GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν η ιστορία μας διδάσκει...

Από τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη Η Τροία καταστράφηκε πριν από 3 χιλιάδες χρόνια. Τότε μιλούσαμε για Τρώικα και για ραψωδίες. Σήμερα έχο...

Από τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη

Η Τροία καταστράφηκε
πριν από 3 χιλιάδες χρόνια. Τότε μιλούσαμε για Τρώικα και για ραψωδίες. Σήμερα έχουμε Τρόικα η οποία επιτάσσει μνημόνια. Ο Τρωϊκός πόλεμος κράτησε 10 χρόνια και είχε ευτυχή για τους Έλληνες κατάληξη! Ο Τροϊκός πόλεμος που μόλις άρχισε, είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει και τι κατάληξη θα ΄χει! Το βέβαιο είναι ότι... μας χρειάζεται σήμερα και Αγαμέμνων και Αχιλλέας αλλά και Οδυσσέας για να ηγηθούν του λαού κατά της Τρόικας! Μας λείπουν όμως δυστυχώς και οι τρεις! Αντ' αυτών έχουμε μπόλικους Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες και λοιπούς Άκηδες...! Η ιστορία μας διδάσκει πως θα πρέπει να φτιάξουμε το Δούρειο Χοίρο ( ένα αρκετά μεγάλο κουμπαρά Γουρουνάκι) και να το δώσουμε στο Δ.Ν.Τ. Σε καθορισμένη χρονική στιγμή ο Δούρειος Χοίρος θα ανοίξει και με τα κορμιά τους οι 300 ( θα γίνουν ήρωες όπως και τότε ) θα πληρώσουν το χρέος. Εκτός των άλλων μας χρειάζεται κι ένας εθνικός Όμηρος ο οποίος ωσάν άλλη Πυθία θα μαντέψει και θα καταγράψει φυσικά το τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα δεν περάσει το τεστ και οι Ευρωπαίοι μας αρνηθούν την επόμενη δόση του δανείου.Ποιός ξέρει; Ίσως ζητήσουμε από τον Ο.Η.Ε τρόφιμα για συσσίτιο. Και έτσι κάποτε οι απόγονοί μας να μελετάνε την Ονείρου Ηλύσια. (Στα Ηλύσια πεδία παντρεύτηκε ο Άκης...)

2 σχόλια

  1. Τροία, τρώικα, τρόικα, τρείς κι' ο κούκος. με τρώνε

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλυψη

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ δηθεν διωκτης των παρανομων απομακρυνθηκε γιατι καλυπτε τις δεξιες στο τελος, παρανομιες οπως αυτες της Ασπαιτε Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη, προγραμματα κλπ...

    η απομακρυνση εγινε από τον ιδιον τον Πρωθυπουργο κατοπιν καταγγελιων που εκανε γνωστος πολιτευτης Πασοκ
    Την ιδια τυχη θα εχουν οσοι καλυπτουν τις δεξιες παρανομιες

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας.

    Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΓΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΡΕΥΝΑΣ...ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΧΥΤΗΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Ή ΣΕΞ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΔΕΞΙΕΣ "ΛΟΛΛΕΣ"...

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ...AΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡEΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ενώ παραμένουν υπουργός η Αννα Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια υπουργός η Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Στην απομάκρυνση του Γ. Πανάρετου από το υπ. Παιδείας έπαιξαν ρόλο
    οι αντιδράσεις των καταγγελιων του πολιτευτη και των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ειδικά στο πρόσωπο του στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου.

    Οι αρμοδιότητες του κ. Πανάρετου (τριτοβάθμια και πανελλαδικές) αναμένεται να περάσουν στην Αν. υπουργό Φ. Γεννηματά.

    Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    18 Ιουν 2011 6:19:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση