GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο λαός που «ατάκτησε» και δεν συμμορφώθη προς τας υποδείξεις...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Αρχίζουν και σκούζουν οι «εθνοπατέρες» και τα δημοσιογραφικά ιερατεία του καθεστ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/

Αρχίζουν και σκούζουν οι «εθνοπατέρες» και τα δημοσιογραφικά ιερατεία του καθεστώτος για τον ατακτήσαντα λαό που τους παίρνει με πέτρες και γιαούρτια.
Μόλις άρχισε να εκδηλώνεται πρακτικά η λαϊκή αγανάκτηση και να μην περιορίζεται σε φραστικές εκτονώσεις, πέταξαν τις στραπατσαρισμένες μάσκες οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί μασκαράδες: Τα χάδια και οι έπαινοι για τη «φρονιμάδα» των «αγανακτισμένων» μετατράπηκαν σε...
τρομοκρατικούς λιθοβολισμούς και κατάρες.
Τώρα κουνάνε αγανακτισμένα και επιτιμητικά το δάκτυλο στα «άτακτα παιδιά» (από κάπου «υποκινούμενα»!!!) που τόλμησαν να χλευάσουν τη «δημοκρατία» και τους «εθνοπατέρες» που το παίζουν «φρουροί» της «δημοκρατίας» μέσα στο αγοραίο παζάρι των μαφιών του χρήματος: Στο καταγέλαστο τσίρκο της Βουλής…
Μας λένε ότι καταλύεται η «δημοκρατία» επειδή ο λαός της Κέρκυρας πήρε με τις πέτρες όλο αυτόν τον ευρωπαϊκό και εγχώριο θίασο των παρασίτων ο οποίος ρουφά, σαν βδέλλα, το αίμα του ελληνικού λαού, εκτελώντας ταυτόχρονα τις εντολές των διεθνών και εγχώριων οικονομικών «νονών»…
Μας λένε ότι κινδυνεύει η «δημοκρατία» επειδή εκτοξεύθηκαν γιαούρτια και έτρεψαν σε άτακτο φυγή τον Πεταλωτή: Αυτό το πολιτικό βυθοκόρημα της πασοκικής αχρειότητας και τον «πωλητή» της «δημοκρατίας» του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων!!!!
Κινδυνεύει η «δημοκρατία» (αυτή των ανδρεικέλων και των παρασίτων), επειδή το «αμερικανάκι» ο Χρυσοχοΐδης ανέβαλε την επίσκεψή του στο Βόλο: ήξερε τι τον περιμένει!!!
Κινδυνεύει η «δημοκρατία» επειδή πλέον δεν τολμάει κανένας πολιτικάντης και καμία δημοσιογραφική πόρνη να ξεμυτίσουν και να περπατήσουν σε δρόμους της Ελλάδας.
Την καθεστωτική, δικτατορική αυθαιρεσία τους, την εξουσιαστική τους αυθάδεια, τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της που εκτελούν, το θέατρο της Βουλής που νομιμοποιεί αυτά τα «συμβόλαια θανάτου», την ισοπέδωση και κατάλυση των πάντων, ακόμα και του δικού τους Συντάγματος, τις κατοχικές υπηρεσίες τους στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος, ΟΛΑ αυτά είναι «δημοκρατία» και «κινδυνεύει»!!!!
Τόσο προκλητικοί, αυθάδεις και ξετσίπωτοι είναι όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου, τα καθεστωτικά παράσιτα, οι μεταπράτες και οι έμποροι της «δημοκρατίας»…
ΝΑΙ κύριοι! Η «δημοκρατία» σας αυτή ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ακριβώς γιατί δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι η ολοκληρωτική κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας…
Και τα γιαούρτια ή τα γιούχα είναι αβροφροσύνη σε σχέση με τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έχετε εκτελέσει, τα πρώτα μηνύματα γι αυτό που αύριο σας περιμένει…

15 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΑΙΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ
    το ικα μειωνει στο μισο τα χορηγούμρνα ποσα για ορθοπαιδικά είδη αναπηρων ακόμη και στα αμαξίδια!!!
    σκοτωστε τους να ησυχασετε
    ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ'αρχήν να αγιάσει το στόμα σου.
    Κατά δεύτερον μετά το επιχείρημα για κίνδυνο της δημοκρατίας,επισείουν τώρα τον κίνδυνο της πιθανής αναρχίας.
    Και επειδή στο Σύνταγμα,επεδείχθη ότι η δημοκρατία στην αγνή και ακαπέλωτη μορφή της,μπορεί άνετα να αυτοπροστατευτεί από νταβατζήδες,τρόμαξαν.
    Και βλέποντας οτι οι ακολουθούμενες διαδικασίες,έχουν κάτι από την λάμψη της δημοκρατίας του ίδιου τόπου, που αυτή γεννήθηκε, πανικοβλήθηκαν.
    Γιατί αποδείκνύεται ότι η δημοκρατία βρίσκει τρόπο,ακόμη και εάν χρειαστεί να κόψει το χέρι που σάπισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε θυμιο χουντα καταντησες, αυτο το κοινοβουλιο ειναι εκλεγμενο μολις ενα χρονο πριν με δημοκρατικες διαδικασιες Τιθελεις τον μακαριτη το Παπαδοπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζει, άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η απαράδεκτη εμφάνιση του Σκουρλέτη στις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ, τον βοηθάει;
    Ο άνθρωπος εκτροχιάσθηκε! Παραληρούσε!
    Άκου ΝΑΖΙ ο Πεταλωτής!
    Το "γούστο" είναι ότι θυμήθηκε τον αείμνηστο Γρηγόρη Λαμπράκη και ΔΕΝ κατάλαβε ο κακομοίρης ο Σκουρλέτης, ότι ο Λαμπράκης ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ακριβώς, κατά τη διάρκεια αντισυγκέντρωσης των παρακρατικών καθαρμάτων της οργάνωσης "καρφίτσα" του Γκοτζαμάνη, του Καπελώνη, του Γιοσμά.
    Με αυτή τη συμπεριφορά του,ο ηλίθιος, έκανε συμπαθή τον πεταλωτή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ήξεραν ότι ο λαός θα τους έπαιρνε με τις πέτρες και τα γιαούρτια,όπως επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα έχουν δρόμο να διαβούν αλλά ούτε και να φύγουν απο την Ελλάδα που στα χέρια τους κακοποιήθηκε αφόρητα για άλλη μια φορά δυστυχώς.
    Απλα δοκίμαζαν τις αντοχές μας και έκαναν αγώνα δρόμου να προλάβουν να μας ξεπουλήσουν όσο το δυνατον γρηγορότερα.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα αφού τα είπες και εκτονώθηκες πέρνα κι απ΄ τον παγκο του χασάπι, κατά τον Σαββόπουλο στους Αχαρνείς, να μα πείσεις για την ουσία της παιδείας σου .. πέρνα απ΄εδώ! που λέει κι Χάρος στους ταξιδιώτες πριν τους μεταφέρει στην αντίπερα του Αχέροντα

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    ή μήπως το εννοείς διαφορετικά .. μιας και κατέχεις τη
    .. ΓΝΩΣΗ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    εκτός κιαν το τραβάς ακόμα πιο βαθειά ..
    μ΄ ένα ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    Διαφορετικά φίλτατε είσαι και εσύ υπαίτιος για τη δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και του ΚΚΕ και του ΛΑ.Ο.Σ. και πάρτους όλους ΣΥΡΙΖΑ.

    Για να μην μένουμε απαθείς, με αυταπάτες ΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ του εαυτό μας, απέναντι σ΄ αυτούς που μας φτάσανε μέχρι το μνημόνιο!
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    Καλημέρα στο Αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Mε γλυκόλογα σε παίρνει απ το χέρι,σε βαφτίζει της Ελλάδας νυκοκοίρη,και εκεί που λές,αλλάξανε τα πράγματα,αρπάζει,κλέβει τ'όνειρο σου,και του κάνει χαρακίρι".
    Αυτή και η κάθε κυβέρνηση εξελέγη με βάση εξαγγελίες για τήρηση ενός προγράμματος που θα υπηρετήσει το καλό του τόπου.
    Πιστεύει κανείς ότι θα εκλεγόταν εαν είχαν υποσχεθεί κάτι από αυτά που τώρα εφαρμόζουν?
    Εαν η δικαιολογία είναι ότι δεν γνώριζαν,αυτό θα πεί ότι μας θεωρούν αφελείς.
    Σε πρώτη φάση,ας ξεκινούσαν τον περιορισμό των δαπανών, από την άρση των προνομίων τους,τον περιορισμό της σπατάλης και της προκλητικής υπερπολυτελούς διαβίωσης τους.
    Σε δεύτερη φάση ας προχωρούσαν σε κράτος δικαίου και ισονομίας μεταξύ των υπηρεσιών του δημοσίου,μισθολογική και συνταξιοδοτική.
    Και σε τρίτη φάση ας εξίσωναν μισθούς και συντάξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
    Διαχωρίζοντας τον λαό σε άρχοντες και πληβείους,επιβάλλουν ένα καθεστώς εξαθλίωσης των μη προνομιούχων,τους οποίους εξαναγκάζουν να παρακολουθούν αδιαμαρτύρητα τον πολυτελή βίο των εχόντων,με την αλλαζονεία του οχυρωμένου στα κάστρα του απυρόβλητου . άρχοντα αφέντη.
    Αλλά δεν θα τους περάσει.
    Γιατί ο λαός δεν είναι πρόβατα επί σφαγήν.Δεν γεννήθηκαν σκλάβοι και δια βίου υποτελείς.
    Είναι ιερές προσωπικότητες ο καθένας από αυτούς,που η αδικία που τους επιβάλλεται,γίνεται οργή εναντίον αυτών που εξελέγησαν να υπηρετήσουν και μετέτρεψαν σε δούλους αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν.
    Για το καλό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε Θύμιο; Επειδή ξεχείλωσε το Δημόσιο και δεν χωράει άλλους, αγανακτίσαμε και θυμηθήκαμε τη Δημοκρατία; Δημο-κρατία σημαίνει κυβερνούν οι εκλεγμένοι από το Δήμο-λαό ή αλλιώς: ότι σπέρνεις θερίζεις. Υπομονή, τέσσερα χρονάκια είναι, θα περάσουν! Μόνο που δεν θα μπορούμε, στο μεταξύ, να πάμε στο γραφείο τους γλύφοντας για διορισμό, να πάρουμε επιδοτήσεις για καπνά στο πέλαγος, κρατικές διαφημίσεις σε ΜΜΕ της κακιάς ώρας, να αγοράσουμε κουρτίνες "επίχρυσες", να προμηθεύσουμε ασπιρίνες σε τιμές μπριγιάν! Μα είναι δυνατόν! Αγανακτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκληρές "διαπραγματεύσεις" ΓΑΠ με πανάκριβo σούσι στο Λονδίνο !

    Προχθές, κι ενώ ο πρωθυπουργός υποτίθεται πως θα βρισκόταν καθ' οδών για το Λουξεμβούργο, ώστε να διαπραγματευθεί την περαιτέρω καταδίκη της Ελλάδας, το Μνημόνιο ΙΙ δηλαδή, το paidi αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω μη και μας πάθει καμιά υπερκόπωση...

    Έτσι αυτή τη φορά εθεάθη στις 2 Ιουνίου, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα του Λουξεμβούργου, σε υπερπολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου, το Zuma στην περιοχή Knightsbridge!

    Από τις 9.30 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο ΓΑΠ "διαπραγματευόταν" για ώρες με τα πανάκριβα Ιαπωνικά εδέσματα, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ελλήνων ζουν υπό συνθήκες οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης!

    Κύκλοι του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, φέρουν τον κο Πάγκαλο να είναι έντονα δυσαρεστημένος για την απουσία του από το τσιμπούσι. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα πως αν επαναληφθεί τραπέζωμα χωρίς τον αντιπρόεδρο, αυτός θα προσχωρήσει στην κίνηση των 16.

    Σε απάντηση, συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν με νόημα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο C-130, παρά μόνο το πρωθυπουργικό learjet...

    ΩΩΩΩΩΩ...ΝΑΙ.....!!!
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΩΩΩ...ΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΛΕΟΝ
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
    ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λαε του SKY,του MEGA του ΑΛΤΕΡ, του λαζοπουλου,του αδριανοπουλου,του μανου και του παπαγιαννη...
    εδω πολυτεχνειο,εδω πολυτεχνειο,εδω γελανε...
    τι θα κανουν οι καφετεριες χωρις εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ελληνικός λαός πλέον δεν ειναι αγανακτισμένος αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριακή ...κοντή ΓΙΟΡΤΗ ..στο Σύνταγμα ολοι!

    ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ... ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. - δεν θα γλυτώσουν εύκολα απο την οργή του κόσμου - όπου γης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κόπανε, ή "συνεμορφώθη" ή "συμμορφώθηκε". Πες όποια κοτσάνα γουστάρεις (δημοκρατία έχουμε) αλλά πες την ελληνικά, όχι φραγκοχιώτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λαε του SKY,του MEGA του ΑΛΤΕΡ, του λαζοπουλου,του αδριανοπουλου,του μανου και του παπαγιαννη...
    εδω πολυτεχνειο,εδω πολυτεχνειο,εδω γελανε...
    τι θα κανουν οι καφετεριες χωρις εσενα.
    κανενας σας ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ δεν ψηφισε τους νουδουπασοκους?
    κανενας σας δεν κουναγε σημαιακι,η ηταν εθελοντης, στους ολυμπιακους?
    κανενας σας δεν συγκινηθηκε με το εθνικο επιτευγμα της ΟΝΕ?
    Κανενας σας δεν ειπε μαγκας επιχειρηματιας ο ταδε και τους τα παιρνει?
    κανενας σας δεν ειπε οτι μονο η πλεμπα πληρωνει φορους?
    κανενας σας δεν ειπε οτι μονο η πλεμπα στελνει τα παιδια της στο δημοσιο?
    κανενας σας δεν ειπε οτι οι φτωχοι ειναι τεμπεληδες και βρωμιαρηδες?
    κανενας σας δεν πηρε διαγραφη δανειων?
    κανενας σας δεν ζαχαρωσε τις πουτανες στη TIVU?
    καμμια σας δεν εσπρωξε την κορη της στη νομιμη πορνεια?
    αντε να φυτεψετε κανα γλαστρακι για τον κυριο γιαννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση