GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβραβεύτηκε για τις ύβρεις στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή...

Του Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη Στη θέα της είδησης ότι ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης τοποθετήθηκε χθες στη θέση του Διευθυντή Διεθνών Τη...

Του Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη
Στη θέα της είδησης ότι ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης τοποθετήθηκε χθες στη θέση του Διευθυντή Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε. (ERTworld), μετά από εσωτερική προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αξιολόγηση από το Συμβούλιο Διεύθυνσης [=χαρακτηριστικός ορισμός προνομιακά δοτής θέσης], θυμήθηκα τον προεκλογικό αγώνα που έκανε ο κ. Μεγγρέλης υπερ του ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές του 2009 (και όχι μόνο). Έναν αγώνα που από τα καφέ της πλατείας Κολωνακίου μεταφέρθηκε και στο facebook, όπου ο δημοσιογράφος διατηρεί προσωπικό λογαριασμό και στον οποίο αφιερώνει αρκετές... εργατοώρες.
Αυτή, λοιπόν, την e-προπαγάνδά του είχα σημειώσει από αυτό εδώ το πάντα φιλόξενο βήμα (βλ.π. "Εφιαλτικές στιγμές δημοσιογράφιας", 28/9/09) και συγκεκριμένα μετέφερα την...
ατυχή εικόνα ενός -κατά τα λοιπά αξιόλογου- δημοσιογράφου που δήλωνε δημοσίως ότι  το τότε ενδεχόμενο η ψαλίδα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να κλείσει θα ήταν "εφιάλτης για τη χώρα" και αποκαλούσε τον τότε πρωθυπουργό της χώρας, Kώστα Καραμανλή, "παραμυθά και ψευταρά". 
Δεν γνωρίζω ποιά η άποψη του κ. Μεγγρέλη για τον ΓΑΠ σήμερα
Αγνοώ αν συμφωνεί με την πλειοψηφία των ελλώνων πολιτών που δηλώνουν ότι εξαπατήθηκαν από τις προεκλογικές... πράσινες ρητορείες του κ. Παπανδρέου (βλ.π. "λεφτά υπάρχουν" και "δεν θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις"). 
Βλέπω, όμως, μετά λύπης μου ότι οι κομματικοποιημένες πένες, τα χρωματισμένα παπαγαλάκια και οι εντεταλμένοι τηλεδημοσιογραφίσκοι επιβραβεύονται για την πρότερη καλή διαγωγή τους και το αντίθετο με την δημοσιογραφική δεοντολογία έργο τους...

17 σχόλια

  1. 1.000.000 κενές θέσεις εργασίας περιμένουν ξένους στην Γερμανία...

    «Έχουμε ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας και υπάρχουν ελλείψεις ιδιαιτέρως σε μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και γιατρούς» δήλωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λέγιεν στον τηλεοπτικό σταθμό ARD προαναγγέλλοντας την ψήφιση νόμου που θα διευκολύνει την είσοδο και εγκατάσταση ξένου εργατικού δυναμικού στη χώρα.

    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ Τ.Ο. ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ.

    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.
    + ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ...ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ....

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ Κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΗΣ ναζι ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΓΚΑΙΡΙΝΓ...
    ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ PA-SS-OK.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΠASSOK 2011 : arbeit muchτ freit...
    Αξέχαστη επιγραφή σε όλα τα ευαγή κρεματόρια.
    TΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ----------------------------------

    *** ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΑΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης τοποθετήθηκε χθες στη θέση του Διευθυντή Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε. (ERTworld), μετά από εσωτερική προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αξιολόγηση από το Συμβούλιο Διεύθυνσης [=χαρακτηριστικός ορισμός προνομιακά δοτής θέσης], θυμήθηκα τον προεκλογικό αγώνα που έκανε ο κ. Μεγγρέλης υπερ του ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές του 2009 (και όχι μόνο). Έναν αγώνα που από τα καφέ της πλατείας Κολωνακίου μεταφέρθηκε και στο facebook, όπου ο δημοσιογράφος διατηρεί προσωπικό λογαριασμό και στον οποίο αφιερώνει αρκετές... εργατοώρες.

    ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ.
    Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟΣ ΣΟΙΧΙΖΕΙ
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ........ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΦΡΙΞΤΕ....
    ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    A. Ποδηματά: Θέλετε δεν θέλετε ρε κερατάδες θα επιδοτήσετε τα φωτοβολταϊκά ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η ανάπτυξη των ΑΠΕ και ειδικά των φωτοβολταϊκών είναι σημείο-κλειδί για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση» τόνισε [στη λογική λέμ και καμιά παπαριά προκειμένου να βγάλουν οι φίλοι μας χρήμα] η ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Άννυ Ποδηματά σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα την προσαρμογή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στις ανάγκες των φωτοβολταϊκών που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανίας Φωτοβολταικών (European Photovoltaic Industry Association- ΕΡΙΑ) υπό την αιγίδα της κ. Ποδηματά.
    ____________________________________
    Δηλ. η κ. Ποδηματά ανέλαβε να διαφημίσει την βιομηχανία φωτοβολταϊκών... αφιλοκερδώς εννοείται και μην πάει το μυαλό σας στο κακό.
    ____________________________________
    Απείλεισε μάλιστα, σαν καλός εκπρόσωπος της βιοηχανίας φωτοβολταϊκών, τα Κράτη που περικόπτουν την επιδότηση για εγκατάσταση φοτοβολταϊκών, γιατί ξέρει ότι αν το σύστημα δεν τροφοδοτηθεί θα καταρρεύσει μιας και η εγκατάσταση είναι πανάκριβη και αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται όλος ο ντόρος: Να βγάλουν κάποιοι γρήγορα χρήμα με κρατικές επιδοτήσεις.

    Ειδικότερα, στην ομιλία της η κ. Ποδηματά τόνισε ότι η διατήρηση της ισχυρής ανάπτυξης των ΑΠΕ που παρατηρείται τα τελευταία δύο χρόνια προϋποθέτει την διασφάλιση ισχυρών και σταθερών κινήτρων, όπως οι εγγυημένες τιμές αγοράς (feed-in tariffs). Οι αποφάσεις ορισμένων Κρατών Μελών να αναθεωρήσουν δραστικά τα καθεστώτα στήριξης - ακόμα και με αναδρομική ισχύ σε κάποιες περιπτώσεις - θέτουν σε κίνδυνο την μελλοντική ανάπτυξη των ΑΠΕ.
    Η κ. Ποδηματά προσέθεσε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αυτές και εξέφρασε την ανησυχία της για τις πιέσεις που δέχεται η Πορτογαλία για την αναθεώρηση των κινήτρων ανάπτυξης ΑΠΕ στο πλαίσιο του πρόσφατου πακέτου στήριξης και του σχετικού μνημονίου. Η κ. Ποδηματά ανακοίνωσε ότι θα φέρει το θέμα αυτό προς συζήτηση στην επόμενη ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούλιο...
    ____________________________________
    Πωπω ένα σοσιαλΗστικό ζόρι που τραβάει η κυρία για να εξυπηρετήσει τη βιομηχανία !!!
    Ούτε υπάλληλός τους να ήτανε... λέω εγώ τώρα..

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ
    ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μεγγρέλης ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Τι προπαγάνδα και ιστορίες λέτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι έχει η πραγματικότητα. Οταν προσφέρεις θεάρεστο έργο σε συγκεκριμένο χώρο ανταμοίβεσαι αναλόγως.
    Ο εν λόγω προσέφερε σκόπιμη εκδούλευση στο κόμμα ,προήχθη και μάλιστα δυσανάλογα των προσόντων του.
    Ο αείμνηστος ιδρυτής του troktiko blogspot αμοίφθηκε επίσης με σφαίρες στο κεφάλι.
    Και ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν οι δράστες.Γιατί δεν ήταν θέμα τιμής για τις αστυνομικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Το πραγμα αρχιζει και γινεται "φαιδρο" ειπε ο δρ Κουτσουκος γιατι αναμεσα στους "Σπαρτιατες" ηταν συμβουλοι κι απεσπασμενοι σε δεξια πολιτικα γραφεια!!
    Η δεξιοβασιλοχουντική συνωμωσια σε εξελιξη...

    Ο πλατειοτοιυρισμος συνεχιζεται για τους δεξιους αγανακτισμενους που νομιζουν οτι ο Σαμαρας και Γλυξμπουργκ θα τους σωσει ....ματαια..

    Βεβαια στην πλατεια υπαρχουν και κεντρωαριστεροι διαδηλωτες...

    Τα κομματα ολα εκλεβαν με ποσοστα επι της κλεψιας και ολοι ηταν στο κολπο και υπηρχαν και αρκετες εξαιρεσεις...

    Η ανατροπη θα ερθει απο εντιμους αγωνιστες που αγωνιζονται για την Δημοκρατια και την Ελλαδα οπως ο δρ Κουτσουκος

    που μιλησε σημερα στηην Γερνανικη ZDF και τα ειπε εξω απο τα δοντια στην Κορεατικη στην Φλαμανδικη Ιταλικη και Ισπανικη τηλεοραστη ....

    Ετσι αγωνιζονται οι αγωνιστες ενω οι αλλοι κρυβονται και θελουν να εχουν ποστα με τους αγωνες των αλλων!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο τυπος αυτος εβραιος ηταν κωλογλυφτης της Δαμανακης Μυριαμ της ΜΟσσαδ

    καταλαβατε
    απευθειας απο ισραηλ η θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΑΖΑΝ ΔΕΞΙΟ.ΤΟΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Η ΝΔ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΕΓΓΡΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΤΗΣ gauche chaviar ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
    ΜΕΓΚΡΕΛΗΣ,ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΣΙΠΙΤΣΙΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.....
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΛΑΛΙΩΤΗ - ΜΑΡΟΥΔΑ...ΔΗΛ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΩ Η ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τον ελεγε "παραμυθά και ψευταρά" ...ενω τον διεψευσε η ιστορια!
    ενω εσεις που τον λεγατε θεσμικο και δουλευταρα ........ μπορειτε και μιλατε ακομα λεγοντας της γνωστες ψευτιες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί κύριοι,
    Μήπως θυμάστε την κ. Τσατσάνη στη Θεσσαλονίκη μαζί με ένα τύπο με μουσάκι που λιβάνιζε τον Καραμαναλή από την ΕΤ-3 . Δεν τους πείραξε κανείς είναι στη θέση τους δεν τους βάλανε ακόμη στο ψυγείο. Άρα υπάρχει δημοκρατία.
    Σωκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ..ΠΑΣΟΚΕ

    Λοιπόν τέρμα η πλάκα φίλε ΠΑΣΟΚΕ. Σε ξέρω και με ξέρεις 30 χρόνια. Φανατιζόμασταν πάντα πριν από τις εκλογές και με μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της εκάστοτε τετραετίας. Αλλά πάντοτε τα ξεχνάγαμε και πάντοτε λέγαμε ότι η φιλία μας θα είναι πάνω από κόμματα και ιδέες. Πίστευα ότι ήσουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και ότι πίστευες στον σοσιαλισμό.
    Αυτά μέχρι τώρα.

    Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός παρτάκιας.
    Κατάλαβα ότι για σένα ο διορισμός σου στο δημόσιο ήταν ένα συμβόλαιο με το κόμμα σου που θα το τηρούσες με όρους ΜΑΦΙΑΣ.
    Όπου διορισμός δικός σου βάλε διορισμό γυναίκας,παιδιών,συγγενών.

    Να σου πω κάτι.Πάντοτε ζήλευα γιατί το ΚΟΜΜΑ σου σε πρόσεχε και σε βόλευε.Αλλά ένιωθα ότι το δικό μου κόμμα μου άφηνε περισσότερη ελευθερία σκέψης, πράγμα που με έκανε να νιώθω πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    Δεν χρωστούσα και δεν χρωστάω σε κανένα κερατά. Όχι ότι δεν διόρισε και το δικό μου κόμμα,αλλά εκ των υστέρων ρε φίλε αυτό αποδείχθηκε ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.

    Ανέχθηκα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σου,ανέχθηκα τα καταπράσινα παπαγαλάκια σου,ανέχθηκα τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους συνδικαλιστές σου,ανέχθηκα το ότι με πήγες σε 3 απανωτές εκλογές το 1989 καταστρέφοντας την οικονομία,ανέχθηκα να ξεγυμνώνουν τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ οι ΣΤΑΜΟΥΛΟΚΟΛΛΑΔΕΣ, ανέχθηκα την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000 με τους ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ανέχθηκα τα κόλπα με τα δαχτυλίδια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ανέχθηκα τις πυρκαϊές του 2007,ανέχθηκα την καταστροφή της Αθήνας, ανέχθηκα τα ΨΕΥΤΟΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ανέχθηκα, ανέχθηκα..........

    Δεν θα ανεχθώ όμως παλιόφιλε,το ξεπούλημα της πατρίδος μου,
    δεν θα ανεχθώ το κόψιμο της σύνταξής μου, γιατί ρε φίλε όταν εσύ κοπροσκύλιαζες δεξιά και αριστερά,εγώ ξεστραβωνόμουν στο διάβασμα για κάτι καλύτερο στη ΖΩΗ.

    Δεν θα με αναγκάσεις να παίρνω σύνταξη ανειδίκευτου εργάτη.

    Δεν θα μου πάρεις το πατρικό μου σπίτι,με την επιβολή τεράστιων φόρων,για να το εκποιήσουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για ένα πιάτο φαι.

    Δεν θα μου στείλεις το παιδί στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να βρει δουλειά,την στιγμή που το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ
    ο υιός σου διορίστηκε από τον ξάδελφό σου
    τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.

    Δεν θα με κάνεις να πουλήσω το 1600 κυβικών αμάξι μου βάζοντας μου τρελούς φόρους.

    Ως εδώ και μη παρέκει.
    Τέρμα οι πλακίτσες και οι αγκαλιές και τα φιλιά. Με πήρες τηλέφωνο χθες για να μου πεις να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ξέρει τι κάνει.

    Μετά από 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ γύρισα και σου είπα ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ.
    Εκεί με έφτασες ρε παλιόφιλε.

    Το χειρότερο δε είναι πως ΣΕ ΜΙΣΩ.
    Πως θέλω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    Πως νιώθω όπως ένιωθαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας στον ΕΜΦΥΛΙΟ.

    Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε,εκεί μας οδηγεί το κόμμα σου.
    Αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Από την στιγμή δε που χλευάζετε τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ δείχνοντας μια συμπεριφορά ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

    Επειδή δε ένιωθα και τύψεις που σε έβρισα,στην τελευταία συγκέντρωση έξω από την βουλή,στις 15-6, δυστυχώς για σένα είδα για πρώτη φορά πολύ κόσμο σε χειρότερη κατάσταση από μένα.

    Δυστυχώς εκεί που φέρατε τα πράγματα ΦΙΛΕ,
    η εσύ θα επιβιώσεις, η, εγώ.

    Προκειμένου δε να πεινάσει η οικογένειά μου,ας πεινάσεις εσύ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ....ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΨΕΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ .ΠΩ ΠΩ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση