GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ένας ΙΣΑ όπως ΟΛΟΙ τον θέλουμε..."

Από τον Γιώργο Πατούλη Υποψήφιο Πρόεδρο ΙΣΑ Εκ μέρους της ΔΗΚΙ-ΙΣΑ Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι , Οι πιο κρίσιμες εκλογές του Ια...

Από τον Γιώργο Πατούλη
Υποψήφιο Πρόεδρο ΙΣΑ
Εκ μέρους της ΔΗΚΙ-ΙΣΑ

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι πιο κρίσιμες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών διεξάγονται την Κυριακή 19 και Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 στο ΟΑΚΑ στο Κέντρο Αντισφαίρισης.
Η Δημοκρατία μας, της οποίας οι αντοχές τόσο πολύ δοκιμάζονται σήμερα από τις παλινωδίες και τους εκβιαστικούς χειρισμούς μιας Κυβέρνησης, βουτηγμένης στα ψέμματα, που αποχωρεί ως αποτυχημένη, αυτή λοιπόν η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα σε όλους μας να...
επιλέξουμε αυτούς που θεωρούμε καλύτερους και ικανότερους εκπροσώπους μας.
Το δικαίωμα αυτό, ειδικά στη σημερινή ακραία πολιτική κατάσταση, γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ηθική δέσμευση για τον καθένα από μας ξεχωριστά. Διότι, πολύ περισσότερο σήμερα, σε συνθήκες απουσίας φερέγγυου και ικανού κυβερνητικού συνομιλητή, χρειάζεται μια έμπειρη και αποτελεσματική συνδικαλιστική ηγεσία. Σήμερα που η Κυβέρνηση κυριαρχείται από την πολιτική του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", σήμερα που άσχετοι με την υγεία πολιτικοί πειραματίζονται με αποκλειστικά λογιστικές πρακτικές στον ευαίσθητο χώρο μας, χρειαζόμαστε εκπροσώπους που αποδεδειγμένα αντιστέκονται αλλά και καταθέτουν εποικοδομητικές προτάσεις.
Σε αυτή τη δύσκολη και περίπλοκη συγκυρία, καταθέτω την υποψηφιότητά μου ως Πρόεδρος του ΙΣΑ με την παράταξη της ΔΗΚΙ-ΙΣΑ.
Η υποψηφιότητά μου αυτή έρχεται μετά από σχεδόν 20 χρόνια αγώνων στα ιατρικά συλλογικά όργανα: από την ίδρυση του Συλλόγου Ειδικευομένων Ιατρών το 1994, ως τη δημιουργία των Νέων Γιατρών (παράταξη και σύλλογος), τη δημιουργία της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής και πάντοτε στις εκλογικές διαδικασίες του ΙΣΑ.
Αισθάνομαι όμως πως σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλάζουμε σελίδα με την διεκδίκηση του ΙΣΑ από μια νέα γενιά ιατρών η οποία έχει οδυνηρή εμπειρία από τη διαρκή υποβάθμιση του λειτουργήματος και της αξιοπρέπειάς μας από την κεντρική εξουσία, ενώ παράλληλα έχει μακρά ιστορία κατάθεσης τεκμηριωμένων προτάσεων (από το 1996 μέχρι σήμερα μιλάμε για τον ιατρικό πληθωρισμό, τον χάρτη υγείας, την ανάγκη κεντρικού συστήματος προμηθειών, ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ....) χωρίς να της δίνεται ο λόγος, στο βαθμό που τον άξιζε.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να της δοθεί ο λόγος!
Η συσσωρευμένη εμπειρία και ο δυναμισμός του συνδυασμού μας αποτελούν, μαζί με τη διακήρυξη και το πρόγραμμά μας, τις πιο σταθερές παρακαταθήκες για μια ουσιαστική εκπροσώπηση ΟΛΩΝ των συναδέλφων μας.
Οι πόρτες μας ήταν και είναι πάντοτε ανοιχτές και σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις εκλογές του ΙΣΑ
Σας καλούμε να ψηφίσετε ΔΗΚΙ-ΙΣΑ για μια νέα πορεία...
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΙΣΑ, δίπλα στο κάθε συνειδητοποιημένο συνάδελφο, κοντά στα δίκαια πρόβληματά του.
Έναν ΙΣΑ με ανανεωμένο πλαίσιο λειτουργίας, ένα ΙΣΑ εργαστήρι πολιτικής και επιστημονικής τεκμηρίωσης και εγκυρότητας.
Έναν ΙΣΑ όπως όλοι θα τον θέλαμε.
Σε περιμένουμε στις κάλπες του ΙΣΑ,

9 σχόλια

  1. Με τόσες προεδρίες και τόσες υπέρμετρες φιλοδοξίες ο κ. Πατούλης, δεν προλαβαίνει να είναι αποτελεσματικός πουθενά.
    Ο κ. Πατούλης ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, έχοντας προσωπικό φωτογράφο!
    Ο κάθε Μαρουσιώτης, βλέπει πάνω από δέκα (10) φωτογραφίες του,σε κάθε φύλλο της εφημερίδας "ΑΜΑΡΥΣΙΑ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΕΧΟΡΤΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ [ΦΙΛΟΥΣ] ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΩΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΦΑΓΑΤΕ ΝΙΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΖΩΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ,ΚΑΤΑΠΙΑΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΕΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ,ΣΙΝΑΣ ΒΑΡΒΑΚΗΣ,ΑΚΙΝΗΤΑ.ΕΑΝ ΔΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ.
    ΑΧ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΑΜΕΙΩΤΑ .ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ.ΦΑΓΑΤΕ ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΤΕ.ΔΙΩΞΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ.ΘΗΛΕΙΑ ΘΗΛΕΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΕΝΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΙΣ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν δεν ντρέπεται ο σύλλογος γιατρών, τι νόημα έχει η ύπαρξή του όταν
    - δεν πέταξε ποτέ έξω από το σύλλογο τους κερδοσκόπους γιατρούς που λυμαίνονται τα νοσοκομεία και τις κλινικές όπου το κέρδος είναι η μόνη απασχόληση τους;
    - δεν κατήγγειλε ποτέ όλους αυτούς τους γιατρούς που παίζουνε άγριο παιχνίδι με την υγεία των ασθενών; Όχι μόνο δεν το έκανε αλλά και οι γιατροί που έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν κάτι και να καταδώσουν ατασθαλίες τους κυνηγάνε οι συνάδελφοι τους κερδοσκόποι και τους απειλούν οι διοικητικοί ιεράρχες που τα τσεπώνουν από τους προμηθευτές ότι θα τους διώξουν από τη δουλειά τους.
    Δεν υπάρχει πιο αισχρή κατάντια μέσα σε μια κοινωνία από αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα με το ιατρικό σύστημα υγείας. Ένα καθαρά κερδοσκοπικό σύστημα που εκμεταλλεύεται τα προβλήματα υγείας των ανθρώπων και εκεί που περιμένεις ένας γιατρός και ένα σύστημα υγείας να σε βοηθήσει για να βγεις από το πρόβλημα εκεί ακριβώς πατάνε για να σου αδειάσουν τη τσέπη βασιζόμενοι στην αγωνία σου να λύσεις το πρόβλημα σου. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί και τι είδους συνείδηση έχουν; Έτσι γαλουχούν και τα παιδιά τους και βγάζουν πωρωμένους ανθρώπους στη κοινωνία κατεστραμμένα από τους ίδιους τους γονείς τους. Αυτές είναι οι αξίες τους και δεν τους σταματάει τίποτα ούτε καν να πατήσουν πάνω σε πτώματα αρκεί να πάρουν ακόμα περισσότερα λεφτά. Άθλια ανθρωπάκια, έμποροι θανάτου. Γράφετε άχρηστες συνταγές και μας πουλάτε και μούρη λέγοντας μας ότι θα μου κλείσετε ραντεβού εσείς ο ίδιος με τη τάδε κλινική γιατί στο δημόσιο δεν έχει θέσει πριν από μήνες και μου λέτε ότι μου κάνετε και χάρη και εξυπηρέτηση που μπαίνετε στο κόπο να σηκώσετε το τηλέφωνο για να κλείσετε το ραντεβού. Πόσα παίρνετε από την κλινική για να τους πάτε πελάτες; Τι έχετε κάνει για να καταπολεμήσετε το άθλιο σύστημα υγείας; Να λοιπόν οι εκλογές και ο καθένας αρχίζει να κουνάει την ουρά του και τη γλώσσα του και να λέει παχιά λόγια και να γλύφει για λίγη εξουσία. Όταν ακούγετε η λέξη εκλογές στη ελλάδα πολλοί ξερογλείφονται. Άθλια κατάντια της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ξεχνάμε και την φασιστική του απόφαση να κλείσει όλους τους δρόμους ακριβώς απέναντι από την γέφυρα του mall με απόφαση ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ώστε να μην καταλήγει ο οποιοσδήποτε στην οδό βυρωνος

    άλλωστε από εκεί παίρνει εντολές από "άλλους προέδρους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτόν τον αρχινταβατζή δήμαρχο τον καλύτερο εκπρόσωπο της διαπλοκής υποστήριξε πλαγίως και το ΠΑΣΟΚ όπως παλιότερα η ΝΔ έκανε το ίδιο πράγμα με τον άλλο τον Τζανίκο.
    Σε αυτή την περιοχή επικρατεί απίστευτη παράνοια οι κάτοικοι κοιμούνται όρθιοι τίποτε άλλο δέν καταλαβαίνουν να κάνουν εκτός απο το να τρέχουν να τους ψηφίζουν ειδικά τον Πατούλη που είναι προκλητικά αδιάφορος στα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAΛΑ ... ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση