GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ΛΑΟΣ πάει ο Κιλτίδης...

Ένα βήμα πιο κοντά στο ΛΑΟΣ φέρεται να βρίσκεται ο πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος αποχώρησε από το...

Ένα βήμα πιο κοντά στο ΛΑΟΣ φέρεται να βρίσκεται ο πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Πηγές του ΛΑΟΣ αρνήθηκαν να...
 σχολιάσουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το ενδεχόμενο προσχώρησης του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον ΛΑΟΣ απαντώντας με την στερεότυπη έκφραση «ουδέν σχόλιο».
Όμως βουλευτές του ΛΑΟΣ που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασαν την εκτίμηση ότι «από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία, είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση προσχώρησης του κ. Κιλτίδη στο κόμμα», και σημείωναν με έμφαση, την άριστη σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη.
Πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια

  1. Καλά.. αυτός δεν έχει τσίπα ρε παιδιά!! Δεν έχει φιλότιμο και ..αδένες!! Φτού σου , ρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στον ΛΑΟΣ πάει ο Κιλτίδης..."

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κιλτιδης δηλαδη οπως λεμε ΔεξιΑρχιδης!
    Μα προκειται για μαλακα Κιλκισιανο,που τρεφεται με σανο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουγέλωσαν και αποδοκίμασαν τον Αθανασιάδη που μέχρι το μεσημέρι έλεγε θα ψηφίσει οχι και ψήφισε ναι.

    Βίντεο... Newsbeast.gr - Μπουγελώνουν τον Αθανασιάδη newsbeastgr.

    Δυό βδομάδες τώρα ο βουλευτής Κοζάνης Αλέξανδρος Αθανασιάδης μας έιχε ζαλίσει ότι θα ψηφίσει οχι στο μεσοπρόθεσμο και είχε πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Μόλις του τράβηξαν το αυτί πήγε στο Βουλή και ψήφισε ναι. Και μόλις έφυγε από τη βουλή τον εντόπισαν αγανακτισμένοι πολίτες στη Βαλαωρίτου και αφού τον γιούχαραν έντονα για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, φωνάζοντάς του γιατί δεν έκανε ότι ο Κουρουπλής, κάποιοι πιο θερμόαιμοι τον μπουγέλωσαν .

    ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΟΝΟ ;
    ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ!
    ΚΑΘΑΡΜΑ ****ΠΡΟΔΟΤΗ !!!
    ΤΡΥΠΙΕ...ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να εξαιρούνται από τις περικοπές , και τις έκτακτες εισφορές ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ των δώρων και των επιδομάτων αδείας όλοι όσοι αποστρατεύθηκαν αυτοδικαίως με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ 2500 ως 4000 ευρω/μήνα ) που παίρνουν από 48 εως 52 χρωνών???

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

    Θα διαμαρτυρηθεί στις πλατείες κανένας και γι αυτό ???

    Όχι βέβαια γιατί της αμύνης τα παιδιά …διώξανε το βασιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ ...ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ..?ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ -ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ..ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΑΙ..ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά, ποιός είναι αυτός ο Κιλτίδης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρακαλω τον φιλο που εκανε την ανάρτηση ::

    ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ(!!!) (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΓΑΜ.. ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

    να μου επιτρέψει να την προσυπογράψω αυτούσια και ως έχει...αν και λίγα τους αναφέρεις και τους προσάπτεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @30 Ιουν 2011 7:04:00 π.μ. Πρόσεξε τον δεξιό τον αράπη μήν σε ξεβρακώσει, θα σου κάνει το κωλαράκι να δείς το καθυστερημένο σου σφοντύλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση