GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομάδες…διαδοχής(;!)

Του Θανάση Νικολαΐδη   (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΤΟΥΣ μάζεψε , τους οργάνωσε ο κ. Αυτιάς και ξαμοληθήκαν για «αγώνα»....

Του Θανάση Νικολαΐδη
 (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

ΤΟΥΣ μάζεψε, τους οργάνωσε ο κ. Αυτιάς και ξαμοληθήκαν για «αγώνα». Όπως τον νιώθει ο κ. Μαριάς, που δεν ξέρουμε αν πατάει στη δουλειά του. Δίνει το παρών του κάθε πρωί στην έπαλξη, ακολουθεί ο κ. Μητρόπουλος και έπεται το βαρύ πυροβολικό ονόματι Κασιμάτης. Το μπουκέτο (υπο)στηρίζεται από αντιπολιτευόμενους που έχουν το δικαίωμα να φωνασκούν και να στρώνουν το έδαφος για τον «εξαφανισμένο» κ. Σαμαρά και «πολύχρωμους» υποστηριχτές του στα…παραθύρια.
ΕΜΕΙΣ δεν το’ χουμε καημό να «μείνει ο Παπανδρέου», αλλά το να «φύγει ο Παπανδρέου» και το «αυτή η δραχμή είναι δική σου» μας πάει σε χρόνους που η δεξιά δεν έφερε την άνοιξη. Κι ούτε τα κατορθώματα και το ήθος της νεοδεξιάς ξεχνάμε, που...
τόσο καλά τα πήγε με τους «κουμπάρους» και τα Βατοπέδια, που «κάηκε η Αθήνα», πριν «καεί ολόκληρη η Ελλάδα». Ωστόσο, εδώ, στο τελευταίο σκαλί, καλοδεχούμενος και ο κ. Σαμαράς και όποιος άλλος άλλος/άλλη βγει καλύτερος απ’ τον κ. Παπανδρέου. Είτε, λοιπόν, «μιλήσει» ψύχραιμα η κάλπη, είτε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης γεννήσει άλλο σχήμα που θα σώσει την Ελλάδα και σωθούμε, πρέπει να βγούμε πιο «σοφοί». Και, βέβαια, να κρατήσουμε τη «σοφία», μη ξανακατρακυλήσουμε στα ίδια και πάλι απ’ την αρχή.
ΠΑΝΤΩΣ, συμβαίνουν περίεργα σε επίπεδο κλάδων που επιμένουν, σαν όλα να’ ταν μια χαρά. Περίεργη και η αντίληψη πως είναι επικίνδυνο κάτι ν’ αλλάξει και άρα να επιμείνουμε στα ίδια. Χρόνια και χρόνια πέρασαν με το «σύστημα», η βάση δεν το’ ξερε(;) και η κορυφή καμώθηκε πως δεν το βλέπει. Μέχρι που όλα σάπισαν στην Ελλάδα της ρεμούλας και τραβάμε τα μαλλιά μας.
ΝΑ συμφωνήσουμε, λοιπόν, πως όλοι κι όλα πρέπει ν’ αλλάξουν και πως δεν υπάρχουν μάγοι και σωτήρες. Μέχρι στιγμής, δεν βλέπουμε τη συναίνεση να σκάει μύτη, ακούμε τσιρίδες και το σύστημα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, εκτός αν μας το επιβάλουν οι ξένοι και η ανάγκη. Κι αν βγούμε απ’ το τέλμα, να δεις που θα μας ξαναβουλιάξουν παλιές «συνήθειες» και συμφέροντα. Θα αναβιώσουν αντιλήψεις που «απέδωσαν» και θα εφαρμοσθούν πρακτικές που μας χαντάκωσαν. Με την ατιμωρησία σε απείθαρχους, την εξουσιομανία των πολιτικάντηδων και τη διαφθορά να τρυπώνει στους ίδιους σάπιους χώρους.
ΑΡΑ, οι κ.κ. Αυτιάδες θα ’ταν απείρως χρησιμότεροι αν προπαγάνδιζαν υπέρ π.χ. των ελληνικών προϊόντων, παρά να (προ)ετοιμάζουν «ομάδες διαδοχής». Είναι αστείο, στη σημερινή συγκυρία.

28 σχόλια

  1. Γέρασες κα μυαλό δεν έβαλες.
    Προφανώς γεννήθηκες βλάξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θ.Ν. Κατακάθι γεννήθηκε, επι Χούντας βολεύτηκε
    Πρασινοφρουρός αναδείχθηκε, Πρασινορουφιάνος διέπρεξε.
    Αλήτης ηταν στην Αυριανή του Κουρή.
    ΑΛηταράς εξελίσεται με την Χούντα Πασοκ-Δντ.

    Όπως είπε και ένας Καθηγητής σήμερα στον Παπαδάκη.

    Με αυτήν την ΑΛΗΤΕΙΑ Πασοκ, ούτε κουβέντα,
    μακριάαααααααααα, βρομάει και ζέχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛ0ΓΚ; ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΒΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΛΕΣ.Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.ΔΗΛ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "επί χούντας βολεύτηκε", φιλαράκο, μη το ξαναπείς, γιατί στο εδώλιο θα νιώσεις άσχημα και οι καταδίκες κοστίζουν.
    Και, βέβαια, μάθε να μελετάς κείμενα πριν βγάλεις τη χολή σου, αντί να διατυπώσεις άποψη.
    Πάντως, σ' ευχαριστώ που με διάβασες, γράψε κι εσύ κάτι, θα σε διαβάσω με ενδιαφέρον. Το ίδιο και τον κύριο...Σωκράτη.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ-ΒΟΘΡΟΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΑΤΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟ OFF....ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ.
    __________________________________
    βοηθησε και εσυ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ KAI ΚΑΘΕ BLOKS ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΟΠΩΣ ΤΟ NEWLIST TOΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ AIXMI ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ -MEGA
    ____________________________________
    - KAI MHN ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.. (οτι κριμα και έτσι).
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ

    + ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ.
    & ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ...ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8΄ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
    ΚΟΛΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ
    ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ. ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΑΥΖΟΥΝ
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΟΥ..!

    ΤΕΛΟΣ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ,.ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ,ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ,ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΛΗΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΚΛΗΡΟ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΙΑ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ. ΕΦΥΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ , ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΗ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΗΤΑΝΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ. ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ .ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ,ΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΒΡΕΣ
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΡΟΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΠΟΙΟΝ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ ΚΩΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ
    ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΡΙΞΕ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟ..ΠΑΣΟΚ
    ΚΩΛΕ ΗΛΙΘΙΕ...ΣΤΗΡΙΞΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ---------------------------------------------

    Γι'αυτό βουλιάξαμε. Ιδιαιτέρα Υπουργού με 5000€ το μήνα μισθό!!!

    idiaiteraH αγγελία που δημοσιεύθηκε στην «ATHENS VOICE” τα λέει όλα για το που πάμε και που μας πάνε...

    Ιδιαιτέρα υπουργού 40χρονη, εξαιρετικά όμορφη, με γοητευτική παρουσία και προσωπικότητα, ψηλή, λεπτή, γόνος στρατιωτικών, μηνιαίως Ε 5.000, 2ώροφο, μετοχές, καταθέσεις, εξοχικό, Ι.Χ. επιθυμεί γνωριμία γάμου με κύριο έως 52 ετών, νεανικό, ευχάριστο, ευγενή.

    Να τονίσουμε οτι την παραπάνω αγγελία την είδαμε τέλος του 2010, δηλαδή σε μνημονιακούς καιρούς που υποτίθεται οτι κόβουμε οτιδήποτε περιττό.

    Αυτά είναι ,ιδιαιτέρα υπουργού να εισπράττει περισσότερα απο καθηγητή πανεπιστημίου και Στρατηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω είδα μια άλλη αγγελία :
    Ελληνας, ανόητος, που ψηφίζει 50 χρόνια τους ίδιους και ίδιους, που παρακαλάει και γλύφει για να τον διορίσουν, που δεν έχει καμία αξιοπρέπεια και δεν εφαρμόζει κανένα νόμο, που κλέβει τους συμπολίτες του με φακελάκια και με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί, που τους έχει γραμμένους όλους στην πολυκατοικία όπου ζει στην εργασία του στον δρόμο, κλπ,
    ζητά αγανακτισμένος να τον σώσουν νέοι εθνάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αύριο ξεκινά η πιο κρίσιμη μάχη
    ---------------------------------------
    Η πιο κρίσιμη μάχη στον πόλεμο κατά του Μνημονίου ξεκινά από αύριο Τετάρτη όπου θα κατατεθεί το Μεσοπρόθεσμο στη Βουλή για να συζητηθεί και παράλληλα θα γίνει το υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα επικυρώσει τα πιο εξειδικευμένα μέτρα.

    Αύριο θα παραλύσει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας σε όλη τη χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

    Νέα μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας προετοιμάζουν και οι «Αγανακτισμένοι» που έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην περικύκλωση του Κοινοβουλίου και έχουν δώσει ραντεβού για τις 7 το πρωί, σε τρία σημεία της Αθήνας: την πλατεία Συντάγματος, τον Ευαγγελισμό και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

    Στο μεταξύ αγνοούμε ακόμα αγνοούμε πόσο στενό θα είναι το …κοστούμι. Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, έχοντας όπως όλα δείχνουν μια πρώτη δέσμευση από το Γιούργκρουπ για την 5η δόση αλλά και γνωρίζοντας πώς θα πάει η σημερινή δημοπρασία εντόκων ύψους 1,25 δις θα πάει στο υπουργικό για να πει ακριβώς πόσα θα πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια.

    Πόσο θα μειωθεί το αφορολόγητο, τι φόροι θα βαρύνουν την ακίνητη περιουσία, πόσο θα αυξηθούν τα τέλη κ.λπ.

    Ότι θα πληρώσουμε σε έξι μήνες 6,5 δις το ξέρουμε, όπως κι ότι μέχρι το 2015 θα βγουν περί τα 30 δις από την τσέπη μας.

    Τα μέτρα που «παίζουν» δυνατά να ισχύσουν αφού πάρουν το πράσινο φως από το υπουργικό είναι:

    Η εισφορά αλληλεγγύης που θα είναι έκτακτη αλλά θα ισχύσει για 4 χρόνια. Αν το αφορολόγητο μειωθεί στα 8.000 ή 10.000 ευρώ τότε σχεδόν όλοι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα ποσό. Επίσης, ποιοι θα εξαιρεθούν; Οι άνεργοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα γλιτώσουν. Κρίσιμο σημείο επίσης οι συντελεστές που θα ισχύσουν. Θα ξεκινούν από 1% μέχρι 3% ή θα υπάρξει και επιπλέον συντελεστής 4% για υψηλά εισοδήματα; Πιθανόν το 1% να είναι για τα πρώτα 20.000 ευρώ και από εκεί και πάνω κλιμακωτή αύξηση. Επίσης, θα είναι αναδρομικός ο φόρος και για το εισοδήματα του 2010 ή επειδή έχουν γίνει εκκαθαρίσεις δηλώσεων δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
    Έκτακτη εισφορά στα ακίνητα. Δεν έχει ανακοινωθεί το πλαφόν που θα μπει. Λέγεται ότι θα είναι για όσους έχουν σπίτια με τιμή ζώνης 2.500 -2.800 ευρώ το τετραγωνικό
    Μείωση του αφορολόγητου στα ακίνητα. Σήμερα είναι στα 400.000 ευρώ, ενδεχομένως να πάει στο μισό, πολύ δύσκολα πιο κάτω γιατί θα φορολογηθούν όλα τα ακίνητα. Δεν αποκλείεται και η αρνητική εξέλιξη των 100.000 ευρώ.
    Νέο τέλος ακίνητης περιουσίας. Πιθανόν να είναι 0,1%-0,2% για ακίνητα με τιμή ζώνης πάνω από 1.000 ευρώ/τ.μ. Ένα ακόμη σενάριο είναι η επιβολή φόρου 1 ευρώ ανά τ.μ. Το τέλος αυτό θα πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
    Άγνωστο τι θα γίνει με τα τεκμήρια διαβίωσης και πόσο θα αυξηθούν. Κάποιοι κάνουν λόγο για υπερδιπλασιασμό αυτών.
    Θα οριστικοποιηθεί επίσης η αύξηση κατά 10 μονάδες του ΦΠΑ στα εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία.
    Ακόμη ακριβότερα θα γίνουν τα φθηνά τσιγάρα τα οποία από 2.40 α φτάσουν τα 3 ευρώ. Επίσης, άγνωστο είναι πόσος θα είναι ο φόρος στο φυσικό αέριο. Λέγεται ότι θα φτάνει το 1,5 ευρώ ανά γιγατζάουλ.
    Σε εκκρεμότητα ο φόρος των πλουσίων, δηλαδή όσων έχουν πισίνες, σκάφη κ.λπ. ενώ τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά μέσο όρο 10%-15%.



    Όλα πάντως τα μέτρα είναι υπό συζήτηση διότι η πίεση της κοινωνίας, ο φόβος των ανταρτών βουλευτών και τα γκάλοπ έχουν προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση. Ενδεχομένως, δηλαδή να «στρογγυλέψουν» κάποια από τα μέτρα για το φόβο των Ιουδαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ "ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΖΕΦΡΥ ΦΥΓΕ-ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!
    Share
    Ένωση πολιτών «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ»
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.
    Τόπος συνάντησης: Την τετάρτη 15/6/2011 και ώρα 6.00 μ.μ στο κέντρο της Κηφισιάς (εκεί που ήταν παλιά ο αστυφύλακας της τροχαίας).
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
    Στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ στρίβοντας δεξιά μπαίνουμε στην πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου . Δίπλα είναι το σπίτι του Γιωργάκη στη....
    συνέχεια της κατοικίας του παππού του (στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας & Ελευθερίου Βενιζέλου).
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΖΕΦΡΥ ΦΥΓΕ-ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!

    Τηλ. Επικοινωνίας: 2107250898 & 2107250907-κινητό: 6985707087 e-mail: dkollato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θ. Ν. πονάς τώρα που οι δικοί σου τα κάνανε μπουρδέλλο όλα και τους πήραν με τις πέτρες. Περίμενε λίγο και θα πονέσεις ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον μαιντανο το Κουτρουμανη που εγινε υφυπουργος εξετιας του Αυτια γιατι δεν τον αναφερεις Νικολαιδη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γι αυτό σας λέμε:
    ΠΑΣΟΚ = Camora-Κολοτούμπα Αθανασιάδη για τη ΔΕΗ
    ---------------------------------
    Πρέπει να τον πονάνε ακόμη τα …αυτιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλέκου Αθανασιάδη από το… τράβηγμα της Ιπποκράτους.
    Μετά τη δήλωση που έκανε πριν από 3 ημέρες που έλεγε ότι αν δεν αλλάξει η ρύθμιση για τη ΔΕΗ δεν ψηφίζει το μεσοπρόθεσμο και θα παραιτηθεί, βγήκε χθες…
    και σαν να μην συμβαίνει τίποτα είπε:

    «Στη διάρκεια της ζωής μου δεν έχω παραιτηθεί ποτέ και από πουθενά. Δεν έχω μάθει ούτε να κρύβομαι ούτε να παραιτούμαι. Έχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και θα πράξω το καθήκον μου με μόνο γνώμονα πρώτα το συμφέρον της χώρας και δεύτερον του τόπου μου και των συμπολιτών μου».
    __________________________________
    Κι αυτοί οι απίθανοι τύποι που έγιναν βουλευτές θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά…
    Ευτυχώς πλησιάζει η ώρα των εκλογών και κάποιοι…. Αθανασιάδηδες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει από τους πολίτες +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΧΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ !!!!!
    ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΑΚΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ....

    ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΧΑΖΕΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ !!!!

    ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένωση πολιτών «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ».
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.
    Τόπος συνάντησης: Την τετάρτη 15/6/2011 και ώρα 6.00 μ.μ στο κέντρο της Κηφισιάς (εκεί που ήταν παλιά ο αστυφύλακας της τροχαίας).
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
    Στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ στρίβοντας δεξιά μπαίνουμε στην πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου .
    Δίπλα είναι το σπίτι του Γιωργάκη στη....
    συνέχεια της κατοικίας του παππού του
    (στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας
    & Ελευθερίου Βενιζέλου).

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΖΕΦΡΥ ΦΥΓΕ-ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ!

    Τηλ. Επικοινωνίας: 2107250898 & 2107250907-κινητό: 6985707087 e-mail: dkollato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΛΟΑΪΔΗ!!!!
    ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ 'ΒΑΡΟΥΣ' (ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ / ΟΙ 'ΚΑΛΟΙ' ΑΝΘΡΩΠΟΙ' ΚΑΙ ΟΙ 'ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ') ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!

    η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ

    Ο ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, Η ΤΖΟΤΖΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ

    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ

    ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ

    ΤΟ ΝΕΟ, ΧΡΗΣΙΜΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ

    ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε τους ξεφτίλες της Standard & Poor’s!!
    Μας υοποβάθμισαν πάαααααααλι:
    Δεν εκτίμησαν ούτε την αύξηση των εξαγωγών ούτε τη μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος ....!!!!!!
    χοχοχοχοοο
    ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ...ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΚΑΑ...

    Στην κατηγορία «CCC» από «Β», δηλ. κατά 3 βαθμίδες, υποβάθμισε την Ελλάδα ο διεθνής οίκος αξιόλογης, Standard & Poor’s , λίγο πριν το Δημόσιο βγει στις αγορές δημοπρατώντας εξάμηνα έντοκα γραμμάτια και μία ημέρα πριν την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup με επίκεντρο τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο οίκος θεωρεί πιθανό και το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

    Κλασικά στην απάντησή του ο Παπακωνσταντίνου δεν αναφέρεται σε κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα που να έχει πετύχει
    _____________________________________________
    (οι παπαριές για αύξηση εξαγωγών και τη μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος στην ΕΕ... είναι για τους χαχόλους τους Έλληνες και δεν μετράνε έξω)... _____________________________
    το μόνο που βρίσκει να πει είναι ότι βρίσκεται σε διαπργμάτευση σχεδίου για νέο δάνειο,
    θα κάνει το μεσοπρόθεσμο, θα θα θα... απ'τα οποία "θα" οι ξένοι έχουν μπουχτίσει...

    ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ !!! ΟΛΕ !!! ΟΛΕ!!!!
    ΡΕΖΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θανάση το σκορ μέχρι στιγμής 16-3.

    Βαρύ.

    Κάτι κάνεις λάθος.Δεν μπορεί οι 16 να έχουν άδικο και οι 3 δίκιο.

    Αναρωτήσου.

    Αν βέβαια σε ενδιαφέρει.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα πήρε ο διάολος τα κολοκάναλα
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΕΛΣΤΑΤ: Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος στον τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας το α΄ τρίμηνο εφέτος

    Πτωτικά κινήθηκε ο τζίρος στον τομέα ενημέρωσης και επικοινωνίας το α΄ τρίμηνο εφέτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Εθνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

    Ειδικότερα:

    • Ο δείκτης κύκλου εργασιών στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις, παρουσίασε μείωση 20,1% το α΄ τρίμηνο 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριμήνου 2010, έναντι μείωσης 7,1% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του 2010 προς το 2009.

    • Ο δείκτης κύκλου εργασιών στις δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, παρουσίασε μείωση 23% το α΄ τρίμηνο 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριμήνου 2010, έναντι αύξησης 6,9% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση της αντίστοιχης περιόδου του 2010 προς το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κλαμα πολυ νικολαιδη. εκει ρε η αριστερη φασιστικη δικτατορια να ψοφησει. 30 χρονια πινει το αιμα της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΣΕ ΤΙ ΛΟΦΑΚΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγά, ρε παιδιά, όλοι θα πάρετε (σε βρισίδι, χωρίς επιχειρήματα και με την... άνεση του ανώνυμου), αλλά ρίχτε και καμιά ιδέα με το επίχρισμα (έστω) του πολιτισμού και μακριά απ΄τη βρόμα της καφρίλας...
    Στον ΚΠ (απ' τους ελάχιστους που μου ασκεί κριτική ενυπόγραφα) θυμίζω πως "Αν η πλειοψηφία είχε πάντα δίκαιο, η γη θα ήταν επίπεδη".
    Επιχειρήματα, παιδιά, για να σας διαβάσω με ενδιαφέρον, να "κλέψω" τη σκέψη σας και να τη μεταφέρω, κατά τις δυνάμεις μου, στις σελίδες του φιλόξενου (και αντικειμενικού) PRESS-GR.
    Προσοχή, βέβαια, στις "επίμαχες" βρισιές και σε τυχόν απειλές. Βρομάει μπαρούτι και δεν θα κάνω πίσω. Εξηγημένα.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ

    ΤΟ ΝΕΟ, ΧΡΗΣΙΜΟ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ

    ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΙΙ
    14 Ιουν 2011 1:22:00 μ.μ


    "ΚΕΝΤΡΟ" ?!?!?!
    ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ?!?!?
    ΣΗΜΙΤΗΣ ????
    ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ????

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ???

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!

    ΣΗΜ. ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ, ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. θαναση
    καλα του κανεις και ταρακουνας το μυαλο τους.
    ισως αρχισουν να σκεφτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προπαγάνδα είναι η παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Ετυμολογικά, προπαγάνδα σημαίνει «διάδοση μίας φιλοσοφίας ή άποψης». Ιστορικά, ο όρος χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον εντός πολιτικού συγκειμένου και ιδιαίτερα αναφορικά με συγκεκριμένες κινήσεις που προωθούνται από κυβερνήσεις ή πολιτικές ομάδες. Το προπαγανδιστικό μήνυμα διαφέρει από την γενικότερη διαφήμιση στο ότι περιέχει τρανταχτές και επιτηδευμένες ψευδολογίες ή/και παραλείπει τέτοιον όγκο αληθειών/γεγονότων σχετικών με το θέμα που καθίσταται έντονα παροδηγητικό.

    θανασάκι ανθρωπάκι...
    Αν δεν ήσουν ένας σιχαμερός προπαγανδιστής θα μπορούσες να είσαι ένας αποτυχημένος διαφημιστής.
    Μόνο που οι "ύβρεις" που γράφονται στα σχόλια, είναι μάλλον γλαφυρές περιγραφές και συνήθως προέρχονται από τους ψηφοφόρους που η φάρα των μισθοφόρων προπαγανδιστών στην οποία ανήκεις ξεγέλασε αποσπώντας την ψήφο τους για λογαριασμό των αφεντάδων που υπηρετείτε και τώρα ξεσπάει (προς το παρόν μόνο φραστικά). Όσο για τις απειλές, ο μόνος που απειλεί είσαι εσύ, δείγμα του φόβου που σε διακατέχει, αφού τρομοκρατία έσπειρες και τρόμο θα θερίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση