GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "Αγανακτισμένοι" του Βόλου χάλασαν εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ...

Από το http://voliotaki.blogspot.com/ Υπό τα συνθήματα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, άρον - άρον τα μάζεψαν και έφυγαν, ...

Από το http://voliotaki.blogspot.com/

Υπό τα συνθήματα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, άρον - άρον τα μάζεψαν και έφυγαν, ο γ.γ. της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής και οι "σύντροφοί" του, από το κινηματοθέατρο Αχίλλειον, όπου (χθες) είχαν προγραμματισμένη εκδήλωση.
Οι 20 όλοι κι όλοι "σύντροφοι", ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 200 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,  οι οποίοι...
 μόλις πληροφορήθηκαν την εκδήλωση, η οποία λάμβανε χώρα λίγες εκταντοντάδες μέτρα από εκεί που συγκεντρώνονται καθημερινά, πραγματοποίησαν αυθόρμητη πορεία, με συνθήματα και κατσαρόλες ανά χείρας και βρέθηκαν έξω από το κινηματοθέατρο.
Με ειρηνική διάθεση, ωστόσο παλμό και δυναμικά συνθήματα, ανάγκασαν τον γ.γ. της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος και τους συντρόφους του σε άτακτη φυγή.

9 σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά!
    Η "Δημοκρατία" της αλητείας θριάμβευσε!
    Έτσι, παιδιά προχωρείστε!
    Μην αφήνετε κανένα που έχει άλλη άποψη, να εκφραστεί!
    Χούντα στην πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΧΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    http://youtu.be/AWNNRo3ykd0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίντεο από τις αποδοκιμασίες στον Σκανδαλίδη στη Χίο και τον αποκλεισμό

    Διάβασε τη συνέχεια εδώ...
    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 6/07/2011 06:28:00

    Αποκλεισμένος ο Σκανδαλίδης από Αγανακτισμένους πολίτες στη Νομαρχία της Χίου
    Αποκλεισμένος στο κτίριο της Νομαρχίας Χίου έμεινε για αρκετή ώρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τοπικούς φορείς.

    Η είδηση για την έλευση του κ. Σκανδαλίδη είχε γίνει γνωστή και έτσι αρκετοί κάτοικοι της πόλης μαζεύτηκαν στην Πλατεία Βουνακίου για να διαμαρτυρηθούν, ενώ κλειστά ήταν και τα περισσότερα καταστήματα.

    Ο δρόμος μπροστά από την πρώην Νομαρχία Χίου παραμένει κλειστός μέχρι αυτή την ώρα, ενώ έξω από το κτήριο της.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτρες και μπουκάλια κατά της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου - Βίντεο


    Στη λίστα των μελών της κυβέρνησης που έζησαν από κοντά το θυμό των πολιτών μπήκε τη Δεύτερα και η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Ντάλαρα. Φυγαδεύτηκε με μηχανή αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της.

    Η κα Ντάλαρα, συνοδευόμενη από μικρή αστυνομική δύναμη, βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση και να ενημερώσει τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τη γραμμή της κυβέρνησης.

    Περίπου στις 19:40 και ενώ η υφυπουργός Εργασίας βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί απέξω, τη γιούχαραν και πήγαν να μπουν και μέσα στην αίθουσα. Το σύνθημα «κλέφτες, κλέφτες» ακούστηκε και αυτή τη φορά.

    Μια διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο σημείο και δέχτηκε την επίθεση των συγκεντρωμένων με νεράτζια, πέτρες και μπουκάλια. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά. Η υφυπουργός Εργασίας, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της, αποχώρησε από το σημείο με μηχανή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η υφυπουργός Εργασίας γίνεται στόχος φραστικής επίθεσης. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί όταν επισκέφθηκε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Περιστέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλητεια σ`ολο της το μεγαλειο Αυτο λεγεται και φασισμος να μην αφηνης τον αλλον να συσκεφθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να σε κλεβουν τη συνταξη με το ετσι θελω πως λεγετε ρε μαλακα?

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι ανησυχειτε?
    το πασοκ μας εβαλε στο ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ της ευρωπης,και η ΝΔ καμαρωνε γιατι βρηκε μαλακες να της εκτελεσουν το προγραμμα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε απαίσιοι τύπι ενοχλείτε ένα κόμμα που του έμειναν 20 εγκάθετοι..συγνώμη..οπαδοί ήθελα να πω και μπερδεύτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση