GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κίνα πρόθυμη να δανείσει χώρες της ΕΕ με προβλήματα...

Διατεθειμένο να δανείσει στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού είναι το Πεκίνο, όπως δήλωσε ο Κινέζος πρωθυπουργ...

Διατεθειμένο να δανείσει στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού είναι το Πεκίνο, όπως δήλωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Ζιαμπάο, από τη Βρετανία.
Σε δηλώσεις του από το εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας MG Motors, στο Μπέρμινχαμ της κεντρικής Αγγλίας, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψής του στη Βρετανία, ο Γουέν Ζιαμπάο διευκρίνισε επίσης ότι...
δεν έχει καμία πρόθεση να επιδιώξει εμπορικό πλεόνασμα και ότι επιθυμεί για τη χώρα του μία βιώσιμη και ισορροπημένη εμπορική ανάπτυξη.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

16 σχόλια

  1. Η Κίνα πρόθυμη να δανείσει χώρες της ΕΕ με προβλήματα...
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε μεγάλε 8:53 που βάζεις και το 'Αντωνάκη' για να ψαρώσουμε για την 'ουδετερότητά' σου...

    1. Ο κινέζος στη φωτο δείχνει δάκτυλο: να τον φοβάσαι
    2. Αυτά που είπε τα είπε στην Ευρώπη, you know EY-RO-PI? Κάτι πολιτισμένοι κύριοι που ΕΙΝΑΙ η Τρόικα, και που αυτοί θα πουν ναι ή όχι στον Κινέζο, όχι εμείς
    3. Δηλαδή το πρόβλημα έχεις καταλάβει ότι είναι ο δανεισμός; Αυτό βρε παπάρες, η αδυναμία δανεισμού είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑ!! Η χώρα απλά είναι ανίκανη, τεμπέλα και λάθος στημένη. Ένα μωρό είναι με το στόμα στο βυζί του δημοσίου.
    4. Δεν υπάρχει ΔΝΤ ΚΑΙ Τρόικα. Υπάρχει ΔΝΤ και Ευρώπη (με το ΔΝΤ σε μικρότερη αναλογία) που ΜΑΖΙ φτιάχνουν την τρόικα.

    Για να ξεμπερδεύουμε με τις μαλακίες:

    Επιλέξτε- σκληρή ζωή εντός ευρώ ή εκτός; σκληρή ζωή εντός Ευρώπης ή εκτός; σκληρή ζωή με χρεοκοπία ή με ανεπίσημη χρεοκοπία; σκληρή ζωή με χρεοκοπία τώρα ή αργότερα;

    Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. Αυτά είναι τα διλήμματα. Ελπίζω να είναι ευδιάκριτος ο κοινός παρονομαστής σε αυτά.

    Νομίζω ακόμα ότι για όποιον έχει δύο δράμια μυαλό (μετά την επιστροφή στη δραχμή γιατί όχι επιστροφή στην οκά και το δράμι;) είναι επίσης ξεκάθαρο ποιος είναι ο έντιμος και ο σχετικά ικανότερος και πιο δουλευταράς ανάμεσα στο Αντωνάκη Γιωργάκη και λοιποί που μας τσαμπουνά εξυπνακίστικα ο 8:53.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάο είχε επίγνωση της έννοιας του περιεχόμενου της "Χάρτινης Τίγρης"

    Σήμερα ούτε οι λίγοι κομμουνιστές που το κρατάνε σαν μυστικό ανωτερότητας της γνώσης τους δεν το σηζητάνε.

    Κι όμως οι Αμερικάνοι το έχουν βγάλει στο διαδίκτυο..
    Money As Debt http://vimeo.com/5350419

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγανακτισμένοι κοπρίτες του Πάγκαλου , που αποτελούν την ασπίδα προστασίας για το κοινοβούλιο της αμαρτίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI TYXH EXEI AYTH H XΩΡΑ
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Κ Α Ν Ε Ν Α ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ",ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΝΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ,ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΤΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3126/2003 ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ UBS .
    ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEFAULT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.
    DEFAULT ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

    ΑΣ ΑΡΧΙΣOYN ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖOYN Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ROTHSCHILD KAI TA ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ "ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ"
    ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για ανώνυμο 9:18
    Τζοτζολάκι, αί χάσου, θα το πω στο Λαζόπουλο ότι ζητάς επιστροφή Καραμανλή να τον τεστάρω.
    Σε κάφρους μιλάς; Αυτά που λες ότι είναι επιτεύγματα Καραμανλή τα παρέλαβε σαν προίκα το 2004. Αφού διέλυσε συστηματικά τη χώρα, διπλασίασε το χρέος, δεκαπλασίασε το έλλειμμα, καταβαράθρωσε την ανταγωνιστικότητα, έδωσε στον ήρωα ΠΑπανδρέου τη διάλυση για να τη διαχειριστεί. Μάλλον σαν ηλίθιος (όπως εσύ) μου φέρνει, ανίκανος και δειλός. Όσο για το να κάνει κόμμα; Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ εμάς των Πασόκων!!!!! Πάρτυ θα κάνουμε!!!! ΒΛάκα ε βλάκα ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ, ωραία ανέκδοτα λεν οι χαζοί στα σχόλια στο διαδίκτυο!!!!! Μας έφτιαξες πρωινιάτικα!!!! Αγανακτισμένο ήθελα να φάω για πρωινό και μου προέκυψε ... οπαδός ΚΑραμανλή που τολμά να συγκρίνει την περίοδό του με τη σημερινή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O 9:18, 9:19 και 9:21 είναι ο ίδιος.
    Τη δουλειά του από τη Συγγρού κάνει. Επαναλαμβάνει καταιγιστικά τις ασυναρτησίες του μπας και πιάσει η πλύση εγκεφάλου των "αληθειών" που λέει. Ποιον ΟΤΕ αγόρασε ο Εθνάρχης ρε παπάρα; Ποιο 1979 παρέδωσε την εξουσία ο ... εΘνάρχης; Με την ψήφο του Μητσοτάκη για να γίενι ανεύθυνος πρόεδρος; Το 1981 ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ. Ποιο "πατριδοκάπηλος" ΄λες για τους Παπανδρέου, τους μόνους που είπαν ξεκάθαρα ΟΧΙ όταν έπρεπε και όχι όταν γουστάρουν οι αγανακτισμένοι και οι Κωλοδεξιοί προδότες και ο Θοδωράκης. Το Χόρα το 1976, το 1987 με την κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, και πολλά άλλα μικρότερα και μεγαλύτερα, είναι πατριδοκαπηλία; Πατριδοκαπηλία είναι ο πούστικος πελατειακός εθνικισμός σας για να βγάλετε τη χώρα από τον πολιτισμό και να τη διαχειρίζεται η χωριατιά του μέσου δεξιού. Αι χαθείτε Stagήδες και λοιπά τρωκτικά του δημόσιου χρήματος που δεν προλάβατε να μπείτε στο πάρτυ και τώρα από τη συγγρού βγήκατε σχολιαστικό μπλογκίστικο σεργιάνι μπας και τσιμπήσετε κανα ψήφο. Να φύγετε από τα μπλογκς, να πάτε αλλού (Λαζόπουλο, ΣΠΙΘΑ, στα καφενεία αποστράτων κτλ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 27 Ιουν 2011 9:14:00 π.μ.
    Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ" - ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ SPIEGEL ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ 20.000€ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΑ 10.000,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10.000€.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ . ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ,
    ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ, € ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΩΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ 108 ΔΙΣ. ΠΗΓΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
    ΜΟΝΟ Η EYROBANK ΠΗΡΕ 14 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ .
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ======== ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ========

    Συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΠΙΘΑΣ

    ΕΠίτιμος Πρωθυπουργός - Κωνσνος Καραμανλής
    Πρωθυπουργός - Αντώνης Σαμαράς

    Υπουργός Οικονομίας και γιαγιάδων και θείτσων - Γιώργος Αυτιάς

    Υφουπουργός Οικονομίας - (Σαχλα)Μαριάς

    Υπουργός Ανάπτυξης μέσω Συμβολισμών - Μίκης

    Υπουργός Πολιτισμού και Ενημέρωσης - Γιώργος Κουρής
    Υφυπουργός Α' - Νίκος Χατζηνικολάου
    Υφυπουργός Β' - Μαριάννα Πυργίώτη

    Υπουργός Άμυνας - Έλα ντε;

    Υπουργός Εσωτερικών - Αγανακτισμένος μετά από κλήρωση από δεξαμενή που θα προτείνει κατά 50% η άμεση δημοκρατία Συντάγματος, κατά 30% η άμεση δημοκρατία λευκού Πύργου και κατά 20% η άμεση δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ

    Υπουργός Εργασίας και συνταξιούχων - Ρωμανιάς

    Υπουργός Δικαιοσύνης - Αλέξης Μητρόπουλος

    Υπυοργός ΠΑιδείας - Δημαράς (με κριτήριο το ζωντανό παράδειγμα για τα κακά του αλκοολισμού ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες)

    Υπουργός Τουρισμού - Αντώνης Σαμαράς (θα έρχονται οι ξένοι για σαμαροτουρισμό, να δουν από κοντά τον πρωθυπουργό που απέδειξε ότι η επιστροφή από τον πολιτισμό στη νεολιθική εποχή είναι εφικτή!!!)

    Υπουργός Αθλητισμού - Μάκης Ψωμιάδης (και θα είναι ο πιο επιτυχημένος, στον ανασχηματισμό θα προαχθεί)

    Κυβερνητικός Εκπρόσωπος - Γιώργος Παπαδάκης

    Υπουργός Εξωτερικών - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (Αλίμονο, ο επονομαζόμενος και Έλληνας Ράμπο, ή βαρβαροφάγος, ή 'δύσκολος', ή 'ανυποχώρητος' ή 'μπροσταπατρίδας')

    Αφανής Συντονιστής Κυβερνητικού Σχήματος - Λάκης Λαζόπουλος με Γενικό ΓΡαμματέα του υπουργείου του τον Αλέξη Τσίπρα

    Υπουργός έστω και λίγων Διορισμών ημετέρων - Ξανά έλα ντε;

    Υπουργός Συναίνεσης - Φασιστ.. εεεεεε Μιχελάκης ήθελα να πω

    Υπουργός Αγανακτισμένων - Μηταράκης (πολύ καλό παιδί παρεμπιπτόντως, πασχίζει να είναι σοβαρός αλλά αργά κατάλαβε πού ακριβώς έμπλεξε μετά το Λονδίνο)

    Υπουργός εναντίον της μισαλλοδοξίας, υπέρ της συνεργασίας για καλή παραγωγή, κατά της συνωμοσιολογίας, υπέρ της τεκμηριωμένης πληροφόρησης χωρίς λογικά άλματα - Σοφία Βούλτεψη
    Υφυπουργός - Χαρδαβέλλας (όλοι του ALTER βολεύτηκαν γιατί άραγε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ανώνυμο 9:33 είμαι ο ανώνυμος 9:08 και όχι 9:14. Σε μένα απαντάς.

    Καλοπροαίρετα τα σχόλιά σου και τα δέχομαι αν και σε μεγάλο βαθμό τεχνικά ατέλή, όπως το παραμύθι με "ηθική" διάσταση του πού πηγαίνουν τα δάνεια. Σε δύο σημεία μόνο να σταθώ. Δεν διαφωνείς ότι τα διλήμματα είναι αυτά που θέτω συνοπτικά. ΤΟ πώς τα βάζω ίσως σε ενοχλεί αλλά ότι αυτά είναι τα διλήμματα, ε αυτά είναι. Και απάντηση δική μου υπονοώ, δεν την λέω. Και δικαίωμα καθενός να πει τη δική του.
    Το άλλο σημείο είναι για τους 'ακαμάτηδες'. Πολλοί συμπατριώτες μας δυσκολεύονται άπό τότε που γεννήθηκαν όπως σε όλη την υφήλιο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε γενικά λαός ακαμάτηδων και πονηρών. Τώρα αν μας ΄΄εφτιαξαν έτσι ή φταίει το DNA μας και η κακή μας μοίρα είναι δευτερεύον. ΕΙΜΑΣΤΕ δεοδομένων των συνθηκών που καλούμαστε να ζήσουμε. Αυτό έχει σημασία. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό και προσπαθείς μαζί με όλους τους άσχετους να βρεις εν έτει 2011 υπεκφτγές και άλλοθι για την κατάντια μας, τι να πω. Πάντως ευχαριστώ για το ωραίο σχόλιο που εμφανισιακά είναι επιθετικό αλλά ωστόσο έχει ουσία συζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραιος 9.51, γελασα αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση