GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι σκουπιδότοπος το Σαββατοκύριακο;...

Από το http://spnews.gr/ Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να αντικρύσουν έναν αποπνικτικό σκουπιδότοπο για δεύτερο Σαββατοκύριακο είναι οι ...

Από το http://spnews.gr/

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να αντικρύσουν έναν αποπνικτικό σκουπιδότοπο για δεύτερο Σαββατοκύριακο είναι οι Θεσσαλονικείς αφού οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό την αποχή που πραγματοποίησαν χθες και προχθές.
Στο SPNews μίλησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Στάθης Αβραμίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Μανουσαρίδης. Όπως είναι γνωστό...
οι εργαζόμενοι της καθαριότητα απέχουν από την αποκομιδή του Σαββατοκύριακου γιατί η διοίκηση τους χρωστά χρήματα, από νυχτερινές βάρδιες και από τις αργίες, εδώ και έξι μήνες.
Οι εργαζόμενοι θα έχουν αύριο συνάντηση με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, με σκοπό να βρεθεί λύση στο θέμα αφού όσο προχωράει το καλοκαίρι η ατμόσφαιρα από τα σωρευμένα σκουπίδια γίνεται ολοένα και πιο αποπνικτική.
Από την πλευρά της διοίκησης φαίνεται να υπάρχει η σκέψη να βρεθεί γρήγορα λύση στο θέμα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Στάθη Αβραμίδη να λέει στο SPNews ότι θα διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα:
«Δε νομίζω πάντως να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα. Εν πάση περιπτώσει θα έρθουν οι άνθρωποι εκεί, εργαζόμενοι είναι, έχουν τα δίκια τους σε πολλά σημεία και θα το δούμε», είπε ο κ. Αβραμίδης μιλώντας για την αυριανή συνάντηση.
Όσο για τη σημερινή παρέμβαση των εργαζόμενων στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος επισήμανε ότι είναι σημαντικό που θα έρθουν και θα εκθέσουν τις απόψεις τους και όπως είπε το δημοτικό συμβούλιο στη συνέχεια θα λάβει σχετικές αποφάσεις για το θέμα.
Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δε θα υπάρξει έτσι απλά λύση στο πρόβλημα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων του δήμου Ηλία Μανουσαρίδη να κρατά «μικρό καλάθι»:
«Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι, οι διοίκηση μας χρωστάει έξι μήνες , άμα μας χρωστούσε ένα ή δύο μήνες θα ήμασταν», τονίζει ο κ. Μανουσαρίδης και παράλληλα προσθέτει:
«Δεν είναι όμως μόνο η καθαριότητα, η διοίκηση χρωστάει έξι μήνες στα νεκροταφεία, στους δημοτικούς αστυνόμους από 1 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί τίποτα. Χρωστάει στο μηχανουργείο, ούτε εκεί έχει πληρωθεί τίποτα, χρωστάει και στους σχολικούς φύλακες, μιλάμε για πολλά λεφτά πια», υπογραμμίζει.
Όσο για το τι μέλει γενέσθαι, ο κ. Μανουσαρίδης προανήγγειλε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τα Σαββατοκύριακα, παρά τον κίνδυνο του να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω του συνδυασμού ζέστης και σκουπιδιών:
«Συνεχίζουμε την αποχή, όσο δεν πληρωνόμαστε, γιατί να δουλεύουμε δηλαδή άμα δεν πληρωνόμαστε; Προτείνει κανένα μέσο ενημέρωσης να είμαστε απλήρωτοι και να δουλεύουμε; Τι λόγω της ζέστης δηλαδή; Με αυτή τη λογική λόγω της ζέστης και λόγω του κρύου να δουλεύουμε όλη μας τη ζωή τζάμπα».
Όσο για την αποκομιδή των απορριμμάτων του Σαββατοκύριακου, αυτή γίνεται με δυσκολίες αλλά κανονικά, με τον αντιδήμαρχο κ. Αβραμίδη να εκτιμά ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη.

1 σχόλιο

  1. Γουστάρεις Μπουτάρη ?

    Φάε το σκουπίδι και το Σκατό τώρα
    και απόλαυσέ του Μαλάαααααααακαααααααααα
    Θεσσαλονικιέ.....
    .....χαλάρα
    να το αισθάνεσαι και καλύτερα.. γευστικώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση