GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε (δι' ολίγον) από τη Βουλή η ΝΔ...

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή από αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου (λίγο πριν από την ολοκλήρωση της συζήτησης για...

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή από αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου (λίγο πριν από την ολοκλήρωση της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης)  ότι το 1981 «ήταν η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους, χωρίς υποθήκες, στρατοκρατική παρέμβαση, ξένο παράγοντα και Παλάτι».
Αντιδρώντας έντονα αποχώρησε από την αίθουσα η Νέα Δημοκρατία η οποία...
 επανήλθε λίγο αργότερα ενώ ο κ. Σαμαράς με οξεία δήλωσή του κατήγγειλε τον κ. Πάγκαλο και το ΠΑΣΟΚ.
Ο Κοινοβουλευτικός

28 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΟΥΡΑΔΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΕΙ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981. ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΥΣΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΡΑΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, ΚΟΥΣΕΛΑΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΠΝΑΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΡΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,
    θ α ν α τ ο Σ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΘΥΜΑΣΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΩΛΗ, ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ.; ΤΟΥΣ ΠΑΦΙΛΗ ΜΠΟΥΤΑ ΠΑΤΑΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ; ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ρε Παγκαλε!
    Κ για να εδραιώσει την δημοκρατία ο Θαθανδρεας μοιρασε συνταξεις από εθνικής αντιστασης (σε ανθρωπους που το 40 ήταν αγεννητοι) μεχρι αγροτικές κ ψαραδικες σε όοοολους εκεινους για τους οποίους ΕΣΥ ειπες ότι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 12:36:00
    ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΑΓΚΑΛΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ. ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ. ΜΟΥΛΕ. ΖΩΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ..... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από το '77 και μετά ο πανέξυπνος και αδίστακτος Ανδρέας Παπανδρέου εκμεταλλευόμενος την ανυπέρβλητη πολιτική ανικανότητα της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να μαζεύει γύρω του τους συνδικαλιστές του ευρύτερου δημόσιου τομέα σχηματίζοντας έναν ιδιωτικό στρατό. Στη συνέχεια, πότε με ανταρτοπόλεμο και πότε με ανοιχτό πόλεμο, άλωσε το "κομματικό κράτος της δεξιάς" και στη θέση του έχτισε ένα δικό του. Φαίνεται ότι είχε τρομερό πολιτικό ένστικτο ή γνώριζε καλά τη ρωμαϊκή ιστορία γιατί ο μόνος που πέτυχε ένα ανάλογο θαύμα ήταν ο Οκταβιανός, ο πρώτος αυτοκράτορας της Ρώμης. Ο Παπανδρέου ήξερε να τιμά τους ευεργέτες του και μόλις πήρε την εξουσία μοίρασε τόσο πολλά λάφυρα στο στρατό του ώστε έριξε έξω ολόκληρη την οικονομία της χώρας! Επιχειρηματίες, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, εισοδηματίες και κράτος δουλεύουν νυχθημερόν για να ταΐσουν αυτό τον αχόρταγο στρατό κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΜΕ BMW ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΞΟΧΙΚΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΙΓΔΩΣΑΤΕ, ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΘΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΞΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ..ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ..ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ 81 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΑΥΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ;
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΙΣΜΑ ;
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το έβαλαν στα πόδια οι σαμαροφασίστες βολευτές της ΝΝΔ λίγο πριν μιλήσει ο Βενιζέλος!

    Μπροστά σε άδεια έδρανα από πλευράς της ΝΝΔ μιλά αυτήν την ώρα ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μια και οι γελοίοι σαμαροβουλευτές αποχώρησαν από την αίθουσα, επειδή ο Πάγκαλος...
    ερμήνευσε διαφορετικά την Ιστορία πριν από... 30 χρόνια!!!

    Τρέμουν το Βενιζέλο και το βάζουν στα πόδια. Όλη η Ευρώπη είναι πυρ και μανία με τον «κερδοσκόπο της κατάρρευσης» και τους αρχιμασκαράδες πολιτικάντηδες της ΝΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ- ΜΑΪΜΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ", ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ (ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ), ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!), ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ?

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ… ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ- ΚΟΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ?ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΕΝΤΑΣ ΠΟΡΔΕΣ ΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ 1974. ΤΟ 1981 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 7.52
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟ
    ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΜΠΛΕΤΣΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ; Ή ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτόν τον ανεύθυνο άνθρωπο, τον Σαμαρά.
    Όσο και να μην συμφωνώ με τη ΝΔ και την πολιτική της συμπεριφορά, είναι ένα κόμμα με άξιους ανθρώπους, που δεν τους αξίζει ο συγκεκριμένος τύπος για αρχηγός. Το ίδιο οφείλει να κάνει και το ΠΑΣΟΚ με τους λαϊκιστές ΠΑΣΟΚΟΥΣ, μόνο που στη ΝΔ το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, αφού τον λαϊκισμό τον εκφράζει ο ίδιος ο αρχηγός της.

    Φυσικά, για να είμαστε δίκιαιοι, το πρόβλημα προϋπάρχει του Σαμαρά. Δυστυχώς είναι αρκετά βαθύτερο και έχει να κάνει με την ίδια τη δομή της αστικής τάξης στη χώρα μας. Δεκαετίες τώρα ο παραγωγικός ιστός αποσαθρώνεται προς χάριν των κρατικοδίαιτων-νταβατζήδων στον ιδιωτικό τομέα και των ορδών των ρουσφετοδιορισμένων ΔΥ.
    Συνεπώς η κρίσιμη μεταρρυθμιστική μάζα είναι μειοψηφία στα δύο μεγάλα κόμματα.

    Και πριν τον Σαμαρά, δεν είχαμε την πεφωτισμένη δεξιά, τον κουρασμένο είχαμε και τους οπαδούς του, που έτρωγαν με χίλιες μασέλες.

    Γι αυτό και βλέπουμε αυτή την ιδεολογική αντι-μνημονιακή σύμπλευση ΝΔ-αριστεράς με έντονο αντι-ευρωπαϊσμό.

    Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι. Δεν γίνεται να αφήνουμε τους χιλιάδες άσχετους της πλατείας Συντάγματος, που επειδή είδαν το zeitgheist και το debtocracy, νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Η μιζέρια και η μετριότητα είναι ο αντίπαλός μας και πρέπει να τα αναδεικνύουμε. Να μην παίζουν μπάλα μόνοι τους. Να μην νομίζουν ότι έχουν δίκιο μόνο και μόνο γιατί κανείς δε θέλει να μιλήσει και να αντιπαρατεθεί μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΄΄ΙΔΙΩΝΥΜΟ΄΄; ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ; ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΟ 46-49; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σας πνιγει ο κοματισμος ολους και αυτο εκμεταλλευονται τα κοματικα σκυλια της καθε εξουσιας. Δεν υπαρχει δημακρατια στη χωρα διοτι ολες οι διεργασιες που μας αφορουν γινοντε στα κρυφα και η ανοδος στην εξουσια των κοματων γινετε με υποσχεσεις και ψευδη στο λαο.
    Το να γυριζουμε στο παρελθον ειναι το τεχνασμα που εχει η καθε εξουσια στο να μας διαιρει.
    στην ουσια η δημοκρατια που ζησαμε στην Ελλαδα δεν ηρθε ποτε γιατι την φοβιζαν οι κλεφτες οι ψευτες αντιπροσωποι της. Η δημοκρατια ειναι η αληθεια πραγμα που αυτη τη στιγμη στη χωρα μας δεν υφισταται!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚ: 1974 ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ..ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ: 2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΟΙΑΛΗΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ του 20%.
    ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ τον αχόρταγο παγ-κωλό ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αδειάζει ο Μόσιαλος τον Πάγκαλο... αφού έγινε η δουλειά κι ο χοντρός συσπείρωσε, τους ελάχιστους
    τους ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚους
    ΣΑΝ ΤΟ άνωθεν ΖΩΟρα .............ΝΑ τον ΧΕΣΩ !!

    Πλήρως εκτεθειμένο άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, για τον καβγά που ξέσπασε στη Βουλή, σχετικά με το πότε είχαμε δημοκρατία μετά την πτώση της χούντας.
    Βέβαια το άδειασμα δείχνει διαφωνία αλλά πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι ο Πάγκαλος χθες δεν ήξερε τι έλεγε... τη δουλειά του έκανε και πολύ καλά μάλιστα αφού συσπείρωσε όλους τους ΠΑΣΟΚους με τα αντιδεξιά συμπλέγματα...

    Η πλάκα βέβαια είναι ότι ενώ αυτοί αναφέρονται στο τι έγινε πριν 30-40 χρόνια... μας βγάζουν και κομπλεξικούς από πάνω... αλλά βρίσκουν και τα κάνουν μιας και η χθεσινή εικόνα της ΝΔ με το φεύγουμε και ξαναρχόμαστε επισκίασε τα όσα σωστά είπε ο Σαμαράς ...

    Διαβάστε και τι είπε ο Μόσιαλος για τον Πάγκαλο:
    “Αυτό που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό δεν είναι τα ιστορικά δεδομένα… Αυτό που απασχολεί τη μέση ελληνική οικογένεια είναι η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας πρώτα και κύρια" σημείωσε στην εκπομπή Καμπουράκη - Οικονομέα "Κοινωνία Ώρα Mega".
    Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου που προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως "δεν είπε κάτι που δεν ήταν μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, είπε ότι σταθεροποιήθηκε τότε η Δημοκρατία", ενώ αρνήθηκε τον όρο "άδειασμα" σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

    Αργότερα, σε 100% διαφορετικό πνεύμα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τις χθεσινές δηλώσεις του, ανέφερε ότι "όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου είναι δημοκρατικά" .

    ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ >>>>>>>>................ ΩΣ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φασιστας σαν τον παπου του,θα μεινει στην ιστορια ως ο ιπποποταμος της Βουλης!
    Πολλακις εκληθη στο κοινοβουλιο ο μπογιας για να τον δεσει και να τον μαζεψει αλλα διεφυγε και καταζητειται εκτος Αττικης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτι το ζάχαρο,κάτι το προβοκατοριλίκι...

    Πριν από λίγη ώρα ο παρακάτω διάλογος διεξήχθη μεταξύ του Πάγκαλου και του Χατζηνικολάου:

    - Πάγκαλος: "Εκφράζεις απόψεις της ΝΔ κ.Χατζηνικολάου"
    - Χατζηνικολάου: "Να είστε προσεκτικός μαζί μου, εκφράζω τις απόψεις μου ως δημοσιογράφος κι όχι κάποιο κόμμα"
    - Πάγκαλος: "Συμβουλές δεν δέχομαι από σένα, που θα μου πείς να είμαι προσεκτικός και σου κλείνω το τηλέφωνο !"
    - Χατζηνικολάου: "Καλώς, κλείστε"

    Είναι φυσικά για γέλια που βρέθηκε πασόκος να κατηγορήσει τον Χατζηνικολάου που πριν λίγο καιρό συνέτρωγε και με τον Τζέφρυ (και δεν ήταν η πρώτη φορά) και που έχει αρκετά χρόνια τώρα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ (ειδικά όταν θέλει να εκβιάσει την Νέα Δημοκρατία μήπως και λόγω της παλιάς οικογενειακής του σχέσης με το κόμμα πάρει αξίωμα όπως του Δημάρχου Αθηναίων ή διορισμένος βουλευτής επικρατείας...) ότι εκφράζει τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας...

    Βέβαια το θέμα δεν είναι τόσο απλό, η τέλεια επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί τον έτσι κι αλλιώς χυδαίο και ανήθικο Πάγκαλο (μια κινούμενη σήψη είναι ο άνθρωπος από κάθε άποψη) που με τις επιπλοκές του σακχάρου γίνεται ακόμα χειρότερος για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να μας κάνει να στρέψουμε αλλού την προσοχή μας και όχι στο πραγματικό αίσχος που είναι η εντελώς παράλογη πολιτική που εφαρμόζει που μόνο στόχο έχει την κινεζοποίηση του Έλληνα και το ξεπούλημα της χώρας όσο όσο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση