GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «μυστική συμφωνία» Βενιζέλου- Παπανδρέου(;)...

Από τον Πέτρο Τρουπιώτη ptroupiotis @ yahoo . gr Συμφωνία με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να του παραδώσει , επί της ουσίας, την κομματική αλλά κα...

Από τον Πέτρο Τρουπιώτη
Συμφωνία με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να του παραδώσει , επί της ουσίας, την κομματική αλλά και κυβερνητική εξουσία , με στόχο να γλυτώσει την άμεση σύγκρουση και την πιθανή απομάκρυνση του από την πρωθυπουργία με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος, φαίνεται πως έκανε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ο πρωθυπουργός. Συμφωνία που...
 έγινε εν μέσω άλληλοκαταγγελιων στελεχών των δυο πλευρών και μέσα σε ένα πολύ βαρύ κλίμα και με μεγάλη αβεβαιότητα για το τι μπορεί να συμβεί στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας .
 Η διαδικασία «αποκαθήλωσης» του κ Παπανδρέου είχε αρχίσει από το βραδύ της Τέταρτης, όταν απέτυχε η προσπάθεια συνεννόησης με τον κ σαμαρά, προσπάθεια που έκανε μόνος του ο κ Παπανδρέου και χωρίς να ενημερώσει τα κορυφαία στελέχη του κόμματος του.
 Αυτό το γεγονός φαίνεται ότι αποτέλεσε και την αφορμή για να τεθεί σε κίνηση η διαδικασία «αποκαθήλωσης» του πρωθυπουργού. Και έτσι ξεκίνησε η διαδικασία παραιτήσεων βουλευτών , δηλώσεων , σχολιασμών και άλλων . Κινήσεις που όλα έδειχναν ότι σιγά-σόγια θα κορυφώνοντας και θα οδηγούσαν τον πρωθυπουργό είτε να αποδεχτεί  συγκεκριμένες αποφάσεις είτε να οδηγηθεί σε σύγκρουση στο εσωτερικό του κινήματος , με άγνωστο αποτέλεσμα.
Και ενώ όπως όλα έδειχνα τα « στρατόπεδα» ετοίμαζαν τα όπλα για την σύγκρουση και με δηλώσεις στους διάδρομους της Βουλής , μπροστά στις κάμερες, προετοιμαζόταν ρο κλίμα της σύγκρουσης, ξαφνικά, η συνάντηση Παπανδρέου-Βενιζέλου « τα άλλαξε όλα». Και αυτό φάνηκε αμέσως μετά την συνάντηση και από το»χαμήλωμα» των τόνων των βουλευτών και των δυο πλευρών , αλλά και βλέποντας το χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές στον πρωθυπουργό, όταν έμπαινε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ένα χειροκρότημα , που πρώην πια υπουργός το χαρακτήρισε ως « αποχαιρετιστήριο»…
  Όπως έγινε σαφέστατο και από την σύνθεση της νέας κυβέρνησης, οη « συμφωνία» των δυο ήταν να μην π[προχωρήσουν οι διαδικασίες αποκαθήλωσης του κ Παπανδρέου με αντίτιμο την συγκρότηση κυβέρνησης « στα μετρά Βενιζέλου». Ο όποιος ήδη από κάποιους στο κυβερνών κόμμα χαρακτηρίζεται ως « εν δυνάμει πρωθυπουργός».
   Ο κ Βενιζέλος ανέλαβε εκτός του υπουργείου οικονομίας και θέση αντιπρόεδρου , για να γίνει σαφές  και τυπικά ποιος είναι ο ισχυρός άντρας. Και αυτό άσχετα αν για άλλους λόγους , τελικά παρέμεινε αντιπρόεδρος (αλλά εκτός κυβερνητικής επιτροπής) και ο κ Πάγκαλος.
   Μειώθηκε δια της μετακινήσεως του σε άλλο υπουργείο, παρότι δεν  ήθελε με τίποτα, ο κ Ραγκουσης , κάτι που θεωρούσε ως προϋπόθεση ο κ Βενιζέλος ενώ σε μια σειρά από υπουργεία έχουν  πρόσωπα με τα οποία είτε έχει στενή πολιτική σχέση ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είτε βρίσκεται σε επαφή μαζί του.
    Ο κ Παπανδρέου , δέχθηκε να φύγουν αρκετά άτομα της λεγόμενης « προεδρικής Φρουράς» , ανεξάρτητα από το αν ήταν ή όχι θετικό το έργο τους, γιατί κάτι τέτοιο αποτελούσε «αίτημα» της άλλης πλευράς , αφού εκτός από ουσιαστικούς λόγους ( να ανοίξουν θέσεις) ήταν και ένα ζήτημα επικοινωνιακό. Θα έκανε σε όλους σαφές ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι ο μόνος που κάνει παιχνίδι και ο μόνος που έχει την ισχύ σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα.
 Έτσι ο κ Δρούστας, και η κ Μπιρμπιλη , προσωπικές επιλογές του κ Παπανδρέου αλλά και η κ Κατσελη και ο κ Σ Κουβελης (και άλλοι υφυπουργοί) που είχαν συνδεθεί άμεσα με τον πρωθυπουργό  βρέθηκαν εκτός κυβερνητικού σχήματος , ενώ άλλοι  μετακόμισαν χωρίς να το θέλουν, όπως ο Γ Ραγκουσης.
 Παράλληλα φαίνεται ότι ο κ Βενιζέλος ζήτησε και κατάφερε να μπουν στην κυβέρνηση στελέχη του περιβάλλοντος του, όπως για παράδειγμα ο κ Π.Κουκουλόπουλος αλλά και ο κ Δριβελέγκας καθώς και ο Π. Οικονόμου , που αποτελεί πάντως ειδική περίπτωση και γενικώς είναι  αυτόφωτος, ενώ φαίνεται να ‘έβαλε» το χεράκι του και σε κάποιες ειδικές τοποθετήσεις , όπως αυτής του κ Χ Ναμπούκο ( με τον όποιο έχουν τελευταία αναπτύξει πολύ καλή σχέση) στην θέση του αναπληρωτή του κ Χρυσοχοϊδή , με τον όποιο ούτε ο κ Βενιζέλος , ούτε η κ Πεμπούσης διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.
  Ο κ Παπανδρέου , επίσης φαίνεται στα πλαίσια των ισορροπιών να έκανε και χάρες σε άλλους δελφίνους , όπως η κ Διαμαντόπουλου, την οποία «απάλλαξε» από την παρουσία του υφυπουργού κ πανάρετου , που αποτελούσε το μάτι του στο υπουργείο.
 Η συνάντηση που άλλαξε την ροή των πραγμάτων
  Η συνάντηση Παπανδρέου –Βενιζέλου , στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Βουλή το μεσημέρι της  Πέμπτης ξεκίνησε με τους « χειρότερους « οιωνούς.
 Το κλίμα στο επίπεδο των βουλευτών ήταν αρκετά αιχμηρό και οι εκατέρων καταγγελίες έδινα και έπαιρναν . Οι μεν μιλούσαν για συνωμοσία με ιθύνοντα νου , φωτογραφίζοντας τον κ Βενιζέλο ενώ οι δε μιλούσαν για  ανάγκη «να συζητηθούν όλα» , αφήνοντας να εννοηθεί και το θέμα της ηγεσίας.
 Μέσα σε αυτό το κλίμα και ενώ οι βουλευτές προήρχοντο ήδη στο κοινοβούλιο και οι δημοσιογράφοι ανέμεναν την επόμενη παραίτηση Βουλευτή, ξαφνικά, μετά από την μισάωρα συνάντηση «όλα άλλαξαν».
 Όπως λένε οι πληροφορίες, ο κ Παπανδρέου με βάσει πληροφορίες που είχε αλλά και μελετώντας τις κινήσεις που ήδη γινόταν θεώρησε πως βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο απαξίωσης του , με πιθανό στόχο ακόμα και την απομάκρυνση του από την εξουσία.
 Φοβούμενος , λένε οι πληροφορίες μια τέτοιου είδους κίνηση που θα μπορούσε να οδηγηθεί σε απομάκρυνση του και μάλιστα με άσχημο τρόπο , ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον κ Βενιζέλος ευθέως και με ανοιχτό χαρτιά.
  Οι πληροφορίες λένε ότι του ζήτησε ευθέως στήριξη και ο τελευταίος βρήκε την ευκαιρία και έθεσε μια σειρά από ορούς . ορούς που τελικά οδήγησαν στην « συγκυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου» , όπως προκύπτει  και από την  σύνθεση του υπουργικού συμβούλιου.
 Πόσο μπορεί να διατηρηθεί αυτή η συνδιοικητή, είναι άγνωστο Και αυτό εξαρτάται από πύα πολλά πράγματα. Όπως την πορεία της οικονομίας, την αντίδραση της κοινωνίας αλλά και το εσωκομματικό τοπίο στο ΠΑΣΔΟΚ.
 Κάνεις πάντως δεν αποκλείει ακόμα και την λύση δυαρχίας, σε κάποια φάση τους επομένους μήνες, με την παράδοση της πρωθυπουργίας στον  Β Βενιζέλο και την διατήρηση από τον κ Παπανδρέου της Προεδρίας του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Κυκλοφορεί επίσης και το ανάποδο σενάριο της προεδρίας του κόμματος στον κ Βενιζέλο , έτσι ώστε να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές.
 Το βέβαιο είναι ότι το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ Βενιζέλος απάντησε θετικά στο αίτημα Παπανδρέου να τον στηρίξει , βάζοντας βεβαίως και τους ορους του.

23 σχόλια

  1. Mα είναι δυνατόν να υπάρξει συμφωνία που να τηρηθεί ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΛΥΚΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα είναι οι συντάκτες πριν δημοσιεύσουν το κείμενο να το ξανακοιτάνε.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ BLOG ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιανης το απολυτο ρεταλακι του ΠΑΣΟΚ!Προσκυνητης στον αμβωνα του Βενιζελου,τον εκθειαζει ως αλλον Πατισαχ,λιγες μερες μετα την κοπανα που εκανε απο το μαντρι του Γιωργακη..Και ακουσον ακουσον τι λεει ο βλαμης
    _Μεγα αρχοντα αν επιτυχεις θα εισαι και ο μελοντικος αρχηγος του ΠΑΣΟΚ!
    Φεξε μου και γλυστρησα δηλαδη
    Οποια ξεφτιλα αγαπητοι φιλοι..Ετσι για να βλεπουμε τι ηθος επικρατει στην πολιτικη..Αλλα ρε σεις μηπως γυρισαμε πισω στην οθωμανικη εποχη με τα ταγκαλακια τυπου Λιανη και δεν συμμαζευεται
    Και με την ευκαιρια μηπως μπορει να μας πει κανεις ποιο ηταν το προ βενιζελου επωνυμο Του Βενιζελου..
    Αντε και πρωθυπουργος..Γιατι οχι; χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κακοποιηση της γλωσσας μας πειραξε τωρα και οχι η διαθεση κιτρινιλλας του τυπου,με την ηληθια κριτικη σε ολα!Τιποτα δεν μας βολευει!Σε καθε πολιτικη εξεληξη παρτε το μικροσκοπιο της κριτικης και τρεξτε!Εκει ομως που φτασαμε σημερα θα μπορουσα να διατυπωσω
    το ιδιο,με τα εξης:" Η πουτσα μου ειναι
    αγγουρι,κωλοδημοσιογραφοι παρτε το αλλατι και τρεξτε να την φα.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ.Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΟΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΕ Ο κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (Ο ΑΛΛΟΣ ΝΤΕ) ΕΜΕΙΝΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ...ΜΠΟΥΚΑΛΑ????

    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ?????


    ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ, ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ....ΑΠΌΤΥΧΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Με παρεμβαση των σκληρων εντιμων πρασινοφρουρων της Μηλιωνη ο Γιωργος δεν παρεδωσε στον Σαμαρα....
    Θα παραμεινει αρκετα και μετα ο Βαγγελης.
    Οταν τελειωσει ο Βαγγελης ερχεται
    ο δρ Κουτσουκος

    Η δεξια σε εικοσι χονια και αν...ελεγαν οι εντιμοι πρασινοφρουροι σημερα σχολιαζοντας την νεα Κυβερνηση...

    Το δημοψηφισαμ αν γινει πρεπει να εχει πολλα ερωτηματα...οχι μονο ενα...

    Ματθαιος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Με παρεμβαση των σκληρων εντιμων πρασινοφρουρων της Μηλιωνη ο Γιωργος δεν παρεδωσε στον Σαμαρα....
    Θα παραμεινει αρκετα και μετα ο Βαγγελης.
    Οταν τελειωσει ο Βαγγελης ερχεται
    ο δρ Κουτσουκος

    Η δεξια σε εικοσι χονια και αν...ελεγαν οι εντιμοι πρασινοφρουροι σημερα σχολιαζοντας την νεα Κυβερνηση...

    Το δημοψηφισμα, αν γινει πρεπει να εχει πολλα ερωτηματα...οχι μονο ενα...

    Ματθαιος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Pandreou family = disaster for greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μου λες κυριε Αγγουρη,γαμαει πουτσα ο κωλος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τράβα Μουσουλμανικό μουνί...έμμισθο Πουτανάκι του ΠαΣοκ...στον βρομοτόπο σου.....σκύλα του Βούγια.
    ------------------------------------------------

    "ΚΟΠΑΝΟ" ΚΑΙ "ΑΘΛΙΟ" ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!
    Η ΑΛ-ΣΑΛΕΧ,ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ !
    Στόλισε με επίθετα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η γνωστή μας πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Βούγια, Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, μετά την αναφορά του Σαμαρά για τους όρους που έθεσε προκειμένου να συναινέσει σε νέα κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.

    Στο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά αυτά που βλέπετε παραπάνω προφανώς φοβισμένη για τις ιδέες που έχει ο Σαμαράς σχετικά για το νόμο περί ιθαγένειας που με τόσο κόπο κατάφεραν να περάσουν αυτοί και οι σύντροφοί της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Είναι προφανές ότι ένα ολόκληρο παρακράτος έχει στηθεί προκειμένου να υποστηρίξει αυτό τον περιβόητο νόμο που βαφτίζει Έλληνες χιλιάδες μετανάστες, δημιουργώντας συνθήκες πλημμυρίδας για εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους, προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων.

    Οι εφιάλτες της Αλ Σαλεχ, όνειρά μας !
    gkaratheodoris.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ: ΞΥΔΑΚΙ στο άρρωστο ΣΟΥ
    το πραγματάκι !


    Και προς τον Αντώνη Σαμαρά:
    Βαδίζεις σε σωστό δρόμο,
    αν κρίνουμε από τους υβριστές σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ) ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΡΟΣ)

    (Ο ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ.Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΟΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΦΑΛΙ.
    19 Ιουν 2011 1:23:00 μ.μ.

    Τι κάθεσε και γράφεις ρε βλαμένε πασόκε ? Μπορεί να υπάρχει πιο ηλίθιος άνθρωπος από εσένα? Σίγουρα ναι. Η μάνα σου ο πατέρας σου και ο θείος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2007. ΟΧΙ ΕΣΥ ΚΥΡ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΤΡΑΚΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΑΜΑΡΙΛΑ.ΕΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΣΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΑΥΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ",
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΣΤΟΝ ΛΑΟ ;
    ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ"
    ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
    ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 54 ΤΟΥ 2003 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
    ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ !
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΡΕ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΣΤΟ ΚΟΨΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΕΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΟΧΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΓΚΑΘΕΤΕ 4 05 Μ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΞΥΔΑΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ.ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΙΣΧΡΟΣ ΤΟ 1992,ΚΑΙ ΒΥΘΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΑΠΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στον 02:00:00

    Σου συνουσιοστω τετοια ,μαρκας "Λεωντης".Καταλαβες κοπρε !ραγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. .....και αναγουλιαστικοί πεοθηλασμοί...

    Χρ. Παπουτσής: Το λιβανιστήρι του ΓΑΠ, με τους 82 νεκρούς του ΣΑΜΙΝΑ στην πλάτη, έχει το θράσος και μιλάει για "ευθύνες"....!!!

    Αντίθετος σε μια κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς τον Γ Παπανδρέου δηλώνει στη Real News ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Χρ Παπουτσής . «Ο πρωθυπουργός έχει ισχυρή λαική εντολή και αρραγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και όλοι μας έχουμε αναλάβει από κοινού την ευθύνη προς την ελληνική κοινωνία»

    [Ποιά ευθύνη βρε άχρηστε που πνίγηκαν οι ταλαίπωροι του ΣΑΜΙΝΑ στη θητεία σου και δεν είχες την ευθυξία να παραιτηθείς;]

    λέει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότιο πρωθυπουργός «έβαζε και θα βάζει πάντα τα συμφέροντα της χώρας και του λαού πάνω από όλα». Διαμηνύει ότι « το παρελθόν των Ιουλιανών έχει δώσει διδάγματα σε όλους» ενώ υπενθυμίζει σχολιάζοντας τα σενάρια ότι οι παραιτηθέντες και όσοι αποστασιοποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ θα κάνουν νέο κόμμα ότι « βρήκαν απέναντί τους τα αντανακλαστικά της ισχυρής παραταξιακής συνείδησης του κόμματος»
    [εννοεί την ομερτά της καμόρρα...]
    πα$$οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γραφείο Βενιζέλου....ΠΡΟΧΘΕΣ..
    -----------------------------------------------
    -Ε, ρε γαμώτη. Πάνω που είπαμε ότι τον στείλαμε τον Γιωργάκη...Πλάκα έχει στον ανασχηματισμό να βάλει πάλι τίποτα μιγιάγκιχτους και ακτιβίστριες με διδακτορικά φίλους του από το γυμναστήριο. Και εμείς πάλι απόξω.
    Κάτσε να πάρω τους φίλους μου στο μεγκα.
    Θα γίνει χαμός αύριο το πρωί.

    Δε νεξτ ντέι. Γραφείο Παπανδρέου.
    ---------------------------------------------
    - Πρόεδρε οι βενιζελικοί βουλευτές φεύγουν ένας ένας. Νέα αποστασία! Τα ΜΜΕ μας ξεφτιλίζουν. Την πατήσαμε. Είναι και ο Βενιζέλος απ'όξω, θέλει να σου μιλήσει μόλις τελειώσει το σάντουιτς με το γιαούρτι που τρώει.
    Να τον μπάσω μέσα ;

    -Λετ χιμ ιν.Βενιζέλος: Γιώργο βαρέθηκα να είμαι το γιουσουφάκι σου. Είμαι νέο παιδί, έχω όνειρα. Όπως βλέπεις σε ρίχνω για πλάκα.
    Γιορ τερν νάου, που λες κι εσύ.-Οκει Βενιζέλε, πες τι θες.
    - Θα πάρω υπουργείο οικονομικών, να σε βγάλω από την δύσκολη θέση. Εμένα θα με προστατεύσουν τα ΜΜΕ, είμαι καλό παιδί, θα φτιάξω και όνομα στο εξωτερικό, εκεί που χωλαίνει το βιογραφικό μου. Κάνε με και αντιπρόεδρο και μέλλοντα διάδοχο και θα σου μαζέψω το κόμμα μια χαρά.
    Α, θέλω και τον Κουκουλόπουλο υφυπουργό, είναι το πιστό μου σκυλί.-Ιτς ε ντιλ!

    Το απόγευμα ο Παπανδρέου καταχειροκροτείται ακόμα και από βουλευτές που ήταν κατά του μνημονίου (μερικοί από αυτούς έχουν οριστεί ήδη υφυπουργοί). Το βράδυ στα ΜΜΕ όλοι αναφωνούν "ο Παπανδρέου είναι πιο ισχυρός από ποτέ"...

    ΑΛΛΑΧ !!!!..αναφώνησαν Μπόμπολας-Βαρδινογιάννης-Ψυχάρης και Αλαφούζος μαζί..
    Αμαν !!!! και ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑΣ ΜΑΣ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση