GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αδειασε" τον Σαμαρά ο Μιχαλολιάκος...

Έξαλλοι στη Συγγρού με το δήμαρχο Πειραιά που συναντήθηκε - την ώρα της μεγάλης σύγκρουσης- με τον Γ. Καρατζαφέρη! Από τον Γιάννη Δαίδα...

Έξαλλοι στη Συγγρού με το δήμαρχο Πειραιά που συναντήθηκε - την ώρα της μεγάλης σύγκρουσης- με τον Γ. Καρατζαφέρη!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Μεγάλη ενόχληση
στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ έχει προκαλέσει η στάση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορούσε δημοσίως και με σκληρά λόγια τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη χρεώνοντας τον μάλιστα ως "λαγό" της κυβέρνησης, ο κ. Μιχαλολιάκος -που υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της "σαμαρικής" ΝΔ- έσπευδε (χθες) να τον επισκεφθεί ως δήμαρχος Πειραιά. Και όχι μόνο δεν κράτησε καμιά απόσταση, αλλά έκανε ένθερμες δηλώσεις υπέρ του προέδρου του ΛΑΟΣ για τη στήριξη που...
 του έδωσε στο παρελθόν και πολύ "περισσότερο για την αυριανή στήριξη» που όπως είπε προσδοκά.
Ο δε Γ. Καρατζαφέρης άδραξε την ευκαιρία για να κάνει και μια δήλωση με νόημα σε σχέση με τη ΝΔ: «Με τον αξιότιμο Δήμαρχο του Πειραιά συνδεόμεθα πολλά χρόνια.Είμαστε και οι δύο «παιδιά» του Ευάγγελου Αβέρωφ, και από το 1982 όταν εκείνος ανεδείχθη, με μια πολύ πετυχημένη πορεία, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και εγώ τότε της TV PRESS, είχαμε μια σειρά αγώνων", είπε για να δειξει τη σύνδεσή του με την ιστορία της ΝΔ, την ώρα που ο κ. Σαμαράς τον κατηγορεί.
Γι' αυτό και στη Συγγρού είναι ενοχλημένοι με το έμμεσο άδειασμα που τους έκανε ο δήμαρχος Πειραιά!

9 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ .
    Θα παραταχθούμε όπως οι ρωμαϊκές φάλαγγες και θα μπούμε μέσα στη βουλή ειρηνικά δεν θα μας τολμήσει να μας εμποδίσει κανείς , (εμείς είμαστε χιλιάδες )
    και όταν μπούμε μέσα στη βουλή θα κάνουμε καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία , μέχρι και την ΝΙΚΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ . ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ . ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο άνθρωπος παραμένει αδιόρθωτος ακροδεξιός.
    Μιά ζωή, τη μία παπαριά μετά την άλλη.

    Είδειση δεν είναι οτι συναντήθηκε με τον "χέρι-χέρι με το εξαπτέρι".

    Είδειση είναι όταν συναντιέται με τον Σαμαρά και με τους σοβαρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ;
    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΟΦ!ΓΥΡΙΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΝΑΘΑΝΑΗΛ!!
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ!!ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλέγονται με τις ψήφους των Νεοδημοκρατών και μετά έρχονται και μαχαιρώνουν πισώπλατα τη Νέα Δημοκρατία.
    Μετά παραπονούνται που δεν τους εκτιμά ο κόσμος και τους βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λετε ρε προβατα..ε, προβατα.

    Μακαρι να ηταν ο Καρατζαφερης αρχηγος της Ν.Δ. αντι για αυτον τον .. φλωρο που εχουν τωρα.

    Δεν ηταν ρε ο Σαμαρας μεσα στην κυβερνηση του Καραμανλη που βοηθησε στο να ερθη η χωρα σ' αυτα τα χαλια? Γιατι δεν ελεγε τιποτα τοτε, αφου εβλεπε οτι η χωρα παει απ' το κακο στο χειροτερο?

    Παραλαβανε ενα οικονομικο βοθρο απ' τον Σημιτη και αντι να μας βγαλουν απ' αυτον, εκαναν την χωρα μας χαβουζα!.. Και μετα την κοπανησαν (πρωτος και καλυτερος ο Καραμανλης που ανοιξε η γη και τον καταπιε..) Ηλθε και ο αλλος 'αστερας', ο πολυς Γιωργακης να συμπληρωσει το καρε και να μας παραδωσει δεσμιους στους τοκογλυφους.

    Μετα απ' ολα αυτα, μιλατε για τον Καρατζαφερη ηλιθιοι?..

    Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:41 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:38 .. αφου τον αποκαλεις 'φυρερ', καταλαβαινω τι σκατοφαρα εισαι..

    .. η μαλλον, σκετο θυμα, προβατο που ειναι ετοιμο να παει στην σφαγη του.. μπεεεεεε,.. μπεεεεεε...ρε θυμα. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση