GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να είπε η Αριάννα στο πρωθυπουργό;...

Είδε ο γύφτος τη γενιά του και αγάλλιασε η καρδιά του, όπως η Αριάνννα Στασινοπούλου - Χάφινγκτον που είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της ε...

Είδε ο γύφτος τη γενιά του και αγάλλιασε η καρδιά του, όπως η Αριάνννα Στασινοπούλου - Χάφινγκτον που είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της εδώ και 30 χρόνια και να τη που γύρισε πίσω και τη βλέπουμε στη φωτό με το πρωθυπουργικό ζεύγος και την αδερφή της...
Ο Γιάννης-John ήταν ο μόνος που έγραψε πρόσφατα στο press-gr ότι η Αριάννα με τα 300 τόσα εκατομμύρια δολάρια που πήρε από...

 τη πώληση της ιστοσελίδας της, θα ρχότανε στην Ελλάδα... Κι΄αυτό είναι ελπιδιφόρο γιατί ενώ το καράβι βυθίζεται και τα ποντίκια το εγκαταλείπουν, μιά ποντικομαμή διεθνούς εμβέλειας μπαίνει σ΄αυτό και συναντάει τον πανικόβλητο καπετάνιο...
Θυμάμαι τον πατέρα της Κώστα Στασινόπουλο, που τα πίναμε στη "Νεράιδα" παρέα με τον Γιάννη Κοκκινάκη, να παραγγέλνει καλαθάκια γαρδένιες για την τραγουδίστρια...
Ο κύριος Κώστας για μένα, εκδότης οικονομικής εφημερίδας, που ονειρευόταν για την Αριάννα σπουδές στην Αγγλία και καριέρα δημοσιογράφου... Δεν ζει να την δει πόσο μακριά και ψηλά πέταξε και πως το Forbs την έχει κατατάξει στις 30 δυναμικότερες γυναίκες του πλανήτη Γη...

13 σχόλια

  1. στα αρχίδια μας , τα υπάρχοντα και Ελληνικά,
    τι του είπε του νεκρού.
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

    Guardian: «Νεκρός» πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τον ανασχηματισμό
    27/06/2011 12:27

    "Οι τοκογλυφικές συνθήκες της ελληνικής διάσωσης αποκαλύπτουν την αποικιακή νοοτροπία των Βρυξελλών, σχολιάζει ο Guardian, αλλά η Αθήνα δείχνει στους πολίτες ότι μπορούν να αντισταθούν".

    Η βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει να υπομείνει επιπλέον μέτρα λιτότητας, ενώ χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου "άνθρωπο νεκρό".

    Στο άρθρο επισημαίνεται ότι μετά από μήνες μάταιων επιθέσεων κατά των Ελλήνων, από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, διανοούμενοι όπως ο Amartya Sen και ο Jürgen Habermas και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν επιτέλους κατανοήσει το γεγονός ότι οι καταστροφική λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη. "Ήταν καιρός. Αυτό είναι ένα πρωτοφανές και ηθικά απεχθές είδος συλλογικής τιμωρίας που επιβλήθηκε στην πλειοψηφία των Ελλήνων, που δεν είδε ούτε μια δεκάρα από την ασωτία των ηγεμόνων τους και οι οποίοι ζουν κοντά στο όριο της φτώχειας".

    Η μερική αναγνώριση της αδικίας και η μη αποτελεσματικότητα των μέτρων λιτότητας που ήρθε μόνο μετά από τη λαϊκή αντίσταση και την ειρηνική εξέγερση των αγανακτισμένων, σημείωσε την πρώτη σημαντική νίκη για την καταπολέμηση της λιτότητας και την εκστρατεία υπέρ της δημοκρατίας. Η ψήφος εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση ουσιαστικά αγόρασε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, για να αναβάλει την αναπόφευκτη κατάρρευσή της. "Έχοντας υποβάλει την παραίτηση του την Τετάρτη το πρωί (αναφέρεται στις συνομιλίες με τον Αντώνη Σαμαρά) και όταν η προσφορά του απορρίφθηκε, προχώρησε σε ανασχηματισμό".

    "Το αποτέλεσμα ήταν η de facto προσφορά της ηγεσίας του κόμματος και της κυβέρνησης στον Ευάγγελο Βενιζέλο, άσπονδο εχθρό του στο κόμμα και τον Γιώργο Παπανδρέου ένα "νεκρό άνθρωπο" (a dead man walking) .

    Ενώ οι περισσότεροι σχολιαστές πιστεύουν ότι ουσιαστικά η χώρα πρέπει να χρεοκοπήσει (επίσημα) και να διαπραγματευτεί σημαντική μείωση του χρέους, η κυβέρνηση συνεχίζει να εμμένει ότι θα τα επιστρέψει όλα μέχρι την τελευταία δεκάρα".

    Ο Guardian, παρομοιάζει την Πλατεία Συντάγματος με την πλατεία Ταχρίρ σε αργή κίνηση.

    "Πρόκειται για μια ειρηνική, δημοκρατική επανάσταση που ήταν πιο εύκολο να ξεκινήσει, επειδή ο φόβος της βίαιης καταστολής είναι μικρότερος, αλλά θα είναι πιο δύσκολο να ολοκληρωθεί, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει την τεράστια δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε παγκόσμιο χρηματιστικό κεφάλαιο. Τώρα που οι αγανακτισμένοι έχουν αλλάξει τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού, το άρθρο προτρέπει στην επανεξετάσει ορισμένων βασικών γεγονότων που έχουν σοβαρά διαστρεβλωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι δώρο ή επιχορήγηση»

    Το πρώτο ζήτημα είναι ότι η διάσωση της Ελλάδα δεν είναι ένα δώρο ή επιχορήγηση, αλλά ένα δάνειο με υψηλά επιτόκια. "Κυρίως, τα κεφάλαια διάσωσης δεν χρησιμοποιούνται για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και να εξοφληθεί το χρέος που διακρατείται από γερμανικές και γαλλικές τράπεζες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ, η Ελλάδα θα πληρώσει 131 δισ ευρώ σε αναχρηματοδότηση και πληρωμές τόκων μεταξύ 2009 και 2014, πολύ περισσότερο από το αρχικό δάνειο διάσωσης των 110 δισ. ευρώ. Επιπλέον, οι γερμανοί και οι γάλλοι εργαζόμενοι υποχρεώνονται να διασώσουν τις εθνικές τους τράπεζες, μέσω της Ελλάδας, η οποία αναπόφευκτα γίνεται ο στόχος των λαϊκιστικών εξεγέρσεων. Η ελληνική κυβέρνηση, από την άλλη πλευρά, διατάχθηκε να προκαλέσει μια οικονομική και κοινωνική κατάρρευση αφάνταστη στη Δυτική Ευρώπη σε καιρό ειρήνης, προκειμένου να λάβουν τα δάνεια.

    «Η άνευ προηγουμένου τιμωρία οδήγησε σε αύξηση του χρέους»

    Δεύτερον, αυτή η άνευ προηγουμένου τιμωρία οδήγησε σε αύξηση του χρέους και σε μόνιμη οικονομική ύφεση. Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προτείνουν τώρα να χορηγηθεί ένα δεύτερο δάνειο, αν η Ελλάδα δεχτεί μία ακόμη πιο απεχθής δέσμη μέτρων και εκποιήσει μέρος της περιουσίας της. Η αποδοχή αυτών των μέτρων έχει γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της πέμπτης δόσης της αρχικής διάσωσης.

    Αυτό είναι ένας εκβιασμός που ισούται με ένα τοκογλύφο τσουχτερό δάνειο. Η εφημερίδα αναφέρεται στο σχέδιο ιδιωτικοποίησης που περιλαμβάνει την πώληση του 17% της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, και εξηγεί ότι η " μετα-σοβιετική ιδιωτικοποίηση" θα μεταβιβάσει την πολύτιμη δημόσια περιουσία σε ιδιωτικά χέρια.

    «Πρέπει να επανεξεταστεί η απώλεια της οικονομικής κυριαρχίας»

    Το τρίτο γεγονός που η εφημερίδα θεωρεί ότι πρέπει να επαναξεταστεί είναι η απώλεια της οικονομικής κυριαρχίας που συνοδεύεται από πρωτοφανείς επιθέσεις στην πολιτική και νομική ακεραιότητα της χώρας. Τονίζει ότι επιθεωρητές του ΔΝΤ και της ΕΕ επισκέπτονται τη χώρα σε τακτική βάση, εξετάζουν τα δεδομένα και υπαγορεύουν ανάλογη πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι θα συσταθεί ειδική ομάδα που θα διεκπεραιώσει την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου, ενώ έχει οριστεί η εξασφάλιση της πολιτικής συναίνεσης προκειμένου να καταβληθεί η επόμενη δόση δανείου . "Λαθραία, ένα νέο είδος αποικιοκρατίας αναδύεται, στην οποία η ελίτ των Βρυξελλών θα θεωρήσουν τον ευρωπαϊκό νότο ανάξιο ή ότι υπάρχουν αποικιακά θέματα που πρέπει να μεταρρυθμιστούν".

    Ο ελληνικός λαός και η δημοκρατία, αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν γίνει θύματα θυσίας παρόμοια με την ηρωίδα του Ευριπίδη στην Ιφιγένεια εν Αυλίδι. Στη σύγχρονη ελληνική τραγωδία, η σωτηρία μπορεί να προέλθει από τη μαγεία του "σύννεφου" της διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων που έχουν καταλάβει το Σύνταγμα και πολλές άλλες πλατείες για ένα μήνα.

    Ο Guardian υπογραμμίζει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα φέρει η γενική 48ωρη απεργία για τα νέα δρακόντεια μέτρα, η δημοκρατία επέστρεψε στην γενέτειρα της και αλλάζει την έννοια της πολιτικής.
    "Οι τελευταίες ημέρες απέδειξαν ότι οι πολίτες μπορούν να αντισταθούν με επιτυχία στις ισχυρές δυνάμεις.

    Αυτή είναι η υπόσχεση και η ελπίδα που η Αθήνα θα προσφέρει προς το Δουβλίνο, τη Λισαβόνα και το Λονδίνο".

    Αναστασία Καζαντζάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε κομπλεξάρες που σας πείραξε η Αριάννα. Αν τα βγάζατε εσείς τα 300 εκ να τα δίνατε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Υποκριτές και ζηλόφθονοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζωο...
    δεν μας πείραξε η Αριάννα..

    Η ΑΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ
    ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ....ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα πουλιά χρησιμοποιούν... γραμματική και συντακτικό όταν κελαηδάνε !
    Τελικά ο μόνος ασύντακτος στη γη πρέπει να είναι ο ΓΑΠ...
    _______________________________________________
    Ίσως οι άνθρωποι τελικά δεν είναι οι μόνοι που ξέρουν από γραμματική και συντακτικό. Ακόμα και τα πουλιά, έστω κι αν δεν έχουν ουσιαστικά ή ρήματα, φαίνεται πως χρησιμοποιούν "κανόνες" γραμματικής και συντακτικού όταν τιτιβίζουν, σύμφωνα με μια νέα πρωτοποριακή ιαπωνική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη, παράλληλα με τις ολοένα αυξανόμενες ενδείξεις για την αυξημένη νοημοσύνη των ζώων, έρχεται να αναδείξει και άλλη μια πτυχή των ικανοτήτων τους, κάνοντας έτσι ακόμα πιο μικρό το χάσμα που μας χωρίζει από τους άλλους οργανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα διαβάζει σιγά που είναι άξιος να πεί τίποτε απο μόνος του, παρατηρήστε τον όταν μιλάει πάντοτε κοιτάζει κάτω το χαρτί! Ούτε αυτά που του δίνουν έτοιμα δέν είναι άξιος να τα διαβάσει το βλήμα, το καθυστερημένο που είχε την απαίτηση να γίνει πρωθυπουργός για να μήν βουλιάξουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Έφυγε νύχτα» από την Πάτμο ο Νικητιάδης

    Στο νησί της Αποκάλυψης… «αποκαλύφθηκε» στον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Γιώργου Νικητιάδη, η αγανάκτηση του κόσμου.

    Ένταση επικράτησε, σε συμπόσιο της Ε.Ε στην Πάτμο, που μετείχε το Σαββατοκύριακο ο κ. Νικητιάδης, όταν μαθεύτηκε ότι από τις 800.000 ευρώ που είχαν εγκριθεί για τη συντήρηση του...
    Σπηλαίου, του σπουδαιότερου δηλαδή μνημείου του παγκόσμιου χριστιανικού τουρισμού, δόθηκαν τελικά μόλις 150.000 ευρώ!!

    Ο κ. Νικητιάδης άκουσε τα εξ΄ αμάξης από τους κατοίκους της Πάτμου.

    Μέσα σε όλα, τον κατηγόρησαν ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι προβλήματα αντιμετωπίζουν ειδικά με την ακτοπλοϊα , μιας και ο ίδιος επισκέπτεται τα νησιά με…ελικόπτερο!!

    Λόγω των έντονων διαμαρτυριών, ο κ. Νικητιάδης δεν τόλμησε να παραμείνει έως το τέλος του συνεδρίου, αλλά «την έκανε» κακήν κακώς πολύ νωρίτερα…

    prionokordela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΡΙΞΤΕ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΠ : χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερύκοκο, ρικο, ρικο ρικοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ Π. ΜΕ ΤΗΝ MONSANTO;

    Μετά απο τις σοβαρές καταγγελίες του Olympia.gr για την ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου η οποία στεγάζεται στην Ελβετία μετά απο μια αναζήτηση στο διαδύκτιο με την διεύθυνση της εταιρίας του Ανδρίκου βρήκαμε κάτι το ακομα πιο ....
    συνταρακτικό.

    Στην οδό (Vignerons 1a) στεγάζεται και η MONSANTO EUROPE.
    http://www.monsanto.com/whoweare/Pages/switzerland.aspx

    Δεν ξέρετε ποια είναι η Monsanto ; Είναι εταιρία Εβραϊκών συμφερόντων η οποία παράγει την καρκινογόνο ασπαρτάμη(που εχουν τσιχλες γλύκα κλπ, γιατι ειναι υποκατάστατο της ζάχαρης) και μεταλλαγμένους σπόρους.
    Eίναι μια εταιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων που με την βοήθεια των μεταλλαγμένων που πουλάει προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Στόχος της ειναι η σταδιακή και ολοκληρωτική αντικατάσταση όλων των σπόρων λαχανικών κλπ κλπ με μεταλαγμένους σπόρους.
    Το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων κατασκευάζεται και ανήκει στην Monsanto, η οποία δεν θέλει να γνωρίζουμε πότε τα μεταλλαγμένα βρίσκονται στην τροφή μας.

    Tελος ειναι η εταιρια που με την βοήθεια των Ε.Ε ΚΑΙ ΗΠΑ και ΠΟΕ προωθεί τον Κώδικα Alimentarius οπου θα απαγορευτούν οι καλλιέργιες σε κήπους αγρούς και η παύση πώλησης οποιουδήποτε βιολογικού προϊόντος, βιταμηνών κλπ.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Monsanto και τον Codex Alimentarius αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.

    Ολυμπία για ψάξτο καλύτερα το θέμα...
    ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    anti-ntp.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο γκαιλές του "μεγάλου πατριώτη" είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το ηλεκτρονικό φακέλλωμα δηλαδή, κατάλαβες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΑΠΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση