GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανό κατά ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ...

Από τον ΘΩΜΑ ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟ Την Κυριακή 19 Ιουνίου ακτιβιστές της περιοχής Μαρουσιου & Κηφισιάς προχώρησαν στην ανάρτηση πανό στο ΚΑΤ ...

Από τον ΘΩΜΑ ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟ

Την Κυριακή 19 Ιουνίου ακτιβιστές της περιοχής Μαρουσιου & Κηφισιάς προχώρησαν στην ανάρτηση πανό στο ΚΑΤ σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στις προθέσεις του υπουργείου Υγείας να μεταφέρει τον ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ. Μπορείτε να δειτε και τις συνημμένες φωτογραφίες & να τις χρησιμοποιήσετε στον τύπο.
Μπορειτε να μας βρειτε στο facebook
Η ομάδα μας : https://www.facebook.com/home.php?sk=group_176117639113474
το προφιλ της ομάδας μας : https://www.facebook.com/profile.php?id=100002486301567 ( oxi okana sto kat)
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝOΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ...
 ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΜΕΤΑΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ 2011 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤ, ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΣΤΙΣ 24 ΜΑΙΟΥ 2011 ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011.
ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ.
ΣΤΙΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.
ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΔΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΙΕΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΝΟΗ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ, ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤ.
ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ 7ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ 1500 ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟΜΑΡΟΥΣΙ.
ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΠΕΥΚΗΣ- ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ.
ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΩ ΟΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠ 'ΑΟΡΙΣΤΟ.
ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΑΤΟΥΛΗ - ΧΙΩΤΑΚΗ-ΦΩΚΙΑΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΚΑΤ (ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΚΑΝΑ (ΜΑΛΙΩΡΗ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΑΝ, ΔΗΛ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΩ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

6 σχόλια

  1. Μα τι ενεργείς πολίτες που είναι οι κηφισιώτες και οι μαρουσιώτες βρε παιδί μου!!! Θα τους χαλάσει η εικόνα τους!!! Αν αυτό δεν λέγεται φασισμός πως λέγεται; Γιατί δεν μάχονται ώστε οι διάφορες κυβερνήσεις αυτού του τόπου να βρουν πραγματικές λύσεις για τους συνανθρώπους μας που έχουν πιαστεί στη μέγγενη των ναρκωτικών; Η άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν τη κοινωνία μας; Άτιμε έλληνα μόνο το προσωπικό σου συμφέρον σε νοιάζει. Ας ψοφήσουν όλοι οι άλλοι αρκεί εσύ να είσαι καλά και να τρως τα κοψίδια σου στις ταβέρνες, να επιδεικνύεις τη απίστευτη ηλιθιότητα σου στα μπουζουκσίδικα και να κυκλοφορείς με τις τζιπάρες σου κι ας έχεις το χειρότερο σύστημα ιατρικής περίθαλψης και τους χειρότερους δρόμους. Ανίκανε να σκεφτείς τον διπλανό σου που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα και ακόμα πιο ανίκανος να σκεφτείς ότι κάποια στιγμή εσύ ο ίδιος μπορεί να έχεις κάποιο πρόβλημα και να χρειαστείς τη βοήθεια του διπλανού σου. Η πνευματική και η ψυχική σου μιζέρια δεν έχουν όριο. Μικρέ ανθρωπάκο που νομίζεις ότι είσαι το κέντρο της υφηλίου και κάνεις τα στραβά μάτια μπροστά στον ανθρώπινο πόνο. Παλιανθρωπάκο που νομίζεις ότι επειδή έχεις χρήμα τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί. Αντί να κοιτάξεις πως μπορείς να συμβάλεις στην επίλυση προβλημάτων κοιτάς πως να βολευτείς ακόμα παραπάνω και μάλιστα εις βάρος άλλων. Γιαυτό δεν πας μπροστά και η χώρα σου έχει τα χειρότερα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, 28 Ιουν 2011 5:55:00 μ.μ.!
    Αυτός είναι ο «ελληνάρας», ανεξαρτήτως φρονήματος!
    Μακριά απ’ αυτόν και όπου να’ ναι !
    Όλα στην αυλή του γείτονα, όχι στη δική του!
    Πριν λίγο καιρό έγινε το ίδιο με τα σκουπίδια στην Κερατέα.
    Τώρα γίνεται με τον ΟΚΑΝΑ στο Μαρούσι.
    Εάν διαβάσεις το 2146/25-6-11 φύλλο της «ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ», θα δεις τους δημοτικούς συνδυασμούς, ανεξαρτήτως φρονημάτων, με διάφορες προφάσεις, να είναι εναντίον.
    Δεν βλέπει ο «τυφλός ελληνάρας» , ότι το πρόβλημα ,είτε είναι ο ΟΚΑΝΑ στο Μαρούσι, είτε όχι, μπορεί να χτυπήσει και τη δική του πόρτα!
    Ε, τότε όταν θα δει το δικό του το παιδί να χάνεται, θα αλλάξει άποψη!
    Ανεξάρτητα, όμως, απ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσε όλα τα Νοσοκομεία, με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη, να έχουν τους δικούς τους ασθενείς, ώστε να μη μαζεύονται όλοι σε ένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένταση επικράτησε το μεσημέρι έξω από το Παπάφειο Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που πραγματοποιείτο συνεδρίαση υπό τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή στους Μαρουσιώτες και Κηφησιώτες. Τα παιδιά που περιθάλπτονται στους κατά τόπους ΟΚΑΝΑ είναι άρρωστοι και όχι εγκληματίες. Ας διώξουν λοιπόν και τους καρκινοπαθείς και τους τραυματισμένους γιατί τους χαλά η εικόνα τους. Αυτοί είναι οι Ελληνες πλέον; Που είναι το φιλότιμο , που είναι η αλληλεγγύη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβόμαστε και ακούμε την άποψη όλων εκείνων που εναντιώνονται στη προσπάθεια μας να μην έρθει ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ.. Θα ήθελα όμως, προτού εκφράσετε μια άποψη αβίαστα με κύριο γνώμονα τον ανθρωπισμό σας και την κοινωνική σας αλληλεγγύη, να γνωρίζετε κάποια πράγματα. Πρώτον, τι είναι ο Ο.ΚΑ.ΝΑ., τι υπηρεσίες προσφέρει και τι ποσοστά απεξάρτησης έχει.
    Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στο Κ.Α.Τ. θα φιλοξενηθούν οι βαριές υπηρεσίες του οργανισμού αυτού, δηλαδή, θα γίνεται χορήγηση υποκατάστατων ουσιών σε χρήστες ναρκωτικών και όχι απεξάρτηση. Οι εικόνες που θα συναντήσετε σε περιοχές της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσ/νίκης έξω από της θεραπευτικές μονάδες υποκατάστασης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. θα σας απογοητεύσουν. Οι χρήστες που λαμβάνουν υποκατάστατα, λίγα μέτρα πιο πέρα γίνονται έρμαια των εμπόρων και είτε μεταπωλούν το υποκατάστατο για να λάβουν τη δόση τους, είτε ενοχλούνται ανελέητα από τους εμπόρους που θέλουν να ξανακερδίσουν τους πελάτες τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της περιοχής γύρω από τις μονάδες υποκατάστασης, τις εικόνες απείρου κάλλους με σύριγγες και δυστυχισμένα κορμιά και ένα κύκλωμα εμπόρων που δρα ανενόχλητο. Όλοι συμφωνούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια, αλλά όχι ΤΕΤΟΙΑ.Αποδεικτικό της έλλειψης κεντρικού σχεδιασμού είναι ότι όλα κανονίστηκαν εν αγνοία των δύο δήμων/δημάρχων και πολιτών, μεταξύ διοίκησης Κ.Α.Τ. και Ο.ΚΑ.ΝΑ. χωρίς να ληφθούν υπόψη πάρα πολλές σημαντικές παράμετροι. Όπως π.χ. ο αστικός ιστός της περιοχής, η ασφάλεια των κατοίκων και των σχολείων, η ασφάλεια των χρηστών και των ασθενών του νοσοκομείου που είναι κυρίως τραυματίες κ.ά.. Μια ακόμη σημαντική παράμετρος που δείχνει την επιπολαιότητα της καταστάσεως είναι ότι το νοσοκομείο Κ.Α.Τ. έχει εξαντλήσει όλους τους συντελεστές δόμησης και δεν μπορεί να χτιστεί τίποτε άλλο στο χώρο του.Υπάρχουν πολλές σωστές λύσεις που βοηθούν και τους χρήστες και τον ίδιο τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. και τους δήμους. Όποιος ενδιαφέρεται είναι στη διάθεση σας να τις μάθετε. Γιατί η απόφαση μας δεν πάρθηκε από καθαρά συμφεροντολογικούς, τοπικιστικούς και ρατσιστικούς λόγους όπως και έχουμε κατηγορηθεί. Αλλά από καθαρά πρακτικούς και κοινωνικούς. Έχουμε κάθε δικαίωμα να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας, την περιοχή μας, αλλά και να βοηθήσουμε τους χρόνιους χρήστες να προστατευθούν. Δεν είμαστε υποκριτές και γνωρίζουμε καλά το πρόβλημα. Έχουμε επισκεφθεί μονάδες υποκατάστασης, όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται και τι περίγυρος κυκλοφορεί –ακόμη και αν μερικές φορές εθελοτυφλούμε–, έχουμε ακούσει τις θέσεις χρηστών που συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα, όπως επίσης έχουμε συζητήσει για λύσεις λιγότερο ή περισσότερο εφικτές, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά τους χρήστες – συμβουλευόμενοι ακόμα και παραδείγματα άλλων χωρών που έχουν πετύχει περισσότερα πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και δεν προωθούμε την ημιμάθεια. Είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος και να εκφράζει τη γνώμη του χωρίς επιχειρήματα. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην εισακουστεί. Για αυτό ακριβώς το λόγο προσπαθούμε πολύ και συζητάμε με επιχειρήματα για να μπορούμε να ενημερώσουμε σωστότερα τον κόσμο. Είμαστε ενεργοί πολίτες, τα στοιχεία μας είναι και εδώ στο Facebook και οι δράσεις μας είναι ανοικτές σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν. Αντιθέτως, όποιος διατυπώνει μια γνώμη ΜΟΝΟ από άγνοια, ημιμάθεια ή συναισθηματισμό και μένει να κρίνει εξ αποστάσεως λογικό είναι να μην έχει ειδικό βάρος. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να κάνουμε διάλογο με όσους ενδιαφέρονται τόσο να πληροφορηθούν, όσο και να για συνεισφέρουν στην εξεύρεση λύσεων, διεξόδων κ.λπ..
    Οι γνώμες του τύπου «δεν ντρέπεστε, τι θα γίνουν τα παιδιά, είστε ρατσιστές, δεν έχετε ευαισθησία» δεν μας αγγίζουν γιατί συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο, μετά από πολύ έρευνα και με αποδείξεις. Σας ευχαριστώ,
    ΛΗΔΑ ΜΑΡΚΟΥ και
    1000+ Ενεργοί Πολίτες
    Τουλάχιστον εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από την ταμπέλα του ανώνυμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μαλιώρη (Προεδράρα ΟΚΑΝΑ) έχει μηνιαίο μισθό 4.200€ + οικογενειακές παροχές + επιδόματα εορτών και αδείας (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 544/31-12-2008) συν όσα άλλα καθαρίζει από τη συμμετοχή της σε διάφορα ΔΣ και επιτροπές (πχ ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ).

    Για να μην έχουμε αυταπάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση