GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση ΠΑΣΠ Νομικής για την εκλογή Νέου Συντονιστικού...

Στις 24 Ιουνίου 2011 , τα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής βροντοφώναξαν την ανάγκη για αλλαγή που υπήρχε στην οργάνωση. Συγκεκριμένα, στις ενδοπαρα...

Στις 24 Ιουνίου 2011, τα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής βροντοφώναξαν την ανάγκη για αλλαγή που υπήρχε στην οργάνωση. Συγκεκριμένα, στις ενδοπαραταξιακές εκλογές που διενεργήθησαν, ύστερα από σχετική, καθ’ όλα νόμιμη, απόφαση της επικυρωμένης από το Κ.Σ της Πασπ ΑΕΙ, Ολομέλειας της 10ης Ιουνίου, συμμετείχαν 88 μέλη του ψηφοδελτίου της Πασπ Νομικής, τα οποία και εξέλεξαν το νέο συντονιστικό όργανο της παράταξής μας, με πλήρη σεβασμό του καταστατικού και του δημοκρατικού κεκτημένου της παράταξης.
Επειδή διεξάγεται μια κακοήθης προσπάθεια προπαγάνδας κατά του κύρους και...
της νομιμότητας των εκλογών από μια ακραία και μειοψηφική ομάδα συντρόφων, ενημερώνουμε για μια ακόμη φορά ότι η απόφαση προκήρυξης εκλογών ελήφθη με πλειοψηφία 40 ατόμων από την μαζικότερη Ολομέλεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ιστορική μας οργάνωση, Ολομέλεια από την οποία κάποιοι-ευτυχώς λίγοι- επέλεξαν να αποχωρήσουν πραξικοπηματικά κατά την ώρα της ψηφοφορίας, για να μην αντικρίσουν κατάματα τη δημοκρατική βούληση της πλατιάς πλειοψηφίας των συντρόφων. Είναι γνωστό ότι τις εκλογές τις αποφεύγει μόνο αυτός που τις φοβάται. Για τη διεξαγωγή των εκλογών μεσολάβησαν μάλιστα δύο εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο κάθε μέλος της παράταξης είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, βάσει του αρ. 18 του Καταστατικού. Το Καταστατικό άλλωστε ρητά ορίζει και εξειδικεύει στο αρ. 5 παρ. 1 και 2, καθώς και στο αρ. 20 παρ 1 ότι «Η ολομέλεια της ΠΑΣΠ είναι το ανώτατο πολιτικό όργανο για τις αποφάσεις και τη δράση της παράταξης», εντός της οποίας είναι κατοχυρωμένο το δημοκρατικό δικαίωμα υποβολής και ψήφισης ατομικών και συλλογικών προτάσεων βάσει του αρ. 6 παρ 1 . Για αυτό άλλωστε το Κ.Σ. της ΠΑΣΠ ΑΕΙ , ως θεματοφύλακας της παραταξιακής δημοκρατίας, επικύρωσε πλειοψηφικά την μαζικότατη απόφαση της ολομέλειας και ήρε κάθε πιθανή αμφιβολία επί της νομιμότητας των εκλογών.
Σημειώνουμε ότι η πτώση της συμμετοχής στις ενδοπαραταξιακές εκλογές σε σχέση με πέρυσι ήταν μόλις 16 άτομα(88 έναντι 104) και μάλιστα κατά τη διάρκεια εξεταστικής περιόδου, παρόλο που φέτος το ψηφοδέλτιο της οργάνωσης ήταν μικρότερο κατά 50 περίπου άτομα, και παρόλη την κακόβουλη και συστηματική προσπάθεια κάποιων να υπονομεύσουν την μαζικότητα της διαδικασίας, καλώντας τους πάντες να μην προσέλθουν στις εκλογές, προσπαθώντας να εμποδίσουν τους συντρόφους να ψηφίσουν και χρησιμοποιώντας κάθε είδους απειλές.
Ως ΠΑΣΠ Νομικής, καταδικάζουμε τα έκτροπα τα οποία έλαβαν χώρα στο παλιό κτίριο της Νομικής Σχολής πριν την έναρξη της διαδικασίας και προκλήθηκαν από την προσπάθεια κάποιων να εμποδίσουν ετσιθελικά το στήσιμο της κάλπης και την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, καθώς τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τη φυσιογνωμία της ΠΑΣΠ.
Πιστεύουμε πως η σημερινή ανάδειξη νέου Συντονιστικού Οργάνου θα πρέπει να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για την οργάνωσή μας, αυξάνοντας την παρεμβατική της δράση μέσα στο Πανεπιστήμιο αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία, σε χαλεπούς καιρούς, όπως οι σημερινοί. Καλούμε όλα τα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής να αφήσουν πίσω τις οποιουδήποτε είδους διαφορές προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και να συνταχθούμε όλοι μαζί με όλες μας τις δυνάμεις με την προσπάθεια του νέου Συντονιστικού οργάνου να γυρίσει σελίδα και να οδηγήσει την ΠΑΣΠ Νομικής εκεί που επιτάσσει η μεγάλη ιστορία της. Για μας δεν περισσεύει κανένας σύντροφος, περισσεύει μόνο η διάθεση για δημοκρατικό διάλογο και προσφορά ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να αλλάξουμε το πανεπιστήμιο. Παλαιοκομματικές λογικές αποκλεισμών και φοιτητοπατερίστικα μοντέλα, από τα οποία εκπηγάζουν ιδιοκτησιακές αντιλήψεις για την παράταξη, όχι μόνο δεν μας εκφράζουν, αλλά μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Οσοι προσπαθούν συστηματικά να μικρύνουν την παράταξη για να την φέρουν στα μέτρα τους να είναι σίγουροι πως τους έχει ξεπεράσει η Ιστορία. Η πολιτική βούληση του νέου οργάνου, σε άμεση συμφωνία και με το καταστατικό της δημοκρατικής μας παράταξης, είναι, όχι να εξουσιάζει, μα να συντονίζει και να εκτελεί τις αποφάσεις του κυρίαρχου οργάνου της παράταξης, της Ολομέλειας, δηλαδή τις αποφάσεις όλων των πασπιτών. Γιατί η ΠΑΣΠ Νομικής ανήκει μόνο στις Πασπίτισες και τους Πασπίτες. Ο αγώνας τώρα ξεκινά και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τον κερδίσουμε.
Ο Γραμματέας της Πασπ Νομικής
Κορδαλής Μιχάλης
Ο αναπληρωτής Γραμματέας
Βιτωράτος Στέφανος
Τα μέλη του νέου συντονιστικού οργάνου
Αλεξανδρής Γιώργος
Αλεξίου Λίνα
Ζώντου Χαρά-Νίκη
Λούσκου Βαλίνη
Μπαντούνας Πάνος

10 σχόλια

  1. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιούχα για Κουκουλόπουλο στην Πτολεμαΐδα…
    Καταχωρήθηκε στις 26 Ιουνίου 2011 από laikoyra.gr

    Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στην Πτολεμαΐδα τον υφυπουργό Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος βρέθηκε χθες στην εκδήλωση για το … 4ο Αντάμωμα Συλλόγων Θρακιωτών.

    Μόλις ο υφυπουργός Εσωτερικών προσφωνήθηκε από τους διοργανωτές, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από μερίδα θεατών, οι οποίες επαναλήφθηκαν όταν ο Π.Κουκουλόπουλος ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Αλέκος Αθανασιάδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι όμως δεν είχαν την ίδια «τύχη» με το συναδελφό τους.
    Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η πρόθεση όσων αποδοκίμασαν τον Πάρι Κουκουλόπουλο ήταν να εκφραστεί η δυσαρέσκεια προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και όχι συνολικά προς τους βουλευτές.
    newsbeast.gr

    Κουκουλόπουλος ο … ****τούμπας λένε οι Κοζανίτες
    Καταχωρήθηκε στις 25 Ιουνίου 2011 από laikoyra.gr

    Ακούνε Κουκουλόπουλο και τρέχουνε οι Κοζανίτες μετά την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων από τον συντοπίτη τους.

    Τον αποκαλούν ευθέως … ****τούμπα τονίζοντας ότι ως απλός βουλευτής εναντιωνόταν στα κυβερνητικά μέτρα και τώρα σπεύδει να τα υποστηρίξει.
    Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι μαζί του είναι οι ΠΑΣΚίτες συνδικαλιστές της ΔΕΗ που ψάχνουν να τον βρουν για να του τα πουν ένα χεράκι αλλά εκείνος έχει εξαφανιστεί σε διάφορες … υπουργικές συσκέψεις.
    Κοντός ψαλμός στις … κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγανακτισμένοι κοπρίτες του Πάγκαλου , που αποτελούν την ασπίδα προστασίας για το κοινοβούλιο της αμαρτίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αει στο διαολο σιχαμενοι ,πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    27 Ιουν 2011 10:03:00 μ.μ.

    Ο Έλληνας Kαραγκιόζης ο κουτοπόνηρος.
    Οι μετανάστες σε βάλανε στο μνημόνιο και σου τα φάγανε, σούργελο ε σούργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ(!!! ), ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?! (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!), άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση