GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεμάτη σκουπίδια και πάλι η Θεσσαλονίκη...

Από το http://spnews.gr/ Αποχή κήρυξαν από την εργασία τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης, επειδή η διοίκηση έχ...

Από το http://spnews.gr/

Αποχή κήρυξαν από την εργασία τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης, επειδή η διοίκηση έχει να πληρώσει έξι μήνες περίπου τις υπερωρίες των εργαζομένων. Αποτέλεσμα, η Θεσσαλονίκη στο πιο ζεστό διήμερό της να γεμίσει σκουπίδια και η κατάσταση να είναι αφόρητη.
Την Δευτέρα οι εργαζόμενοι θα...
 συναντηθούν με το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, για να λυθεί το πρόβλημα ενώ έχουν οργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΘ
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 αποφάσισε:
- Να κηρύξει αποχή από την εργασία για το Σ/Κ 18/19 Ιουνίου 2011 στο τμήμα της αποκομιδής και στο μηχανουργείο, αφού έλαβε υπόψη και της απόφασης των συνελεύσεων των εργαζομένων για κινητοποιήσεις στους συγκεκριμένους χώρους.
- Να συναντηθεί με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα το πρωί για το θέμα των απλήρωτων δεδουλευμένων σε μια σειρά υπηρεσιών του Δήμου (καθαριότητα, δημοτική αστυνομία, κοιμητήρια, σχολικοί φύλακες )
- Να πραγματοποιηθεί μαζική παράσταση των εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 στις 17: 00 μ.μ.
- Καλούμε όλους τους εργαζομένους του Δήμου να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις, να απαιτήσουμε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα βαρδιών, νυχτερινών, εργασίας τα Σ/Κ.

1 σχόλιο

  1. ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ",
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΣΤΟΝ ΛΑΟ ;
    ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ"
    ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ;
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
    ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 54 ΤΟΥ 2003 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ..
    ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ !
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση