GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλσα Παπαδημητρίου:«Το καλό της πατρίδας μπροστά από το καλό του κόμματος»...

«Είναι η ώρα που πρέπει να βάζουμε μπροστά το καλό της πατρίδας και όχι το καλό του κόμματος» , δήλωσε στην εφήμερίδα «τα Νέα» η βουλευτ...

«Είναι η ώρα που πρέπει να βάζουμε μπροστά το καλό της πατρίδας και όχι το καλό του κόμματος», δήλωσε στην εφήμερίδα «τα Νέα» η βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, σχετικά με την στάση που θα τηρήσει κατά την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει...
 δηλώσει ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

23 σχόλια

  1. Μίλησαν όλοι ,μίλησε και η μοσχαναθρεμμένη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ,
    -ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    -ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    -ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    -ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ
    ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ.
    ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΑΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΧΙ ΤΙΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To γελοίο της υποθέσεως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει η ΝΔ και δεν μπορούσε!

    Ο Αντώνης πάντως αναδεικνύεται τρομερα πονόψυχος για το λαουτζίκο.

    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι για τον λαό!!!

    Και ο λαός... στα κάγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡ'ΣΥ ΦΑΚΛΑΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΚΑΞΑ!!!
    ΝΑ ΕΠΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΜΠΙ-ΣΙΤΕΡ(ΑΧ ΓΙΑΓΙΑΚΑ)ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!
    ΑΠΛΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ!!
    ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΕΡ ΠΑΡΤΡΙΔΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΟΥΡΙΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΝΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..
    Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΑΜΑ ΕΛΣΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΑΑ..ΚΑΙ ΑΕΙ Γ...ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πατρίδα σκεφτεσαι κυρά Κατίνα ή φροωτίζεις να εξασφαλίσεις παραταση ζωής για την βουλή και επομένως παραταση εισόδου στο πορτοφόλι σου της βουλευτικής αποζημείωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε στο διάολο ρε καραγκιόζηδες της Πολιτικής Άνοιξης. Καταντήσατε τη ΝΔ κομματάκι με εκπροσώπους τους χειρότερους λαϊκιστές της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.Όλη η ΕΛΛΑΔΑ κρέμεται στα @@@ του Ρομπόπουλου,του Κουρουπλή και στο @@ της Αράπογλου,στο αν ψηφίσουν τον ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟ.
    Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κανονικά οι ΜΙΣΟΙ τουλάχιστον έπρεπε ΗΔΗ να έχετε πάει και να έχετε πλακώσει στο ξύλο τον ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ.
    Ρε ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ,θα ΓΕΛΑΝΕ από τον τάφο τους ο ΜΕΤΑΞΑΣ ,ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι άλλοι οι "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" που άκουγαν τον σφυγμό του λαού και τουλάχιστον κοίταζαν να μη του στερήσουν το ΨΩΜΑΚΙ του.
    Μωρή @@@ Δαμανάκη,εσύ που ούρλιαζες στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, σαν ΖΟΜΠΙ που ψάχνει το θύμα του μέσα στο σκοτάδι,τώρα τρως το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ σου και φοράς τα ΑΡΜΑΝΙ στις Βρυξέλες.
    Ότι και να φορέσεις όμως ,θα είσαι ένα ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΧΤΙΚΙΟ,και θα αντιπροσωπεύεις όλους εκείνους τους ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ συναδέλφους σου που μέσα σε 35 χρόνια καταστρέψατε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
    Όσο για σένα γιωργάκη πόσο ΚΑΛΥΤΕΡΗ θα ήταν η ΕΛΛΑΔΑ μας αν ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ αντί για ΑΠΕΛΑΣΗ στην Αμερική ( τότε που κυνηγούσαν τον πατέρα σου οι ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΙ και αυτός είχε κρυφτεί μέσα στο πατάρι) , είχε κάνει μια ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ προς την ΕΛΛΑΔΑ.
    Μην έχετε αυταπάτες συμπατριώτες,το πολύ πολύ να ΜΗ ψηφίσουν΄ΕΝΑΣ-ΔΥΟ το νομοσχέδιο και να διαγραφούν.
    Χάνοντας όμως ένα -δυο βουλευτές κάθε φορά ο παπανδρέου,στο τέλος θα περάσει ΟΛΑ τα νομοσχέδια που θέλει,θα έχει τελειώσει το ΕΡΓΟ ΤΟΥ,θα την ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ και θα αφήσει τον ΣΑΜΑΡΑ πίσω του να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ.
    ---------------------------------------------
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ....
    ΤΗΝ ΜΠΕΙΜΠΥ ΣΙΤΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
    ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΔ. !

    ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
    ΡΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ
    ΚΤΗΝΟΣ.
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. FINANCIAL TIMES :
    ΤΟ "ΝΑΙ" ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Οι Ελληνες βουλευτές τίθενται ενώπιον ενός διλήμματος που συνιστά "πολιτική πρόκληση"
    και δεν θα έπρεπε ποτέ να τεθεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ, καθώς η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δεν θα επιφέρει τη σωτηρία της Ελλάδας.
    Υποστηρίζει αναλυτής της βρετανικής εφημερίδας, επισημαίνοντας ότι τα νέα μέτρα συνιστούν "οικονομικό βανδαλισμό".

    Με τον τίτλο "ίσως οι έλληνες βουλευτές πρέπει να ψηφίσουν "όχι"",
    ο επιφανής αναλυτής των Financial Times, Βόλφγκανγκ Μουνχάου, υποστηρίζει στο σημερινό φύλλο της βρετανικής εφημερίδας ότι η ελληνική βουλή, στην ιστορικότερη ψηφοφορία της σύγχρονης ιστορίας της, τίθεται αυτή την εβδομάδα ενώπιον ενός διλήμματος στο οποίο
    δεν θα έπρεπε να την έχει θέσει ποτέ η ΕΕ και το ΔΝΤ.
    Διότι, υποστηρίζει ο αναλυτής, το δίλημμα που τίθεται είναι, ή θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και θα διασωθεί η χώρα, ή θα καταψηφιστεί
    και η χώρα θα οδηγηθεί στην χρεοκοπία.

    Ομως, ο Βόλφγκανγκ Μουνχάου υποστηρίζει ότι ακόμη και να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η σωτηρία της χώρας δεν επιτυγχάνεται, και ως εκ τούτου, οι βουλευτές δεν θα έχουν απαντήσει στο δίλημμα εκπληρώνοντας το πατριωτικό τους καθήκον.

    Μεταξύ άλλων, ο αναλυτής σημειώνει ότι, τα νέα πρόσθετα μέτρα που επιβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την ΕΕ και το ΔΝΤ, και τα οποία προκάλεσαν την οργή των πολιτών, αποτελούν
    "μια πολιτική πρόκληση και μια πράξη οικονομικού βανδαλισμού και [...] θα εκτροχιάσουν ολόκληρη τη διαδικασία επίλυσης της κρίσης".

    Άρα γιατί η πρεμούρα ρε Τσόγλανοι εντός Ελλάδας
    και της Ευρώπης ;;;;
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΡΟΙΣΟΙ....£££££££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.

    ΤΟΣΟ ανατριχιστικά ΑΠΛΑ !
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΑΣΟΚ και δεκανίκια ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΣΟΥ, ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.
    ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άραγε εσείς που τα βάζετε με την Άλσα γνωρίζετε το περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου και δεν το γνωρίζει εκείνη; Γνωρίζετε το καλό της χώρας όταν όλες οι καταστροφές στην ιαστορία της πατρίδας μας προήλθαν αποκλειστικά από την παράταξή σας; Δεν μπορούν κάποιοι άνθρωποι να πολιτογραφηθούν έλληνες και μένουν στο συμφεροντολόγοι;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I Moνι Μιμης.


    Βαφτίζουν το Μεσοπρόθεσμο... Προϋπολογισμό και τα μέτρα... ανάγκη

    http://www.newsit.gr/files/Image/27-06-11/resized/1669989_483_355.jpg

    Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, το “μάντρωμα” των βουλευτών. Πλέον από επίσημα κυβερνητικά χείλη, εδώ και λίγα 24ωρα το μεσοπρόθεσμο έχει αλλάξει όνομα, έχει γίνει πολυετής προϋπολογισμός.

    Δηλαδή ένα “χαρτί” εσωτερικής χρήσης το οποίο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ξεχάσαμε ξαφνικά το η ψηφίσουμε ή έχουμε στάση πληρωμών, ακόμη και το... μεσοπρόθεσμο η τανκς του Θ. Πάγκαλου.

    Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Γ.Γ. της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχου “να ανταποκριθούμε ως χώρα σε αυτή την υποχρέωση, να έχουμε πολυετή προϋπολογισμό. Αυτοί οι προϋπολογισμοί μπορούν στην πορεία να αλλάξουν”

    Δήλωση που μπορεί να μεταφραστεί σε “ψηφίστε τώρα και μετά βλέπουμε”. Ειδικά από τη συνέχεια των δηλώσεων του κ. Έξαρχου στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ πως “υπάρχουν μεγάλου ενδιαφέροντος αποκρατικοποιήσεις, όπως είναι της ΔΕΗ, της αξιοποίησης των νερών, όπου εκεί η συζήτηση δεν μπορεί να είναι μονοσήμαντη και ίδια όπως για παράδειγμα σε άλλες, ήσσονος σημασίας, επιχειρήσεις που σήμερα είναι στο κράτος. Για κάθε θέμα θα έρθει νόμος στη Βουλή και για λόγους διαφάνειας και γιατί δεν θέλουμε να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις.”

    Δηλαδή δεν θα παρθούν τώρα οι αποφάσεις; Τότε γιατί αναφέρονται ρητά τα ποσοστά κλπ στο μεσοπρόθεσμο;

    newsit.gr
    ---------------------------------------------
    ΙΜΜ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ
    ΡΕ ΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΣΟΥΥΥΥΥΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..γουρουνούλα...κοίτα τι θα πάθεις...Και εσύ δεν μπορείς και να κουνηθείς κτηνάρα.....
    -----------------------------------------------

    «Έφυγε νύχτα» από την Πάτμο ο Νικητιάδης

    Στο νησί της Αποκάλυψης… «αποκαλύφθηκε» στον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Γιώργου Νικητιάδη, η αγανάκτηση του κόσμου.

    Ένταση επικράτησε, σε συμπόσιο της Ε.Ε στην Πάτμο, που μετείχε το Σαββατοκύριακο ο κ. Νικητιάδης, όταν μαθεύτηκε ότι από τις 800.000 ευρώ που είχαν εγκριθεί για τη συντήρηση του...
    Σπηλαίου, του σπουδαιότερου δηλαδή μνημείου του παγκόσμιου χριστιανικού τουρισμού, δόθηκαν τελικά μόλις 150.000 ευρώ!!

    Ο κ. Νικητιάδης άκουσε τα εξ΄ αμάξης από τους κατοίκους της Πάτμου.

    Μέσα σε όλα, τον κατηγόρησαν ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι προβλήματα αντιμετωπίζουν ειδικά με την ακτοπλοϊα , μιας και ο ίδιος επισκέπτεται τα νησιά με…ελικόπτερο!!

    Λόγω των έντονων διαμαρτυριών, ο κ. Νικητιάδης δεν τόλμησε να παραμείνει έως το τέλος του συνεδρίου, αλλά «την έκανε» κακήν κακώς πολύ νωρίτερα…

    prionokordela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΩΣ !!! ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ !!! ΟΥΣΤ !! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ !!ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!! ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αλλο παχυδερμο της βουλης .το μυαλο τους εχει πιασει λιπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ.ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ.ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΑΝΑΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μωρή πουτάνα Παπαδημητρίου εάν ψηφίσεις το μνημόνιο θα στη στήσω στο Άργος και όπου σε πετύχω θα σε τσακίσω στο ξύλο.

    Χ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας συγχαιρω για το ηθος και τον τροπο εκφρασης πωρομενα νεοδημοκρατικα παρασιτα, βωθροι της κοινωνιας ανεκαθεν, απατεωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι μπειμπι σίτερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποτέ μου δεν είχα ήθος, γι αυτό και γαμώ τους πασόκους όλους.

    Χ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση