GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμόσχευση μήτρας σχεδιάζουν σουηδοί επιστήμονες...

Από το  patrinorama.com Μέσα στο 2012 σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν την πρώτη απόπειρα μεταμόσχευσης μήτρας σουηδοί γιατροί, δημιουργώ...

Από το patrinorama.com
Μέσα στο 2012 σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν την πρώτη απόπειρα μεταμόσχευσης μήτρας σουηδοί γιατροί, δημιουργώντας ελπίδες για χιλιάδες γυναίκες που δε μπορούν να συλλάβουν.
Ο Ματς Μπράνστρομ, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας ομάδας έξι γυναικολόγων και δύο χειρουργών εξειδικευμένων στη μεταμόσχευση, δήλωσε ότι η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για...
το επόμενο έτος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Σαλγκρένσκα στο Γκέτεμποργκ.
Το ιατρικό αυτό ζήτημα ερευνάται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο από το 1999, σύμφωνα με τον καθηγητή γυναικολογίας Μπράνστρομ, ο οποίος μιλούσε στο σουηδικό ραδιόφωνο.
Οι ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει μεταμοσχεύσεις σε ποντίκια και μπαμπουίνους.
Μία επέμβαση μεταμόσχευσης μήτρας είχε πραγματοποιηθεί το 2000 στην Σαουδική Αραβία αλλά δεν είχε επιτυχία.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Σαλγκρένσκα, δέκα πιθανοί δότες και δέκα ασθενείς αξιολογούνται.Η πιο ελπιδοφόρα περίπτωση αφορά μία μητέρα και μία κόρη. Η 25χρονη Σάρα γεννήθηκε χωρίς μήτρα και δότης είναι η 56χρονη μητέρα της.

1 σχόλιο

  1. Αποκαλυψη

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ δηθεν διωκτης των παρανομων απομακρυνθηκε γιατι καλυπτε τις δεξιες στο τελος, παρανομιες οπως αυτες της Ασπαιτε Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη, προγραμματα κλπ...

    η απομακρυνση εγινε από τον ιδιον τον Πρωθυπουργο κατοπιν καταγγελιων που εκανε γνωστος πολιτευτης Πασοκ
    Την ιδια τυχη θα εχουν οσοι καλυπτουν τις δεξιες παρανομιες

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας.

    Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΓΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΡΕΥΝΑΣ...ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΧΥΤΗΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Ή ΣΕΞ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΔΕΞΙΕΣ "ΛΟΛΛΕΣ"...

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ...AΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ενώ παραμένουν υπουργός η Αννα Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια υπουργός η Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Στην απομάκρυνση του Γ. Πανάρετου από το υπ. Παιδείας έπαιξαν ρόλο
    οι αντιδράσεις των καταγγελιων του πολιτευτη και των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ειδικά στο πρόσωπο του στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου.

    Οι αρμοδιότητες του κ. Πανάρετου (τριτοβάθμια και πανελλαδικές) αναμένεται να περάσουν στην Αν. υπουργό Φ. Γεννηματά.

    Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    18 Ιουν 2011 6:19:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση