεφάλι. Θα δείτε ότι η Νέα Τάξη τις λεγόμενες Δυνάμεις Καταστολής θα τις κάνει Δυνάμεις Εξόντωσης. Η Νέα Τάξη θέλει να γίνουν τα Σχέδιά της με κάθε τρόπο.Βλέπετε την Αστυνομία στις συγκεντρώσεις, κτυπάνε βάναυσα τούς πολίτες, και στο κεφάλι. Τούς κουκουλοφόρους που σπάνε και καίνε τα πάντα δεν τούς κτυπάνε στο κεφάλι. Θα δείτε ότι η Νέα Τάξη τις λεγόμενες Δυνάμεις Καταστολής θα τις κάνει Δυνάμεις Εξόντωσης. Η Νέα Τάξη θέλει να γίνουν τα Σχέδιά της με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση