GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με την κόντρα για τον Πάγκαλο στη Βουλή...


14 σχόλια

  1. Τώρα έχουμε Δημοκρατία ρε καραγκιόζηδες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ____________________________________________
    ΠΑΣΟΚ: 1974 ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ: 2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ του 20%.
    ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ τον αχόρταγο..$$$$$$$$$
    Παγ/κωλό ΤΟΥΣ.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ
    ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ (ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ Κ.Κ.ΕΔΕΣ-ΛΕΚΕΔΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ 245 ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΡΕ ΜΟΥΛΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ
    ΚΟΤΕΣ ΡΕΕΕΕ
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΝΤΟΥΜΗΔΕΣ ΡΕΕΕ
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΡΕΕΕΕ
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΤΕΣ ΘΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πρασινοειδή ασπόνδυλα, σε σύγχυση, λόγω φασιστοειδούς γουρουνιού, απόγονου φασίστα.τρέλα στην αυλή τζεφρευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.59 ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕΕΕ!!!!

    ΟΥΤΕ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ

    ΜΑΣΤΟΥΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ανίκανο καθεστως πορνογερου διελυσε την ελλαδα, τους θεσμους, και οικονομια, με τους βολεμενους ψηφοφορους πρασινορουφιανους.Ηρθε και το καθεστως σημητη και αφησε 200 δις ελλειμα. Οι βολεμενοι κηφηνες "αριστεροι αμερικανοι του πασοκ" συντηρουσαν το πρασινο φασιστικο καθεστως. Τωρα απεγνωσμενα εχουν χασει τη μπαλα και μ αρεσει που πλακωνονται μεταξυ τους. Τα πρασινα μαγαζακια ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ ΔΕΗ και λοιπαι δημοκρατικαι δεκο, τα χωνουν στο τζεφρευ, που τους αφησε αμανατι στη οργη του ΛΑΟΥ, που θα τους μαδησει τωρα που βγηκαν οι μισθοι στη φορα. Ο Καραμανλης φταιει πραγματι που δεν κατηγγειλε στον Ελληνικο Λαό ότι από τα 100 δις που πηρε τα 80 τα εδωσε για τα δανεια των κολοπασοκων. Φταιει που εβαλε τα αποδεδειγμενα λαμογια στη φυλακή. Πασοκια τρεμετε; Χασατε τα προνομια του καθεστωτους; Φτου ρε ρουφιανοι της ελπιδας των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oι επιπλοκές ζαχάρου δεν αποτελλούν άλλοθι στη κτηνώδία. Αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι δεν πρόκειται περί κυβέρνησης αλλά οργανωμένης ληστοσυμμορίας που επειδή δεν της βγαίνει με τίποτα το παραμύθι της σωτηρίας και σκοντάφτει συνέχεια στο Σύνταγμα θα αυτονομιμοποιηθεί αλλάζοντας απλώς Σύνταγμα.
    Ήδη το πλασσάρουν οι Τράπεζες ως το νέο τους προιόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΝΑΤΟ; ΒΑΣΕΙΣ; ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΖΕΦΡΕΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ. ΚΛΑΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Πάγκαλος ήταν σαφής. Το 1974 ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πεί τη φράση "Ή Καραμανλής ή τανκς" και συνεχίζει ο κ. Πάγκαλος "μη μου πήτε ότι αυτή η φράση δεν επηρέασε τους ψηφοφόρους υπέρ του Καραμανλή."
    Αν έλεγε όμως ο Μίκης Θεοδωράκης "Λεφτά υπάρχουν", ποιός νομίζετε ότι θα έβγαινε στις εκλογές του 1974;;; Δημοκρατικά πάντα. Εννοείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΣΤΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΑΣΟΚ
    ΕΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ.

    Να θυμηθούμε μήπως το πιο πρόσφατο σλόγκαν της κυβέρνησής του" Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα;". ..

    Το περίεργο είναι ότι ο κος Πάγκαλος ξεχνά επίσης ότι ζούμε στην εποχή της διαδικτυακής πληροφόρησης οπου η πρόσβαση στα γραπτά είναι πιο αποδοτική από οποιαδήποτε ρητορεία.
    Μια μικρή αναζήτηση μας έφερε στο παρόν κείμενο με τίτλο Κωνσταντίνος Καραμανλής : ένας κοσμοκαλόγερος της πολιτικής" που έχει αναρτηθεί στο site του στις 14.4.2008.
    "....Το βασικό ήταν ότι ο Καραμανλής είχε αλλάξει προς την κατεύθυνση μιας κοινωνικής αντίληψης της σύγχρονης δημοκρατίας που πολύ λίγη σχέση είχε με την ιδεολογία και τη φυσιογνωμία της παλιάς ΕΡΕ..... --..... σε μία από τις πρώτες επαφές μου με τον Πρωθυπουργό τότε Ανδρέα Παπανδρέου μου είχε πει: « θα σε παρακαλούσα να βλέπεις κάθε τόσο τον Καραμανλή, μία φορά το μήνα τουλάχιστον ή συχνότερα αν το επιθυμεί..."

    Άραγε ο Αντιπρόεδρος να θυμάται αυτό του το άρθρο ; Είναι απορίας δε άξια η αναφορά ότι ο Αντρέας Παπανδρέου του ζητούσε να συναντά τον Καραμανλή όποτε αυτός (ο Καραμανλής) το επιθυμεί..
    Όποιο παιχνίδι τακτικής και άν έκανε μέσω της άσχετης (με την σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης)επίθεση ο κος Αντιπρόεδρος απόψε απλά έχασε μια ουσία. Αυτήν του λόγου της εκλογής του αλλά και της σημερινής πολιτικής κρίσης..
    Περίεργο παιχνίδι το σκάκι. Εκεί που είσαι σίγουρος ότι είσαι δίπλα στο βασιλιά στην μάχη, ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να πάς ούτε μπρός ούτε πίσω γιατί έχεις κάνει λάθος κίνηση. Μπορεί βέβαια ο αντίπαλος να μην σε βγάλει εκτός παιχνιδιού αλλά να εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου να κινηθείς για να χτυπήσει τον βασιλιά.
    Ωστόσο το ζητούμενο παραμένει η σκακιέρα...και όχι τα ξύλινα πιόνια της..

    υ.γ. επειδή το "σπόρ" των προσθαφαιρουμένων αναρτήσεων είναι προσφιλές άθλημα το τελευταίο διάστημα απο διάφορα portals πολιτικών, το link της πηγής είναι το http://www.pangalos.gr/portal/?p=220 και η δημοσίευση εξολοκλήρου είναι η κάτωθι......

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΣΟΥ
    ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηη ΣΟΥ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1.000.000 κενές θέσεις εργασίας περιμένουν ξένους στην Γερμανία...

    «Έχουμε ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας και υπάρχουν ελλείψεις ιδιαιτέρως σε μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και γιατρούς» δήλωσε σήμερα η υπουργός Εργασίας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λέγιεν στον τηλεοπτικό σταθμό ARD προαναγγέλλοντας την ψήφιση νόμου που θα διευκολύνει την είσοδο και εγκατάσταση ξένου εργατικού δυναμικού στη χώρα.

    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ Τ.Ο. ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ.

    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.
    + ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ...ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ....

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ Κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΗΣ ναζι ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΓΚΑΙΡΙΝΓ...
    ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ PA-SS-OK.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΠASSOK 2011 : arbeit muchτ freit...
    Αξέχαστη επιγραφή σε όλα τα ευαγή κρεματόρια.
    TΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΜΑΣ?
    προσέξτε στο (1+30")
    http://journal-arpaxtes-2008.blogspot.com/2010/12/kontra-tv.html

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ σχετικό μήνυμα που του έστειλα για παρέμβασή του, σαν αντιπρόεδρος της βουλής, ξέπεσε στον κάλαθο των αχρήστων!Αλλά και εξηγείτε γιατί αυτή η απέραντη σιωπή για της εξέλιξη της Εισαγγελικής εντολής ΕΡΕΥΝΑΣ κι απόδοσης ευθυνών για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο!

    Παραμένει κι ένα μεγάλο ερώτημα, κι ευθύνη έρευνας για το υπουργείο οικονομικών, έχουν ομόλογα του δημοσίου από απαλλοτριώσεις βοσκοτόπων?

    Κάποιον άλλον συνάδελφό του τσοπάνο, ..
    http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/παπαγεωργίου-γεώργιος-πασοκ/
    .. οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τον στείλαν στα ερίφιά του!

    ΑΠΑΛΑΞΤΕ την παρουσία του από ΤΟ ΚΟΜΜΑ που αμαυρώνει, ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΗΘΙΚΟΥΣ και ΑΞΙΟΥΣ στο ΚΟΜΜΑ που ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

    Η ΨΗΦΟΣ του κάθε πολίτη, "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚAΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ", είναι το ΣΤΟΙΧΗΜΑ στον αγώνα της επιλογής του ΚΑΤΑ των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΥΠΕΡ του ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, μέσα στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ που κινείται.

    ΟΛΑ τα κόμματα χρείζουν της συμβολής του κάθε ψηφοφόρου για την εσωτερική κάθαρση των κομμάτων από τους διαπλεκόμενους στη διαφθορά!

    Άκου εκεί να κάνει μήνυση η γυναίκα του κάποιον γιατί την απεκάλεσε ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!

    Είναι δυνατόν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να επιφοτίζουν με τέτοιο βάρος τον αρχηγό του κόμματός τους???

    Να τον στείλουν στα βοσκοτόπια του, να σαλαγάει τα ερίφιά του με τη φλογέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση