GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Παπανδρέου: Προχωράω με αίσθημα ευθύνης...

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση του Προεδρικού Μεγάρου, με τον Πρωθυπουργό να δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στο δρόμο που έχει χαράξε...

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση του Προεδρικού Μεγάρου, με τον Πρωθυπουργό να δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στο δρόμο που έχει χαράξει και να επαναλαμβάνει τη θέση ότι η εθνική συνεννόηση είναι ευεργετική για τα συμφέροντα της χώρας.
Υποδεχόμενος τον κ. Παπανδρέου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρατήρησε ότι «είναι μια στιγμή που απαιτεί πανεθνική προσπάθεια». Ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι...
 «ειμαστε σε μία ιστορικά κρίσιμη στιγμή» που απαιτούνται κρίσιμες αποφάσεις.
Επιπλέον, γνωστοποίησε ότι είναι σε επαφή και επικοινωνεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να επιτευχθεί εθνική συνεννόηση.
«Ο καθένας αναλαμβανει τις ευθυνες του», είπε χαρακτηριστικά. «Έχω επίγνωση των ευθυνών μου και των ευθυνών της κυβέρνησής μου απέναντι στον ελληνικό λαό και στην χώρα», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου και ξεκαθάρισε πως σε κάθε περίπτωση θα προχωρήσει με αίσθημα ευθύνης «για τις απαραίτητες αποφασεις, για να βγει η χωρα από την κρίση».
Ο Πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση θα αναχωρήσει για το Μέγαρο Μαξίμου, από όπου αναμένεται να κάνει αργότερα δηλώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου είχε νωρίτερα τηλεφωνικές συνομιλίες με τους αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να τους ενημερώσει για τους λόγους που ζήτησε την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Πάντως, σήμερα το πρωί η Νέα Δημοκρατία διέψευσε κατηγορηματικά φήμες που αναπαρήχθησαν χθες τη νύχτα σε blogs και ιστοσελίδες και ήθελαν εκπρόσωπο του πρωθυπουργού να συναντάται με τον Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε η ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για γελοιότητες, ανάξιες διάψευσης. Από τη ΝΔ διαψεύδουν πως υπήρξε και οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά.
Δεν υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστέρας Φώτης Κουβέλης επιβεβαίωσε ότι του ζητήθηκε τηλεφωνικά από τον Πρωθυπουργό να προσέλθει σε συνάντηση, δεν διεκρίνισε ωστόσο αν προγραμματίζονται κατ' ιδίαν συναντήσεις ή συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Μιλώντας στο δελτίο της ΝΕΤ, δήλωσε ότι ο ίδιος θα προσέλθει σε μια τέτοια συνάντηση, επειδή πιστεύει ότι «ο διάλογος είναι πάντα χρήσιμος», ωστόσο επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

17 σχόλια

  1. ΔΟΤΕ
    ΕΓΚΑΘΕΤΕ
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ
    ΠΡΟΔΟΤΗ.

    ΕΩΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ..ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...ΜΟΝΟ.

    1.000.000 ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΡΕΜΑΛΙ.

    ΑΝΤΕ ΗΛΙΘΙΕ..ΠΑΡ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ >>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΡΩΤΑ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ; ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ πόση ώρα έκανες πρόβα Τζεφρυ μου μπροστά στον καθρεφτη για να τα μαθεις απ΄ έξω κ να τα απαγγείλεις αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΤΕΡ-ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ________________________
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ...ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...

    ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟ..Χ.ΑΥΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩ ΟΙ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΟΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΑΖΕΥΑΝ ΤΟ SHOW" ..

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ.______________________
    ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ . . .

    _________________________________

    THE ONLY THING WORSE THAN A LIAR
    IS A LIAR WHO IS ALSO A HYPOCRITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Λ-Ε-Φ-Τ-Α-Α-Α-Α
    Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ο-Υ-Ν
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
    ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ-Η-Η-Η
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ-Η-Η-Η-Η
    Ε-Μ-Ε-Ε-Ε-ΕΙΣ
    ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ


    George,
    you screwd up big time son!
    Do something right once in your lifetime,
    apologize, say good night and excuse yourself.
    "Step down while the choice is still yours. let's go George"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περιμένετε να δείτε τί θα πεί
    " μπλα μπλα πουτσες πράσινες ... προχωράμε στον σωστό δρόμο για να σώσουμε την χώρα ... μπλα μπλα πουτσες πράσινες ... εργαζόμαστε μόνο για το καλό του τόπου να σώσουμε την Ελλάδα όπως κάνουμε εδώ και έναν χρόνο ... μπλα μπλα πουτσες πράσινες ... το μακροπρόθεσμο για το καλό της χώρας, για να σώσουμε την Ελλάδα θα ψηφιστείο με 150"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σκαι μεταδιδει φωτογραφίες από Τουίτερ που μπατσοι κουβαλανε ρόπαλα στο Σύνταγμα και τα μοιραζουν στους "κουκουλοφορους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΕ LOOSER ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΡΕ,ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ,ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελληνες της παρακμης η χωρα βυθιζεται στην χρεωκοπια και αυτοι κοιταζουν πως να παρουν να παρουν να παρουν.Δεν υπαρχει φιλοτιμο που εχει ξεφτιλιστει η Ελλαδα μας.Που ειναι η υπερηφανεια των Ελληνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!!
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ !!!

    ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ???
    ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!!!!

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΆΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ !!!
    (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΝΌΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ)

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!
    ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ.

    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ .....

    ΜΑ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κος Πρόεδρος. Ο ανύπαρκτος πρόεδρος της Ελλάδας.Δυσμοιρη Ελλάδα σε τι ανίκανα περιδεή ανθρωπάκια ακούμπισες την τύχη σου. Δυστυχή ελληνικέ λαέ ποιούς ανίκανους επέλεξες να σε οδηγίσουν. Αλίμονο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, διαπρεπείς οικονομολόγοι, τραπεζίτες κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής και βιώσιμης οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που επεσήμαιναν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.

    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί του παρελθόντος) τύπου Ανδρέα ή «εθνάρχη» Καραμανλή (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), ότι με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει κι ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!

    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνάγαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής (αλλά και γενικά όλο το μεταπολεμικό ελληνικό πολιτικό σύστημα), ήξεραν να παίζουν καλά το χαρτί του εκβιασμού- κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι «εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...

    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε καλά εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες!!!

    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του… «δε βαριέσαι» και του… «έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία «Τύπου» «οικονομίας της αγοράς», με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι εξολοκλήρου από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε «στρατόπεδο»!!

    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε πια εξέλειπαν οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα πλέον δεν τους είμαστε τόσο σημαντικοί και πρέπει να κολυμπήσουμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον «από Βορράν κίνδυνο» (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί…, έχουμε πετρέλαιο… κι άλλες μπούρδες!!!).

    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    The Party Is Over, Ladies and Gentlemen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναγνωρίζετε ρε καραμήτρηδες - μυαλοκομένη την ηλιθιότητα σας που στην αναμέτρηση Βενιζέλου – Παπανδρέου δείξατε την ηλιθιότητα σας και ψηφήσατε τον Ποδηλάτη; Εσείς να τυραννιέστε σας χρειάζεται, εμείς οι υπόλοιποι γιατί να πληρώνουμε την ηλιθιότητα σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΟΣΑ... ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΥΣ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΗΔΗ "ΚΛΕΙΣΤΟ" ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΗ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ... ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.; ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΑΤΑΣ "ΚΛΕΙΣΤΑ" ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ. ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΣΥΝΤΕΧΝΙΟΛΟΓΕ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΑΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση