GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Παραμένω Ανεξάρτητος Βουλευτής...

Από το Γραφείο Τύπου του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή   Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Βουλευτής Αιτ/νίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλή...

Από το Γραφείο Τύπου
του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή

 
Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Βουλευτής Αιτ/νίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής παραμένει Ανεξάρτητος Βουλευτής και κάθε δημοσίευμα περί συνεργασίας του με... άλλους πολιτικούς χώρους δεν είναι αληθές.

13 σχόλια

  1. Θα μείνεις στην ιστορία σαν ΗΡΩΑΣ! Παρότι τυφλός έβαλες τα γιαλιά σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μείνεις στην Ιστορία σαν τον μεγαλύτερο λαϊκιστή που έπαιξε τη χώρα του κορώνα γράμματα γιατί το ζήτησε η κακομαθημένη κόρη του πριν πάει ταξιδάκι στο εξωτερικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ
    ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ"!!!

    17:02 30/6/2011 - Πηγή: Fimotro
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FIMOTRO
    Αγαπητό Fimotro,

    Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
    Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον... δήμιο ή τον προδότη.
    Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.

    ΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ,
    να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου
    «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» ,
    στίχοι Μ.Ελευθερίου,
    που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη.
    Ηλίας Ανδριόπουλος _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ακούς τις χείμμερες, στην συνείδηση του Ελληνικού λαού θα είσαι για πάντα ήρωας, σε αντίθεση με όλους τους υποκριτές και κωλοτούμπες που άλλα έλεγαν και άλλα ψήφισαν!!! Και στο κάτω κάτω γιατί δεν ρωτάνε και τον Ελληνικό λαό τί θέλει..μας περνάνε για τόσο βλάκες και ήλιθιους όλους; Ο Ελληνικός λαός αυτή την εντολή σας έδοσε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚΟΙ είστε τσόλια με ένα πισινό ναααα!
    Σας έβαλε τα γυαλιά ο Κουρουπλής και σας καίει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιώτη Κουρουμπλή σε άκουσα και συγκινήθηκα από την εντιμότητά σου. Μπράβο. Θα ήθελα να σου σφίξω το χέρι.Θα χαρώ να σε δω στην Δημοκρατική Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕ.
    ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ . ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Α Π Ο Σ Τ Α Τ Ε Σ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιπολικά φρουρούν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη
    Μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι αυτή την ώρα, περιπολικά και αστυνομικοί φρουρούν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Ντόλιου, Ελένης Τσιαούση και Όλγας Ρενταρή στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Έβρου. (Στη φωτογραφία περιπολικό απέναντι από την είσοδο του γραφείου της Ελένης Τσιαούση).

    Τι φοβούνται τόσο πολύ οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που αστυνομικοί με περιπολικά αναγκάζονται να φρουρούν τα άδεια γραφεία τους, το βράδυ της υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου;

    Τη συνείδησή τους ή τους πολίτες που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν; ...»

    Από που κι ως που και με τις εντολές ποιών επιστρατεύονται αστυνομικοί, που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, και απασχολούνται περιπολικά για να προστατεύουν άδεια πολιτικά γραφεία βουλευτών και κομματικά γραφεία; Αν φοβούνται για κάτι να προσλάβουν υπαλλήλους σεκιούριτι, για να φυλάνε τα γραφεία τους.

    Τις περιουσίες των πολιτών ποιος τις προστατεύει από τις καθημερινές ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη,που αποτελεί το καλύτερο δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ,θέλει κάποιος σχολιαστής να δει τον Κουρουπλή.Του Κουβέλη που φόρτωσε στο σβέρκο του Αθηναικού λαού το γελοίο Καμίνη που παρέδωσε την Αθήνα βορά στο έλεος των λαθρομεταναστών.Ο βρωμερός Κουβέλης ευθύνεται για τη σκατοκατάσταση της πρωτεύουσας.Κάτω απ το μειλίχιο και μετριοπαθές ύφος κρύβεται ένας Φαρισαίος της πολιτικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EIMAI ATOMO ME PARALYSH ENQ KAI KATQ AKRWN. KYRIE KOYROUMPLH, SAS EYXARISTW GIA TO 'OXI' SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεσοπρόθεσμο αλλά με.......βαριά καρδιά !
    ρεε παιδί μου...

    Στην περίπτωσή τους ταιριάζει απόλυτα το "καλύτερα να (μην) μασάς παρά να μιλάς".
    Γιατί τους ακούμε και ριγούμε από δημοκρατικό ενθουσιασμό (Γιαννακά,Ρομπόπουλος, κλπ)
    Έχουν αποκαταστήσει τον ορό "σοσιαλιστής":
    Είναι αυτός που ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο αλλα.....με βαριά κάρδια !

    Οι άνθρωποι δίνουν τιτάνιο αγώνα με τη....συνείδησή τους !
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λένιν !

    Τέτοιοι αγωνιστές της Δημοκρατίας βγαίνουν μια φορά στα 1000 χρόνια.
    Ακούγεται μάλιστα ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους: Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο οι άντρες βγάλαν τις γραβάτες τους ενώ οι γυναίκες απαρνηθηκαν τα
    ψηλοτάκουνα !

    Μιλάμε για γίγαντες του σοσιαλιστικού αγώνα που πάνω τους πατάει όλη η Ελλάδα !
    Αξίζουν τη (μούντζα)....εεε συγγνώμη το χειροκρότημά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση