GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρεις υπουργοί που (κατά πάσα πιθανότητα) φεύγουν...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ενόψει του ανασχηματισμού, σε τρία πρόσωπα (εκτός  του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου) έχει επικεντρωθε...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ενόψει του ανασχηματισμού,
σε τρία πρόσωπα (εκτός  του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου) έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον.
Πρόκειται για τους Παύλο Γερουλάνο, Τίνα  Μπιρμπίλη και Χάρη Παμπούκη οι οποίοι προέρχονται από τον στενό περίγυρο του Γ. Παπανδρέου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να απομακρυνθούν και οι τρεις στο πλαίσιο εφαρμογής αυστηρών κριτηριών για τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης.
Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να...
 παραμείνει στο υπουργείο Εξωτερικών ο Δημ. Δρούτσας.

25 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ...ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!
    ΒΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ!!!!!!

    Απάνω σας! Εμπρός πεδίον δόξας λαμπρόν….
    Εκλογές δεν θέλετε κυρίες και κύριοι της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, της, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, για να σωθεί η χώρα από τους ανίκανους του ΠΑΣΟΚ;
    Το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της δεν είναι κατά τα λεγόμενα σας υπεράνω των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων σας;
    ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ! Ναι, έτσι απλά. ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣ.!
    Αν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο, την στοιχειώδη τσίπα και ανθρωπιά, το στοιχειώδες μέχρι και τελευταίας λεπτομέρειας επεξεργασμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση που περνούμε τώρα, την ελάχιστη έως μεγέθους βακτηριδίου πίστη μέσα σας ότι εσείς μπορείτε να σώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ συνασπιστείτε, ενωθείτε σε ένα κόμμα, μια δύναμη, και ορμήστε στην εξουσία για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Σε έξη μήνες το πολύ θα είσαστε κυβέρνηση και τότε με την σοφία σας, με την δύναμη και τον ενθουσιασμό σας, θα ξαναγεννηθεί όπως τώρα αφήνετε να εννοηθεί η κάθε μια και καθένας σας ο Χρυσούς Αιώνας του Περικλέους, θα αναπνεύσουμε ελευθερία, δημιουργικότητα, εθνική περηφάνια…
    Και σας λέω ΚΟΤΕΣ γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ, απλά φωνασκείτε, ξεχνώντας την ανοχή σας στην χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από εδώ, την κυβέρνηση του Καραμανλή, γιατί πολλοί από σας είτε τρώγανε είτε βολευόντουσαν, ως εκεί φτάνει η συνεισφορά σας στην Εθνική προσπάθεια για να βγούμε από τα σκατά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΔΙΣΤΗΡΙ. ΤΟΝ ΠΡΩΘΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ.ΜΙΚΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΤΟΜΑ ΙΚΑΝΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΤΟΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΙΧΝΑΤΕ ΜΠΗΧΤΕΣ .ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΚΕΤΟΙ ΒΟΘΡΟΙ. ΤΡΙΒΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΣΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ,ΔΩΣΕΤΑΙ ΓΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ , Η ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥ ΣΑΣ.ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΡΓΩΝ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.Η ΜΑΝΝΑ ΓΗ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια ξεφτίλα από πρωθυπουργό ποτέ στον κόσμο. Άλλα το πρωί άλλα το βράδυ. Στο γραφείο του πρόεδρου παραιτήθηκε, άρχισαν να φτιάχνουν με Σαμαρά τις κοινές συνθέσεις της κυβέρνησης σωτηρίας και ....Έρχεται η μαμά ο αδερφός νικος να του αλλάξουν θέση.Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο. Μπροστά στο συμφέρον τους η χώρα μας δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;
    (ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ 8΄31 ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΔΟΥΣ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΞΕΚΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΙΚΟΜΜΑΤΑ.ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Α.ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΜΠΗΚΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ , ΒΙΛΛΕΣ , ΣΠΑ , ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ , ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΡΟΠΑΙΞΙΕΣ.Η ΣΑΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΥΣΗ.Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ .ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ 74 ΕΙΧΑΜΕ 0 ΧΡΕΟΣ ΤΟ 81 ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΕΠΙ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΟΥΖΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 200 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΔΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΙΠΛΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΕΝΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΞΕΚΩΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΕΡΕΖΕΣ. ΠΑΝΙΑΣΑΝ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟ 'ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΣ'.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ουουουουυ, ΚΑΛΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ουυυοου ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ Ή ΑΠΛΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΙΜΟ;

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ Ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΗ ΛΕΣΒΙΟΧΟΝΤΡΕΛΩ ΑΤΕΚΝΗ (ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ) ΚΑΝΕΛΗ. Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΦΥΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ. Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΧΑΧΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΟΒΕΡΔΟ,
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΗΓΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειναι φανερό οτι ο Σαμαράς, αφου άκουσε έκπληκτος τον ΓΑΠ να δέχεται να παραιτηθεί απο τη θέση του (αδιανόητο για τον Αντώνη και καθένα με τα μυαλά του Αντώνη) έψαχνε τρόπο να δυναμιτισει την οικουμενική. Και τον βρήκε ζητωντας βραχύβεια κυβέρνηση επαναδιαπραγματευσης. Οτι απορίπτει και ο ΓΑΠ και οι Ευρωπαιοι. Και αν γινονταν και αυτά δεκτά θα ζητουσε και τρια αυγα Τουρκίας. Κατα τα άλλα τα παπαγαλάκια μιλάνε για υπαναχωρηση ΓΑΠ... Κακώς σκεφτηκε εξαρχής οτι αυτός ο ανθρωπος βαζει πρωτο το συμφέρον της πατριδας αυτες τις κρισιμες ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ζηλιαρικα λαμογια παλι κουστουματους αγραμματους γιαπηδες θα ψηφισετε
    που παλι θα σας κοροιδεψουν με το παραμυθακι
    της ευρωπαικης οικογενειας
    της αγορας
    του πτυχιου αλλοδαπης
    της καταναλωσης
    της καταξιωσης
    της ισχυρης ελλαδας στον πυρηνα της ευρωπης

    ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΓΟΥΡΙΚΗ,ΦΤΗΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΓΑΠΗΔΕΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΔΕΣ
    ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑΙΟΙ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είδαμε και το επίπεδο των προσωπικοτήτων που πλαισιώνουν τον Αντωνάκη και πρόκειται να συμμετάσχουν στην Κυβέρνηση του:
    Μανώλης,Πιπιλή, Καράογλου, Νικολόπουλος, Τασούλας, Αβραμόπουλος.
    Ε ρε γλέντια...

    Ο δε τρελαντώνης είναι χειρότερος και από χρεοκοπία. Φόρτωσε στη χώρα ένα πρόβλημα που το κουβαλάμε ακόμη, Σκοπιανό. Και στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε πάει εκβιαστικά με επτά προτάσεις και ο Καραμανλής τον πέταξε έξω κακήν κακώς. Ερευνήστε τα γεγονότα τότε και θα δείτε. Πριν λίγο καιρό μίλησε για τα δάκρυα του Καραμανλή και "δάκρυσε".
    Τόσο ψεύτης, υποκριτής, τυχάρπαστος και επικίνδυνος.

    Οι δε γλοιώδεις υπουργοί του Κουρασμένου πήραν σβάρνα τα κανάλια προκειμένου να κάνουν καλλιστεία για το μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο. Φρέσκαραν την καραμπογιά στο μαλλί και βγήκαν με το καλό τους χαμόγελο πεπεισμένοι πως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις καρέκλες τους. Βλέπε Παναγιωτόπουλο και λοιπούς.

    Ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΔΗSΗ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ πΑΙΔΕΙΑς ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!

    ΧΑ ΧΑ ΜΕΝΤΕΣ ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΤΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΔΗSΗ

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ πΑΙΔΕΙΑς ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!!

    ΧΑ ΧΑ ΜΕΝΤΕΣ ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΤΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εγω

    θα προτεινα για το παιδειας τον δρ κουτσουκο τον εντιμο αγωνιστη που πρωτος απο ολους εθεσε θεμα ανασχηματισμου εκανε μηνυση στον υπουργο οικονομικων και στηριξε τον γιωργο στα δυσκολα...

    16 Ιουν 2011 11:12:00 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εγω

    θα προτεινα για το παιδειας τον δρ κουτσουκο τον εντιμο αγωνιστη που πρωτος απο ολους εθεσε θεμα ανασχηματισμου εκανε μηνυση στον υπουργο οικονομικων και στηριξε τον γιωργο στα δυσκολα...

    16 Ιουν 2011 11:12:00 π.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑΙ ΡΕ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ "ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΘΙΑΣΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ... ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ Μ' ΕΚΕΊΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΉΓΗΤΟ ΠΑΝΆΡΕΤΟ (ΠΑΝΆΣΧΕΤΟ) ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ; ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση