GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγανάκτησα με τους «Αγανακτισμένους»...

Από την Κλειώ Νικολάου http://www.aixmi.gr/ Πλέον, είναι επιεικώς θλιβερό το θέαμα κάποιων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι κατεβαίνουν κ...

Από την Κλειώ Νικολάου
http://www.aixmi.gr/
Πλέον, είναι επιεικώς θλιβερό το θέαμα κάποιων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι κατεβαίνουν καθημερινά μπροστά στη Βουλή για να δηλώσουν «Αγανακτισμένοι» για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Εμφανώς θιγμένοι από τους Ισπανούς, που πριν από μερικές ημέρες μας έλεγαν «να κάνουμε ησυχία για να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», κατεβαίνουν και διαδηλώνουν εδώ και οκτώ ημέρες στο Σύνταγμα ειρηνικά εισπράττοντας συγχαρητήρια (!) από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία, που μας έφερε στην κατάσταση που βρισκόμαστε… (Εδώ φυσικά γελάμε).
Δε θα μπω στη διαδικασία να αναρωτηθώ πόσοι από τους «Αγανακτισμένους» ήταν για χρόνια βολεμένοι στο σαθρό ελληνικό πολιτικοοικονομικό σκηνικό. Ούτε θα αναρωτηθώ πόσοι εξ αυτών είναι δημόσιοι υπάλληλοι που αυτές τις ημέρες κάνουν κατάληψη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ή στον ΟΤΕ για να εξασφαλίσουν την διαιώνιση των προνομίων που απλόχερα τους έδιναν για χρόνια οι «εθνικοί ευεργέτες». Ακριβώς επειδή υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους, συχνά τις κακοπληρωμένες δουλειές τους, λόγω της κακής διαχείρισης της κρίσης που έχει οδηγήσει σε χιλιάδες «λουκέτα» και σε δραματική ύφεση τη χώρα.
Θα ήθελα να επισημάνω, όμως, ότι πιθανότατα οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι – πολλοί εκ των οποίων έχουν κάθε λόγο να είναι «αγανακτισμένοι» – στις επόμενες εκλογές θα...
 ρίξουν λευκό ή άκυρο ή δε θα πάνε να ψηφίσουν, αφήνοντας σε μας τους υπόλοιπους τη χαρά να «βγάλουμε το φίδι από την τρύπα».
Θα ήθελα, επίσης, να ρωτήσω τους «αγανακτισμένους» ποια είναι η εναλλακτική πρόταση που έχουν πλην της «ανοιχτής παλάμης» προς τη Βουλή, που δε συνιστά, πρόταση, κατά την ταπεινή μου άποψη.
Αν οι κύριοι και κυρίες «αγανακτισμένοι» κατέβαιναν ως ένα αληθινό κίνημα, όχι απλά με αγανάκτηση για ό,τι έχει συμβεί αλλά με αληθινές πολιτικές προτάσεις για επανεκκίνηση της οικονομίας, για έξοδο από την κρίση, για το μέλλον όλων μας, τότε ίσως να άξιζαν ακόμη και την ψήφο μας.
Αυτή την ψήφο που φοβάμαι πως δεν αξίζουν, πια, ούτε τα δύο μεγάλα κόμματα, ούτε οι μικροί σχηματισμοί που αναλώνονται σε κορόνες «κατά του κεφαλαίου» ή κατηγορούν τον πρωθυπουργό που ψήφισε το 44% του ελληνικού λαού ότι κινείται σαν τον Πινοσέτ – ένα δικτάτορα, δηλαδή, που έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους επειδή είχαν αντίθετη άποψη από τον ίδιο.
Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν το έχουν καταλάβει οι «Αγανακτισμένοι», η ελληνική κοινωνία έχει πραγματικά ανάγκη, πλέον από ένα νέο πολιτικό σχηματισμό στο πλαίσιο της Αστικής Δημοκρατίας, στην οποία ζούμε πολλά χρόνια και η οποία μας αρέσει! Δεν νομίζω να προτιμά κανείς κάτι ανελεύθερο.
Αντιθέτως, επιθυμούμε ανθρώπους που δεν κουβαλάνε το όνομα μίας ελληνικής πολιτικής δυναστείας, που δεν είναι πολιτικοί επειδή πριν από 40 ολόκληρα χρόνια έλαβαν μέρος σε μία διαμαρτυρία κατά της δικτατορίας, που έχουν κολλήσει κάποια ένσημα εργαζόμενοι (κατά προτίμηση στον ιδιωτικό και όχι στο δημόσιο τομέα), που αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα και δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την πολιτική τους επιβίωση, που τέλος πάντων δεν είναι μέλη του Κοινοβουλίου εδώ και δεκαετίες και που έχουν κάποια πρόταση για πραγματική και εκ βάθρων αλλαγή.
Και που αν δεν εκλεγούν, θα πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους για να ζήσουν!
Αν υπάρχει ένας τέτοιος «Αγανακτισμένος», ειλικρινά εγώ θα τον ψηφίσω.

64 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΕΙΩ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πασοκοι και εσυ κειω έρχεται ο καιρός της Αιγύπτου.Το ποιάνεις κλειώ??καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για όλα εσάς τα πράσινα σκουλίκια???το ποιάνεις?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ 800, 1000, 1200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ;ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ΦΤΕΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ,ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ;ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΡΑΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ.ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ Ε??? ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Κ. ΚΛΕΙΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΣΤΕ( ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΥς ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Η ΠΛΑΤΕΙ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Παπανδρεου τον ψηφισε το 44% γιατι?????
    για το λεφτα υπαρχουν???????

    Θελουν να καπελωσουν τον απλο κοσμο και να τον
    μαζεψουν στα διαφορα ιδεολογικα μαντρια για να τον
    διαλυσουν .

    Μετα τις επομενες εκλογες πρεπει να υπαρξει απλα
    Δημοκρατια χωρις επιθετα αστικη,λαικη κλπ που
    καλυπτουν δικτατοριες με διαφορες μορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΣΙΓΑ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΟΛΩΤΟΦ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΙΣ GUCCI ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΩΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ Κ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΑΤΓΜΑΤΟΣ ,ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΒΑΣΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οταν ανησυχει το συστημα εμφανιζονται καποιοι νεοκοποι δημοσιογραφισκοι, ταχα ανεξαρτητοι υπερασπιστες των φτωχων και των αδυνατων και χρησιμοποιωντας αυτο που εμαθαν σε ακριβα ιδιωτικα σχολεια, δηλ το να γραφουν καλη εκθεση, προκαλουν συγχυση και ο λαος τοτε αρχιζει να διερωταται μονο ενω ταυτοχρονα αδρανει. δε μας ειπε αυτα που εχει να προτεινει η κυρια των βορειων προαστειων πως θα τα επιτυχει. μαλλον διαφαινεται ενα ακομα δοτο οργανο της ελαχιστης μειοψηφιας που θα επιθυμουσε να μας καταντησει οικονομικους σκλαβους προσπερνωντας ανωδυνα τα σημεια των καιρων που τους ενοχλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ;Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε ΟΧΙ και έτσι να μας εγκαλείτε γιατί αγανακτήσαμε με την υφιστάμενη πολιτική και τους κατά καιρούς πολιτικούς που φόρτωναν το Δημόσιο με αργόσχολους και σ΄αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η κατηγορία των δημοσιογράφων που γέμιζαν και συνεχίζουν να γεμίζουν τα Υπουργεία και τις ΔΕΚΟ με τις αργομισθίες τους.
    Οσον αφορά τις ικανότητές σας δεν τις γνωρίζω, αλλά δύο θέσεις με επιλογή .......ΑΣΕΠ θέλω να πιστεύω όπως ΑΘΗΝΑ 2004, Μεσσογειακοί Αγώνες (που δεν έγιναν αλλά εσύ εισέπραξες την.. μη αργομισθία σας) μαρτυρούν την αξιοκρατική επιλογή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άρα κατά την κυρία Κλειώ Νικολάου, που σε αντίθεση με όλους αυτούς τους "αγανακτισμένους" έχει βήμα στα ΜΜΕ που όλοι γνωρίζουμε πόσο αξιοκρατικά καταλαμβάνονται οι θέσεις αυτές, το καλύτερο είναι να μείνουμε σπίτια μας μέχρι να προλάβουν τα υπάρχοντα κόμματα να μας παρουσιάσουν κάποιο μεσσία που θα μας σώσει.
    Η ανοιχτή παλάμη είναι η έκφραση διαμαρτυρίας και απεγκλωβισμού από το σάπιο πολιτικό σύστημα και προειδοποίηση πρός τους μελλοντικούς μεσσίες ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.
    Συμφωνώ να πουληθούν οι ΔΕΚΟ και να αξιοποιήσουν τη δημόσια περιουσία, ΟΧΙ όμως να ξεπουληθούν, κάτι που κάνει η κυβέρνηση με την ανοχή της αντιπολίτευσης που μαζί μας έφεραν σε αυτό το χάλι.
    Μέ την υποστήριξη πάντα των "ανεξάρτητων" δημοσιογράφων τύπου Στάη, Ντερμπεντέρη κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλουμε να απαλλαγούμε από τα πολιτικά τζάκια και τους επαγγελματίες πολιτικούς κατάλαβες ?

    Αυτούς που κατέφαγαν όλα τα κονδύλια που υποτίθεται ότι θα πήγαιναν σε ανάπτυξη.

    Την τρόικα δεν την φωνάξαμε εμείς εδώ αλλά την έφερε ο Γιωργάκης βάσει σχεδίου αφού πρώτα προκάλεσε κρίση δανεισμού με τις κινδυνολογίες του, ότι θα χρεωκοπήσουμε και περί τιτανικού.

    Η μόνη λύση να απαλλαγούμε από τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που θα πουλήσουν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την μάνα τους την ίδια είναι να κάνουμε ένα κόμμα που τα ονόματα των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό του θα βγαίνουν με κλήρωση.
    Η κλήρωση είναι το μυστικό της διάλυσης όλων των κυκλωμάτων και των πολιτικών καρτέλ.
    Η συναίνεση που ζητάς είναι ότι ακριβώς ζητάει και η τρόικα για να νομιμοποιηθεί με 180 βουλευτές, τυχαίο ότι συμφωνείς και εσύ μαζί τους ? δεν νομίζω.
    Τα χρέη όλων των κρατών είναι φούσκες των Σιωνιστικών τραπεζών που παράγουν χρήμα από αέρα κοπανιστό.
    Σε παρακαλώ μην γράφεις τέτοια σχόλια γιατί ρίχνεις νερό στον μύλο της τρόικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΑΠΛΩΣ ΦΛΗΝΑΦΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βλέπω ότι όσο σοβαρεύουν τα πράγματα με τις μαζικές λαϊκές συγκεντρώσεις, τόσο πληθαίνουν τα παπαγαλάκια που προσπαθούν να υπονομεύσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..Η ΜΟΥΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
    Κλειώ Νικολάου http://www.aixmi.gr/

    Δώστε, επί τέλους, του κ. Καρατζαφέρη, ένα υπουργείο να ησυχάσουμε....Πλεονέκτες
    αχόρταγοι Πασόκοι...... Αμαν πια !!

    “Κύριε Παπανδρέου, δώστε του, επί τέλους, του κ. Καρατζαφέρη, ένα υπουργείο να ησυχάσουμε”. είπε πριν από λίγο στο Ηράκλειο ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις και κινήσεις Καρατζαφέρη. Η δήλωση αυτή είναι το καλύτερο lead για το ρεπορτάζ που ακολουθεί
    ------------------------------------------------
    Αυτή η (αδύναμη) κυβέρνηση εκβιάζει διαρκώς το λαό, αλλά και εκβιάζεται. Ο Παπανδρέου έχει ένα μεγάλο πολιτικό στοίχημα: να περάσει από τη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την οικονομία.

    Ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα έχει καμία βοήθεια από τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, ότι ο Κουβέλης θέλει αλλά δεν μπορεί να στηρίξει το ξεπούλημα της χώρας, ενώ το ΚΚΕ θα μείνει στη γωνία του. Όλοι γνωρίζουν επίσης ότι αν αφήσει ελεύθερους τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση, δεν θα βρει πάνω από 30 ψήφους. Γι’ αυτό έβαλε τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Βασίλη Έξαρχο να πιάσει τους δυσαρεστημένους – όπως έκανε όταν μπλόκαρε την ερώτηση δεκάδων βουλευτών κατά του Δ. Δρούτσα.

    Ο ΓΑΠ θέλει την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία (ει δυνατόν και 180, λένε), ενώ οι επιτελείς του φοβούνται ότι αν το ΠΑΣΟΚ μείνει μόνο του κινδυνεύει ακόμα και το “150″, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απώλειες στην κοινοβουλευτική ομάδα. Στα τηλέφωνα προς τους βουλευτές ασκούνται πιέσεις και τους προειδοποιούν ότι αν καταψηφίσουν θα διαγραφούν. Δίνονται και υποσχέσεις για τον ανασχηματισμό. Όμως το κλίμα είναι βαρύ και δεν αντιστρέφεται. Υπάρχουν βουλευτές που μπορεί να παραιτηθούν, αλλά δεν θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.

    Σ’ αυτό το κλίμα είναι απαραίτητες οι «βακτηρίες» του συστήματος, δηλαδή η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης. Η πρώτη έσπευσε ήδη να δηλώσει ότι θα ψηφίσει. Αλλά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το διαπραγματεύεται. Θα αποσύρω το κόμμα από τη Βουλή, είπε στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θα είναι στο κοινοβούλιο κατά την κρίσιμη ψηφοφορία.

    Στην κυβέρνηση υπήρξε ανησυχία, γιατί η απλή αριθμητική είναι αμείλικτη. 156 (ΠΑΣΟΚ) + 15 (ΛΑΟΣ) + 5 (Ντόρα) = 176. Τώρα όμως πέφτουμε στους 161, χωρίς να υπολογίζονται οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ (που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσες θα είναι). Άρα ο Καρατζαφέρης εκτός από χρήσιμος μπορεί να είναι και απαραίτητος για το 150.

    Ο "πονηρός" Γιώργος Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ !!!το ξέρει καλά αυτό και γνωρίζει πώς να διαπραγματεύεται τη θέση του. Ενόψει του μεσοπρόθεσμου προγράμματος έχει δείξει ήδη το ενδιαφέρον του: να μην πωληθεί ο λιγνίτης (ΛΑΡΚΟ), το νικέλιο και τα νερά (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ)$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Αυτή είναι η «γενική πολιτική κατάσταση» στην οποία αναφέρθηκε ο Βενιζέλος μετά την συνάντησή του με τον Καρατζαφέρη.

    ....ΧΟΧΟΧΟΟΟΧΟΟΟ...Μα δεν υπάρχει πρόβλημα.

    Χθες από εδώ ο κύριος Γεωργιάδης το δήλωνε ότι μας έσωσαν το 2010 θα μας σώσουν και φέτος.

    Φαντάζομαι θα μας ξανασώσουν πάλι με την “σίγουρη επιτυχία” των μέτρων και το 2012 …εκτός αν έχουμε εκλογές.
    Σε τελική ανάλυση ας κάνει μια κυβέρνηση με Ντόρα και Καρατζαφέρη και …..σωθήκαμε πάλι…
    ΑΜΗΝ +
    ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ.ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    Η Κλειώ Νικολάου είναι δημοσιογράφος από το 1999 όταν αποφοίτησε από το "Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας". Εχει εργαστεί σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες, κυρίως στο διεθνές οικονομικό ρεπορτάζ, αλλά και στο ρεπορτάζ του υπουργείου Οικονομικών. Εχει κάνει εκπομπή στην ΕΡΑ, ενώ έχει εργαστεί και στα γραφεία Τύπου της "ΑΘΗΝΑ 2004" στο γραφείο Διεθνών ΜΜΕ, καθώς και στην Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στο Βόλο.Σήμερα εργάζεται στο portal newsbeast.gr, στη σύνταξη Οικονομικών και Διεθνών Ειδήσεων.Έχει σπουδάσει εφαρμοσμένη γλωσσολογία στο Paul Valery στο Montpellier και έχει κάνει το μεταπτυχιακό της στη διερμηνεία στο ίδιο Πανεπιστήμιο και στο τμήμα Λεξικογραφίας στη Σορβόννη.Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ========================================

    ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

    ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

    ΛΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΣΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ.
    =============================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θαυμαστε τον νεο Ελληνικο πολιτισμο Ειμαστε για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΦΙΛΕ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ 5Η ΔΟΣΗ.ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΜΕ ΣΠΡΕΝΤΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12.38 ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΡΦΟΥΡ.ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΝΑ ΦΡΕΝΤ ΠΕΡΥ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΣ ΓΡΑΨΑΜΕ 31 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TΩΡΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΛΕΙΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. " Θα πάει στους αγανακτισμένους, γιατί ξέρει με ποιον είναι αγανακτισμένος…" ??????
    -----------------------------------------------

    Ανταρσία ΡΕΠΠΑ: "Πάω σπίτι
    - Δεν θα φύγω κυνηγημένος".

    Από το πρωί κυκλοφορούσε, στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι κορυφαίος υπουργός είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι προτίθεται να παραιτηθεί εφόσον προχωρήσουν οι ραγδαίες αλλαγές που επιβάλλει το Μεσοπρόθεσμο, ιδιαίτερα στον τομέα του υπουργείου του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανός "υποψήφιος" για παραίτηση είναι ο υπουργός Μεταφορών Δ. Ρέππας, αν και ακούγονται και άλλα ονόματα ...εξαγριωμένων υπουργών! Εν μέσω όλων αυτών η αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποκτά πολύ μεγάλη αξία.

    Οι δικές πληροφορίες λένε ότι εδώ και 20 μέρες ο Αρκάς υπουργός μεταφορών Δημήτρης Ρέππας έχει στείλει στο Μαξίμου ένα καθαρό μήνυμα που λέει:

    «Εγώ υπογραφή σε ιδιωτικοποιήσεις αυτή την ώρα δεν βάζω.
    Δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
    Δεν θα παραιτηθώ απλά αλλά ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..»

    Το μήνυμα του Πελοποννήσιου υπουργού έχει αναστατώσει το ΠΑΣΟΚ όπως είναι φυσικό και την κυβέρνηση.
    Όποια γνώμη και να έχει κανείς για τον Δημήτρη Ρέππα η στάση του είναι αυτή την στιγμή Πατριωτική του στάση.

    Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να μην είναι άλλο κομμάτι ενός συστήματος που..κάνει τους βουλευτές να φεύγουν νύχτα κυνηγημένοι από την Βουλή.

    "Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος" δηλώνει..!
    Ετσι οι στενοί του συνεργάτες γνωρίζουν ότι θα προτιμήσει να ιδιωτεύσει παρά να συνδεθεί με υπογραφές σε δημόσιους οργανισμούς που έχει υπό την εποπτεία του και είναι προς ιδιωτικοποίηση.Οπως ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ και άλλοι

    Αν τελικά ο Δημήτρης Ρέππας επιλέξει να πάει σπίτι του για να κρατήσει την προσωπική και πολιτική του ιστορία τότε θα αλλάξουν πολλοί συσχετισμοί στην Πελοπόννησο.
    Είναι σίγουρο ότι ο κ.Ρέππας που πάντα αποτελούσε κομμάτι του σκληρού πυρήνα του Πρωθυπουργού δεν θα του κάνει ανταρτοπόλεμο.

    Δεν θα είναι καν υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία στις εκλογές..!
    Κάτι τέτοιο θεωρεί ότι δεν είναι έντιμο και αυτός είναι και ο λόγος που σκέπτεται σοβαρά την αποσυρσή του από την πολιτική..!

    Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές και αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του με δεδομένο ότι αύριο συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο και πρέπει να δεσμευθεί σαν υπουργός ότι θα στηρίξει το δεύτερο μνημόνιο.
    Οι πηγές μας κάνουν λόγο για ταχύτατες εξελίξεις..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 16.00 ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΛΛΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κα Κλειώ,

    Επειδή εγώ έχω κολλήσει ένσημα στον ιδιωτικό τομέα (12 χρόνια) και εργάζομαι στον Ευρύτερο Τομέα (τα τελευταία χρόνια) σημαίνει ότι είμαι βολεμένος που δεν αντέδρασα για όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια (άραγε γιατί 8 χρόνια τώρα ποτέ δεν ήμουν αρεστός στους τοποθετημένους από το πολιτικό σύστημα προισταμένους μου ενώ εργάζομαι σαν σκυλί - όχι πιστό - αλλά σκυλί;) ή μήπως ότι δικαιούμε για να διαμαρτύρομαι και ίσως μπορώ να διεκδικήσω και μια καλή θεσούλα σε κάποιον νέο κομματικό μηχανισμό;
    Επειδή στα αλήθεια εγώ αγαπώ την Ελλάδα που ξεπουλάνε μπιτ παρά όσοι σας ενθαρύνουν τουλάχιστον να γράφετε όσα γράφετε, σας διαβεβαιώ ότι σε κομματικό σχηματισμό που θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει αυτό το σαθρό τρπεζικόπολιτικό σύστημα ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!!!!
    Και στην περίπτωση όπου υπήρχε κόμμα στο οποίο θα μπορούσα να συμμετάσχω, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΛΕΡΓΙΑ ...
    Κρίμα γιατί φαίνεσαι και νέα κοπέλα ... με κάνει να αναρωτιέμαι πως ένα χαριτωμένο πλάσμα σαν εσένα μπορεί να εκφράζει τόσο ΓΕΡΑΣΜΕΝΕΣ και ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΕΣ πλέον απόψεις !!!

    ΜΑΧ

    Ένας Αγανακτησμένος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΡΓΗΣΕΣ ΡΕΠΠΑ, ΑΡΓΗΣΕΣ.ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ? ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ Η' ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑς. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΛΑΔΗ ΚΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΔ. ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ;;;;;;;;;
    ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ "ΝΟΜΟ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ,ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ'ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΗΔΙΕΣ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 'Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΣΣΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΑΧΜΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΣΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ.

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ (ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ).

    ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ.
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΧΑΧΟΛΟΥ.

    ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχεις πρόβλημα επειδή βγήκαν στους δρόμους ή επειδή άργησαν να βγούν? Καλά τωρα είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Καλώς τους κι ας άργησαν όπως λέει σοφά ο Ελληνικός λαός.

    Αν δεν το κατάλαβες, οι Ισπανοί ζητούσαν βοήθεια από τους Έλληνες γιατί βλέπουν σε εμάς το μέλλον τους (είδες τι έγινε με τα αγγούρια και την "σύμμαχο" Γερμανία?).

    Η ελληνική κοινωνία δεν ήταν ακόμα έτοιμη για επανάσταση (συμφωνώ εδώ μαζί σου) γιατί έχει πολλά ακόμα να χάσει από αυτήν. Η Ελληνική νεολαία όμως..

    Αν είχες κατέβει στο Σύνταγμα θα ήξερες ότι η κίνηση αυτή υποστηρίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν παρά μόνο το μέλλον τους.

    Η διαμαρτυρία που κατακρίνεις τώρα είναι η κυοφορία μίας επανάστασης που θα έλθει μετά την επιβολή του μεσοπρόθεσμου.

    Σε συμφέρει να αναγάγεις την διαμαρτυρία των πολιτών σε πρόταση πολιτική όμοια με αυτές που υπηρετείς (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ κ.λπ) ώστε να την απαξιώσεις.

    Όσο για προτάσεις και αιτήματα λυπάμαι που δεν βλέπεις καν τα προφανή! Προτάσεις και αιτήματα κάνεις όταν αναγνωρίζεις τον συνομιλητή σου (όπως οι συνδικαλιστές), την αντίθετη πλευρά και ζητάς κάτι από αυτή. Το πρώτο αίτημα του λαού στο Σύνταγμα είναι ΕΞΩ ΚΛΕΦΤΕΣ!! Που σημαίνει οτι ο λαός δεν αποδέχεται την ενοχή που του προσάπτεις. Δεν αισθάνεται συνένοχος. Είτε σου αρέσει, είτε όχι!

    Βέβαια δεν περιμένω από άτομα σαν εσένα ή την συντρόφισσά σου (έχετε και οι δύο το ίδιο κενό βλέμμα) στο νεόφωτο ALTER του Χαρδαβέλα να αναγνωρίζετε την εντιμότητα και την ηθική την αλληλεγγύη την ομοψυχία μιας άλλης νεολαίας έξω από τους σκοτεινούς κύκλους που κινείστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ
    ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.....
    ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ.
    ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
    ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η επιστολή φάντασμα και οι βουλευτές του ΠαΣοΚ που κόλωσαν.

    Από το πρωί έκανε τη γύρα η πληροφορία ότι υπάρχει επιστολή 20 εως 25 βουλευτών του ΠαΣοΚ την οποία ετοίμαζαν να στείλουν στον Πρωθυπουργό και ζητούσαν , να συγκλιθεί όχι μόνο η Κ.Ο. αλλά και τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα όσα γίνονται τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο και ζητούσαν αναλυτική ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    Μόλις μαθεύτηκε στην Κυβέρνηση, έπιασαν δουλειά Εξαρχος και Βάρζελη και άρχισαν να τραβούν αυτιά με απειλές για διαγραφές και άλλες επιπτώσεις. Οπως μαθαίνουμε αρκετοί βουλευτές έκαναν πίσω και έμειναν λίγοι,
    πράγμα που καθιστά έως αδύνατη την αποστολή της επιστολής.

    Μύρισε...εε...η μπόχα απο την διάρροια και την ευκοίλια, των χεσμένων ...Παλληκαριών.

    Σόρυ ρε παιδιά, απλά μεταφέρω την είδηση !

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..Η ΜΟΥΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
    Κλειώ Νικολάου http://www.aixmi.gr/
    ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Tα δυτικά μεσα αποβλάκωσης δεν μεταδίδουν τίποτα για το Σύνταγμα.
    Αυτή η σιωπή δηλώνει την επιτυχία του και τον τρόμο τους μήπως επεκταθεί.
    Υπάρχει ελπίδα κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΗ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ" !!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΡΤ, ΑΘΗΝΑ 2004, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ....
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ασε μας ρε κοπελα μου εβγαλες δυο δεκαρες και καθεσε και κρινεις τον απλο κοσμο που χανει την δουλεια του,αλλα οταν καποιος ειναι βολεμενος φενεται απο την γαιδουρια με την οποια αντιμετωπιζει τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πόσα πήρες γι'αυτό?

    ή είναι καθαρά θέμα ψυχιάτρου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗ ΠΑΤΡΩΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κα Κλειω
    ειμαι ενας υπαλληλος του πρωην δημοσιου τομεα με 34 χρονια υπηρεσια,μερικα απο αυτα που γραφεις ειναι σχετικως σωστα,αλλα πεσμου οταν εχεις παιδι που σπουδαζει στην επαρχια νοικι 300Ε συν τα εξοδα διαμονης (ΤΑ ΕΝΤΕΛΩς ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) ,δευτερο παιδι στην 2α λυκειου με φροντιστηριο συν τα αλλα εξοδα ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ τα καθημερινα εξοδα ,τι αλλο μπορει να κανει καποιος παρα να φωναζει ,εσεις ζειτε με ενα μισθο η με πολλους και ειναι ενας ποσος ειναι.το κανεις κριτικη εξ αποστασεως και εκ του ασφαλους ειναι το ποιο ευκολο πραγμα Κα κλειω μας ,νομιζω???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αντε ρε Κλειώ... εεεε κλειώ... ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αγανακτισμενοι διαμαρτυρομενοι, αντι να τα βαζετε με τους πολιτικους μονο ειναι καιρος να τα βαλετε και με τις τιμες, αλλα εκει τσιμουδια, αυτο λεει πολλα, μεταξυ των αλλων οτι μαλλον εσεις καλοπερναγατε παλιοτερα ο τωρα σας κοπηκαν τα προνομια...Τι να κανουμε υπομονη σε καμμια εκατοστη χρονια ποιος ξερει τι γινεται.
    Καληνυχτα και αστε την Κλειω ησυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ειναι αργα.Η χωρα χρεωκοπησε απο τους ανοητους ευρωλιγουρηδες.
    Μην εκχωρησεις τα δικαιωματα σου για μια σωτηρια που ειναι μαθηματικα αδυνατη.
    Μην εκλιπαρεις για οικτο.
    Φτωχεια και προωρος θανατος για εκατομμυρια ελληνων ειναι δεδομενα.
    ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πάντως η Κλειώ έχει κότσια,εκεί πού άλλοι
    δέν έχουν.
    Δέν είναι δυνατόν κάποιος νά συμφωνεί ή νά
    διαφωνεί μέ όλα όσα έγραψε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΕΙΩ....ΩΡΑΙΑ Η ΓΥΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!! Η UFO ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ,ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ??????
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μικρή Κλειώ,
    είμαι ένας απ' αυτούς που θα ψήφιζες σύμφωνα με την πρότασή σου...
    και όσον αφορά τις προτάσεις θα σου κάνω μία και μία έτσι για την άκαιρη πρόκλησή σου
    Σταδιακή στόχευση εντός 4 ετίας
    ΜΙΑ.0% φόρος στις εταιρείες (15%/2012, 10%/2013, 5%/2014, 0%/2015
    &ΜΙΑ 0%έμμεσοι φόροι 100% άμεσοι φόροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.
    ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ! ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΚΑΙ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ...Θα ήθελα, επίσης, να ρωτήσω τους «αγανακτισμένους» ποια είναι η εναλλακτική πρόταση που έχουν

    ... ή δε θα πάνε να ψηφίσουν, αφήνοντας σε μας τους υπόλοιπους τη χαρά να «βγάλουμε το φίδι από την τρύπα».
    1.Η ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
    2.ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
    ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ''βγάζεις φίδια απο τρύπες" ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ-ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ- , ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ
    ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα μπορούσε να λέει...

    ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ.......ΕΚΕΙ.
    ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΙ ΛΑγΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ
    ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ
    "ΜΑ ΓΙΑΤΙ...ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.."

    ΜΠΑΜ..ΜΠΑΜ..ΜΠΑΜ...........23 ΣΦΑΙΡΕΣ.


    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΙΑ..........ΝΕΚΡΙΚΗ.
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΛΑγΟΙ +

    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ΜΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ
    ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..Η ΜΟΥΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
    Κλειώ Νικολάου http://www.aixmi.gr/
    ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ........ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πόσα σε πλήρωσαν καλοβολεμένη για να γράψεις αυτές τις μπαρούφες?
    Είσαι παπαγαλάκι του συστήματος σε τρέφει και το στηρίζεις Ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!
    ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΕΝΟΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αν κυρία Νικολάου,
    έχετε την ερώτηση μέσα σας "θα σωθεί τελικά η Ελλάδα;", επιτρέψτε μου να σας απαντήσω.
    ΟΧΙ, δεν θα σωθεί. Δεν θα σωθεί, διότι η εκκλησία μας, ανήμερα το Πάσχα, καλεί πάντες "νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες" να χαρούν την κοινή χαρά της Αναστάσεως. Αντί εσείς να χαρείτε που κάποιοι, έστω πρώην βολεμένοι, έστω δημόσιοι υπάλληλοι, υψώνουν ανάστημα διαμαρτυρίας, τους λοιδωρείτε.
    Και αναφέρεστε στην εναλλακτική πρόταση, την "επόμενη ημέρα".
    Ας υποθέσουμε ότι εγώ προσωπικά είμαι ο ΤΕΛΕΙΟΣ, ο ιδανικός άρχων για την χώρα. Θα μου δώσετε ΔΩΡΕΑΝ δημόσιο βήμα για να πλησιάσω τον κόσμο;
    Την απάντηση την ξέρετε ήδη, είναι όχι. Όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι μισθώνετε την πένα σας και τα μέσα τα οποία ελέγχετε, έναντι αμοιβής.
    Το πρώτο λοιπόν θέμα είναι να καταλάβουν οι έμμισθοι πράκτορες του σάπιου πολιτικού συστήματος, ότι "δεν περνά η μπογιά τους".
    Μετά θα έρθουν και άλλα βήματα, τα οποία θα ξηλώσουν τα τσιράκια του συτήματος όπως οι δημοσιογράφοι και οι μεγαλοεργολάβοι.
    Δεν ακούτε το ρολόι που κτυπά;
    Σημαίνει ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Της δικής σας εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλα τα ειπε η κλειω εσεις εισατε βλακες και αγαμητοι . ναι αγαμητοι με τοση μαλακια που σας δερνει εισται πολυ ξεφτυλες γιατι δεν γραφεται και εσεις κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΑΝ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΛΕΙΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ .ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΛΕΙΩ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ.ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αναστάσης.
    2 Ιουν 2011 6:52:00 μ.μ.

    ΑΣΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, Σ' ΕΣΕΝΑ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ & ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ? ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ? ΑΝ ΟΧΙ... Α Η Χ Α Σ Ο Υ (sic)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. αγραμματη αποφοιτος ιδιωτικου ΙΕΚ.
    τα αφεντικα εκτιμησαν την πλατεια της μορφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση