GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματάει η απεργία στα μέσα ενημέρωσης...

Με έκτακτη απόφασή της η Ένωση  Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας σταματάει την εικοσιτετράωρη απεργία που είχε ξεκινήσει (και στα μ...

Με έκτακτη απόφασή της η Ένωση  Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας σταματάει την εικοσιτετράωρη απεργία που είχε ξεκινήσει (και στα μέσα ενημέρωσης) από τις 06.00 το πρωί έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης συμμετέχοντας...
  στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

7 σχόλια

  1. Εναν μεγάλο τοίχο έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη.

    Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τις κινητοποιήσεις.
    Στην Αθήνα βρίσκονται και 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Εκτός από όλους τους δρόμους που είναι κλειστοί σε όλο το κέντρο και σε μεγάλη ακτίνα, κλειστός είναι και ο Εθνικός Κήπος. Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Είναι από τους δρόμους: Β.Γεωργίου, Ρηγίλης, Β.Σοφίας (μέσα από το τοίχος).

    ΝOMIZA ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ......ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΙΧΟΥΣ 3ΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑ;;;;;
    ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ;;;;;;
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ;;;;;;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.....ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ;;;;;;

    Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από το '67....
    Άντε, και εις άλλα με υγεία...
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΨΑΛΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΕΞΟΙΡΩΟΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ,ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΟΧΕΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΙΚΙΑ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ Ο ΑΔΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΓΕΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΓΕΝΝΙΕΣ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΝΕΣΕ ΑΙΜΕΤΙΚΟΣ .ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ !!!

    ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ???
    ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!!!

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΆΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ !!!
    (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΝΌΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ)

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!
    ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ.

    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ .....

    ΜΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΄Θεωρείτε τυχαίο ότι η αναστολή απεργίας των ΜΜΕ όλως παραδόξως την σημερινή ημέρα ήταν τυχαία?
    Μα,είναι ηλίου φαεινότερο οτι ενεργήθηκε με άνωθεν εντολές και εις διατεταγμένην υπηρεσίαν
    από την στιγμή που οι ανεύθυνοι ιθύνοντες της χώρας αποφάσισαν ότι ο θόρυβος από τις κατσαρόλες και τα γιουχαίσματα θα διετάρασσε την μακαριότητα του πνεύματος τους και ότι η εικόνα των υπό εντόνων αποδοκιμασιών εισερχομένων στη βουλή εκροσώπων (του εαυτού τους ) θα προκαλούσε αλγεινή εικόνα στα μέσα των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων.
    Και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα να κάνουν
    Εστειλαν πράκτορες τους ,φθηνά ξεπουλημένα ανθρωπάκια (είδατε αλήθεια το ρεπορτάζ του ALTER με τους νεαρούς να συγκεντρώνουν καδρόνια υπό τα όμματα και τις οδηγίες αστυνομικών και 2-3 άλλους κουκουλοφόρους προστετευμένους στα μετόπισθεν των αστυνομικών ομοίως),να σταματήσουν την εκκωφαντικά ειρηνική διαμαρτυρία,με την γνωστή αλλά ουδέποτε εκπίπτουσα μέθοδο της προβοκάτσιας.
    Πρόχειρα στημένα αυτή τη φορά,όχι όπως τότε στη MARFIN που ξεπέρασαν τον εαυτό τους,όταν αριστοτεχνικά δρώντας, όχι μόνο εκτέλεσαν το σχέδιο αλλά καταφεραν και το ανεπανάληπτο να το φορτώσουν στις πλάτες των διαδηλωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τη φορά αναμετρήθηκαν ο λαός με τους εκπροσώπους του.
    Αυτή τη φορά η εξουσία έδειξε ότι έχει τον τρόπο,να χειραγωγεί,να πατάσσει την αντίσταση αυτών που την επέλεξαν.όταν αυτή παρεκλίνει.
    Είναι πολύ ισχυρή ώστε να χρησιμοποιεί την δύναμη που της δόθηκε από τον λαό,εναντίον του λαού.
    Είναι αυταρχική και αλλαζονική στην αντίληψη ότι σε αυτήν την κοινωνία τα δικαιώματα είναι μόνο δικά της.
    Είναι ανάλγητη ώστε να να μην δέχεται να μην θιγεί τίποτα από τα δικά της κεκτημένα,την ίδια ώρα που επιβάλλει στα αδύναμα στρώματα στερήσεις υπεράνω λογικής.
    Είναι δόλια,γιατί έχει παγιδεύσει τις όποιες αντιδράσεις στηριζόμενη σε σκοτεινά κέντρα παραεξουσίας που έχει στήσει για να χρησιμοποιεί κάτι ημέρες σαν και αυτή.
    Σήμερα θα φανεί ποιός θα επιβιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση