GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πρέπει να φοβούνται οι καταθέτες εξωτερικού;..

Από badmoney.gr Τη δέσμευση ότι θα φορολογηθούν όσοι καταθέτες έχουν αποκρύψει από την εφορία εισοδήματα και έχουν στείλει τα κεφάλαιά...

Από badmoney.gr
Τη δέσμευση ότι θα φορολογηθούν όσοι καταθέτες έχουν αποκρύψει από την εφορία εισοδήματα και έχουν στείλει τα κεφάλαιά τους σε τράπεζες του εξωτερικού, ανέλαβε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου κατά τη συζήτηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, προαναγγέλλοντας φορολογικό... πογκρόμ κατά των καταθετών εξωτερικού.
Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι αμφίβολο αν θα έχει διατηρήσει τη θέση του «τσάρου» της Οικονομίας. Στη χθεσινή του εμφάνιση, όμως, ενώπιον των βουλευτών, που...
ίσως να είναι και η τελευταία του ως υπουργός Οικονομικών, ο κ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε τους εξαιρετικά ανήσυχους εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος, που δεινοπάθησαν για να φθάσουν στη Βουλή εν μέσω αγανακτισμένων διαδηλωτών, ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορολογική ανοχή σε όσους φυγάδευσαν κεφάλαια στο εξωτερικό, «προσπερνώντας» την ελληνική εφορία.
Βουλευτές εξέφραζαν την αμφιβολία τους για τη σοβαρότητα αυτής της δέσμευσης, καθώς μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για φορολογικές έρευνες που θα καλύψουν χρονικά περίοδο των 5-10 τελευταίων ετών, χωρίς να διευκρινίσει πώς ακριβώς θα μεθοδευθούν αυτοί οι σαρωτικοί έλεγχοι.
Μέχρι στιγμής, πάντως, οι έλεγχοι που γίνονται από το υπουργείο Οικονομικών σε καταθέτες εξωτερικού δεν έχουν αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα:
- Πριν από μερικούς μήνες, είχε «διαρρεύσει» από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου πληροφορία, σύμφωνα με την οποία θα ζητούνταν από τις ελληνικές τράπεζες όλα τα στοιχεία για τους καταθέτες που έστειλαν μέσα στο 2010 καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, ώστε να αρχίσουν με βάση αυτά τα στοιχεία έλεγχοι «πόθεν έσχες» στους καταθέτες. Να διαπιστωθεί, δηλαδή, αν από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει τα τελευταία δέκα χρόνια στην εφορία δικαιολογούνται τα ποσά που έστειλαν στο εξωτερικό. Αυτή η προσπάθεια, όμως, έπεσε στο κενό, καθώς οι τράπεζες φέρονται να αρνήθηκαν να χορηγήσουν τα στοιχεία, επικαλούμενες το τραπεζικό απόρρητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες είχαν ένα παραπάνω λόγο για να μη δώσουν στοιχεία στο υπ. Οικονομικών, καθώς πολλές από τις καταθέσεις που έφυγαν κατευθύνθηκαν σε θυγατρικές τους στο εξωτερικό και κρίθηκε ότι δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τις ίδιες να «καρφώσουν» στην εφορία καλούς πελάτες.
- Απαντώντας πριν από λίγες ημέρες σε σχετική ερώτηση βουλευτών, ο υπουργός και ο υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς, διέψευσαν ότι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος διαθέτει κατάσταση με Έλληνες φορολογουμένους που έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού. Στην απάντησή τους διευκρινίζουν ότι ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί στο πλαίσιο των ελέγχων για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο μόνο όταν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες έχουν ενδείξεις σοβαρών παραβάσεων. Όταν διαπιστώνονται στους λογαριασμούς αυτούς κινήσεις κεφαλαίων προς το εξωτερικό, τότε αυτές οι κινήσεις διερευνώνται από τις ελεγκτικές υπηρεσίες. Η έρευνα σε τέτοιες περιπτώσεις επεκτείνεται στη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας.
- Στην ίδια απάντηση, διευκρινίζουν ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει επαναδιαπραγματευθεί με την αρμόδια ελβετική φορολογική ελεγκτική αρχή το άρθρο της σύμβασης αποφυγής διπλής φορολογίας που προβλέπεται ανάμεσα στις δύο χώρες και ότι, σε πρωτόκολλο που υπογράφηκε με την Ελβετία, προβλέπεται η διεύρυνση του πεδίου ανταλλαγής πληροφοριών. Αυτό στην πράξη σημαίνει να μπορεί να αίρεται το τραπεζικό απόρρητο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και έπειτα από αίτημα παροχής πληροφοριών από τις ελληνικές αρχές. Το πρωτόκολλο αυτό βρίσκεται στη διαδικασία της κύρωσης, που αναμένεται εντός του 2011 από τις δύο χώρες. Επίσης, σημειώνεται ότι η χώρα μας έχει εξετάσει τη δυνατότητα σύναψης ειδικότερης συμφωνίας με την Ελβετία για τη χορήγηση τραπεζικών πληροφοριών σχετικά με κατοίκους της Ελλάδας. Ανάλογες διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί και σε ό,τι αφορά την αναθεώρηση της σύμβασης αποφυγής διπλής φορολογίας με την Κύπρο.
- Κατά τα λοιπά, το υπουργείο Οικονομικών έχει λίστα 70.000 Ελλήνων καταθετών εξωτερικού από αρχές συνεργαζόμενων χωρών και έχει ταυτοποιήσει το όνομα και το ΑΦΜ 30.000 φορολογούμενων, για τους οποίους έχει αρχίσει διασταυρώσεις εισοδημάτων και ήδη έχει τις πρώτες εισπράξεις από καταθέτες που είχαν κρύψει εισοδήματα και τους «τσίμπησε» το πόθεν έσχες. Όπως είχε αποκαλύψει ο υφυπουργός Οικονομικών, Δ. Κουσελάς, στη Βουλή, η ΔΟΥ Γλυφάδας είναι μία από τις εφορίες που έχουν ελέγξει καταθέτες εξωτερικού με καλά αποτελέσματα. Ειδική διεύθυνση στο υπουργείο Οικονομικών ασχολείται αποκλειστικά με τους καταθέτες εξωτερικού και τα κρυμμένα εισοδήματά τους.
Πάντως, με αυτούς τους αργούς ρυθμούς και με την αποσπασματικότητα των μέχρι στιγμής ερευνών δεν φαίνεται ότι το υπουργείο Οικονομικών μπορεί να προσδοκά σύντομα σημαντικά έσοδα από την «επίθεσή» του σε όσους έχουν φυγαδεύσει «μαύρα» εισοδήματα στο εξωτερικό. Για να γίνει μια σοβαρή έρευνα, θα πρέπει να υποχρεωθούν οι ελληνικές τράπεζες να δώσουν όλα τα στοιχεία για τους πελάτες τους που έχουν στείλει χρήματα στο εξωτερικό, να διασταυρωθούν ηλεκτρονικά τα ποσά με τα δηλωμένα εισοδήματα και να κληθούν για έλεγχο πόθεν έσχες όσοι δεν δικαιολογούν με τα εισοδήματά τους τις καταθέσεις που έχουν στείλει εκτός Ελλάδας. Ένας τέτοιος σοβαρός έλεγχος «σκοντάφτει» όμως στην απροθυμία των ελληνικών τραπεζών να συνεργασθούν, αλλά και στην έλλειψη πολιτικής βούλησης από την κυβέρνηση να «σπάσει τα στεγανά» του τραπεζικού απορρήτου.

16 σχόλια

  1. Αυτοί δεν ξέρουν που τους παν τα τεσσερα και θέλουν να κάνουν ερευνα για τα προηγούμενα 5-10 χρόνια.

    Ας αρχίσουν πρώτα απο τον εαυτό τους οι μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζεται σε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    Μας μένει χρόνος μέχρι την Κυριακή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι η από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Ελληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ- ΜΑΪΜΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ", ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ (ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ), ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!), ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ?

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντ. Σαμαράς: «Το ΠαΣοΚ πίεσε τον Παπανδρέου να υπαναχωρήσει»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:36:00 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΙΑ?
    ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. megalos politikos o Samaras!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    Μας μένει χρόνος μέχρι την Κυριακή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Ελληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, Α) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΒΛΕΠΕ.ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ Β)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ NA ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8,36......χαμένε Φασισταρά Ετοιμοθάνατε
    Υπέργηρε Πρασινορουφιάνε του κερατά.

    Καταλαβαίνω την ματαιοδοξία
    της σάπιας ζωή σους...ακόμα !

    Τι νομίζεις ότι κάνεις ΒΑΜΠΙΡ,
    αγώνα ..για να σε λυπηθούμε !!!!!!!!!

    Ανιστόρητε και ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΕ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ
    ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
    ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 5% ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΕ.
    ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ .................ΕΔΩ
    ΕΙΜΑΣΥΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηη
    βαθιά μέσα σου...και περίμενε να ψοφήσεις
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.
    - ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.

    Τραυματισμένος σοβαρά άνδρας της Frontex στο Σύνταγμα..

    Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φυγαδεύτηκε στις 2.30μμ στο ιατρείο του "κοινοβουλίου" , "άνδρας" πολωνικής καταγωγής , μισθοφόρος των πολυεθνικών κατοχικών στρατευμάτων της Frontex.

    Ο εν λόγω "άνδρας" δέχτηκε...
    tην επίθεση Ελλήνων την ώρα που μεταμφιεσμένος ως κουκουλοφλώρος έκανε εξορμήσεις και ρίψεις τσιμεντόλιθων απέναντι από τα ανθοπωλεία προς τις δυνάμεις των άλλων "ανδρών" των ΜΑΤ.
    ______________________________________________
    Ο μισθοφόρος είχε την κάλυψη τουλάχιστον 2 άλλων συναδέλφων του οι οποίοι παρακολουθούσαν ως ...απλοί διαδηλωτές.
    Την κρίσιμη στιγμή επενέβησαν και τον έσυραν ταχύτατα προς το φυλάκιο της "βουλής" , χωρίς ωστόσο να προλάβουν τα πολλά και συντριπτικά χτυπήματα που δέχτηκε στον κορμό και στο κεφάλι.

    Από τα ιατρεία της "βουλής" φυγαδεύτηκε με ασθενοφόρο χωρίς διακριτικά , πιθανόν προς ιδιωτικό θεραπευτήριο.

    ...... Ο εν λόγω "άνδρας" δέχτηκε...
    tην επίθεση Ελλήνων την ώρα που μεταμφιεσμένος ως κουκουλοφλώρος έκανε εξορμήσεις και ρίψεις τσιμεντόλιθων απέναντι από τα ανθοπωλεία προς τις δυνάμεις των άλλων "ανδρών" των ΜΑΤ.
    ΠΟΥΣΤΗ......ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    * Τι δουλειά είχε εκεί πέρα ;
    Αν είναι για τα σύνορα, να καταγγελθεί το κατόρθωμά του και να ΣΥΥΛΛΗΦΘΕΙ!!!!

    Αρκετά !!!!! ΤΡΑΜΠΟΥΛΟΙ - ΑΛΗΤΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και άρση του τραπεζικού απορρήτου για τις ελεγκτικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το αλλο με τους γιατρους του κολωνακιου το θυμαται κανενας?
    ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΗΤΗΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Πληροφορίες που έφεραν τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, πηγαίνοντας σήμερα στην ΚΟ, να ζητάει συγγνώμη(!) από τον ελληνικό λαό για τον εκτροχιασμό της οικονομίας(!) και να συστήνει στο διάδοχό του να συναινέσει στην προσπάθεια για λύση, όπως του ζήτησε και ο κ. Μητσοτάκης, δεν επιβεβαιώθηκαν..."
    Το έχουν ρίξει στην "τρελλή"(!) και εμμένουν στο τρίπτυχο: "Μπλέ - σκούρο μπλέ - ...Μαυρής"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οι μισοι χειροκροτουσαν και οι αλλοι μουντζωναν.τι αγλαισμα εικονας στη tv με τις φατσες της σοσιακυβερνησης που πηρε το 40 της εκατο μισθων και συνταξεων καυ διπλασιασε το χρεος σε 1,5 χρονια. ανικανα αριστερα δημοσιοκηφηναρια καθεστωτος πασοκ.
    Γελοιος πορδυπουργος της μαμας ο ποδηλατης.Ξεφτιλισθηκε στομ παπουλια και σαμαρα.Τον γονατισε ο βενιζελος μπροστα του δινοντας του τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χθες, 16-6-2011:
    "Κανένα θέμα αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, ξεκαθαρίζει η Κομισιόν."

    "Αυτά που λέγονται είναι για εσωτερική πολιτική κατανάλωση κι αποτελούν «σπέκουλα»."

    Αντωνάκηηηη, πες αλεύρι...

    Ο Σαμαρούλης με την παλαιοκομματική του νοοτροπία και πρακτική περνάει το λαό για ηλίθιο!! Πουλάει στους "ιθαγενείς" φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μπας και του φέξει και βγει πρωθυπουργός...
    Άλλωστε το είπε και ορθά-κοφτά στον Γάλλο Πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν:
    "Βρε σεις, συναγωνιστές του ΕΛΚ, μην με παρεξηγείτε σε αυτά που λέω περί επαναδιαπραγμέτευσης... (κλπ. μπουρδολογίες)
    Για πρεοκλογικούς λόγους το κάνω, μπας κι αξιωθώ και βγω πρωθυπουργός κι ας είναι και σε διαλυμένη χώρα, ας είναι και με τη δραχμή!"

    Να τα βλέπουν αυτά, τα δεξιά ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση