GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει ο Γ. Παπακωνσταντίνου ότι υπήρχε συμφωνία για τα μέτρα...

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιστρέφει τη μομφή του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Οικονομικών αποδέχθηκε να εν...

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιστρέφει τη μομφή του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Οικονομικών αποδέχθηκε να ενσωματώσει στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό σχέδιο προτάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες δεν είχε συμφωνήσει με την τρόικα.
Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής υπογραμμίζει με έμφαση ότι πολλές από τις προτάσεις αυτές είχαν συμφωνηθεί σε πρώτο στάδιο πριν από τον ανασχηματισμό, αφήνοντας να...
 εννοηθεί ότι η συμφωνία ενδεχομένως «χάλασε» αμέσως μετά.
Επιπλέον ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος ρίχνει λίγο αλάτι στις αμυχές του διαδόχου του λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος «έχει ήδη αντιληφθεί από πρώτο χέρι τη δυσκολία του εγχειρήματος», αφού όπως προσθέτει με νόημα «πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις πραγματικά...».
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το υπουργείο οικονομικών ο κ. Παπακωνσταντίνου τονίζει ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική, θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, ενώ υπογραμμίζει ότι ο δρόμος για την υπέρβαση της κρίσης «θα είναι μακρύς και δύσκολος».

9 σχόλια

  1. Σύντροφοι,είστε .......γιά τα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βλάκα να πας στην Ευρώπη να τη σώσεις,όπως έσωσες και την Ελλάδα.
    Είναι κρίμα τέτοιο μυαλό να χαραμίζεται στην Ελλάδα και οι αχάριστοι έλληνες να μην αναγνωρίζουν τη θυσία σου για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λεει το ρεταλακι των διεθνων τοκογλυφων!
    Ουτε για δημαρχος της Σουρδιας δεν κανει αυτος ο μαλακοπιτουρας ο Παπακωνσταντης.
    Προκειται για στυγνο στρατιωτακι,απουτσο και αμουσο!!Παρακολουθειστε τον πως περπαταει ο βασαλος την ωρα που παει να χαιρετισει την καρακαξα Μερκελ καιτην στιγμη που σκυβει για την υποκλιση στον Σοιμπλε,τον ψυχρο εκτελεστη αρχιναζι,που ποιος Θεος ξερει τι αμαρτιες κουβαλαει ο αρχιδημιος της οικονομιας.

    (Ενας παλιος φουρναρης του Αουσβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ?? ου ειναι το σκανδαλο Ασπαιτε Ευανθια Μακρη Μποτσαρη Ευρωπαικα προγραμματα, ολα στο αρχείο της κ. Ραικου Ελένης και των συνεργατών δεξιων της είναι??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...
    NEA

    ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Δίωξη για οκτώ του Διαγόρα!
    1 day ago

    Το πόρισμα της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών κυρίας Πόπης Παπανδρέου που διαβιβάσθηκε στην προϊσταμένη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου στο οποίο ...


    ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΕ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ "ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ...

    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ


    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ?? Που ειναι το σκανδαλο Ασπαιτε Ευανθια Μακρη Μποτσαρη απατες Ευρωπαικα προγραμματα, ολα στο αρχείο της κ. Ραικου Ελένης και των συνεργατών δεξιων της είναι??

    26 Ιουν 2011 1:34:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέα παράταση στην αναστολή πλειστηριασμών














    ΧΡΗΣΤΙΚΑ

    Real Time ΧΑ

    Λογιστικές
    Καταστάσεις

    Ανακοινώσεις ΧΑ

    Τεχνική Ανάλυση

    Ιδέες της Ημέρας

    Κεφαλαιοποιήσεις

    Πακέτα

    Εύρεση Συμβόλου






    Δημοσιεύθηκε: 19:35 - 24/06/11

    Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011 παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών για ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά, αναστέλλονται από την 1η Ιουλίου 2011 έως την 31η Δεκεμβρίου 2011 οι πλειστηριασμοί, οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσόν των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες παροχής πιστώσεων και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΟΜΩΣ λούγκρα Πασόκε του κερατά Που και
    κάποιο αλλοι - οι απείρως περισσότεροι - άρχισαν
    να συμφωνούν, οτι είστε ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    και σας το λένε και την κάνετε σασ τις Κότες
    και κρύβεστε σαν τα ποντίκια !!!
    _______________________________________________
    Γιούχα στον GAP στην πρόβα των Special Οlympics

    Τ' άκουσε η γυναίκα κομπάρσος (άλλο πάλι κι αυτό: Να ντουπλάρει γυναίκα τον Πρωθυπουργό!!) που έκανε τον Πρωθυπουργό στην πρόβα της τελετής έναρξης των special Olympics στις 23.06.2011.
    You Tube.
    Γιούχα στον GAP στην πρόβα της τελετής έναρξης των Special Οlympics.
    _______________________________________________
    Και ο ΓΑΠ υποψιασμένος πια δεν εμφανίστηκε χθες στην επίσημη τελετή έναρξης....

    "Έκοψαν" τον Τζέφρεϊ από την Τελετή έναρξης των Special Olympics μετά το κράξιμο στην πρόβα της Πέμπτης !
    Τελικά οι υπεύθυνοι διοργανωτές των Special Olympics, μετά το γιουχάρισμα στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του Τζέφρεϊ στην πρόβα της Πέμπτης, αποφάσισαν να κόψουν τον πρωθυπουργό από την Τελετή !
    Λίγο μετά την έναρξη της Τελετής, κι ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα είχε την είσοδο της Προέδρου της Ο.Ε. των Αγώνων κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου, του Προέδρου των Special Olympics Τιμ Σράιβερ, του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας, τελικά σήμερα, μπήκε μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Ο Τζέφρεϊ γλύτωσε έτσι το κράξιμο και η χώρα μας την γελοιοποίηση ! _____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...
    ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

    * ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    * ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    * ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    * ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    * ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    * ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    * ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    * Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    * ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.

    Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

    26 Ιουνίου 2011 10:06 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση