GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκρίθηκαν οι γάμοι ομοφυλοφίλων (και) στη Νέα Υόρκη...

Η πολυπληθέστερη  πολιτεία των ΗΠΑ , της Νέας Υόρκης, θα καταστεί  η έκτη η οποία θα επιτρέπει στο εξής τους γάμους μεταξύ ατόμων του ιδί...

Η πολυπληθέστερη  πολιτεία των ΗΠΑ, της Νέας Υόρκης, θα καταστεί  η έκτη η οποία θα επιτρέπει στο εξής τους γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Η  Γερουσία της ενέκρινε σχετική νομοθετική πρωτοβουλία χθες το βράδυ  με 33 ψήφους υπέρ και 29 κατά.
Ο κυβερνήτης Aντριου Κουόμο θα κυρώσει το νόμο υπογράφοντάς τον και οι γάμοι...
 μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου θα μπορούν να αρχίσουν να τελούνται μέσα σε διάστημα 30 ημερών. Πάντως  οι θρησκευτικές και εκκλησιαστικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις με θρησκευτικό χαρακτήρα δεν θα είναι υποχρεωμένες από το νόμο να τελούν τέτοιες τελετές.
Η Βουλή της πολιτείας της Νέας Υόρκης είχε εγκρίνει το τροποποιημένο σχετικό νομοσχέδιο νωρίτερα με 82 ψήφους υπέρ και 47 κατά.
Σημειώνεται ότι η μάχη που δίνεται σε κάθε πολιτεία σχετικά με τους γάμους ομοφυλοφίλων ανδρών και γυναικών έχει καταστεί αντικείμενο έντονων πολιτικών αντεγκλήσεων εν όψει των προεδρικών εκλογών και αυτών για το Κογκρέσο το 2012.

3 σχόλια

  1. ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!!!
    ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΔΟΜΑ καί ΓΟΜΟΡΑ καί μετά θα έλθει καί η καταστροφή τους...

    Ο Απόστολος Παύλος γράφει σχετικά:

    «έσται γαρ καιρός ότε τής υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται αλλά κατα τας ιδίας επιθυμίας εαυτοίς επισωρεύσουσιν διδασκάλους κνηθόμενοι την ακοήν ...» ( θα έλθει κάποτε εποχή πού οί άνθρωποι τις υγιείς και σωτήριες διδασκαλίες της πίστεως δεν θα ανέχονται, αλλά θα ψάχνουν να βρούν διδασκάλους πού θα τους λένε ευχάριστα λόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, ώστε να κουδουνίζουν χαρούμενα στα αυτιά τους…) ( Β΄ επιστολή Τιμοθέου Δ΄ 3 )

    Καί αλλού:

    «Ούκ οίδατε ( δεν γνωρίζετε) οτι ναός Θεού εστέ και το πνεύμα του Θεού οικεί εν υμιν; ( κατοικεί μέσα σας ; )

    Όστις ( όποιος ) τον ναόν του Θεού φθείρει ( καταστρέφει και μολύνει με αμαρτίες… ) , φθερεί ( θα τον καταστρέψει ) τούτον ο Θεός.

    Ο γαρ ναός του Θεού άγιος εστίν, οίτινες εστέ υμείς…( γιατί ο ανθρώπινος ναός του Θεού είναι άγιος, και εσείς είστε αυτός ο ναός ) ( Α΄ Κορινθίους κεφ. Γ΄ 17 )

    Καί τέλος:

    «Μη πλανάσθε (δηλαδή, μη σας ξεγελάει κανένας… ), ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί ( αυνανιζόμενοι), ούτε αρσενοκοίται ( ομοφυλόφιλοι και λεσβίες σήμερα…), ούτε κλέπται, ούτε πλεονέκται, ούτε μέθυσοι ( ναρκομανείς σήμερα), ...βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι» (Α' Κορινθ. ΣΤ΄.9.)

    καί αλλού:

    «Φάσκοντες ( νομίζοντες ) είναι σοφοί, εμωράνθησαν...Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ό Θεός έν ταίς επιθυμίαις τών καρδιών αυτών είς ακαθαρσίαν τού ατιμάζεσθαι τά σώματα αυτών ( μεταξύ τους...), αι τε γαρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν ( παρά φύσει μέσα στον γάμο, ή και εκτός γάμου, ή ως λεσβίες… ), ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικήν χρήσιν της θηλείας εξευκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους, άρσενες εν άρσεσι ( αρσενικοί με αρσενικούς – ομοφυλόφυλοι… ) την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ην έδει της πλάνης αυτών εν εαυτοίς απολαμβάνοντες...»

    ( πρός Ρωμαίους επιστολή Αποστ. Παύλου Α΄ 22 -27 )

    Makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makis
    Πολύ λιβάνι φουμάρεις και βασίζεις αναλύσεις σε Αποστολικές γενικολογίες
    Τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση