GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε επίθεση (και) στον Σαμαρά...

...και τον χειροκρότησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας! Από τον Κοινοβουλευτικό Ίσως αποστάσεις και ...

...και τον χειροκρότησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας!

Από τον Κοινοβουλευτικό

Ίσως αποστάσεις και μάλιστα με αιχμηρό τρόπο τόσο από τον Γ. Παπανδρέου όσο και τον Αντ. Σαμαρά πήρε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση και τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 «Επανήλθαμε σε μια τακτική όπου οι πολιτικοί αρχηγοί παίζουν μποξ χωρίς γάντια», είπε  προκαλώντας αίσθηση. Εκτίμησε επίσης ότι...
 η κυβέρνηση θα λάβει μεν την ψήφο εμπιστοσύνης, ο πρωθυπουργός όμως θα βγει αποδυναμωμένος από αυτή τη διαδικασία, ενώ σχετικά με την νέα κυβερνητική σύνθεση  είπε πως πρόκειται για «ανασχηματισμό βιτρίνας κι όχι ουσίας».
Ακόμη εξέφρασε την ενόχλησή του για την αφίσα της ΔΑΚΕ κατά των αποκρατικοποίσεων σημειώνοντας: «Ευτυχώς τις δικές μας θέσεις δεν τις καθορίζουν οι συνδικαλιστές».
Το ενδιαφέρον είναι ότι στο τέλος της ομιλίας του τον χειροκρότησε ζωηρά και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας.

9 σχόλια

  1. Πήραμε παράταση ζωής μέχρι την ΤΡΙΤΗ , λόγο τεχνικού προβλήματος της ηλεκτρικής καρέκλας , που θα καθίσουμε .
    Τέλος χρόνου, τέλος παράτασης ζωής . Η μπαίνουμε μέσα Η θα μας κάτσουν στην ηλεκτρική καρέκλα . Η απόφαση για την εκτέλεση είναι την ΤΡΙΤΗ 21-6-2011 άλλη αναβολή δεν θα δώσουν .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :
    ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ 1.000.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ :
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 21-6-2011που θα γίνει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Έλληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι μπουρδέλο κράτος, δεν θα αλλάξει τίποτα είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη Νέα Δημοκρατία. Εφ 'όσον υπάρχει διαφθοροκρατια δεν θα αλλάξει τίποτα. Να θυμηθείτε αυτό που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.24, ΚΥΡΙΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ?? ΕΞΑΛΛΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φτάνει που κάτι χαζοβιόληδες φλούφληδες σαν και σένα κατέστρεψαν τη χώρα, έχεις και άποψη.

    Αντί να ζητάς συγνώμη και να κρυφτείς στα ανάκτορα σου, μας σπας και τα νεύρα απο πάνω.

    Όταν ακούς ότι ο κόσμος έχει αηδιάσει με τους πολιτικούς, τί καταλαβαίνεις? ότι είσαι απ έξω.

    Κυριάκο δυστυχώς έχεις πάτερα τον άνθρωπο που έκανε την πολίτικη, μηχανή παραγώγης προσωπικού πλούτου και εξουσίας.

    Κυριάκο δυστυχώς είσαι αδελφός της αρχομανούς και άπληστης Ντόρας συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου.

    Κυριακό δυστυχώς είσαι ο όμορος γείτονας του Χριστοφοράκου και πρώην σύζυγος της Μαρεβας γειτόνισσας του Καραβέλα της ΖΗΜΕΝΣ…

    Eμπρος Κυριάκο πες μας για τα αποκτημένα σου !!!

    Τεράστια ερωτηματικά για τις σχέσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρεία Siemens,

    Πως απέκτησες εσύ και η γυναίκα σου Μαρεβα τα όμορα οικόπεδα με τον Μιζοφορατο και τον Καραβέλα της ΜΙΖΕΝΣ… ???
    TΥΧΑΙΟ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ,
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ...

    KYΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,ΤΕΩΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΕ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ...
    ΜΕΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΒΟΥΤΙΓΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστα Κυριάκο ,είσαι το τρίτο βιολί του Μητσοτάκη στην ορχήστρα των αρπαχτικών.

    Στο νέο περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του παλλαϊκά εκλεγμένου αρχηγού κ Σαμαρά ,τα άπληστα αρπαχτικά είναι καταδικασμένα.

    Άντε στον αγύριστο εσύ και το βρώμικο σόι σου , που έχετε εκθρέψει, όλο αυτό το συρφετό των οικονομισάριων υποταχτικών που μας ρούφηξαν το αίμα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρώ πιο έντιμο πολιτικά και πιο σωστό από αντρική σκοπιά, ο Mητσοταάκης ( πατήρ και υιός) και όλοι όσοι δηλώνουν υποτακτικοί της Ντορας η διαφωνούν με τις επιλογές, τις στρατηγικές και την εν γένει πολιτική του κ. Σαμαρά, να καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα, καθώς το κόμμα τους έχει ήδη μεταλλαχθεί σε κάτι μη οικείο για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;

    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ;

    ΑΠΟ ΠΟΥ;
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;

    ΑΠΟ ΠΟΥ;

    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ .

    ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση